abonnement Unibet Coolblue
pi_185843652
En we gaan weer door.


Na de simpele 4-0 overwinning op Wit-Rusland is het tijd voor de eerste test in de EK-Kwalificatiereeks. Een altijd beladen potje tegen buurland Duitsland staat op het programma. Duitsland zat ook in de groep bij Nederland in de Nations League. Vooraf werd door velen met enige vrees uitgekeken naar de potjes tegen Duitsland (en Frankrijk). Maar in de thuiswedstrijd werd Duitsland maar liefst met 3-0 weggeveegd. (we vergeten maar even dat Duitsland stiekem ook best wat kansen kreeg) In de uitwedstrijd had Nederland het lastig en stonden ze al snel met 2-0 achter. Dankzij een slotoffensief en goals in de slotfase van Promes en Van Dijk sleepten ze er echter nog een puntje uit, dat was belangrijk want dat betekende plaatsing voor de halve finale van de Nations League.



Enfin, we zijn inmiddels alweer een aantal maanden verder. Depay is nog steeds de grote man van Nederland in aanvallend opzicht, zo bleek gister maar weer. In Duitsland ondertussen hebben ze na de teleurstellende Nations League afscheid genomen van het Bayern-trio Hummels, Müller en Boateng. Het is CRISIS bij die Mannschaft , een land waar we een aantal jaren geleden nog een voorbeeld aan moesten nemen. Zo snel kan het gaan in het altijd opportunistische voetbal. Duitsland speelde nog geen potje in de kwalificatie maar wel een oefenwedstrijd woensdag tegen Servie (1-1). De eerst helft was slecht, de tweede al een stuk beter. De schade bij Sané bleek gelukkig mee te vallen, na een schandalige charge op zijn enkel. Nederland kan zondag in de Arena al een reuzenstap zetten richting kwalificatie, aangezien er twee ploegen doorgaan en de rest er stiekem niet zo heel veel van kan. Hans Hateboer is opgeroepen als vervanger van Teté. Dat is opvallend, want Janmaat zat wel bij de voorselectie en Hateboer niet. (zou het wat uitmaken?)



*Voor de duidelijkheid: Tussendoor werkte Nederland een zeer succesvolle campagne in de Nations League af. Door de groepszege mag Oranje zich in juni melden in de eindronde van het toernooi én heeft het een vangnet voor zichzelf uitgespannen als via de reguliere EK-kwalificatie naast een ticket wordt gegrepen. Om op de normale weg het EK te bereiken moet Oranje in de toptwee eindigen in een groep die verder bestaat uit Noord-Ierland, Estland en Duitsland.
*Uitgebreide uitleg:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
*Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Cillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind ; De Roon, Wijnaldum, De Jong; Bergwijn, Memphis, Babel.
(wellicht Pröpper voor de Roon)

-Uitzending NOS begint om 20.20 op NPO 1
-Nederland- Duitsland: 20.45.

Poll: Wat wordt de uitslag van Nederland - Duitsland?
Winst Nederland
Gelijk
Verlies Nederland
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_185843670
Sorry ik moet hem updaten, moet ik even de tijd voor nemen.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_185863931
boeiende analyse van de wedstrijd van zondag. Makkelijk Engels vond ik.

https://betweentheposts.n(...)the-end-germans-win/
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')