Lijkt me lekker Vind de saus van de tteokbokki zelf te weinig pittig, maar heb buldak saus om het heter te makenquote:Op donderdag 6 juni 2019 21:25 schreef realAIVD het volgende:
Hier het geplande avondeten geschrapt na een borreltje met hapjes,
als avondeten nu tteok kkochi, maar dan zonder stokjes
Heb je wel eens tteokbokki gemaakt en vind je dat lekker? Dan moet je zeker tteok kkochi eens proberen: de rice cakes bakken in de pan zodat ze van buiten krokant zijn en dan een lekkere pittige gochujang saus erover smeren en bestrooien met stukjes noot (in mijn geval bij voorkeur stukjes hazelnoot)
weer wat geleerd, ik had er ieg nog nooit van gehoordquote:Op donderdag 6 juni 2019 21:25 schreef realAIVD het volgende:
Hier het geplande avondeten geschrapt na een borreltje met hapjes,
als avondeten nu tteok kkochi, maar dan zonder stokjes
Heb je wel eens tteokbokki gemaakt en vind je dat lekker? Dan moet je zeker tteok kkochi eens proberen: de rice cakes bakken in de pan zodat ze van buiten krokant zijn en dan een lekkere pittige gochujang saus erover smeren en bestrooien met stukjes noot (in mijn geval bij voorkeur stukjes hazelnoot)
Ja, dat is dé straatsnack van Korea (en ik vind het lekkerder dan een patatje mayo), echt het proberen waardquote:Op donderdag 6 juni 2019 23:02 schreef christmastsunami het volgende:
https://amazingoriental.c(...)pittige-rijststicks/
Kant en klare buldak saus?quote:Op donderdag 6 juni 2019 22:37 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lijkt me lekker Vind de saus van de tteokbokki zelf te weinig pittig, maar heb buldak saus om het heter te maken
Nu limo en Lay's Poppables paprika.
Thanks, dat is makkelijk! Mijn pot gochujang is bijna over de datum (ongebruikt). Maar nu kan ik em toch nog gebruikenquote:Op vrijdag 7 juni 2019 08:01 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Kant en klare buldak saus?
Voor tteok kkochi maak ik altijd zelf een sausje:
1,5 el ketchup, 1 el gochujang, 1 el honing, 0,5 el sojasaus,
over de scherpte heb ik dan geen klagen! :-)
(al verschilt gochujang ook erg van scherpte, afhankelijk van het merk, volgens mij?)
Hier nu: koffie
Ik kom eraanquote:Op vrijdag 7 juni 2019 14:42 schreef Karzai het volgende:
Koffie, thee boterhammen met smeerworst en wilde perziken
citroen bubbel water, kaas/uien broodje, ham/kaas croissant
Straks blokjes kaas, gekookte worst, augurkjes en bier
Zo smaakte het ook.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 17:12 schreef Karzai het volgende:
Lijkt op een blokje wasmiddel
Spaghetti carbonara vanavond
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |