abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_188456382
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
Wow vanilla was geen zak aan, geen idee waarom mensen denken dat het zo goed was. Ik weet zeker dat mensen classic binnen 2 weken zat zijn en het dan wel weer voor gezien houden.
In classic speelde ik warrior 15 jaar geleden toen ik nog studeerde. in pvp werd ik door rank 1 frostbolt gekite door mages voor eeuwig. Charge was zo fucked dat als je iemand charged terwijl je geslowed bent juist verder van de target beland dan vanwaar je startte. Elke class had een super eenvoudige rotation bestaande uit 2 buttons.

40 man raids waren super moeilijk om te organiseren. Ja om 40 man bij elkaar te krijgen was een uiterst lastige opgave en daardoor werden veel raids gecancelled. EN de servers waren ook nog eens super instabiel met high latency en disconnects, dit was eerder regelmaat dan uitzondering.
Loot distributie is ronduit fucked up. Goud farmen is een daily job. Geen arena , geen mythic+ , geen raid difficulty. Frost/fire gear farmen voor bazen in naxxramas dat eeuwig duurde.
Levelen van chars duurde ongelooflijk lang. Ook dit was een dagtaak en tot level 40 had je geen mount. Respawn timers van quest bazen duurde erg lang en je kon niet group taggen dus mensen ninjaen je kills.
Dungeon finder bestond nog niet. Je had alleen je eigen server en als je een dungeon wilde doen moest je in looking4group spammen en dat kon letterlijk uren duren.
Mensen denken dat PVP vroeger goed was, maar in vanilla wow was PVP nog vele malen slechter.
Voor consumables en repairs moest je elke dag keihard farmen. Irritante pre quests voor molton core en blackwinglair. Bosses hadden amper mechanics en was enkel een gear check.

Vanilla wow was leuk omdat het nieuw was, omdat alles nog ontdekt moest worden. Maar ik weet zeker dat mensen BFA gaan appreciėren nadat ze een weekje classic hebben gespeeld.

Enige dat leuk was , was pvp in Strangethornvale.

Vanilla wow was fun voor een half jaartje een soort magische gevoel en ervaring, maar no way dat ik ooit weer aan ga beginnen. Ik heb er wel mijn mooiste herinneringen aan over gehouden. Vanilla wow opnieuw spelen zal geen impact meer op mij hebben. In 2004 was het een geweldig spel en iedereen was toen nog een noob dat maakte het ook vermakelijker.

Maar iedereen veel succes en plezier die classic wel gaan spelen uiteraard.
Een flink aantal zaken die je aanstipt, maken het voor mij juist leuker. Ieder z'n eigen ding. Fijn dat dat van jou mag.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')