abonnement Unibet Coolblue
pi_7794268
Hier dan maar het artikel uit de Veronicagids van 11 t/m 17 januari 2003:
MASTERPLAN IPV BB
Slecht nieuws voor de liefhebbers van Big Brother: een vijfde serie zit er voorlopig niet in. Maar niet getreurd, het nieuwe realityprogramma MASTERPLAN komt er voor terug. Het is voor het eerst te zien in het najaar, bij RTL4 of Yorin.
Bij Masterplan leggen de deelnemers hun lot in de handen van een Master, die hun allerlei opdrachten geeft. Kandidaten tekenen een contract waarin staat dat ze alle opdrachten uitvoeren. Daar kunnen exreme verzoeken bij zitten, tot het verbreken van een relatie aan toe. Wie de opdrachten perfect uitvoert, krijgt punten. Wie de meeste punten heeft is de uiteindelijke winnaar en krijgt een grote geldsom. Camera's leggen de verrichtingen van de kandidaten 24 uur per dag vast. Bij Masterplan is een belangrijke rol weggelegd voor de kijkers, die per sms kunnen stemmen wie er in het programma mag blijven zitten. Leo van der Goot, tv-directeur van RTL4,5 en Yorin: "Wij hebben grote verwachtingen van Masterplan. We willen het in het najaar gaan brengen. De consequentie is inderdaad dat Big Brother een jaartje van de buis moet".
einde artikel.

Nou, mij lijkt het wel wat na deze ontzettend saaie BB4.

pi_7794356
Als we maar weer een videocamera kunnen winnen, dan vind ik alles prima.
pi_7802266
Big Brother is nu dus definitief dood ?
Strawberry Flavour..
  donderdag 9 januari 2003 @ 19:34:18 #54
16701 scanman01
Today's a good day
pi_7803115
De titel van dit topic klopt dus niet meer. De onderhandelingen voor BB5 zijn gewoon aan de gang. Eigenlijk zou de titel van dit topic wel veranderd kunnen worden.
My soul is painted like the wings of butterflies
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')