Bedankt voor de review!quote:Op vrijdag 24 mei 2019 12:02 schreef Sigaartje het volgende:
Goed. Het oordeel. Het eerste dat opvalt is dat er een overdadigheid aan tomatensmurrie in zit. Dat is erg jammer. Dat ben ik van Oetker niet gewend. De rol van de ui is volledig weggevaagd met een paar zielige snippertjes. Verder was er weinig Diablo aan. Ik heb zelfs pepers en Italiaanse kruiden toegevoegd. De pizza smaakt op zich goed, maar is vrij vlak met overheersing van tomaat.
Advies: Neem een Tradizionale van Oetker, salami en voeg daar wat pepers bij. Dan heb je wel eem lekkere pittige. De Restorante zijn "popi" van smaak. Dus vlakker van smaak.
Oh, dat zou zo maar kunnen. Geen idee.quote:Op vrijdag 24 mei 2019 12:03 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Bedankt voor de review!
Is dit trouwens niet 'gewoon' de vervanger van de eerdere Ristorante 'Salame piccante' (ofzo)?
Volgens mij wel. Die had in mijn herinnering ook een 'rating' van 2/3 rode pepertjes op de verpakking. En volgens mij had die ook niet zoveel tomatensaus. Dus deze nieuwe is eigenlijk een achteruitgangquote:Op vrijdag 24 mei 2019 15:35 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Oh, dat zou zo maar kunnen. Geen idee.
Doe eens een foto van het etiket?quote:Op vrijdag 24 mei 2019 15:53 schreef Geerd het volgende:
Onee, foutje deze had ik gister nog gehaald 23e tot de 30e te gebruiken is dat niet wat lang voor kip ?
Rauwe kip is toch max 2 dagen in de koelkast vaak houdbaar.
Ziet er goed uit. Zitten er ook aspergestukken in?quote:Op vrijdag 24 mei 2019 14:02 schreef mascara-klodder het volgende:
Groene aspergesoep met croutons was lekker!
[ afbeelding ]
Net een stuk vlaai met gele room op van de HEMA
Gister gekocht, ze gaan uit van een week houdbaar dus..quote:
Denk dat dat best kan.quote:Op vrijdag 24 mei 2019 17:14 schreef Geerd het volgende:
[..]
Gister gekocht, ze gaan uit van een week houdbaar dus..
[ afbeelding ]
Is nog helemaal prima hoorquote:Op vrijdag 24 mei 2019 17:14 schreef Geerd het volgende:
[..]
Gister gekocht, ze gaan uit van een week houdbaar dus..
[ afbeelding ]
Ja natuurlijk nu nog wel, maar ik zou het niet laten liggen tot en met de 29e...quote:
Dan eet je het eerder op. Of je bakt het, laat het afkoelen en vriest het dan in.quote:Op vrijdag 24 mei 2019 17:17 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ja natuurlijk nu nog wel, maar ik zou het niet laten liggen tot en met de 29e...
Yup, de topjes.quote:Op vrijdag 24 mei 2019 17:06 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ziet er goed uit. Zitten er ook aspergestukken in?
Ah! Bij aspergesoep gooi ik er altijd nog wat extra aspergestukjes bij, is lekker.quote:Op vrijdag 24 mei 2019 17:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Yup, de topjes.
Vanavond gaat de steengrill aan hier. Daarbij zelfgemaakte stokbrood. Is nu bezig aan de derde rijs.
Alstublieftquote:Op vrijdag 24 mei 2019 17:19 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ah! Bij aspergesoep gooi ik er altijd nog wat extra aspergestukjes bij, is lekker.
En foto's van de stokbrood straks graag!
Wow goed gelukt! Jam, lekker vers brood en vleesquote:Op vrijdag 24 mei 2019 18:49 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Alstublieft
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |