abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_187397732
Korte introductie Usenet:

Usenet is een uitgebreid globaal netwerk, dat kan worden bestempeld als een van de snelste en veiligste manieren om data (informatie/bestanden) te delen met andere gebruikers. Tot op zekere hoogte lijkt Usenet op het internet zoals we dat kennen. Waar Usenet oorspronkelijk (eind jaren 80 en jaren 90) vooral werd gebruikt voor het uitwisselen van nieuwsberichten en academische papers, ontwikkelde Usenet zich in de loop der jaren ook tot een geschikt medium om allerlei andere soorten bestanden uit te wisselen, zoals geluidsbestanden en videobestanden.

Waarom Usenet?

Downloaden met Usenet is doorgaans zeer snel, er is een groot aanbod en je hebt de mogelijkheid anoniem te blijven op het moment dat je Usenetprovider een SSL verbinding ondersteunt.

Fantastisch dat Usenet zou je zeggen, waarom gebruiken niet meer mensen het? Het is doorgaans niet gratis, en sommige gebruikers vinden Usenet te complex. In de loop der jaren is Usenetgebruik onder meer onder druk komen te staan met de opkomst van torrentnetwerken. Recentelijk zijn er de streamingdiensten, zoals Netflix, bijgekomen. Usenet is voor velen wat complexer te doorgronden dan deze alternatieven, en goede handleidingen en instructies zijn daarom voor nieuwe gebruikers prettig. Zie daarvoor het onderstaande over hoe je van start gaat met Usenet.

Wat heb je nodig om te starten met Usenet?

Je hebt om te starten met Usenet in essentie 3 dingen nodig: toegang tot een nieuwsserver, een newsreader en een usenet site (of indexer).

1. Toegang tot een nieuwsserver (via een usenetprovider)

Het eerste wat je nodig hebt is toegang tot een nieuwsserver, doorgaans via een abonnement bij een betaalde Usenetprovider. Hieronder een selectie van providers, geordend op retentietijd (van hoog naar laag).

Eweka (3400+ dagen / 7,50 per maand)
UsenetServer (3400+ dagen / $7,95 per maand)
Newshosting (3400+ dagen / $10 per maand)
Easynews (3400+ dagen / $9,98 per maand)
NewsDemon (3400+ dagen / 9,30 per maand)
BinTube (3200+ dagen / $9,16 per maand)
Free-Usenet (3100+ dagen / $0 – 100 per maand)
Astraweb (3000+ dagen / $10 per maand)
Tweaknews (2500+ dagen / 7,95 per maand)
Giganews (2350+ dagen / $4,99 per maand)
Supernews (2350+ dagen / $11,99 per maand)
Pure Usenet (2000+ dagen / $1,83 per maand)
XLned (2000+ dagen / 2,24 per maand)
SunnyUsenet (2000+ dagen / 1,43 per maand)
Hitnews (1600+ dagen / 2,95 per maand)
Usenet Bucket (1600+ dagen / 2,95 per maand)
5EuroUsenet (1500+ dagen / 5 per maand)
Extreme Usenet (1200+ dagen / 4 per maand)
I-telligent (1200+ dagen / 4,25 per maand)
Cheapnews (1200+ dagen / 4,50 per maand)
SnelNL (1200+ dagen / 3,95 per maand)
XSNews (1100+ dagen / 4,45 per maand)
Gebruikhet (1100+ dagen / 8 per maand)
NewsXS (1000+ dagen / 2,95 per maand)
Usenet farm (1000+ dagen / 5 per maand)
Newsgrabber (1000+ dagen / 5 per maand)
Easy Usenet (900+ dagen / 4,95 per maand)
Bulknews (800+ dagen / 2,25 per maand)

Kijk goed naar je wensen m.b.t. downloadgrootte, downloadsnelheid, retentie en prijs. Bij sommige providers kan je tevens voor een blockaccount kiezen met een ‘prepaid databundel’ (dus geen abonnementsstructuur met maandelijks terugkerende kosten).

2. Toegang tot een newsreader

Greep uit beschikbare, bekende newsreaders (of hybride newsreaders), welke doorgaans ook voor beginners te doorgronden zijn (na wat gewenning):

- GrabIt
- SABnzbd
- Newsbin Pro
- Spotnet
- Newsleecher
- NZBget
- BinTube

Handleidingen van de verschillende newsreaders vind je o.a. op usenetproviders, snelrennen en binaries4all.

Spotnet is een uiterst prettig programma waarbij anderen voor jou aangeven waar bepaalde bestanden op Usenet te vinden zijn; deze kan je ook direct downloaden .

Hoe werkt Spotnet?

Er zijn twee versies van Spotnet. Voor nieuwe gebruikers is 2.0 mogelijk de meer relevante keuze, al is er een groep gebruikers van de oude stempel die nog altijd Spotnet 1.0 gebruikt. Met Spotnet krijg je een overzicht van spots op een nieuwsserver. Bestanden op nieuwsservers zijn namelijk niet altijd even goed vindbaar; dit komt onder andere doordat de bestandsnamen cryptisch kunnen zijn. Dit is mede gedaan zodat auteursrechtenorganisaties bepaalde bestanden minder makkelijk kunnen terugvinden op de nieuwsservers. Dus in plaats van dat een download “Serie X season 01 episode 01” heet, krijgt dit bestand bijvoorbeeld de naam “4322jds2d20_4324929ndedkwjr204ad1”. Echter, dit is erg moeilijk zoeken natuurlijk. Via Spotnet wordt dit zoeken makkelijk gemaakt; andere gebruikers wijzen je in de goede richting als je op zoek bent naar serie X, zodat jij het goede bestand kan vinden op de usenetservers.
Spotnet 2.0 maakt gebruik van SABnzbd, maar je bent vrij een andere download client te gebruiken. Om Spotnet te gebruiken heb je wel een account bij een usenetaanbieder nodig. Als je gebruikmaakt van Spotnet, is het gebruik van een NZB site (hieronder omschreven) veelal niet meer nodig.

3. NZB sites / Usenet sites

Via een NZB site kan je NZB bestanden vinden, die je vervolgens bij je Newsreader in kan voeren (dit kan doorgaans geautomatiseerd worden) om het juiste bestand op Usenet te lokaliseren en te downloaden. Voor veel NZB-sites moet je een betaald account afsluiten, al zijn er ook gratis mogelijkheden. Enkele bekende NZB sites zijn:

- NZBPlanet.net
- Binsearch.info
- NZBstars.com
- Usenet-crawler.com
- NZBindex.nl
- NZB.cat
- NZB.su
- Gingadaddy
- Spotnet kan (deels) gebruikt worden als vervanging van een NZB site.

Nog handig om te weten: DMCA takedowns

Op het servernetwerk van de meeste Usenetproviders staat een immens groot aantal bestanden (tekstbestanden, muziek, series, films etc.). Het komt met grote regelmaat voor dat hier auteursrechtelijk beschermd materiaal tussen zit. Net zoals internationale auteursrechtenorganisaties illegale content op torrentnetwerken en streamingdiensten offline proberen te halen, gebeurt dit ook met illegale content op Usenet. Dit gebeurt in de vorm van DMCA takedown requests. Hierbij krijgt een usenetprovider het verzoek van een auteursrechtenorganisatie of van de daadwerkelijke eigenaar van bepaalde content, om een bepaald (illegaal) bestand (of reeks bestanden) te verwijderen. De meeste usenetproviders geven gehoor aan deze verzoeken. Het gevolg hiervan is dat klanten ervaren dat bepaalde downloads incompleet zijn, en daarmee veelal onbruikbaar, omdat een deel van het bestand niet langer te downloaden is door de takedown.

Als een usenetprovider geen gehoor geeft aan takedownverzoek, kan het gebeuren dat een auteursrechtenorganisatie de provider voor de rechter daagt. Usenetproviders zijn het doorgaans niet eens met de redenering van de auteursrechtenorganisaties. Op het moment dat er veel notice-and-takedown request binnenkomen bij een usenetprovider wordt het lastig voor desbetreffende provider om tijdig aan alle verzoeken te voldoen. Bij eerdere rechtszaken heeft o.a. Stichting Brein met succes bij de rechter afgedwongen dat bepaalde usenetproviders de toegang tot auteursrechtelijk beschermd materiaal moesten blokkeren. Dit werd door desbetreffende usenetproviders veelal als een onmogelijke opgave gezien. Om deze reden heeft enkele jaren terug de Nederlandse provider News-Service Europe besloten haar deuren te sluiten.

Het uploaden van bestanden op Usenet gebeurt doorgaans niet door de usenetproviders zelf, maar door een select groepje uploaders. De usenetproviders claimen het uploaden van illegaal materiaal niet goed te keuren, en zullen daarom doorgaans gehoor geven aan een takedownverzoek. Wl vinden veel providers dat zij niet hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor het feit dat er illegale content op hun servers staat; de verantwoordelijkheid ligt hier bij de gebruikers. In de gebruiksvoorwaarden is doorgaans een clausule opgenomen dat het uploaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet toegestaan is.

DMCA-takedowns zorgen ervoor dat bepaalde bestanden dus niet altijd even makkelijk te downloaden zijn. Het verschilt per provider in welke mate dit plaatsvindt.
CHILD IN TIME MOET IN DE TOP2000 OMHOOG! STEMT ALLEN!
pi_187400594
Omg nieuw topic *G*
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_187400840
Ik zag net dat ik een abbo heb lopen bij Bulknews. Nooit geweten. :P Voor een hele mooie prijs, nog van een aanbieding uit 2016! Is Bulknews nog wat? Heb toevallig net spul gekocht voor een thuisservertje, dus dat komt mooi uit.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  Moderator dinsdag 18 juni 2019 @ 10:52:57 #4
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_187482051
quote:
NZBs(dot)ORG

Retired In Peace.
2007-2019

Thank you to all the users, coders, posters,
friends, and everyone that made this possible.

I love you all but it's time to go.

Going to the beach bar & not coming back.
Shit zeg. Dan zal ik nu toch echt een betaald abonnement af moeten sluiten.
Spoilers!
  dinsdag 18 juni 2019 @ 11:24:03 #5
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_187482370
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 10:52 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Shit zeg. Dan zal ik nu toch echt een betaald abonnement af moeten sluiten.
:( fijne site was dat idd

Alle ballen op dog nu
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_187482392
Je 'moet' helemaal niks. Zat andere mogelijkheden...
The ripple effect starts with making a splash ~ ⳽ᖾiz
  Moderator dinsdag 18 juni 2019 @ 11:27:44 #7
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_187482403
quote:
8s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 11:24 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

:( fijne site was dat idd

Alle ballen op dog nu
Ik dek dat ik richting Drunken Slug ga. Die hebben altijd wel fijne resultaten en ook veel MeGusta rips. Die zijn altijd van goede kwaliteit maar klein van bestandsgrootte.

Ik mis in Sickbeard echt enorm dat ik geen parameters over het bestandsformaat aan kan geven. Een optie: HD maar zo klein mogelijk zou voor mij echt een uitkomst zijn.
Spoilers!
pi_187483876

NZBGeek is z'n geld (lifetime) ook wel waard

[ Bericht 14% gewijzigd door EugeneKrabs op 18-06-2019 13:39:48 ]
pi_187485836
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 13:08 schreef EugeneKrabs het volgende:
[ afbeelding ]
NZBGeek is z'n geld (lifetime) ook wel waard
Waar is dit een chart van? Bestaanstijd? Content?
pi_187487310
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 15:15 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Waar is dit een chart van? Bestaanstijd? Content?
De NZB downloads per indexer van NZBHydra.
pi_187492155
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 16:38 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

De NZB downloads per indexer van NZBHydra.
Krijg jij wtf er goed in? hoe?
జ్ఞ‌ా
pi_187492159
Aardige verzameling indexers heb je daar.
జ్ఞ‌ా
pi_187493424
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 11:27 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Ik dek dat ik richting Drunken Slug ga. Die hebben altijd wel fijne resultaten en ook veel MeGusta rips. Die zijn altijd van goede kwaliteit maar klein van bestandsgrootte.

Ik mis in Sickbeard echt enorm dat ik geen parameters over het bestandsformaat aan kan geven. Een optie: HD maar zo klein mogelijk zou voor mij echt een uitkomst zijn.
Sonarr gebruiken
  Moderator dinsdag 18 juni 2019 @ 22:43:08 #14
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_187493544
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 22:39 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Sonarr gebruiken
Daar kan dat wel bij? Hoe uitgebreid zijn die opties? Welke voor- en nadelen heeft het verder t.o.v. SickBeard?
Spoilers!
pi_187497080
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 22:43 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Daar kan dat wel bij? Hoe uitgebreid zijn die opties? Welke voor- en nadelen heeft het verder t.o.v. SickBeard?
Als je nog gehecht bent aan sickbeard is er ook sickgear tegenwoordig, dat heeft actief development. Ik ben zelf destijds overgestapt toen sickgear development dood ging. en ben nog steeds een tevreden gebruiker.

https://github.com/SickGear/SickGear
Powered by Janetje
  Moderator woensdag 19 juni 2019 @ 09:48:16 #16
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_187498174
quote:
2s.gif Op woensdag 19 juni 2019 07:55 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Als je nog gehecht bent aan sickbeard is er ook sickgear tegenwoordig, dat heeft actief development. Ik ben zelf destijds overgestapt toen sickgear development dood ging. en ben nog steeds een tevreden gebruiker.

https://github.com/SickGear/SickGear
Je bedoelt dat Sickbeard geen development meer heeft? Dat wist ik niet.

Misschien toch maar eens naar iets anders kijken.
Spoilers!
pi_187499257
quote:
2s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 21:38 schreef het volgende:

[..]

Krijg jij wtf er goed in? hoe?
De 'beta' indexer op https://0ccec98d8962a17294688363537bfe2e.wtfnzb.pw wel..

[ Bericht 15% gewijzigd door EugeneKrabs op 19-06-2019 11:08:42 ]
  Moderator woensdag 19 juni 2019 @ 11:13:46 #18
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_187499500
quote:
Ik kom daar niet op met mijn user/pass van de 'normale' site?
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_187499949
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juni 2019 09:48 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Je bedoelt dat Sickbeard geen development meer heeft? Dat wist ik niet.

Misschien toch maar eens naar iets anders kijken.
Sickbeard development is zo'n 4 jaar geleden gestopt. :D
Powered by Janetje
  Moderator woensdag 19 juni 2019 @ 12:17:05 #20
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_187500424
quote:
3s.gif Op woensdag 19 juni 2019 11:39 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Sickbeard development is zo'n 4 jaar geleden gestopt. :D
Oh _O-
Spoilers!
pi_187500438
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2019 11:13 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Ik kom daar niet op met mijn user/pass van de 'normale' site?
Ja klopt, het gaat met aparte invites.
  Moderator woensdag 19 juni 2019 @ 13:03:46 #22
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_187501110
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2019 12:18 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Ja klopt, het gaat met aparte invites.
Ah, die heb ik niet :(
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_187501845
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 22:43 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Daar kan dat wel bij? Hoe uitgebreid zijn die opties? Welke voor- en nadelen heeft het verder t.o.v. SickBeard?
Ja, per categorie (UHD, 1080p, 720p, raw, dvd, etc) de min en max grootte in te stellen voor 30 & 60 minuten eps
pi_187518195
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2019 12:18 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Ja klopt, het gaat met aparte invites.
Heb jij die? :)
జ్ఞ‌ా
pi_187553915
quote:
Met welk plan is dat? Ik kom op 30 Dollar trouwens.
Powered by Janetje
pi_187553991
quote:
2s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 18:52 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Met welk plan is dat? Ik kom op 30 Dollar trouwens.

Raar, ik krijg dit te zien. Er is ook maar 18 afgeschreven met die link.

Bijna 4000 dagen, unlimited data en speed, 60 connecties.
pi_187554665
Nice! Iemand ervaring?
CHILD IN TIME MOET IN DE TOP2000 OMHOOG! STEMT ALLEN!
pi_187555043
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 19:59 schreef RedFever007 het volgende:
Nice! Iemand ervaring?
Jup, prima snelheid. Ze leveren wat ze zeggen, dat is wel zo fijn. Vorig jaar met de 4th of July actie een jaar afgesloten voor bijna het driedubbele, en dat was toen al een mooie aanbieding.
Powered by Janetje
pi_187555354
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 20:29 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Jup, prima snelheid. Ze leveren wat ze zeggen, dat is wel zo fijn. Vorig jaar met de 4th of July actie een jaar afgesloten voor bijna het driedubbele, en dat was toen al een mooie aanbieding.
^O^
en hoe veilig is die zero log VPN? Gebruik je die ook?
CHILD IN TIME MOET IN DE TOP2000 OMHOOG! STEMT ALLEN!
pi_187555809
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 20:59 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

^O^
en hoe veilig is die zero log VPN? Gebruik je die ook?
Die gebruik ik zelf niet aangezien er geen optie voor Linux is voor zover ik weet. Ik maak uiteraard wel gebruik van SSL, en dat is in principe genoeg. Wat ik wel las is dat Zero-log VPN via P2P werkt en dat meerdere usenetproviders deze optie aanbieden.
Powered by Janetje
pi_187579310
Ik heb voor Drunken Slug 1 invite en voor OMGWTF 3 invites. Beide kosten 10 om premium te krijgen. Betalen kan via Bitcoin. En bij DS kun je ook nog via Paypal betalen. DM je mail adres naar mij. Op is op

[ Bericht 5% gewijzigd door s0ul1991 op 24-06-2019 16:08:23 ]
  zondag 7 juli 2019 @ 10:34:39 #33
406785 kloon_bassie
Allemaal Maggies!
pi_187791520
quote:
3s.gif Op zaterdag 22 juni 2019 18:57 schreef s0ul1991 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Raar, ik krijg dit te zien. Er is ook maar 18 afgeschreven met die link.

Bijna 4000 dagen, unlimited data en speed, 60 connecties.
Thanks, fijne deal :)
pi_187791744
Vroeger heb ik hier heel veel mee gedaan. Aangezien op Netflix lang niet alles staat en kodi ook niet geweldig is wil ik hier weer mee gaan beginnen. Welke server raden jullie mij aan ? Ik download echt niet veel, soms een serie of film hier en daar, het liefst tegen een scherpe prijs. Ik hoef ook geen mega snelle server want mijn internet verbinding is ook maar 100 Mbit.

Iedere keer als ik zelf ga zoeken heb ik er na 5 min al geen zin meer in :P

Heb ooit ook snelnl gebruikt of de gratis nieuwsgroep van KPN, daardoor kon je alleen Posts van 30 dagen of jonger downloaden.

SnelNl is dat nog iets tegenwoordig ?
Ik was hier...
  zondag 7 juli 2019 @ 13:01:37 #35
406785 kloon_bassie
Allemaal Maggies!
pi_187793111
Zie de link eerder in t topic van usenetserver. 18 euro voor een jaar, SSL verbinding en retentie van bijna 4000 dagen. Snelheid kan ik niet echt testen omdat mijn verbinding maar 12mbit is het moment.

Heb zelf ook nog goede ervaringen met usenetbucket (paar jaar geleden). Dat werkte ook fijn alleen de prijs is wat hoger.
pi_187793631
quote:
Nice! Ga ik eens proberen.

Ik zit nu bij NewsDemon en ben daar wel tevreden over maar is een stukje duurder.
pi_187793974
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2019 13:46 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Nice! Ga ik eens proberen.

Ik zit nu bij NewsDemon en ben daar wel tevreden over maar is een stukje duurder.
Newsdemon doet aan pricematching.
https://www.newsdemon.com/usenet-price-match.php?lang=uk
  zondag 7 juli 2019 @ 15:01:07 #38
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_187794669
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2019 14:13 schreef s0ul1991 het volgende:

[..]

Newsdemon doet aan pricematching.
https://www.newsdemon.com/usenet-price-match.php?lang=uk
:o daar ga ik binnenkort eens een waagje aan gokken!
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_187794799
quote:
14s.gif Op zondag 7 juli 2019 15:01 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

:o daar ga ik binnenkort eens een waagje aan gokken!
Mochten ze moeilijk doen moet je vermelden dat Greg Lyda op /r/usenet zei dat ze het zouden matchen. Dat is de baas van Newsdemon en NewsgroupDirect die daar wel eens post. Dus als je bij NewsgroupDirect zit kun je ook een pricematch aanvragen. Succes :)[ Bericht 5% gewijzigd door s0ul1991 op 07-07-2019 15:29:10 (plaatje er bij) ]
pi_188262756
Cat is al 2 weken down -O- , weet iemand een goed alternatief?
Ik heb abnzb er nog naast maar die mist gigantisch veel en nzbfinder maar ook die heeft nog niet eens 1/4e van wat cat had.

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 03-08-2019 09:48:28 ]
  zaterdag 3 augustus 2019 @ 10:19:36 #41
61284 Folkwin
Muisje op het kruisje!
pi_188263054
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 augustus 2019 09:44 schreef Lola69 het volgende:
Cat is al 2 weken down -O- , weet iemand een goed alternatief?
Ik heb abnzb er nog naast maar die mist gigantisch veel en nzbfinder maar ook die heeft nog niet eens 1/4e van wat cat had.
Zie lijstje hieronder:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Laat even weten als je een invite nodig hebt.
"I don't know things I'm supposed to know, but I do know things I'm not supposed to know"
pi_188263275
Ben intussen voorzien door Folkwin. Thanks _O_
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 21:31:57 #44
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189054417
quote:
Nog bedankt voor de tip. Ik gebruik deze provider nu een paar maanden en ik ben echt zeer tevreden. Retentie en snelheid zijn top en dat voor die prijs. Grappig genoeg werkt m'n NewsDemon account ook nog steeds na het opzeggen.
pi_189061605
quote:
6s.gif Op zaterdag 21 september 2019 14:06 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Nog bedankt voor de tip. Ik gebruik deze provider nu een paar maanden en ik ben echt zeer tevreden. Retentie en snelheid zijn top en dat voor die prijs. Grappig genoeg werkt m'n NewsDemon account ook nog steeds na het opzeggen.
betaalde je newsdemon per maand of per jaar oid? want dan mag je de tijd die je hebt betaald gewoon hun servers blijven gebruiken neem ik aan.
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_189596040
Hoe bevalt die kat eigenlijk? Want dat voortdurende 'We are undergoing a bit of unscheduled maintenance.' bij de Costa Ricaanse hond begin ik een beetje beu te worden en als mijn vijfjarenabo afloopt (duurt nog even) wil ik toch naar iets anders omzien.
Farts are jazz to assholes
  Moderator vrijdag 1 november 2019 @ 11:56:26 #48
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_189727550
Wat is nou een fijne indexer tegenwoordig? Ik ben betaald lid van DrunkenSlug en heb bij 80% van de nzb's errors. Meestal missing articles. Ik download net iets van NZBCat en beide nzb's hebben hetzelfde. Is de boel nou tegenwoordig echt zo vervuild?
Spoilers!
pi_189731427
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2019 11:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wat is nou een fijne indexer tegenwoordig? Ik ben betaald lid van DrunkenSlug en heb bij 80% van de nzb's errors. Meestal missing articles. Ik download net iets van NZBCat en beide nzb's hebben hetzelfde. Is de boel nou tegenwoordig echt zo vervuild?
Het ligt niet aan je indexer, maar provider..
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  Moderator vrijdag 1 november 2019 @ 16:46:54 #50
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_189731545
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2019 16:39 schreef dimmak het volgende:

[..]

Het ligt niet aan je indexer, maar provider..
O, dat wist ik niet. Dank je. Mijn vriend regelt de technische zaken en ik zorg dat we altijd iets te kijken hebben. Maar hij heeft te weinig tijd om dingen uit te zoeken momenteel. Even zoeken wie de provider ook alweer is.
Spoilers!
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')