abonnement Unibet Coolblue
  Moderator maandag 25 maart 2019 @ 18:57:17 #1
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185846632
Welkom in het persberichtentopic van MUZ! In dit topic werken we voor dit subforum relevante persberichten bij.

Waar kan ik de persberichten voor gebruiken?
Uiteraard is dat afhankelijk van het persbericht zelf. Persberichten kunnen aanleiding zijn voor discussie, of een voor dit subforum relevante aankondiging (denk aan een nieuw product, een première, et cetera). Wanneer we merken dat het desbetreffende persbericht interessant is, zullen wij ons best doen om de afzender van persberichten mee te laten doen in discussies, en we hopen bij aankondigingen een of meerdere producten te kunnen verloten. Uiteraard zou het leuk zijn om jouw ervaringen terug te lezen op FOK!

Suggesties?
Graag! Als je denkt dat we iets beter kunnen doen of als je een andere suggestie, vraag, klacht of compliment hebt kun je een mail sturen naar pr@fok.nl
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 25 maart 2019 @ 18:57:31 #2
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185846634
quote:
25 maart 2019
MTV EMA’S 2019 DIT JAAR IN HET SPAANSE SEVILLA
DE MTV MUSIC AWARDS SHOW WORDT OP 3 NOVEMBER 2019 LIVE UITGEZONDEN VANUIT HET SPAANSE SEVILLA

Vandaag is bekend geworden dat Sevilla (Spanje) de 26e editie van de jaarlijkse MTV EMA’s zal hosten. Ook dit jaar zal de show weer optredens bevatten van de populairste artiesten uit de muziekindustrie van over de hele wereld. Het programma wordt live uitgezonden bij MTV in bijna 180 landen op zondag 3 november aanstaande.

“We zijn vereerd dat de MTV EMA’s dit jaar worden uitgereikt in een historische stad als Sevilla. Het is een bruisende plek met een echte muziekcultuur die de perfecte achtergrond zal zijn voor dit epische muziekevenement", aldus Bruce Gillmer, EVP, Global Head of Music en Co-Brand Lead van MTV International bij Viacom.

Raffaele Annecchino, President & Managing Director van Viacom International Media Network SWEMEA, zegt hierover: "We zijn enorm blij dat we de MTV EMA's voor de vierde keer in Spanje mogen verwelkomen en dit jaar samen te werken met de stad Sevilla. De stad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is uitgegroeid tot een van de populairste toeristische bestemmingen ter wereld. Daarnaast bruist de stad van creativiteit en muzikale activiteiten. De levendige omgeving is het resultaat van een lange muziektraditie. Dit is de perfecte culturele hotspot voor het MTV EMA-evenement."

Details over de presentator(en), de gastoptredens, nominaties en MTV Music Week zullen op een later een tijdstip door ons bekend worden gemaakt.

Website: mtv.nl/ema
#MTVEMA
quote:
Corry Konings en Brownie Dutch maken exclusief nummer voor Koningsdag

Wat krijg je als je een vaderlands muziekicoon en een rapper samen de studio in laat duiken? Een cocktail van twee stijlen met garantie op vuurwerk. Of in dit geval: ‘een heel apart gevoel van binnen’. Want de koningin van het levenslied Corry Konings en rapper/producer Brownie Dutch brengen met het exclusieve nummer Corry Koningsdag een ode aan de grootste nationale feestdag van het jaar.

Een vervolg die je wist dat zou komen
Iedereen die carnaval viert weet het: elk jaar komen er talloze nieuwe krakers uit, maar er is altijd één nummer dat zo aanstekelijk is dat iedereen deze adopteert tot anthem en meezinger van het jaar. Bij Koningsdag kennen we dit niet, gek genoeg. Ja ok, het Koningslied, maar daarna heeft niemand het meer aangedurfd een echte poging te wagen een nummer te maken die iedereen meezingt in de kroeg. Tot nu.

Dutch X Konings = Koningsdag
Brownie Dutch en Corry Konings kennen elkaar nog van het programma Ali B Op Volle Toeren. Het populaire programma waarin Ali B rappers laat kennismaken met hits van toen. In dit programma werd rapper Kempi tot tranen geroerd, nadat Corry Konings op haar eigen wijze een nummer van de rapper ten gehore bracht. Brownie Dutch speelde als producer een hoofdrol in het programma. Het klikte tussen de twee en nu, jaren later, zoeken ze elkaar opnieuw op voor een levenslied ter ere van Koningsdag. John Ewbank, sit back.

Over het nummer
Vandaag is Corry Koningsdag opgenomen in de studio van Brownie Dutch in Almere. Daarna volgt opname van een videoclip en begin april wordt het nummer groots gereleased, via alle grote stations en kanalen.

Over Corry Konings
Corry Konings is een van Neerlands bekendste zangeressen van het levenslied. In 1970 maakte ze furore met het lied Huilen Is Voor Jou Te Laat, nog altijd de langstlopende nummer 1-hit. Daarna beleefde ze nog grote successen met nummers als Heel Apart Gevoel Van Binnen en Adios Amor. Inmiddels heeft zij 19 gouden en platina platen.

Over Brownie Dutch
Brownie Dutch is een muzikale duizendpoot. Hij zingt, rapt en produceert. Ali B vroeg hem als geluidstechnicus, waarna hij producer en zanger werd in dienst van de Nederlandse rapper. In 2011 is hij nadrukkelijker te zien in het tv-programma Ali B Op Volle Toeren. Brownie Dutch presenteert in 2013 het tv-programma De Invasie waarin hij Nederlandse rappers begeleidt in een zoektocht naar Nederlandse gewoonten.
quote:
Vandaag brengt Aafke Romeijn “Een Heel Klein Beetje Oorlog” uit, de tweede single van haar album M dat in mei 2019 verschijnt.

Muzikant, schrijver en journalist Aafke Romeijn hoorde het gelijknamige nummer van de Belgische band Noordkaap voor het eerst op het moment dat zij net was begonnen aan het schrijven van haar in april 2018 uitgebrachte debuutroman “Concept M”. Een sciencefictionroman over meisje dat langzaam radicaliseert en besluit een bomaanslag te plegen. De metaforen in het nummer passen zo goed bij Aafke’s debuutroman dat zij wel iets met het nummer moest doen.

Aafke Romeijn: “Een heel klein beetje oorlog gaat over dat het soms beter is om iets flink te laten ontploffen, om daarna weer op te kunnen bouwen. Stijn Meuris, de zanger van Noordkaap, zingt hierover zijn relatie, maar de metaforen die hij gebruikt passen zo goed bij mijn boek dat ik wel iets met het nummer moest doen. Ik heb het - geheel in lijn met de tekst - helemaal afgebroken en opnieuw weer in elkaar gestoken.”

Vandaag kondigt Aafke niet alleen haar nieuwe single, maar ook haar releaseshow aan. Ze presenteert haar album op 31 mei in EKKO, Utrecht. Dit doet zij niet alleen, maar met speciale gasten en een compleet nieuwe set.

Het album M is de soundtrack voor haar boek 'Concept M'. M verschijnt op 17 mei.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 26 maart 2019 @ 19:45:44 #3
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185864368
ALDA en Insomniac organiseren eerste gezamenlijke evenement met Armin van Buuren

quote:
Amsterdam, 26 maart 2019 - ‘A State of Trance 900’ in de Bay Area (Verenigde Staten) is het eerste evenement dat de Nederlandse dance-organisator ALDA samen met het Amerikaanse Insomniac gaat organiseren. Afgelopen oktober sloten beiden partijen een samenwerking met als doel wereldwijde evenementen op de kaart te zetten. ‘A State of Trance 900’ in de Bay Area is hiervan het eerste resultaat. Ze pakken meteen groots uit: het is de eerste keer dat A State of Trance in het westen van de Verenigde Staten wordt georganiseerd met als headliner Armin van Buuren.

De CEO van ALDA, Allan Hardenberg, deelt zijn enthousiasme: “Ik ben onwijs trots dat we de samenwerking tussen ALDA en Insomniac kunnen starten met zo’n groots event. We brengen de magie van het succesvolle ASOT merk voor het eerst naar de Verenigde Staten.”

‘A State of Trance 900’ in de Bay Area vindt plaats op 29 juni 2019 in de iconische locatie Oakland Coliseum. Het event maakt deel uit van de ‘ASOT wereldtour’ met Armin van Buuren aan het roer. Er zijn dit jaar edities in onder andere Madrid, Miami, Kiev, België en Nederland. Zo vierden afgelopen maand maar liefst 35.000 A State of Trance-fans feest in een uitverkochte Jaarbeurs in Utrecht.

A State of Trance is het wekelijkse radioprogramma van Armin van Buuren, dat hij sinds 2001 produceert. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een begrip met miljoenen luisteraars van over de hele wereld. Vanaf 2008 worden de jubileumuitzendingen gevierd met ‘A State of Trance’ festivals. Op dit moment wordt de 900ste uitzending uitgezonden en is ‘A State a of Trance 900 tour’ hier het gevolg van. Meer informatie: http://festival.astateoftrance.com

Over ALDA

ALDA is een wereldwijd opererende producent, conceptontwikkelaar en promotor van elektronische muziek en dj-concepten. ALDA werkt vanuit een 'geïntegreerd concept perspectief met behulp van een jarenlange ruime ervaring en kennis op het gebied van toneel ontwerp, storytelling, technische productie, video, speciale effecten, decorontwerp en entertainment. Succesvolle evenementen van ALDA zijn onder meer A State of Trance, New Horizons Festival, Armin Only, We Are Connected, The Flying Dutch Electronic Family and AMF. www.alda.nl

Over Insomniac

Insomniac produceert innovatieve en meeslepende muziek festivals en -evenementen. Deze evenementen worden versterkt door ultramoderne verlichting, pyrotechniek en geluidsontwerp, grootschalige kunstinstallaties, theatrale performers en speciale effecten. Ze boeien de zintuigen en inspireren een uniek niveau van interactie met fans. De kwaliteit van de ervaring is de hoogste prioriteit van het bedrijf.

Insomniac bestaat 25 jaar en produceerde al meer dan 2000 festivals, concerten en clubavonden voor bijna 5 miljoen bezoekers. De evenementen van Insomniac worden over de hele wereld gehouden. Het belangrijkste jaarlijkse evenement van het bedrijf, Electric Daisy Carnival in Las Vegas, is het grootste meerdaagse muziekfestival in Noord-Amerika en trekt in drie dagen meer dan 400.000 fans. Het bedrijf is gevestigd in Los Angeles en werd in 1993 opgericht door Pasquale Rotella en is onderdeel van Live Nation.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 26 maart 2019 @ 19:47:19 #4
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185864400
FEUERENGEL brengt een ode aan Rammstein in Q-Factory
quote:
Al meer dan 20 jaar brengt FEUERENGEL een hulde aan één van ’s werelds meest spraakmakende bands: Rammstein! Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van deze band een flinke stap verder. Vlammenwerpers en vuurbogen gecombineerd met de subliem gecoverde wereldhits als ‘Du Hast’ en ‘Ich Will’ zorgen voor een avond vol spektakel. Twee keer eerder trad de band op speciaal verzoek op voor Rammstein zelf, bij de uitreikingen van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums ‘Sehnsucht’ en ‘Herzeleid’. Dit is dé tributeband die een Rammstein liefhebber gezien moet hebben!

Datum: vr. 15 november 2019
Tickets: ¤31,75
Open: 20:00
Aanvang: 21:00
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 26 maart 2019 @ 19:50:17 #5
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185864453
The B-52s op 23 juni naar Paradiso tijdens laatste Europese tour
quote:
Op zondag 23 juni geeft The B-52s een concert in Paradiso in Amsterdam. In de zomer van 2019 gaat de Amerikaanse band voor de laatste keer op tournee door Europa. De groep werd bekend met hits als ‘Rock Lobster’ en ‘Love Shack’ en verkocht wereldwijd meer dan twintig miljoen albums. Tickets voor deze show van The B-52s gaan op vrijdag 29 maart om 10.00 uur in de verkoop via de website van Paradiso.

In 1979 brengt The B-52s een titelloos maar kleurrijk debuutalbum uit dat in no-time de underground ontgroeit. Ergens in het midden van de genres punk en new wave ontdekken de bandleden een uniek geluid; grillig maar ook dansbaar, kitscherig en bovenal aanstekelijk. De scherpe gitaarhooks en komische teksten maken het af. Het album heeft een gouden status en krijgt hoge noteringen in lijstjes van muziekmagazines, waaronder een 152ste plek in ‘500 Greatest Albums of All Time’ van Rolling Stone.

The B-52s zorgt gedurende een indrukwekkende carrière van vier decennia nog voor veel langspeelplaten, met ‘Funplex’ uit 2008 als laatste wapenfeit. Momenteel wordt er gewerkt aan een documentaire en hun eerste officiële boek, vastberaden om toekomstige generaties te inspireren. De band kondigt in 2019 de laatste Europese tour aan en staat op zondag 23 juni in Paradiso.

Tickets voor het concert van The B-52s in Amsterdam zijn vanaf vrijdag 29 maart om 10.00 uur verkrijgbaar via de website van Paradiso. Naast reguliere tickets zijn er ook VIP-tickets beschikbaar.

The B-52s
Zondag 23 juni 2019
Paradiso grote zaal
Aanvang concert 20:30 (zaal open 19:00)
Tickets: 45,50 euro incl. servicekosten, excl. lidmaatschap. De voorverkoop start op vrijdag 29 maart om 10:00 via www.paradiso.nl en www.ticketmaster.nl.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator donderdag 28 maart 2019 @ 23:51:15 #6
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185908576
Armada Music levert drie namen voor de Billboard Dance Power Players-lijst van 2019: Maykel Piron, Nadine van Bodegraven en George Hess

quote:
AMSTERDAM, 28 maart 2019 – Het populaire Amerikaanse muziekoutlet Billboard stelt al geruime tijd jaarlijks haar eigen lijst samen van de meest invloedrijke figuren uit de dancemuziekindustrie, en ditmaal staan er maar liefst drie namen in van de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music. Vorig jaar maakte CEO Maykel Piron al zijn opwachting in de lijst van Dance Power Players en dat blijkt nu pas het begin te zijn.

Eerder dit jaar breidde Armada Music op grote schaal uit in enkele van ’s werelds belangrijkste dancemuziekterritoria (waaronder de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk) en dat bleek niet zonder resultaat. De platenmaatschappij, die te boeken staan als ’s werelds grootste independent dancemuzieklabel, scoorde niet alleen een aantal grote hits in deze gebieden, maar levert nu dus ook drie namen voor de Billboard-lijst van Dance Power Players: CEO Maykel Piron, COO Nadine van Bodegraven en de Amerikaanse radiopromoter George Hess.

“Het is natuurlijk fantatisch voor ons om dit jaar bij Billboards Dance Power Players te horen,” vertellen Maykel Piron, Nadine van Bodegraven en George Hess, “maar naast het individuele aspect staat dit natuurlijk vooral symbool voor de kracht van ons gehele team. Met hun hulp and die van onze artiesten en partners hebben we onze positie als ‘s werelds grootste dancemuzieklabel kunnen versterken en onze groei op alle fronten door kunnen doorzetten door nog meer vette acts en labels te tekenen en ons merk wereldwijd uit te bouwen. De toekomst ziet er momenteel rooskleurig uit voor ons, en daar zijn we heel veel geweldige individuen dankbaar voor.”

Naast de onthulling van de Dance Power Players van 2019 onthulde Billboard vandaag ook de resultaten van hun eigen Top 100 van dancemuziekartiesten, de Billboard Dance 100. Dit jaar werden er bijna een kwart miljoen stemmen uitgebracht, en maar liefst zes Armada Music-artiesten wisten een plekje in de lijst te bemachtigen: Armin van Buuren (#16), Afrojack (#31), W&W (#52), 3LAU (#72), Loud Luxury (#78) en Lost Frequencies (#86).
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 29 maart 2019 @ 18:21:22 #7
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185919864
Moss viert 10 jaar Never Be Scared/Don’t Be A Hero in TivoliVredenburg
quote:
Het is een mijlplaat in de jongste geschiedenis van de popmuziek der Lage Landen:
Never Be Scared/Don't Be A Hero
Het album beleeft op zaterdag 28 september zijn tweede lustrum en viert dat in de Ronda van TivoliVredenburg.

Het moment voor een eenmalige, integrale uitvoerig. En een mooie, exclusieve jubileumuitgave ook.

Door Moss zelf. De band die floreert als nooit tevoren en momenteel ook werkt aan een volgend hoogtepunt in hun bestaan.

"2009. Dat klinkt best dichtbij. Oké, gitaren hebben het nog weer wat moeilijker. En hip hop blijkt de nieuwe bruiloftsmuziek. Maar de revolutie is een maatschappelijke, geen muzikale. We kijken nog steeds uit naar de nieuwe Tame Impala en staan straks gewoon weer vooraan bij Vampire Weekend. Met vlag en wimpel slagen we één voor één voor die "ten years after" challenge op social media. Vooruit, geen broekriem meer (wel witte sokken), maar de plaat van Moss nog steeds in het hart en op de tong.

Toen het tweede album van Moss uitkwam was ik vooral onder de indruk van de ch-ch-changes in geluid. In liedjes. In attitude ook. Het zelfvertrouwen om dat aan te durven! Never be scared. Het deed me denken aan twee andere metarphoses in datzelfde jaar. Die van Jack Penate en Paolo Nutini. Ander soort artiesten, zelfde gedaantewisseling ten opzichte van het debuut. Niet als een clown met een nieuw pak. Maar als een beest en haar schutkleur. Natuurkrachten. Overleven. Maar don’t be a hero. In datzelfde nieuwe geluid hoorde ik nog steeds de zorgvuldige aandacht voor het ongewisse. Het onzekere. Twijfel werd ook hier weer gegoten in liedjes die alles zeiden over ons leven op dat moment, om maar weer eens met Brexiteer Morrissey te spreken.

Down but not out. Ook op laatste benen kan er nog prima gedanst worden. I Like The Chemistry. Of Angry Young Man. Wat heb ik ze stukgedraaid. In de vensterbank. Op de dansvloer. Rotown! Doornroosje! Tivoli! Niet alleen de immer zoekende in mij is dankbaar voor deze plaat, maar ook de beroepsliefhebber. Weet je nog? I Aplogise (Dear Simon) op de radio, in de club of live op het podium? Stilstaan was toch geen optie? Ja, stilstaan bij je relatie, de gezamenlijke toekomstplannen, how did I get here? Maar je lichaam was al in beweging. Op het ritme van Simon. Het ritme van de Talking Heads. Het ritme van Vampire Weekend. Het ritme van muziek die tijdloos is.

The scenery won’t change you zingt Marien terwijl ik Spotify wegklik en mijn witte sokken tot onder de knieën optrek. Klaar voor een nieuwe dag." - St. Paul

Moss - TivoliVredenburg
Zaterdag 28 september
Zaal open 18:30, Aanvang 20.15
Entree: 12,55
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 29 maart 2019 @ 18:26:09 #8
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185919940
Dertien nieuwe namen en enorme boost voor de gratis pre-party van Jera on air 2019
quote:
Met maar liefst dertien nieuwe namen is de reguliere line-up voor Jera On Air 2019 bijna compleet! Tevens pakt het driedaagse festival in het Noord-Limburgse Ysselsteyn al tijdens de gratis pre-party op donderdag 27 juni groots uit. Tijdens deze avond zien we namelijk niemand minder dan Bury Tomorrow, Shvpes en Our Hollow Our Home het festival officieel openen. Hier wordt nog een vierde naam aan toegevoegd. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om het gehele programma in de breedte sterker te maken. Behalve met bovenstaande vier acts, hebben we zodoende ook Madball, Cancer Bats, Bleed from Within, Risk it!, Palm Reader, This is Hell, Drug Church, Backfire!, Brutus en Regulate weten te strikken voor de toch al imponerende line-up van Jera On Air. Eerder kondigde het grootste alternatieve festival van ons land onder andere Parkway Drive, Sum 41, Heideroosjes en Hatebreed al aan en de nieuwe headliner voor de vrijdag wordt volgende week bekend! En alsof het allemaal nog niet genoeg is, worden er binnenkort ook nog een aantal andere toffe elementen toegevoegd aan het festival, inclusief enkele bands en een DJ-stage. Alle informatie over de line-up en de kaartverkoop is te vinden op www.jeraonair.nl.

Komende zomer wordt het de derde keer dat Jera On Air maar liefst drie dagen lang uitpakt. Het kenmerkt de enorme groei van Jera On Air als festival. Het groeide gestaag van eendaags naar tweedaags festival, om een paar jaar geleden de stap te maken naar driedaags evenement. De gratis pre-party op donderdag wint jaarlijks aan populariteit. Deze lijn zal tijdens de komende editie worden doorgetrokken nu enkele grote namen uit de alternatieve scene zijn vastgelegd.

De metalcore bazen van Bury Tomorrow zagen we eerder op Jera On Air. In 2016 én in 2018 ragden de Britten er lustig op los. Vervelen gaat Bury Tomorrow nooit. Want wát een energie weten ze telkens weer over te brengen tijdens hun shows. Afgelopen jaar kon album Black Flame rekenen op louter positieve recensies. Behalve Bury Tomorrow zullen dus ook Shvpes en Our Hollow Our Home op donderdag het festival openen. Aan de programmering van de pre-party wordt binnenkort nog één naam toegevoegd.

De fans worden niet alleen op donderdag verrast met enkele nieuwe parels. Op de twee overige dagen mag de bezoeker zich onder andere verheugen op de komst van Madball en Cancer Bats. Eerstgenoemde geldt als één van de grondleggers van de New York Hardcore (NYHC). Ze vieren tijdens Jera On Air hun dertig jarig bestaan, maar zijn frisser en vernieuwender dan ooit. Het Canadese Cancer Bats weet met een scherpe mix van heavy metal, hardcore én punkrock telkens weer te boeien. Daarnaast worden ook de komst van het Limburgse Backfire!, met een speciale memorial show, Bleed from within, Risk it!, Palm Reader, This is Hell, Our Hollow Our Home, Regulate, Shvpes en Drug Church bevestigd.

Helaas hebben we ook wat minder goed nieuws: Hundredth heeft onlangs hun tour moeten cancelen. Daarmee komt ook het geplande optreden op Jera On Air te vervallen. Gelukkig is daar met het Belgische Brutus direct een vervanger voor gevonden.

Jera On Air 2019
Donderdag 27 t/m zaterdag 29 juni
Ysselsteyn, Limburg

Met onder andere:
Parkway Drive, Sum 41, Agnostic Front, Beartooth, BillyBIO, Bury Tomorrow, Cancer Bats, Comeback Kid, Converge, Fever 333, Hatebreed, Heideroosjes, Ignite, Madball, Municipal Waste, No Fun At All, No Turning Back, Our Last Night, State Champs, Terror, The Amity Affliction, The Interrupters, Turnstile, Whitechapel, Amsterdam Red Light District, As It Is, Backfire!, Bad Omens, Bleed From Within, Bleeding Through, Brutus, Candy, Cane Hill, Chaser, Counting Coins, Crystal Lake, Darko, Death By Stereo, Drug Church, Employed To Serve, First Blood, For I Am King, Harms Way, Insanity Alert, Landmvrks, Mute, Not On Tour, Our, Hollow Our Home, Palm Reader, Ploegendienst, Polar, Polaris, Random Hand, Regulate, Risk It!, Searching For Relief, Shvpes, Smoke Or Fire, Such Gold, This Is Hell en This Means War!

Tijden
Donderdag 27 juni
Open en aanvang: 20.00 uur
Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni:
Open: 11.00 uur
Aanvang: 12.00 uur

Ticketprijzen:
Combi-tickets: ¤ 92,20 (incl. servicekosten)
Dagkaarten: ¤ 64,01 (incl. servicekosten)
Camping: ¤ 17,87 (incl. servicekosten)

Kaarten voor Jera On Air 2019 zijn te koop via: www.jeraonair.nl/tickets.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 29 maart 2019 @ 18:27:31 #9
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185919954
Hardstyle Hits is vanaf 29 maart in alle winkels/online stores!
quote:
https://drtrx.lnk.to/HardstyleHitsPe
Om iedereen kennis te laten maken met ons geliefde genre Hardstyle, heeft Derailed Traxx de
compilatie Hardstyle Hits in het leven geroepen. Alleen het beste van het beste en het hardste van
het hardste is verdeeld over 2 CD’s. We gaan van aanstekelijke melodieën, naar heerlijke meezingers
en natuurlijk ook ongegeneerd rammen! De CD’s zijn strak gemixt, zodat je aan een stuk door kan
genieten van de lekkerste tracks.
Ga helemaal los op de hits van namen als: Wildstylez (bekend van Year Of Summer), Headhunterz, Da
Tweekaz, Project One, D-Block & S-te-Fan, Noisecontrollers, Sub Zero Project en nog veel meer! We
bouwen iedere CD heerlijk op van euforisch, naar echte klappers. Waan jezelf op een festival met al
je beste vrienden en een drankje in je handen! Deze heerlijke dubbel CD heeft voor ieder wat wils en
vergeet vooral niet om je volume een tandje harder te zetten ;)
Als je van hardstyle houdt, mag deze absoluut niet missen in je collectie!

Bestel Hardstyle Hits nu!
https://drtrx.lnk.to/HardstyleHitsPe
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 29 maart 2019 @ 18:28:33 #10
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185919971
Warhola stelt liefde centraal in nieuwe clip Sportkar

quote:
Op vrijdag 29 maart brengt de Belgische muzikant/producer Warhola zijn nieuwe single 'Sportkar' uit. ‘Sportkar’ laat een elektronische productie van Warhola horen, aangevuld met de typerende weelderige zang van Oliver Symons. De visuals voor Sportkar vertegenwoordigen het eerste deel van een drieluik aan korte films waarbij het onderwerp young loving centraal staat. De single Sportkar is de voorloper van het debuutalbum YOUNG LOVING dat staat gepland voor release in mei 2019.

"Sportkar is een van de eerste nummers die ik voor het album heb geschreven. Het is twee jaar geleden geschreven toen ik werkte aan nieuwe muziek in Kaapstad. Vanaf het moment dat ik het nummer schreef, was ik ervan overtuigd dat dit het laatste nummer van het album moest zijn. Het voelt als een lied waar alles vredig samenkomt ". – Warhola

De visuals voor ‘Sportkar’ zijn gemaakt door regisseur Leo Van Dijl en Nicolas Karakatsanis (Director of Photography). Warhola zegt hierover: “Voor mijn debuutalbum vroegen we verschillende regisseurs om een nummer te kiezen en iets te maken over YOUNG LOVING, de titel van het album. Leo en Nicolas kozen voor Sportkar en maakten deze prachtige video. Ik moet zeggen, de eerste keer dat ik het zag, werd ik echt weggeblazen en elke keer als ik ernaar kijk, blijft de kwetsbaarheid en oprechtheid me diep raken. Ik ben Leo en Nicolas enorm dankbaar dat zij dit prachtige stuk voor mijn muziek hebben gemaakt."

Warhola is het project van Oliver Symons, één van de mede-oprichters van de Belgische band Bazart. Symons staat bekend als een muzikaal multi-talent dat uitblinkt in het schrijven en produceren van zijn muziek van begin tot einde. Hij won met Warhola in 2014 Humo's Rockrally en in 2016 volgde zijn debuut-EP 'Aura'. Met deze EP mocht hij gerenommeerde blogs 'Pigeons And Planes' en 'Complex' tot zijn early fans rekenen. In 2017 brak hij door met single 'Jewels' en speelde hij al op o.a. Rock Werchter en Pukkelpop.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 5 april 2019 @ 08:35:07 #11
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186044160
I AM HARDSTYLE The Label
quote:
Na talloze succesvolle evenementen, een complete merchandise lijn en een gelijknamig
album,
werd het tijd voor meer. Met trots presenteren we jullie het nieuwe label: I AM HARDSTYLE,
niet alleen een merk maar een platform voor Brennan Heart en artiesten: Aftershock, ANDY
SVGE, Blademasterz, Code Black, Galactixx, Rebourne, The Pitcher en Toneshifterz.
I AM HARDSTYLE is al een tijdje een begrip in de industrie en wordt gezien als een hechte
familie, waarin artiesten elkaar supporten en het team nauw samenwerkt om het beste uit het
merk te halen. Met allerlei hostings over de hele wereld en de eigen evenementen, is I AM
HARDSTYLE het snelst groeiende merk in de industrie, dus was het label opzetten een
logische stap.
Het label heeft een duidelijke visie en daarmee slaat de tekst in het I AM HARDSTYLE 2019
anthem de spijker op zijn kop: ‘I AM.. The most powerful combination of words, for what you put
after them shapes your reality..’
De eerste release op het label was het album ‘Show Your True Colors’ van Brennan Heart en
het gelijknamige anthem voor I AM HARDSTYLE. De komende periode zitten volgepland met
top notch releases van onder anderen: Aftershock, Rebourne, ANDY SVGE en The Pitcher.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator woensdag 10 april 2019 @ 19:20:59 #12
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186142466
‘Corry Koningsdag’ vandaag gereleased
quote:
Een ode aan Koningsdag door Corry Konings en Brownie Dutch

RIJSWIJK, 10 april 2019 – Onlangs kondigden Corry Konings en Brownie Dutch aan dat zij de studio in zouden duiken voor een nummer ter ere van Koningsdag. Het nummer, dat Corry Koningsdag heet, is vandaag gereleased, inclusief videoclip. Corry Koningsdag is een initiatief van de Staatsloterij ter promotie van de Koningsdagtrekking.

Het nummer is hier te zien en te beluisteren: http://link.pressmailings(...)DfWv52oD85gj84r-2FJQ.

Een vervolg die je wist dat zou komen
Iedereen die carnaval viert weet het: elk jaar komen er talloze nieuwe krakers uit, maar er is altijd één nummer dat zo aanstekelijk is dat iedereen deze adopteert tot anthem en meezinger van het jaar. Bij Koningsdag kennen we dit niet, gek genoeg. Ja ok, het Koningslied, maar daarna heeft niemand het meer aangedurfd een echte poging te wagen een nummer te maken die iedereen meezingt in de kroeg. Tot nu.

Dutch X Konings = Koningsdag
Wat krijg je als je een vaderlands muziekicoon en een rapper samen de studio in laat duiken? Een cocktail van twee stijlen met garantie op vuurwerk. Of in dit geval: ‘een heel apart gevoel van binnen’. Koningin van het levenslied Corry Konings en rapper/producer Brownie Dutch kennen elkaar nog van het programma Ali B Op Volle Toeren. Het populaire programma waarin Ali B rappers laat kennismaken met hits van toen. In dit programma werd rapper Kempi tot tranen geroerd, nadat Corry Konings op haar eigen wijze een nummer van de rapper ten gehore bracht. Brownie Dutch speelde als producer een hoofdrol in het programma. Nu, jaren later, gaan de twee dus weer samenwerken.

Corry Koningsdag
Corry Koningsdag is een ode aan Koningsdag en een initiatief van de Staatsloterij. “Koningsdag is een van de meest zorgeloze dagen van het jaar. Een dag waarop iedereen vrij is en samen feest viert. En dat is precies waar het nummer over gaat”, zegt Sander van de Vooren, woordvoerder van de Staatsloterij. “Met de Koningsdagtrekking geven we heel Nederland de kans op nog veel meer zorgeloosheid. De Kroonprijs is 20 jaar lang ¤250.000,- netto. En zeg nou zelf; Koningsdag is toch de allerleukste dag van Nederland?”

Over Corry Konings
Corry Konings is een van Neerlands bekendste zangeressen van het levenslied. In 1970 maakte ze furore met het lied Huilen Is Voor Jou Te Laat, nog altijd de langstlopende nummer 1-hit. Daarna beleefde ze nog grote successen met nummers als Heel Apart Gevoel Van Binnen en Adios Amor. Inmiddels heeft zij 19 gouden en platina platen.

Over Brownie Dutch
Brownie Dutch is een muzikale duizendpoot. Hij zingt, rapt en produceert. Ali B vroeg hem als geluidstechnicus, waarna hij producer en zanger werd in dienst van de Nederlandse rapper. In 2011 is hij nadrukkelijker te zien in het tv-programma Ali B Op Volle Toeren. Brownie Dutch presenteert in 2013 het tv-programma De Invasie waarin hij Nederlandse rappers begeleidt in een zoektocht naar Nederlandse gewoonten.

Over Nederlandse Loterij
Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Onze missie is bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland. Samen laten wij heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Jaarlijks investeren we ook miljoenen in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Nederlandse Loterij maakt sport en bewegen bereikbaar voor zo veel mogelijk mensen: van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. Door mee te spelen met één van onze spellen draagt men dus direct bij aan een gelukkiger en gezonder Nederland. We hebben geen winstoogmerk en dragen onze opbrengst af aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland (ALN).
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator donderdag 11 april 2019 @ 20:54:03 #13
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186162857
20 commercials genomineerd voor Reclamemuziek Awards 2018
quote:
Publiek kan vanaf vandaag stemmen op favorieten voor prestigieuze reclamemuziekprijs


Amsterdam/Hoofddorp, 11 april 2019

Appelsientje, Koning Toto en YoungCapital behoren tot de genomineerden voor de Reclamemuziek Awards 2018. In totaal zijn er voor deze prestigieuze reclame- en muziekprijs meer dan 150 commercials ingestuurd. Een deskundige jury heeft hieruit twintig commercials geselecteerd, verdeeld over twee categorieën: Bestaande Muziek en Gecomponeerde Muziek. Vanaf vandaag kan het publiek zijn stem uitbrengen op de muziek in beide categorieën.

Adformatie en Buma Cultuur zetten zich samen in om het toenemende belang van muziek in de reclamebranche onder de aandacht te brengen. Deze campagne trappen beide organisaties af met de Reclamemuziek Awards 2018, een verkiezing waarin de merken, muzikanten en media-componisten die het verschil maken door het gebruik van muziek in reclame beloond worden. De verkiezing, die sinds vijf jaar door Adformatie werd georganiseerd, is in de nieuwe opzet onderdeel geworden van de Buma Awards en het Buma Music in Motion event.

In elk van de twee categorieën van de Reclamemuziek Awards 2018 (Bestaande Muziek en Gecomponeerde Muziek zijn 10 muziekstukken genomineerd. De winnaars worden bepaald door de stemmen van de vak- en publieksjury, waarbij het oordeel van beide jury’s elk voor 50% meetelt. Vanaf vandaag, donderdag 11 april kan iedereen in Nederland op https://www.adformatie.nl(...)ers-reclame-van-2018 een stem uitbrengen. De winnaars zullen op 21 mei bekend gemaakt worden tijdens het Buma Music in Motion event, en op Adformatie.nl. Daarnaast zal tijdens het event en op Adformatie.nl de rol van muziek in reclame vanuit verschillende invalshoeken worden belicht.

Maartje Glas, Buma Cultuur: “Al eerder hebben Adformatie en Buma Cultuur gesproken over het gezamenlijk optrekken om reclamemuziek in ‘the spotlight’ te zetten en dit jaar hebben we de daad bij het woord gevoegd. Het betekent dat de Reclamemuziek Awards onderdeel worden van de Buma Awards en het Buma Music in Motion event. Zo krijgt de reclamemuziek de aandacht die dit onderdeel van de muziekbranche verdient”.

Top 10 Bestaande muziek

Appelsientje – ‘Gimme that sunshine’
Asics – ‘Beast’
Boots – ‘Dance, Shake, Move’
Disneyland Parijs – ‘The Impossible Dream’
Eneco – ‘Het Dorp’
Provincie Drenthe – ‘Uprising’
Samsung – ‘The Way I Love You’
Vodafone - 'You and Me'
Volkswagen Polo Russia – ‘Good Day’
Wakker Dier – ‘Stop de staleend’


Top 10 Gecomponeerde muziek

BMW - ‘Gender Equality’
Hennep Uitvaart
TOTO - ‘Koning Toto’
Lotto - ‘En Rêve On Se Voit’
Museumnight 2018
Tears Dry Gin - ‘Tears in Heaven’
The Joy of Plants - ‘Thanks Plants’
Gentleman’s Ride - ‘The Motorcycle Symphony’
YoungCapital - ‘Proud To Be’
S7 Airlines - ‘In Tears’
“Wat is een commercial zonder muziek? Muziek brengt emotie, muziek versterkt emotie. Bij genomineerde commercials heeft de muziek een extra dimensie toegevoegd aan de beelden. Verder is gelet op creativiteit en originaliteit. We zijn trots op de kwantiteit en verrast door de kwaliteit van de inzendingen”, aldus juryvoorzitter Rob Beemster (Adformatie).

De vakjury

De vakjury bestaat uit specialisten van zowel bureau- als adverteerderszijde en professionals uit de muziekwereld:

Rob Beemster (Adformatie)
Menno de Boer (Radio 538)
Danielle Guirguis (Smarthouse)
Rogier de Bruin (Herc)
Mariette Leenhout (Randstad)
Sander van Maarschalkerweerd (Sizzer)
Bas Welling (WeFilm)
Johan Hoogewijs (filmcomponist)
Renger Koning (Soundbase)
De stemmen van de vakjury tellen voor 50% mee in het eindoordeel
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator donderdag 11 april 2019 @ 21:03:18 #14
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186163092
Woodstock – Director’s Cut: vanaf 19 april 2019 weer op DVD verkrijgbaar
quote:
Het beste is beter! "Woodstock", de film die een Oscar® won en algemeen beschouwd wordt als de beste concertfilm ooit gemaakt, zag er nooit beter uit en klonk nooit beter dan in deze editie (waarvoor de regisseur zijn goedkeuring verleende) met herstelde beelden en een verbeterde geluidskwaliteit. Bovendien werd door regisseur Michael Wadleigh 40 minuten beeldmateriaal, dat nooit eerder werd vertoond, in de film verwerkt. De grensverleggende breedbeeldversie toont een uniek festival en legt een tijdperk vast zoals geen enkele andere film dat ooit gedaan heeft.
Met o.a. registraties van de legendarische optredens van Crosby Stills & Nash, Canned Heat, Richie Havens, Janis Joplin, The Who, Joe Cocker & the Grease Band, Jefferson Airplane, Santana en Jimi Hendrix.


Regisseur: Michael Wadleigh
Genre: muziekdocumentaire
Duur: 216 minuten
Extra’s: o.a. 40 minuten unreleased materiaal
IMDB: Woodstock (1970) - IMDb
Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands
16:9. Audio 5.1
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 16 april 2019 @ 19:06:22 #15
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186255420
Paradiso en Grachtenfestival presenteren Carl Orff’s Carmina Burana
quote:
Grachtenfestival en Paradiso slaan de handen ineen met een uitvoering van een van de meest indrukwekkende werken van de twintigste eeuw: de meesterlijke Carmina Burana, met het befaamde O Fortuna. Het stuk zal op zaterdag 20 augustus in de originele bewerking van Orff worden uitgevoerd door solisten Raoul Steffani (bariton), Vanessa Waldhart (sopraan), Jeroen de Vaal (Tenor), Toonkunstkoor Amsterdam, Percussion Friends, en Pianoduo Scholtes & Janssens, onder de bezielende leiding van dirigent Boudewijn Jansen.

De Carmina Burana, een compositie van de Duitse componist Carl Orff (1895-1982) gebaseerd op een verzameling liederen uit de dertiende eeuw, gaat over de grillen van het geluk. Een meeslepende, overdonderende en bij vlagen liefelijke compositie die de luisteraar door elkaar schudt en verbouwereerd achterlaat.

Raoul Steffani (bariton), krijgt als Artist in Residence, carte blanche om zijn muzikale dromen te realiseren tijdens de aankomende editie van het Grachtenfestival. Bovenaan zijn wensenlijst staat de Carmina Burana.

Raoul Steffani, bariton en Artist in Residence:
“Ik wil dit jaar graag het festival inluiden met een knaller. Het bombastische karakter van de Carmina Burana is precies wat deze compositie zo speciaal maakt. Alhoewel het stuk bestaat uit Middeleeuwse teksten komen er tijdloze onderwerpen aan bod zoals liefde, seks en drank. De Carmina Burana spreekt een breed publiek aan door zijn tijdloze compositie en alledaagse onderwerpen. Een podium als Paradiso voegt daar zeker iets extra’s aan toe. Voor klassieke musici is het extra spannend om eens buiten de gebaande paden te treden en in een poptempel als Paradiso te kunnen spelen. Dit is wat het Grachtenfestival zo goed doet, een brug slaan tussen de muziek en een breed publiek. Ik verheug me enorm om dit stuk uit te kunnen voeren met een groep jonge, energieke, enthousiaste en vooral getalenteerde musici. Daarbij ben ik bijzonder blij dat ook het Toonkunstkoor Amsterdam meewerkt, dat net zoals het Grachtenfestival een waardevol Amsterdams instituut is.”

Ben Kamsma, programmeur van Paradiso:
“Paradiso is een popzaal, maar ook een voormalige kerk. Een werk als de Carmina Burana gaat hier heel goed tot zijn recht komen. We hebben al eerder samengewerkt met het Grachtenfestival, maar dit wordt de eerste keer dat het programma in Paradiso zelf plaatsvindt. De samenwerking is altijd prettig, omdat het Grachtenfestival, net als wij, graag de grenzen verlegd.”

Paradiso en Grachtenfestival presenteren Carl Orff’s Carmina Burana

Zaterdag 10 augustus 2019
Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
Deuren open: 19.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Meer informatie en tickets via paradi.so/CarminaBurana
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 29 april 2019 @ 19:08:34 #16
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186500887
Iers mega hiphoptalent JyellowL warmt op voor debuutalbum met 'Ozone'
quote:
Rapper JyellowL, put uit vele vaatjes. Met Jamaicaanse en Nigeriaanse ouders, en zijn roots in Ierland, weet hij een sound en visie te creëren wat hem scheidt van alle anderen. Het levert hem klinkende cijfers op, met onder andere 20.000 + Spotify-luisteraars per maand en plekken in prominente hiphop-playlists. Nieuwe single 'Ozone' verschijnt op 3 mei via het Nederlandse Gentlemen Recordings.

En dat terwijl “J” pas vanaf vorig jaar (2018) bezig is. Er was de release van zomer-single “Medusa”, een aanval op ‘neppe’ rappers en de dito muziekindustrie. Er volgde een aantal festivaldata, waaronder een memorabel optreden op Longitude - het Ierse alternatief voor Pinkpop met ruimte voor liefst 40.000 bezoekers. Hierna keerde hij terug met zijn ‘Me and Me 2’ EP. Single ‘Oh Lawd’ (330K plays), met een gastrol voor UK-ster Aaron U.N.K.N.O.W.N., kent een commerciëler geluid, met een timmermansoog voor detail en slimme tekstuele vondsten. Het centrale thema: waardering voor de fundamentele aspecten van het leven, maar ook de herkenning dat onze aandacht verschuift van dat wat echt belangrijk is. Zoveel moeite hebben we soms met de strubbelingen van het leven, dat we vergeten wat echt belangrijk is. En waar je geen aandacht aan besteedt, kun je niet vasthouden.

2018 eindigde fenomenaal met een Ierse supporttour voor R&B-superster Nelly en lovende kritieken voor de ‘Me and Me 2’ EP. Dit jaar, 2019, verschijnen er een paar singles om alvast de weg vrij te maken voor het debuutalbum in 2020.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 22 juni 2019 @ 21:49:32 #17
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_187556229
Ayreon gaat naar Mars
quote:
My House on Mars, geschreven door componist Arjen Lucassen, gaat mee op de Europees-Russische missie ExoMars.
Het nummer van bijna 8 minuten is teruggebracht naar 30 seconden, en is samen met 10 andere audio fragmenten gekozen uit tal van inzendingen.

Het nummer staat op het in 2000 uitgebrachte album Universal Migrator part 1: The Dream Sequencer.

Naast het lied van Arjen, zijn er nog 10 audio fragmenten die sowieso ook naar Mars gaan. Een nieuwe stemronde is zojuist gestart om te bepalen welk audio fragment in 2021 als eerste terug wordt gestuurd naar aarde. Stemmen kan hier: https://mars.vesmir.cz/
„Voor mij als ruimtefreak en wetenschapsliefhebber is dit super. Ik schrijf al twintig jaar rockopera's over de ruimte. Om het dan zelf virtueel mee te maken, dat is fantastisch”, zegt componist Lucassen. Hij raakte als kleine jongen gefascineerd door het kijken van Star Trek. „De oude serie met Kirk en Spock. Dat was een openbaring. We zitten op een kleine wereld, maar er is een enorm heelal. Waar komen we vandaan? Waar is het begin, waar is het eind? Wat is oneindigheid, wat is eeuwigheid? De grote vragen, die hebben me altijd gebiologeerd.”

Zelf naar Mars gaan, ziet Lucassen niet zitten. „Ik ben een vreselijke kluizenaar, ik ben altijd thuis. Ik ga niet naar concerten, ik ben al twintig jaar niet op vakantie geweest, dat is niets voor mij. Ik wil creatief bezig zijn. Bovendien ben ik meer dan twee meter lang, ik pas niet in ruimtepakken. Haha”

In September staat Arjen Lucassen met zijn Ayreon project 4 shows op rij in een uitverkochte 013!
https://www.arjenlucassen.com/
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 25 juni 2019 @ 14:59:22 #18
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_187597933
John Petrucci winner of the SENA Perfomers European Guitar Award 2019
quote:
The American guitar player John Petrucci is the winner of the Sena Performers European Guitar Award 2019 (SEGA). The legendary musician from New York will receive the award at a special ceremony on June the 24rd in the Dutch city of Bergen op Zoom. Last year Joe Satriani won and accepted the award in person, in the same town.

An impressive list of former winners of the Sena Performers European Guitar Award led the way for Mr. Petrucci: Slash from Guns N’ Roses, Brian May from Queen, Steve Vai, Joe Bonamassa, Walter Trout and Steve Lukather from the band Toto. Also Dutch stars like Adrian Vandenberg (Whitesnake), Jan Akkerman (Focus) and George Kooymans (Golden Earring) were previous winners of the award. The jury of the SEGA states: “Mr. Petrucci is a true genius. A man who has developed such an authentic style in progressive rock, metal, like no one else. During the last 30 years, he made history with his unique way of playing. His skills as a composer, producer and bandleader and his unbelievable work ethic are exceptional. Mr. Petrucci is a legend in his own right.” Jean-Paul Heck, chairman of the SEGA-Jury who invited the guitar player for the SEGA last year in London, says that Petrucci, like the previous winners, is a man who influenced millions of guitar-players all over the world. “Like Brian May, Slash, Joe Satriani, Joe Bonamassa Steve Vai, Steve Lukather, Jan Akkerman, Adrian Vandenberg and Walter Trout he is a man who set the standard for many years to come. Together with his bandmates from Dream Theater, he built this beautiful empire from the ground. Now Mr. Petrucci is at the top of his game, conquering the world as one of the greatest guitar players that ever lived and that is a majestic achievement.”

Jack Pisters, chairman of the SEGA, is delighted that Mr. Petrucci will come over to the Netherlands to collect the award in person and will play at this special event. “We are delighted to have John Petrucci as the next string champion for the Sena European Guitar Award. He has courageously guided impressive string skills from the symphonic seventies to the extreme virtuosity of the eighties and the composing virtues that endure the test of times. His performing, composing and educational skills make him a true legend who inspired so many guitar players to stretch into new territories.” Distance Over Time, the latest album of Dream Theater’s, was released earlier this year entering at number 3 in the Dutch album-charts, and in Germany at number 1.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 maandag 7 december 2020 @ 23:45:07 #19
269689 crew  Viv
pi_196610411
Muziekwinkel Bax Music zoekt gastbloggers
quote:
Muziekwinkel Bax Music zoekt gastbloggers voor zijn blog. In het blog, dat zo'n miljoen bezoekers per jaar trekt, staat het maken van muziek centraal. Een team van productspecialisten schrijft doorlopend nieuwe artikelen.

Alles over muziek maken


Bax Music begeleidt de gastbloggers in het schrijven van één of meer informatieve artikelen over muzikale onderwerpen. Hierbij kan gedacht worden aan alles wat nodig is om muziek te maken, zoals muziekinstrumenten, maar ook dj-gear, studio-apparatuur, PA-producten en podiumverlichting. De focus ligt onder andere op productkennis, speeltechniek, how-to's, geschiedenis, onderhoud en wetenswaardigheden.

De gastblogger

Zoals gebruikelijk bij het principe van gastbloggen, plaatst de blogger zijn of haar profiel onder elk artikel, met daarin een link naar de eigen website. Dit kan zorgen voor meer bezoekers en een betere positie van de website in Google. Naast de eigen productspecialisten van Bax Music, hebben al circa veertig gastbloggers bijgedragen aan het Bax Music Blog. In totaal zijn er meer dan 700 artikelen te vinden op het blog.

Meer informatie en aanmelding: bax-shop.nl/gastblogger
(Bij het linken naar de eigen website dan wel https://frontpage.fok.nl/muziek of Muziek opgeven hè. O-) )
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')