abonnement Unibet Coolblue
pi_187111203
quote:
0s.gif Op maandag 27 mei 2019 02:56 schreef Donderkonijn het volgende:

[..]

Ook omdat Max gewoon een meer spraakmakende coureur is die meer mensen aanspreekt. Max heeft veel meer laten zien voordat hij naar RB ging dan Leclerc in de Sauber. En ook Max's eerste races in de RB spreken meer tot de verbeelding. Max heeft af en toe het hart op de tong, maar Leclerc geeft steeds vooraf ingelepelde correcte antwoorden. Daar is niks aan.... rond Max heerst altijd wat, er gebeurd altijd wat, zij het negatief of positief. Dat genereert meer clicks en dus meer ad revenue.
Je hebt ook al snel een reputatie waar je vervolgens heel lastig vanaf komt. Kijk naar een Kvyat die maar heel lastig van z'n Torpedo-imago afkomt, terwijl hij een heel degelijk seizoen rijdt tot dusver, Verstappen die eigenlijk al een seizoen lang geen onbesuisde inhaalacties plaatst die in tranen eindigen maar voor velen nog steeds 'Crashstappen' is, Vettel die gewoon heel volwassen is op de boordradio en ga zo maar door sommigen nog steeds wordt beticht van 'janken op de boordradio' en ga zo maar door.
Aan Leclerc kleeft nog geen smetje, maar je ziet toch wel dat rijden in een Ferrari met de druk er vol op en een goede teamgenoot toch wel andere koek is dan goed presteren bij Sauber. Als hij vaker in een wanhoopspoging dit soort acties gaat ondernemen dan kan het positieve beeld dat er over hem bestaat ook wel snel kantelen.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')