abonnement Unibet Coolblue
pi_185821294
Welpje is vandaag 6 maanden! Wat vliegt de tijd. Voor de lol hem maar een trui in maat 80 aangetrokken - past gewoon. 8)7

Hij is zo leuk O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_185822303
De mooie Welpje O+ en wel een hele gave (kleinvallende? :')) trui!

Ik wil even komem jompelen want mijn baby van nog geen 10 maanden liep vandaag opeens voor het eerst met het loopwagentje *O* baby, welke baby? :X

Ik lees en schrijf morgen even bij, zo eerst naar de speeltuin en kinderboerderij.
pi_185822969
Whooo @Schanu, je kleine aan de wandel! *O* Inderdaad, welke baby? :')
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 maart 2019 @ 16:10:10 #104
74056 crew  ToT
pi_185823845
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2019 12:53 schreef lunapuella het volgende:
Welpje is vandaag 6 maanden! Wat vliegt de tijd. Voor de lol hem maar een trui in maat 80 aangetrokken - past gewoon. 8)7

Hij is zo leuk O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zo dan! :D
De onze zit nog op maatje 68 of zo. :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+
  zondag 24 maart 2019 @ 17:50:22 #105
319308 Tink89
To live is to dance
pi_185825614
quote:
2s.gif Op zondag 24 maart 2019 16:10 schreef ToT het volgende:

[..]

Zo dan! :D
De onze zit nog op maatje 68 of zo. :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+
Haha, maar dat past ook niet meer echt ruim, zegmaar. Heb je 74 al geprobeerd?
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 maart 2019 @ 17:52:58 #106
74056 crew  ToT
pi_185825687
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2019 17:50 schreef Tink89 het volgende:

[..]

Haha, maar dat past ook niet meer echt ruim, zegmaar. Heb je 74 al geprobeerd?
Ja ik vroeg het net aan mijn vrouw. 68 past alleen nog maar als het stretchmateriaal is. :)
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 maart 2019 @ 20:20:41 #107
74056 crew  ToT
pi_185828437
_O- Geen idee hoe je hier filmpjes met gelid kunt posten zonder ze naar Youtube te uploaden, maar mini-ToT heeft een aparte hobby: de hele tijd "Da! Da! Da! Da! Da! Da! Da! Da! Da!" en dan ineens vanuit het niets een KEIharde krijs laten, gevolgd door nog meer "Da! Da! Da! Da! Da! Da! Da! Da!" en dan weer een keiharde krijs, enz enz enz. _O- :') Echt, wat???? _O-
pi_185837778
Aapie, wat naar dat je eerste werknacht zo slecht begon, het lijkt me ook vreselijk moeilijk om meteen met een nachtdienst te moeten starten. Hoe gaat het nu?

Sillie, wat een prachtige foto's van Bollie O+ O+

Tink, wat heerlijk dat jullie kunnen en gaan verhuizen! Spannende stap! Wij willen ook heel graag verhuizen, van de stad naar juist wat meer buitenaf. Aangezien we hier pas 2,5 jaar wonen en enorm veel geïnvesteerd hebben in dit huis (hele zolderetage verbouwd met dakkapel, tuin verlengd, overkapping gemaakt bij de voordeur, etc) stellen we het sowieso nog een jaartje uit, maar het lijkt mij fijn om wat meer de rust van een dorp te hebben dan de hectiek van een stad. Anderzijds lijkt een klein dorp mij dan weer niets, ik ben gewend alles binnen handbereik te hebben, ook voor de kinderen. Alleen al als ik kijk naar afgelopen dagen, zijn we naar de stadsbibliotheek geweest met een complete speelafdeling voor de kinderen, naar het zwembad, 2 kinderboerderijen, speeltuinen, peutergym. Die keuze wordt aanzienlijk beperkter als we hier weg gaan, dan val je steeds terug op dezelfde dingen ben ik bang of moet ik verder willen rijden waardoor ik steeds afhankelijk ben van de auto waar we nu alles op de fiets kunnen doen. Best een lastige afweging dus, heel herkenbaar, ik ben er zelf ook nog niet helemaal over uit :+

VKV, heel veel plezier op vakantie! Lekker samen zwemmen O+

*O* voor een rollende Welpje!

Klaproos, wat sneu dat L reflux heeft, zo zielig om je kindje met zoveel pijn te zien. Fijn dat de medicatie de pijn wel verzacht. Sterkte daar en doe rustig aan! :*

Wat een leuke foto's van mini-Tot met zijn nieuwe egel-vriendje :D En briljant zijn die leuke geluidjes he! Alleen jammer dat ze de volumeknop naar beneden vaak niet meer kunnen vinden :') Die van mij roept steeds 'JA, JA, JA, JA', wat best een positieve tegenhanger is van het constante NEE gebrul van peuter, maar een tandje minder zou ik toch niet zo erg vinden.

Die groeigrafieken kan ik hier ook terugvinden in mijn kinddossier trouwens, daar heb ik geen app voor nodig. Alle gegevens van het CB worden daar automatisch geüpload.

:* voor alle zieke kindjes en hun ouders, en heel veel beterschap!

Prul vier tandjes tegelijk, dat is wel heel erg veel :o Hopelijk zijn ze er snel door en heeft ze er daarna geen last meer van :*

Fuchsia, wat een fijne update van Draakje dat hij nu alleen kan spelen O+

Exode, heeft je vrouw haar weekendje en vooral haar eerste nacht thuis weer overleefd? Fijn dat jij er nu niet meer alleen voor staat :)

Hier zijn beide kindjes weer beter en is de rust weer teruggekeerd. Drukke maar hele leuke dagen gehad, maar iets teveel voor Vlokje vermoed ik want ze is weer vreselijk onrustig. En nog steeds mopperig, maar ik begin ondertussen te geloven dat ik gewoon een beetje een mopperbaby heb :+ Fles drinken wil ze alleen zelluf doen, want dan kan ze zelf bepalen wanneer en hoe snel. Als ik haar hoofdje aai en dat wil ze niet, dan slaat ze mijn hand letterlijk weg of tilt ze mijn hand op en legt hem daar waar ze wel geaaid wil worden. Ze weigert alles nors en resoluut als ze iets niet wil. Gaat met haar armen slaan als je toch probeert door te zetten en heel boos met haar hoofdje schudden. Kijkt over het algemeen ook heel serieus, laatst probeerde een vriendin haar te imponeren met kiekeboe spelletjes en andere gekkigheden maar Vlokje gaf werkelijk geen krimp. Onze dwarse wannabe-peuter, ik begin me wel wat zorgen te maken over de daadwerkelijke peuterpubertijd :')
pi_185838599
Shanu, kind met een sterke wil :D

Vrouw is weer thuis, die heeft een erg leuk weekend gehad. Ik eigenlijk ook, wel hard werken hoor 3 dagen en nachten met 2 kleintjes, respect voor wie dat vaker of zelfs altijd doet.
Juul is nog strontverkouden maar koorts is niet meer teruggekomen.
Vannacht paar keer wakker geweest door het hoesten en daardoor speen kwijt etc. Cirkeltje dus. Stootte mijn vrouw mij aan...ja hallo, ik heb 4 nachten Juul dienst gehad. Nu mag jij weer even.
Vanochtend heeft ze nog even bij ons in bed gelegen, dat gezicht toen ze mijn vrouw zag, verbazing, klein lachje, grote lach O+ En maar aan haar gezicht voelen of ze het wel echt was.

Gezellig dat kletsen ToT! Hij wil gewoon van alles vertellen.
pi_185838726
Nou hier van vrijdag op zaterdagnacht een heel onrustige/zieke Tijn... Van 3u tot 6u lopen spoken en toen heb ik hem maar bij ons in bed gepakt (dat is niet meer voorgekomen van zijn 2 maand ofzo..) zodat we toch nog iets van rust/slaap hadden; maar om 7u was het eigenlijk wel klaar. Had 38,8 graden en was duidelijk niet fit -O- Hele dag was hij wat dufjes en niet zijn vrolijke zelf. Wou ook merkelijk wat slaap inhalen; gelukkig hielpen de zetpillen wel.. Savonds was de koorts al wat gezakt naar 37,8. En gisteren merkte ik wat rode stipjes op zijn buik.. Nu kregen we vorige week te horen dat nichtje waterpokken had; dus misschien ook....? Geen idee.. Het lijken er niet meer te worden en (nog) geen blaasjes. Gisteren ging het al een stuk beter; nog een klein beetje koorts maar tegen de avond was die helemaal weg en was ie weer een stuk vrolijker. Vandaag niks te merken, behalve een flink verstopte neus. Geen meer stipjes ontdekt, maar ik hou het maar even in de gaten.

En gisteren het groentehapje (worteltjes) was enooooorm vreemd :D Hij deed heel gretig zijn mondje open voor de lepel; tot ie merkte dat er iets op zat wat wel een rare smaak en textuur had _O- Toen zat hij ons heel verwarrend aan te kijken en wist hij niet zo goed wat ie er mee aan moest.. Half kokhalzend, half happend heeft hij toch wel iets binnen gekregen :+ Al bij al viel het mij niet tegen dat ie niet gelijk zijn hoofdje weg draaide of heel erg alles uitspuugde... :D
Ik vind dit stiekem wel een dingetje hoor; mijn baby met grote mensen eten :D

En hij heeft ook volop zijn voeten ontdekt. Ik loop de hele dag zijn sokken weer aan te doen :') En oh wat is dat toch leuk als het weer gelukt is en de sok in zijn mond kan stoppen _O-
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 maandag 25 maart 2019 @ 13:31:31 #111
74056 crew  ToT
pi_185841357
Goed, ik WÉÉT dat ik nogal traditioneel aangelegd ben, maar ben ik de enige die zich er aan stoort als mensen bij je zoontje van 6 maanden oud het al hebben over of hij later een relatie met een vriendje of een vriendinnetje krijgt?
Ja het geluk van je kind staat natuurlijk voorop en je moet je kind natuurlijk in alles steunen, maar als ik dit lieve brabbelende mannetje zie dat nog niet eens kan kruipen, dan vind ik niet dat ik nu al rekening zou moeten houden dat hij later een relatie met een man zou kunnen gaan krijgen.
Laat me nou gewoon lekker fantaseren over dat-ie later een heel lief vriendinnetje krijgt en een gezinnetje gaat stichten en wij opa en oma worden en hen op bezoek krijgen enz.
Vooralsnog is dat nog wel de meest voorkomende situatie en ik voel me gewoon het prettigst bij dat idee. Ik vind het echt bizar dat het tegenwoordig al zo normaal is dat mensen er in deze fase al over beginnen.
Ik zal hem in de toekomst geen strobreed in de weg leggen met wat hij allemaal wil, maar moet het je als kersverse ouder zijnde nu al helemaal niets uit maken met hoe zijn toekomst er uit zal zien? Dat het gewoon prima moet zijn dat hij later met een man door het leven gaat?
Kunnen kersverse ouders er echt zo makkelijk over denken? Of ben ik gewoon hopeloos ouderwets en stug in deze dingen?
pi_185841413
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 09:37 schreef Schanu het volgende:
Aapie, wat naar dat je eerste werknacht zo slecht begon, het lijkt me ook vreselijk moeilijk om meteen met een nachtdienst te moeten starten. Hoe gaat het nu?

Vanavond mn laatste nacht en dan weer lekker 8 dagen vrij. Zo achteraf is het me eigenlijk best meegevallen. De nachten zijn rustig op het werk dus alle tijd om veel te lezen wat er allemaal is gebeurd.

Vriend moest gister toen ik uit bed kwam toch wel toegeven dat hele dagen alleen met alle 3 en dan ook nog iets in huis proberen te doen echt wel even pittig is. En hoe lullig ook, daar ben ik wel blij om haha!

Zo mn jongens eens even uit bed plukken en lekker knuffelen!
pi_185841553
quote:
2s.gif Op maandag 25 maart 2019 13:31 schreef ToT het volgende:
Goed, ik WÉÉT dat ik nogal traditioneel aangelegd ben, maar ben ik de enige die zich er aan stoort als mensen bij je zoontje van 6 maanden oud het al hebben over of hij later een relatie met een vriendje of een vriendinnetje krijgt?
Ja het geluk van je kind staat natuurlijk voorop en je moet je kind natuurlijk in alles steunen, maar als ik dit lieve brabbelende mannetje zie dat nog niet eens kan kruipen, dan vind ik niet dat ik nu al rekening zou moeten houden dat hij later een relatie met een man zou kunnen gaan krijgen.
Laat me nou gewoon lekker fantaseren over dat-ie later een heel lief vriendinnetje krijgt en een gezinnetje gaat stichten en wij opa en oma worden en hen op bezoek krijgen enz.
Vooralsnog is dat nog wel de meest voorkomende situatie en ik voel me gewoon het prettigst bij dat idee. Ik vind het echt bizar dat het tegenwoordig al zo normaal is dat mensen er in deze fase al over beginnen.
Ik zal hem in de toekomst geen strobreed in de weg leggen met wat hij allemaal wil, maar moet het je als kersverse ouder zijnde nu al helemaal niets uit maken met hoe zijn toekomst er uit zal zien? Dat het gewoon prima moet zijn dat hij later met een man door het leven gaat?
Kunnen kersverse ouders er echt zo makkelijk over denken? Of ben ik gewoon hopeloos ouderwets en stug in deze dingen?
Ik moet uberhaupt nog niet denken aan het moment waarop mijn meiden oud genoeg zijn om een relatie te krijgen, ongeacht met wie en van welk geslacht :') Maar als ik wel denk aan dat moment, dan stel ik mij nergens op in. Immers is het onmogelijk om op voorhand te weten of je kind hetero is, bi- of homoseksueel. Of je kind uberhaupt ooit met iemand oud wil en gaat worden, of je kind zelf kinderen wil en kan krijgen, enzovoort. Toch een beeld proberen te vormen gaat mijn inziens voor teleurstelling zorgen als dat beeld niet uitkomt, ook al zeg je overal voor open te staan. En het laatste wat ik wil, is mijn kind het gevoel geven dat de keuzes die zij maakt niet de juiste zouden zijn.
pi_185841594
Fijn dat Juul geen koorts meer heeft Exode, en dat ze zo blij is dat het gezinnetje weer compleet is O+

Priem, hopelijk heeft Stijn geen waterpokken :{ Wat leuk om te lezen over die eerste hapjes, geweldig is dat moment, en leuk dat hij zijn voeten heeft ontdekt O+

Aapie, fijn dat je het vooruitzicht hebt van een vrije dag! En mooi stukje erkenning dat je man het toch wel zwaar vindt met drie kinderen thuis, dat heb jij daarvoor non stop gedaan dus alle respect voor jou!
pi_185841602
quote:
2s.gif Op maandag 25 maart 2019 13:31 schreef ToT het volgende:
Laat me nou gewoon lekker fantaseren over dat-ie later een heel lief vriendinnetje krijgt en een gezinnetje gaat stichten en wij opa en oma worden en hen op bezoek krijgen enz.
En als ie later een heel lief vriendje krijgt dan kunnen ze nog steeds een gezinnetje stichten en kunnen jullie nog steeds opa en oma worden he ;)

Ik ben er zelf niet zo mee bezig, kan me er ook niet druk om maken als anderen er mee bezig zijn, en het maakt me al helemaal niet uit of hij later met een jongen of meisje thuis komt. Dat zien we dan wel weer en ja, lekker cliché, maar als hij maar gelukkig is ;)
  maandag 25 maart 2019 @ 13:48:39 #116
342418 VKV
Plausibel
pi_185841690
Nog niet bijgelezen, maar het zwemmen bevalt hier supergoed! :D


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 15% gewijzigd door VKV op 26-03-2019 11:30:12 ]
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 maandag 25 maart 2019 @ 13:50:45 #117
74056 crew  ToT
pi_185841733
Ja ik snap dat iedereen gewoon wil dat z'n kind gelukkig zal worden ongeacht of het met een jongen of met een meisje zal worden, maar blijkbaar ben ik een slechte ouder als ik nu 6 maanden na zijn geboorte niet al open wil staan voor het idee dat hij later misschien met een kerel verder door het leven wil gaan.
Laat me toch gewoon lekker aan het geijkte huisje boompje beestje verhaal denken.
En natuurlijk zal ik in de loop der tijd wel aanvoelen welke richting het uit zal gaan en zal ik proberen geen teleurstelling te laten merken of whatever.
Maar het stoort me gewoon ontzettend dat het NU al je door de strot geramd wordt.
pi_185841766
Ik zeg nu dus juist al bewust vriendje/vriendinnetje voor mijn kinderen en benoem altijd dat er meerdere opties mogelijk zijn later. Hoe eerder je daarmee begint, hoe normaler het voor ze wordt. Zo wil ik zowel tegen mijn kinderen als mijn omgeving aangeven dat het allemaal oké en normaal is, en hoop ik dat mijn kinderen zich later vrij voelen hun verliefdheden met mij te delen, ongeacht het geslacht van het object van hun affectie. Want fuck heteronormativiteit. :P
pi_185841775
Aaaaaaah VKV! Wat een fijne en vrolijke foto!

Zijn er dan serieus mensen die daarover beginnen ToT? Uhm ok.
Ik denk daar echt nooit aan. Ik vind het al heel wat dat ik de komende week voor mijn kinderen kan plannen.
Ik heb sowieso geen toekomstbeeld voor mijn kinderen, ik wil dat ze gelukkig zijn. En hoe, waar, waarom en wanneer dat zien we vanzelf allemaal wel.
pi_185841849
quote:
2s.gif Op maandag 25 maart 2019 13:50 schreef ToT het volgende:
Ja ik snap dat iedereen gewoon wil dat z'n kind gelukkig zal worden ongeacht of het met een jongen of met een meisje zal worden, maar blijkbaar ben ik een slechte ouder als ik nu 6 maanden na zijn geboorte niet al open wil staan voor het idee dat hij later misschien met een kerel verder door het leven wil gaan.
Laat me toch gewoon lekker aan het geijkte huisje boompje beestje verhaal denken.
En natuurlijk zal ik in de loop der tijd wel aanvoelen welke richting het uit zal gaan en zal ik proberen geen teleurstelling te laten merken of whatever.
Maar het stoort me gewoon ontzettend dat het NU al je door de strot geramd wordt.
Ik snap je ergens wel hoor, maar ik zie het niet als door de strot rammen. Ik vind het juist een teken van acceptatie, dat er al vanaf het 1e moment geen verwachtingen zijn maar dat een kind de vrijheid krijgt om die kant op te gaan die het zelf op wil gaan. Zonder vooroordelen, zonder verwachtingen van ouders kapot te maken. Juist die verwachtingen is iets waar je als kind en volwassene tegenop moet boksen als je bijvoorbeeld wel homoseksueel blijkt, juist dat maakt dat het nooit volledig wordt geaccepteerd. Want middels jouw bericht laat je wel degelijk merken er eigenlijk niet volledig achter te staan.

Zelf ben ik lesbisch, iets waar ik pas heel laat achter kwam maar wat mijn moeder kennelijk al heeft aangevoeld toen ik nog maar een klein meisje was. Zij heeft mij altijd volledig geaccepteerd, ook toen ik trouwde met een vrouw, sterker nog ze was enorm blij voor mij omdat ik eindelijk het geluk had gevonden. Dat was heel anders geweest als zij had verwacht dat ik thuis zou komen met een man, en dat zou het voor mij veel moeilijker hebben gemaakt.

Waarom fantaseren over een voor jou ideaalplaatje als je kind volwassen is, laat je kind zelf bepalen wat zijn ideaalplaatje is en hem daar volledig vrij in laten. Waarom uberhaupt nu al bezig zijn met dat moment wat nog zo ver in de toekomst ligt, geniet juist van die kindertijd, het gaat al snel genoeg.
  Moderator maandag 25 maart 2019 @ 14:02:13 #121
382129 crew  Donna
pi_185841933
quote:
2s.gif Op maandag 25 maart 2019 13:31 schreef ToT het volgende:
Goed, ik WÉÉT dat ik nogal traditioneel aangelegd ben, maar ben ik de enige die zich er aan stoort als mensen bij je zoontje van 6 maanden oud het al hebben over of hij later een relatie met een vriendje of een vriendinnetje krijgt?
Ja het geluk van je kind staat natuurlijk voorop en je moet je kind natuurlijk in alles steunen, maar als ik dit lieve brabbelende mannetje zie dat nog niet eens kan kruipen, dan vind ik niet dat ik nu al rekening zou moeten houden dat hij later een relatie met een man zou kunnen gaan krijgen.
Laat me nou gewoon lekker fantaseren over dat-ie later een heel lief vriendinnetje krijgt en een gezinnetje gaat stichten en wij opa en oma worden en hen op bezoek krijgen enz.
Vooralsnog is dat nog wel de meest voorkomende situatie en ik voel me gewoon het prettigst bij dat idee. Ik vind het echt bizar dat het tegenwoordig al zo normaal is dat mensen er in deze fase al over beginnen.
Ik zal hem in de toekomst geen strobreed in de weg leggen met wat hij allemaal wil, maar moet het je als kersverse ouder zijnde nu al helemaal niets uit maken met hoe zijn toekomst er uit zal zien? Dat het gewoon prima moet zijn dat hij later met een man door het leven gaat?
Kunnen kersverse ouders er echt zo makkelijk over denken? Of ben ik gewoon hopeloos ouderwets en stug in deze dingen?
Ik vind het ook wel een beetje irritant. Laatst ging het ook over onze dochter en 'een vriendje' waarop dan iemand moet zeggen dat een vriendinnetje ook kan.
Ja kan ook, prima. Moet dat steeds benoemd worden?
pi_185841942
Schanu, wat verwoord je het toch mooi, helemaal eens met jou :) O+
pi_185842096
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 21:30 schreef NicolasJoy het volgende:
Hier trouwens een spierwit Spookje. Ziek opgehaald op de KDV. Weigert de fles, eten, water, alles. Spuugt wel alles onder, luiers houden niets binnen (Zonder drinken, HOE DAN?!). Dus we hebben weer feest het weekend.Gek genoeg is ze geregeld nog wel vrolijk, dus het is nog te doen..
Dit zieke Spookje was de opmars voor een hels weekend. :9

Zaterdag ging het best aardig eigenlijk. Zelf vrijdag op zaterdag amper geslapen door buikpijn, maar we overleefden het. Lange dag gewerkt, vriendin de hele dag met Spookje in de weer.. 's avonds late fles erin bij Spookje en toen begon het ... bij ons. :X

We hebben de hele nacht op het toilet gezeten met een emmer in onze handen. Wisten niet meer waar we het moesten zoeken van de ellende. Of het nu een griep iets was of dat we verkeerd hebben gegeten? Maar bwoh, nog nooit meegemaakt dat we allebei tegelijk zó slecht waren.

Om 05:00 heb ik m'n ouders gebeld of ze alsjeblieft onze kleine baby wilden ophalen want we konden niets.. Gisterenavond laat hebben we haar weer opgehaald en vandaag is ze naar de opvang. Zelf een beetje gewerkt, met pijn en moeite, maar nu weer op de bank.

Ik lees altijd wel dat moeders nooit ziek mogen/kunnen zijn, maar wat heb ik een respect voor zieke/zwakke/misselijke moeders die het dan even alleen rooien. We konden echt echt niets.
pi_185842140
Spookje drinkt trouwens erg weinig momenteel..

Ze laat normaal nooit wat staan, elke fles gaat leeg.. maar momenteel is het 130/205 op, 190/205 op.
Gisteren totaal maar 485 ml, eergisteren 755 ml, daarvoor 580 ml, 1095 ml (wel normaal).

Hapjes blieft ze ook al een paar dagen niet. Maar vooral het halverwege de fles stoppen met drinken is hier echt onbekend. Zou dit met tandjes te maken kunnen hebben? Heb namelijk wel het idee iets te voelen..
pi_185842272
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 13:53 schreef exode het volgende:
Aaaaaaah VKV! Wat een fijne en vrolijke foto!

Zijn er dan serieus mensen die daarover beginnen ToT? Uhm ok.
Ik denk daar echt nooit aan. Ik vind het al heel wat dat ik de komende week voor mijn kinderen kan plannen.
Ik heb sowieso geen toekomstbeeld voor mijn kinderen, ik wil dat ze gelukkig zijn. En hoe, waar, waarom en wanneer dat zien we vanzelf allemaal wel.
Precies dit. Ik maak me ook weinig voorstelling van “later”, ik ben te druk met het hier en nu.. Het enige wat ik bedenk is dat ik wil dat ze gelukkig zijn én blijven. Maar hoe dat er dan concreet uit ziet heb ik geen voorstelling bij.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')