FOK!forum / Culinesse à gogo / Kom zondag pyro-culinair genieten in Rotterdam!
Lucky_Strikedinsdag 9 april 2019 @ 14:37
FOK! gaat dit weekend naar Rotterdam om het No Worries Festival te verslaan. Jij kunt er ook bij zijn, er zijn nog een paar tickets! Over een paar dagen sluit de verkoop.

Het No Worries festival is georganiseerd door pyro-culnair avonturier Jord Althuizen en zijn bedrijf Smokey Goodness, in samenwerking met de Nationale Barbecueweken. Op het festival presenteert Jord zijn vijfde boek: No Worries BBQ. In dit boek staat de Australische laid back manier van barbecueën centraal.

quote:
DUS HELLO, NO WORRIES BURGERS, BEER EN BARBIE. EN WELKOM, NIEUWE FAVOURITES ALS WOODFIRED BEEF RIBS, SURF & TURF BURGERS, SHRIMPS
ON THE BARBIE OF EEN VAN DE VELE ANDERE SMOKEY SNACKS VOOR EEN LAIDBACK AFTERNOON MET VRIENDEN…
Het festival is natuurlijk meer dan een boekpresentatie. Het programma is propvol, er zijn workshops, demonstraties, een Bastard area, battles tussen diverse barbecueprofessionals, live entertainment en natuurlijk is er eten. Jord en zijn team bereiden een aantal gerechten uit het nieuwe boek voor je. Let op, je moet deze maaltijden wel bestellen samen met je tickets.
Op Facebook maakt Smokey Goodness steeds een stukje van het programma bekend.

En alsof Jord het nog niet druk genoeg heeft, opent hij binnenkort zijn Black Smoke restaurant in Rotterdam. Aansluitend aan het No Worries Festival kan je deelnemen aan het preview dinner.

Koop hier de laatste tickets voor het No Worries Festival, tot zondag!

Wat: No Worries Festival
Wanneer: Zondag 14 april, tussen 12.00 en 18.00
Waar:Van Nellefabriek, Van Nelleweg 1 in Rotterdam
iteejerdinsdag 9 april 2019 @ 15:43
Dat is fucking lekker, ben er al es geweest :)
Lucky_Strikedonderdag 11 april 2019 @ 11:21
Heads-up! Vandaag is de laatste dag van de kaartverkoop.

Smokey Goodness heeft weer een deel van het programma bekend gemaakt. We krijgen onder meer een masterclass kalfsvlees, een Guns 'n Roses tribute band, beer pairings door Duvel, een comedy roast en de Nationale Barbecue Weken presenteert zijn nieuwe magazine.