abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 23 mei 2019 @ 18:58:26 #201
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_187050932
En, heeft ie gelopen, Nikki?
Wij hadden de avonddriedaagse vorige week al. Watjes editie, want maar drie avonden en je krijgt dus ook geen echt kruisje na afloop (wel een medaille gelukkig). Ik vind vier avonden ook wel veel, maar dat is natuurlijk altijd ook wel de charme van de avondvierdaagse. Kuiken vond het in elk geval prachtig en wil volgend jaar weer.
KuikenGuppy
pi_187053588
Tof Burdie, voor die mini's zou drie dagen echt wel voldoende zijn, dus ik vind het best een goed idee eerlijkgezegd. :)

S heeft het gehaald, maar hij is wel heel heel moe. Bijzonder wel om het verschil tussen T en S weer te zien, want T zou met gemak nog veel langere afstanden lopen. Hij loopt die 5 km echt met twee vingers in z'n neus.

Franny wat knap van I, 12km door de duinen, dat is echt nog wel een stuk vermoeiender dan gewoon 12km fietsen. Heel stoer dat ze dat volgehouden heeft.
pi_187060800
Wat leuk Burdie!
12 km Franny?! Zo dat is echt ver, wat knap van I.
Leuk dat ze allebei mee hebben gelopen Nikki, gezellig ook he?

De halve klas van B was er niet vanochtend. Gisteren gingen ze pas om 19:00 lopen dus 3 keer raden waarom de halve klas er niet was. (liepen mee met oudere broers en zussen)

Ik heb de tuin al kleuterklaar gemaakt, komt zo een vriendje mee (ja nu echt, moeder is 2 weken weg voor werk dus wij nemen hem 2 vrijdagen mee naar huis tot zijn vader hem komt halen). Zwembad, racebaan onderdelen (lees zwart geverfde planken waar B racebanen van maakt in de tuin), knikkers, dan kan ik vanmiddag gewoon zitten in de tuin 8-)

En B en de meisjes, tja...Er zitten maar 8 jongens in zijn klas, verder allemaal meisjes. Hij woont in een vrouwenhuis. Dat wordt een ideale man later voor een vrouw :D ;)
We hebben hem er wel even op aangesproken dat met meerdere kindjes afspreken niet zo aardig is. Ben benieuwd of het door is gedrongen.

Oh en we gaan een afspraak bij de huisarts maken. B plast nog regelmatig in zijn broek en draagt 's nachts een luier omdat hij gewoon niet wakker wordt van het plassen (of een zeiknat bed). We gaan er vanuit dat er niets lichamelijks is, maar willen het wel uitsluiten. Hij baalt er zelf enorm van en schaamt zich er nu ook echt voor.
Als er niets uitkomt bij de huisarts misschien maar eens een specialist/coach whatever raadplegen. De wasmachine draait wel maar ik vind het voor hem zo sneu.
pi_187060945
wat knap franny.. 12 km is echt wel ver!

Fijn dat ze alles hebben uitgelopen NIKKI! Grappig dat T en S zo verschillen ook op dit vlak..
Hier ben ik benieuwd. Wij hebben vanavond laatste avond. Dan begint t ook pas om 19.30.. Gelukkig zijn we dit keer vrij vroeg aan de beurt (vorig jaar waren we school 23 en dus om 20.15 pas aan t lopen)..L heeft tot nu toe prima gelopen..Alle avonden netjes de 5, al heb ik m gisteren een klein stukje gedragen nadat hij was gevallen. Hij is ook nog pas 4 natuurlijk en gaat vooral omdat grote zus ook gaat.
De juffen van de kleuters hebben trouwens de perfecte methode om te zorgen dat iedereen gewoon op school verschijnt :). Ze vieren hun verjaardag vandaag en iedereen mag verkleed komen. Dat willen ze natuurlijk niet missen..

Sneu van het plassen exode.. Is ook echt naar natuurlijk als t overdag gebeurt ook al zal hij heus niet de enige zijn met af en toe een ongelukje..L is overdag droog, maar wordt er s nachts ook niet wakker van, maar m om 23.00 uur laten plassen werkt hier voldoende (gelukkig)..
pi_187065586
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 mei 2019 10:57 schreef watmoetikkiezen het volgende:
Hier ben ik benieuwd. Wij hebben vanavond laatste avond. Dan begint t ook pas om 19.30.. Gelukkig zijn we dit keer vrij vroeg aan de beurt (vorig jaar waren we school 23 en dus om 20.15 pas aan t lopen)..L heeft tot nu toe prima gelopen..Alle avonden netjes de 5, al heb ik m gisteren een klein stukje gedragen nadat hij was gevallen. Hij is ook nog pas 4 natuurlijk en gaat vooral omdat grote zus ook gaat.

Grappig dat bij jullie startnummer 23 vrij laat is. Wij zijn dit jaar blij met startnummer 26, want dat is zo lekker vroeg :D
Hier is 1 van de grootste avondvierdaagse van nld. (geloof zelfs dat t de grootste is, met zo'n 8000 deelnemers )
Jongste van 6 loopt de 5, was het vorig jaar nog lastig vol te houden, heeft hij de afgelopen dagen wel 7 gelopen geloof ik. Hij rent heen en weer met zijn vriendjes. Oudste van 8 is helemaal op. Die loopt de 10 en is elke dag rond 20.45 thuis. Die is blij als ze zondag lekker uit mag slapen. Want morgen is er natuurlijk wel gewoon een hockeywedstrijd
*poef* nu is het weg
pi_187070738
Dat is idd veel deelnemers kaatje.. wij hadden er met ca 4000 dus maar de helft van jullie, maar vond t toch ook best veel..
Hoe laat starten de laatste van jullie dan wel niet? of start t bij jullie eerder?
  vrijdag 24 mei 2019 @ 21:37:15 #207
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_187070815
Wat een aantallen zeg.. Pfoei!
Hier kleinschalig vanuit school, inschrijven is vrijwillig, dus wil je niet, dan niet!

Wij hebben vanavond ook de Vierdaagse uitgelopen! Wat een trots meisje heb ik hier O+ *O*
Wir müssen leben, bis wir sterben!
pi_187071141
oh hier is t ook vrijwillig.. Uit W s klas (groep 3) liep denk ik de helft en uit L s klas 4 kinderen (groep 1)
Leuk he? dat ze zo trots zijn!
pi_187071463
Leuk al jullie vierdaagse verhalen! O+ Hier een alternatieve versie van inderdaad drie dagen, kleuters mochten de laatste dag meelopen. Was hevig van plan dat te doen, maar had daarbij even geen rekening gehouden met het feit dat die week m’n eerste werkweek na m’n verlof was. Lang verhaal kort, we zijn niet gegaan en ik baaaaaalde keihard toen we d’r hele klas voorbij zagen lopen ;( al die kindjes met een medaille naar school de volgende ochtend behalve de mijne. Dat gebeurt me niet weer :')
pi_187111386
B was in de buik (bij mijn vrouw) enorm druk, schoppen, draaien, slaan, alles, hij lag zelden stil in haar buik.
Ik sliep zaterdagnacht naast hem....pffff, hij ligt nog steeds geen seconde stil. Ik ben wel 100x geschopt denk ik en dan lag er weer een arm op mijn gezicht.

Hij was 's avonds in bed ziek geworden, terwijl wij zijn bed verschoonden en zijn knuffels wasten, hadden we hem in ons bed gelegd waar hij meteen weer in slaap viel. Een uur later spuugde hij weer, gelukkig vooral op de grond. Dus na het schoonmaken besloten we dat ik naast hem ging liggen voor het geval hij weer moest spugen. Hij vond het poepje gezellig, maar ik heb amper geslapen. Al maakte de blije 'eeeej mam' om 06:00 wel een hoop goed en toen kroop hij helemaal tegen me aan en sliep nog tot 08:00. O+
Nu nergens meer last van, gisteren al niet meer, al was hij uiteraard wel erg moe.
pi_187121098
Hoi!

Ik heb al weer ruim twee weken een kleuter in huis. O+ Ze heeft een fijne start op school en de bso gehad, al was vandaag het afscheid ineens lastig. Morgen gaat ze 's avonds met haar klas (en eigenlijk de hele school) optreden ter ere van het 20-jarig bestaan van de school. Tussen 19.30 en 20.45. :o Ik vind het nogal wat hoor, we kijken morgen even hoe ze er aan toe is, maar ze vindt het wel heel erg leuk om te vertellen over haar dansje en zo. O+
pi_187121221
Dat is best laat voor een net kleutertje inderdaad Selvaria. Misschien kan ze 's middags even een uurtje slapen? Dat werkt bij mijn kleuters vaak erg goed.
  maandag 27 mei 2019 @ 20:53:09 #213
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_187121460
Wow Selvaria, dat is inderdaad laat.
Ala ze kan slapen (doen die 2 hier dus echt niet meer) zou ik haar even laten slapen.
pi_187126195
dat is inderdaad laat! zou ik ook voor mijn groep 3-er (die veel slaap nodig heeft) laat vinden.. zeker als ze de volgende dag weer naar school moet..Vind ik eigenlijk best raar van een school..
Nou ja laatste dag avond4daagse was wel latr, maar dat is niet vanuit school en daarna is t weekend.
oh en gefeliciteerd natuurlijk met je kleuter!
pi_187141389
Het was laat, het was vermoeiend, maar zó leuk. Mijn kleintje op dat grote podium, helemaal in haar element tijdens haar dansje. En later genieten van alle andere groepen. En afsluiten met een patatje na de tijd. O+
pi_187148926
Wat fijn dat het zo leuk was Selvaria, hoe gaat het nu? Goed geslapen en weer up and running?

Ken je het verhaal van de moeder die vanochtend de volgende vraag van een jochie met mooie blauwe ogen kreeg 'Mama, wil jij mee op schoolreisje? Dat is bijna en ik wil heel graag dat je meegaat.' Ik blijkbaar heel naief zei 'Maar B ze hebben al genoeg ouders en mama moet werken.' Het compromis was dat als er niet genoeg ouders waren ik mee zou gaan. 3 keer raden...vanochtend samen naar de juf, kortom ik ga op 13-06 mee op schoolreisje.
Ik kan die vragende blauwe ogen gewoon niet weerstaan en dat hoofd in de klas toen de juf zei dat ik meekon, die blijdschap bij hem O+
Ik krijg 3 kinderen mee, dus even 3 tuigjes kopen.
pi_187155238
Selvaria, welkom bij de kleuters!

Exode, sterkte met het achter 3 kleuters aan rennen O-) Waar gaat het schoolreisje heen?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_187155732
Ach lieve Sjakie toch. Wat ontzettend vervelend voor hem, en wat moeilijk voor jullie om toe te zien.
pi_187156883
MevrouwCactus, ik ga op het terras en ga ze tegen 15:00 zoeken ;)

We gaan naar Oud Valkeveen. Mijn schoonzus gaat ook mee, dus dat is wel gezellig.

Arme Sjakie, wat een gevecht voor hem en voor jullie. Wel heel fijn dat hij nu zo tot rust komt. Knuffel voor jullie.
  woensdag 29 mei 2019 @ 20:01:15 #220
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_187157269
quote:
0s.gif Op woensdag 29 mei 2019 19:38 schreef exode het volgende:
MevrouwCactus, ik ga op het terras en ga ze tegen 15:00 zoeken ;)
Zo ging ons schoolreisje vorige week ook, heb nog nooit zo'n relaxte dag gehad met allemaal kleuters om me heen :D O+.

MwCactus, dikke knuffel voor jou :*.
KuikenGuppy
  woensdag 29 mei 2019 @ 20:15:23 #221
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_187157563
Wat naar MC. Hopelijk vinden jullie een fijne plek voor hem. Fijn dat er nu even rust is. Hopelijk kunnen geeft deze beslissing jullie ook even wat meer rust. :*

Schoolreisje, ik ben wel gevraagd om mee te gaan (oudercommissie wordt als eerste gevraagd om mee te gaan) maar het lijkt mij eigenlijk helemaal niks. Sws durf ik zelf nergens in en ben ik ook snel overprikkeld dus ik ga lekker genieten van een dagje rust *O*
pi_187158509
Ach MwC, wat rot om te zien. Fijn dat hij nu tot rust komt. Daar van genieten samen en hopelijk komt er snel weer wat goeds op jullie pad :*
pi_187159318
ach, arme sjaak! Hopelijk vinden jullie iets wat bij hem past!

Hier ook bijna schoolreisje.. naar een bezoekboerderij.. eerst allemaal spelletjes en opdrachtjes en dan lekker diertjes aaien, skelteren en door het gras ravotten.
  woensdag 29 mei 2019 @ 21:41:26 #224
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_187159565
I.v.m. jubileum op school gaan alle klassen dit jaar zonder extra bijdrage van ouders naar de efteling. Ik vind t best spannend, mijn kleutertje naar de Efteling, maar de juf had al verteld dat ze naar de sprookjes gaan kijken enzo.

Ik denk dat ze met die kleintjes t best rustig zullen houden. Sprookjesbos, land van laaf, speeltuin...

Aan begeleidende ouders nooit gebrek, wordt een voorrangssysteem gehanteerd en geloot :o

(Nu hopen dat ie niet gaat barfen in de bus :r :+ )

@MevrouwCactus wat rot dat t zo zoeken is met Sjaak...
Kwak
  woensdag 29 mei 2019 @ 21:45:12 #225
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_187159656
Volgens mij gaan schoolreisjes altijd via een voorrangssysteem? Eerst de klassenouders, dan OR, dan hulpouders, daarna de rest. Bij ons op school werd het ook als enorm voorrecht gezien als je mee mocht op schoolreisje :D ( :') ). Van te voren was ik er wat van in paniek, maar het ging zoals exode net vertelde. Vooral terrashangen met de andere bevoorrechte ouders en om half drie de kinderen bij elkaar schrapen :P.
KuikenGuppy
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')