FOK!forum / Nieuws & Achtergronden / Chaos in Parijs, gele hesjes rellen op de champs elysees #21
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 11:54
Volg hier de protesten van de 'gele hesjes' in Parijs.
gilletjaunes2.jpg

Livestreams via onze helden van RUPTLY en RT _O_ _O_ _O_


Rellen 26-01
Demonstratie is rustig verlopen totdat rond 16:00 Antifa's de boel kwamen verstieren.
Livestream van deze dag:
SPOILER
[quote]
Gele hesjes Parijs opgepakt na binnendringen ministerie

De politie in Parijs heeft rond de protesten tegen de regering van gisteren 35 demonstranten opgepakt. Dat is bekendgemaakt na de achtste zaterdag dat mensen in gele hesjes de straat op gingen.

Enkele relschoppers wisten met geweld een ministerie binnen te dringen door de poort te rammen met een vorkheftruck.

Aanwezigen vluchtten weg en zochten onderdak in een hotel. "Mensen vernielden op de binnenplaats auto's en sloegen ruiten in", zegt correspondent Frank Renout.

Een staatssecretaris die moest vluchten, noemde het een aanval op de democratie en de Republiek. President Macron sprak van extreem geweld tegen politieke vertegenwoordigers van het land. Niemand raakte gewond bij de actie.

xxl.jpg

De demonstranten raakten ook slaags met de politie op de oevers van de Seine, in de buurt van het stadhuis en op de brug Léopold Sédar Senghor. Volgens Renout werd op verschillende plekken gevochten, werd er brand gesticht en werden er vernielingen aangericht. Ook een boot op de Seine met een restaurant aan boord werd in brand gestoken.

Op een brug over de Seine sloeg een man hard in op een agent:

Gisteren waren er in Parijs 3500 mensen op de been, in heel Frankrijk ging het om 50.000 betogers. Er waren meer demonstranten dan in het weekend voor Kerst, maar de aantallen zijn niet te vergelijken met de protesten van de eerste weken van november, toen er nog 280.000 mensen op de demonstraties afkwamen.
Meer repressie?

De demonstranten protesteren in gele hesjes tegen het beleid van president Macron en ze eisen lastenverlichting.

De laatste weken waren de protesten wat in hevigheid afgenomen. Macron kondigde begin december aan de minimumlonen te verhogen en een aantal belastingen af te schaffen. Renout is benieuwd wat er de komende weken zal gebeuren: "Interessant is hoe de regering erop gaat reageren: met meer repressie of juist met nieuwe concessies."

https://nos.nl/artikel/22(...)ngen-ministerie.html[/quote]
SPOILER
Livestream:
[quote]
Bijna 1.400 aanhoudingen in Frankrijk op dag vol protest van 'Gele Hesjes'

Bijna 1.400 'Gele Hesjes' zijn zaterdag verspreid over Frankrijk aangehouden bij protesten tegen de regering. Ongeveer zestig mensen raakten gewond, onder wie drie veiligheidsfunctionarissen.

De meeste arrestaties vonden plaats in Parijs, ruim zeshonderd mensen zitten nog vast in de hoofdstad. De situatie is onder controle, zei minister Christophe Castaner van Binnenlandse Zaken begin van de avond, hoewel het in enkele steden in het land nog onrustig bleef.

Volgens premier Edouard Philippe komt president Macron komende week met nieuwe maatregelen om de "nationale eenheid" te herstellen.

Ook in onder meer Bordeaux en in Toulouse kwam het tot confrontaties tussen de betogers en de politie. In Parijs zijn opnieuw winkels geplunderd. Er werd met stenen gegooid, barricades werden opgeworpen, snelwegen geblokkeerd en auto's in brand gestoken.

Volgens de politie lokken vooral extreem-rechts, extreem-links en anarchisten rellen uit. Mensen betogen onder meer tegen de slechte economische omstandigheden en tegen de regering van president Macron.
jzkx50caf36k_wd640.jpg

Onvrede breder verspreid
Aanvankelijk gingen de 'Gele Hesjes' enkele weken geleden de straat op om te protesteren tegen de geplande belastingverhogingen op brandstof. Deze week besloot de regering van president Emmanuel Macron die maatregel op te schorten.

De onvrede bleek ondertussen breder verspreid. De protesten van dit weekend richten zich dan ook niet alleen meer op de prijzen van de brandstof, maar zijn uitgegroeid tot grotere protesten uit ontevredenheid over het beleid van de regering van Macron.
https://www.nu.nl/buitenl(...)van-gele-hesjes.html[/quote]
SPOILER
[quote]
Crisisvergadering na rellen in Parijs: Macron wil ontmoeting met vertegenwoordigers gele hesjes en bezoekt beschadigde Arc de Triomphe

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Na de rellen in Parijs van de 'gilets jaunes' of 'gele hesjes', waarbij 133 gewonden vielen en meer dan 400 mensen zijn opgepakt, zat de Franse president Emmanuel Macron vandaag samen met zijn regering voor een crisisvergadering. Tijdens die vergadering vroeg Macron aan premier Edouard Philippe om een ontmoeting te beleggen met de partijleiders en vertegenwoordigers van de gele hesjes. Ook bezocht de president de Arc de Triomphe, die schade opliep tijdens de rellen.

Op de crisisvergadering werd een "precieze balans van de situatie opgemaakt, van de gewonden, de schade en de arrestaties". De vergadering werd bijgewoond door onder meer Macron, Philippe, minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner en minister van Milieu François de Rugy.

Grotere politie-inzet
Macron heeft er Castaner gevraagd "een reflectie te leiden over de eventuele noodzaak van een aanpassing van het aantal ordediensten in de komende dagen". Een grotere politie-inzet moet beter kunnen optreden tegen "gewelddadigere, mobielere, beter georganiseerde relschoppers", aldus Macron. Van een herinvoeren van de noodtoestand lijkt voorlopig geen sprake.

Voorwaarde om aan tafel te komen
Een datum voor een eventuele ontmoeting tussen de Franse premier en de gele hesjes is nog niet bekend. Volgens de president kadert het initiatief in "de constante zorg om dialoog" van de uitvoerende macht.

In een gesprek met AFP zegt Jacline Mouraud, een van de leidende figuren van de gele hesjes in Frankrijk, dat ze inderdaad gecontacteerd werd door het kabinet van de premier. Ze zegt bereid te zijn zich naar zijn ambtswoning te begeven, op voorwaarde dat de regering "terugkomt op de belastingsverhogingen op brandstof vanaf 1 januari".

"We gaan voor de ontmoeting samenzitten om onze voorstellen te verfijnen, maar het vervolg van de beweging zal bepaald worden door de intenties van de regering voor de bevolking." Mouraud gaf nog mee dat ze "het geweld dat zaterdag in Parijs gepleegd is" betreurde. Tegelijk haalde ze uit naar het gebrekkige antwoord van de regering "die ons niet serieus neemt".

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Vernielde Arc de Triomphe
Voor de vergadering van start ging, maakte Macron eerst een tussenstop bij de Arc de Triomphe, waar gisteren betogers en politie met elkaar in botsing kwamen. Op televisiebeelden is te zien hoe relschoppers het interieur van het monument vernielen. Er is onder meer een beeld van het Franse nationale symbool Marianne kapot geslagen. Ook is de boog besmeurd met graffiti.

"Hij was geschokt door de schade die werd aangebracht aan de Arc de Triomphe, een symbolische plaats", aldus het Élysée. Bij zijn bezoek werd hij toegejuicht, maar ook uitgejouwd. "Macron démission", riepen de gele hesjes verschillende keren.

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Deze ochtend is een schoonmaakbeurt van de triomfboog van start gegaan. Mannen in beschermende pakken zijn met hogedrukspuiten in de weer. Ze verwijderen teksten die op het bouwwerk zijn geklad, zoals "De gele hesjes zullen overwinnen", "Ontslag voor Macron" en "Einde van het regime". Veegwagens van de gemeente ruimen de rotzooi op.
Snelrecht

"Ongeveer twee derde" van de 372 relschoppers die uiteindelijk aangehouden werden na het geweld van zaterdag in Parijs, zullen voor de rechter gebracht worden, meldt de Franse minister van Justitie, Nicole Belloubet, vandaag. "Er zal een stevig antwoord van justitie komen", aldus Belloubet tijdens een perspunt in het Parijse justitiepaleis. De justitieminsiter zei ook nog dat er andere "oplossingen" zijn dan het herinvoeren van de noodtoestand. "De meeste van hen zullen morgen en overmorgen verschijnen in snelrecht", voegde de Parijse procureur Rémy Heitz toe.

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

https://www.hln.be/nieuws(...)e-triomphe~ab967a55/[/quote]

[quote]
Gele hesjes weer de straat op: 'Frankrijk is de zieke man van Europa'

ANP-66413133.jpg?itok=_QnAC1WS

De Franse protestbeweging van de 'gilets jaunes', de gele hesjes, gaat vandaag in Frankrijk weer de straat op. Dat is niet de eerste keer. Correspondent Stefan de Vries legt uit wie er achter de protesten zitten en wat ze willen bereiken.
Die gele hesjes, waar demonstreren ze voor of tegen?

In eerste instantie voerden de gele hesjes ('gilets jaunes') actie tegen de hoge dieselprijs. Ongeveer de helft van de Fransen rijdt een dieselauto. Dat is in het land altijd erg gepromoot, vooral door de Franse autolobby. Diesel was altijd erg goedkoop. En iedereen dacht dat dit altijd zo zou blijven.

Maar inmiddels is dat al lang niet meer zo. Diesel is nu net zo duur als benzine. En daarmee begon het protest.

Inmiddels gaan de demonstraties over belasting in het algemeen. Ook wordt er tegen de regering en president Macron gedemonstreerd, tegen de arrogantie van de macht en vóór de gewone burger. Het is nu allegaartje geworden.

Wie demonstreren er?
De demonstraties komen niet uit een een eenduidige richting. Ze zijn niet afkomstig uit linkse of rechtse hoek en ook de vakbonden zitten er niet achter. Wel sluiten er extreemrechtse aanhangers aan. De laatste demonstratie waren er racistische en homofobe incidenten. Maar ook extreemlinks is er bij aanwezig.

Het is dus geen protest van een politieke kleur of beweging. De organisatie vindt plaats via Facebook. De 'gilets jaunes' ontlenen hun naam aan de felgele hesjes die Fransen in hun auto's moeten hebben. Er was heel kort even een groepje zelfbenoemde woordvoerders. Die zijn er direct weer uitgeknikkerd.

En natuurlijk proberen partijen er een slaatje uit te slaan. Er was een linkse leider die aankondigde om te komen. Toen zeiden demonstranten: kom maar, dan leren we je een lesje. De demonstranten willen van niets weten. Ze moeten niets hebben van de gevestigde orde.

Toch lijken ze ook veel mensen te vertegenwoordigen. Uit peilingen blijkt dat driekwart van de Fransen achter ze staat. Waarbij wel opgemerkt moet worden dat in Frankrijk de sympathie haast altijd bij demonstranten ligt.

Het is de derde demonstratie, komen er steeds meer demonstranten?
Nee, integendeel, het neemt af. Het wordt ook kouder. Veel mensen hebben zoiets niet eerder gedaan. Ze doen een keertje mee, maar daarna is het wel weer goed. Het aantal mensen dat deelneemt is snel aan het krimpen.

Het protest krijgt nog steeds veel aandacht. Vorige week waren er bij de protesten in Parijs zo'n 8000 mensen. Dat is niet heel veel, maar de demonstraties krijgen enorm veel aandacht in de pers.

Wat gaan ze doen vandaag, wat zijn de verwachtingen?
In en rond Parijs gaan de demonstranten weer wegen blokkeren. Tolhuisjes, toegangswegen en de Parijse rondweg. Ook worden er 'langzaamacties' gedaan, waarbij er langzaam wordt gereden op de snelweg. Maar niet alleen in de Franse hoofdstad, ook op andere plekken in het land zal worden gedemonstreerd. In Bretange bijvoorbeeld, waar er veel animo is voor het protest van de gele hesjes.

Wat is de reactie van de Franse regering?
De Franse president Macron geeft niets toe. Hij kan moeilijk de ene dag zeggen dat hij een schone planeet wil, en de dag erna dat de accijns op brandstof omlaag gaan.

Er wordt geprobeerd om te overleggen, maar het is moeilijk omdat niemand de gele hesjes vertegenwoordigd. Macron denkt er nu aan om het percentage van de accijns te verlagen als de prijs voor olie stijgt. Hiermee wil hij voorkomen dat als de olieprijs stijgt, de opbrengst van accijns ook absoluut hoger wordt.

Verder houdt Macron voet bij stuk. Maar hij staat enorm onder druk. Hij is nu 1,5 jaar president, maar hij heeft nog niets voor elkaar. De werkloosheid is nog steeds even hoog als in de afgelopen dertig jaar, rond de 9 en 10 procent. Het land is niet vooruit te krijgen. Frankrijk doet het veel slechter dan andere landen. Frankrijk is de zieke man van Europa.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)zieke-man-van-europa[/quote]
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 11:54
Streamlock, lijkt Utopia wel >:)

stuur eens een andere camera man, aub.
#ANONIEMzaterdag 16 maart 2019 @ 11:55
Cameraman gewond. Lol.
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 11:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 11:55 schreef Scrummie2.0 het volgende:
Cameraman gewond. Lol.
Nu wordt Putin boos
RamboDirkzaterdag 16 maart 2019 @ 11:55
man down

verder bij sputnik?
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 11:56
quote:
Thanks

Fikkie :o
RamboDirkzaterdag 16 maart 2019 @ 12:00
kut stream :P
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 12:00
https://www.pscp.tv/w/1eaJbOrwoaYxX?q=acte+18
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 12:01
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 12:07
Alle streams zijn een beetje slecht. Lijkt wel of het netwerk overbelast is daar nu.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 12:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 12:07 schreef StephanL het volgende:
Alle streams zijn een beetje slecht. Lijkt wel of het netwerk overbelast is daar nu.
Of de overheid zet jammers in
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 12:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 12:08 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Of de overheid zet jammers in
Dat kan ook, maar dat zouden de Fransen noooooit doen :P
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 12:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 12:08 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Of de overheid zet jammers in
Dat lijkt mij aannemelijker inderdaad.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 12:14
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 12:13 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dat lijkt mij aannemelijker inderdaad.
Als je in Parijs al geen bereik meer hebt, dan heb je het op maar weinig plaatsen.
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 12:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 12:14 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Als je in Parijs al geen bereik meer hebt, dan heb je het op maar weinig plaatsen.
Yep, daarom juist.

Normaal doen de streams het altijd prima. Behalve soms in kleine rot straatjes. Dit moeten gewoon jammers zijn.
Benselzaterdag 16 maart 2019 @ 12:21
sputnik is live:
en deze gast: https://www.pscp.tv/w/1RDGlqaOMlkJL
Wel zwaar vuurwerk nu te horen
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 12:26
quote:
Oud en nieuw is er niks bij
RamboDirkzaterdag 16 maart 2019 @ 12:28
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 12:17 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Yep, daarom juist.

Normaal doen de streams het altijd prima. Behalve soms in kleine rot straatjes. Dit moeten gewoon jammers zijn.
Het is veel drukker dan normaal.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 12:29
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 12:30
Als ik de livestream van Ruptly terugkijk, dan krijgt ie iets tegen zn kop aan. Hopelijk sturen ze een nieuwe cameraman.

StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 12:32
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 12:30 schreef Nikonlover het volgende:
Als ik de livestream van Ruptly terugkijk, dan krijgt ie iets tegen zn kop aan. Hopelijk sturen ze een nieuwe cameraman.

Ze hebben een deel twee gemaakt die aftelt, nog 28 minuten zo'n beetje en dan gaan ze weer live blijkbaar.

Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 12:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 12:32 schreef StephanL het volgende:

[..]

Ze hebben een deel twee gemaakt die aftelt, nog 28 minuten zo'n beetje en dan gaan ze weer live blijkbaar.

Nieuwe cameraman ^O^
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 12:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 12:32 schreef StephanL het volgende:

[..]

Ze hebben een deel twee gemaakt die aftelt, nog 28 minuten zo'n beetje en dan gaan ze weer live blijkbaar.

Hmmm... dan vallen de verwondingen dus wel mee. Gelukkig maar! FF slokje water voor de schrik en weer door :) Wat een held is die cameraman!
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 12:36
Het wordt nog een lange dag *O*
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 12:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 12:36 schreef Houtenbeen het volgende:
Wordt nog een lange dag *O*
Fijn dat het wat langer licht is :)
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 12:42
Verschillende winkels aan gort geslagen
Resistorzaterdag 16 maart 2019 @ 12:42
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 12:34 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Hmmm... dan vallen de verwondingen dus wel mee. Gelukkig maar! FF slokje water voor de schrik en weer door :) Wat een held is die cameraman!
Zag er uit als een verstuikte enkel. Best wel lullig, je verstappen terwijl je ook last kan krijgen van stenen, traangas en ander ongerief wat bij rellen hoort.
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 12:47

Livestream RT France.

e69ca5ad02f3e8bc3bc5bf0424cbcbfb.gif
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 12:54
GENOT.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 12:55
Zo'n waterkanon moeten ze vullen met traangas.
Resistorzaterdag 16 maart 2019 @ 12:57
En we hebben nog meer 'fake news' van de Russen :P


Andere streams:



Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:00
Gaat goed los vandaag. Na weken worden we weer verwend. :)
theNullzaterdag 16 maart 2019 @ 13:01
Zo, ik check ook even in na een aantal weken. Nog steeds onrustig zie ik?
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:02
BIEM.
#ANONIEMzaterdag 16 maart 2019 @ 13:03
Al die winkels leeg. Stelletje debielen.
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:04
SPOILER
tijd voor een Nespressso......oh wacht :{

455e6735d6b1f303cb1284cea2f3e931.gif

Een Hugo Boss polo dan maar.

070d42b0384ff76bddc8f0529c4ddccc.gif
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:05
RT_com twitterde op zaterdag 16-03-2019 om 13:03:57 Producer of RT’s Ruptly news agency injured during #YellowVest protest in Paris https://t.co/JXRGQzWbpC #YellowVests #LesGiletsJaunes https://t.co/AWLpMK9dK6 reageer retweet
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:07
Kristalmiddag.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:09
bnOSr3pJ.jpg
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:09
Bizar schouwspel dit
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:10
Het weer helpt ook mee, zonnetje.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:11
Beste fik.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:13
Auto's en scooters in de fik.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:13
Fakkeltje erin.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:14
Lijkt wel oorlog.

Dood topic genot.
theNullzaterdag 16 maart 2019 @ 13:15
Oorlogsgebied...damn... je auto zal er maar staan.
Benselzaterdag 16 maart 2019 @ 13:15
ben benieuwd of er nog traangas over is na vandaag
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:14 schreef Zipportal het volgende:
Lijkt wel oorlog.

Dood topic genot.
We zitten allemaal met verbazing te kijken, hebben geen tijd om te reageren :P
J.A.R.V.I.S.zaterdag 16 maart 2019 @ 13:16
Welke stream volgen jullie?
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:15 schreef StephanL het volgende:

[..]

We zitten allemaal met verbazing te kijken, hebben geen tijd om te reageren :P
Ben je nou een Fokker of niet?
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:16
Gebouw van de bank in de fik bij sputnik

SPOILER
0ec6a303d5b2f12f982eaa7527397f7a.gif
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:16 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Ben je nou een Fokker of niet?
Ja, was ook even wat anders kijken.
theNullzaterdag 16 maart 2019 @ 13:17
Ik zie zelfs vrouwen, dat is in het middenoosten wel anders bij dit soort situaties..
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:18
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:16 schreef Nikonlover het volgende:
Gebouw van de bank in de fik bij sputnik
Wat staat er niet in de fik? :P
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:19
Ik kom ogen te kort.
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:19 schreef Zipportal het volgende:
Ik kom ogen te kort.
Dat en de politie daar, de mensen.

Politie is al sinds 10:00 ofzo de controle kwijt.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:21
Sowieso twee kiosks in de fik.
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:21
Wow! die bank begint nu flink te fikken! Waar blijft de brandweer??

Arme mensen die er boven wonen! :'(
Lemsterrzaterdag 16 maart 2019 @ 13:22
Vorige week was het toch relatief ''rustig''?
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:22
Die bank.
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:22 schreef Lemsterr het volgende:
Vorige week was het toch relatief ''rustig''?
Ja, gebeurde weinig vorige week.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 13:23
Hup Gilets Jaunes *O* *O*
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:23
Politie veegt de straat schoon voor de brandweer *O*
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:23
lijkt wel oorlog daar
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:24
Sow :D
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 13:24
SPOILER: Bank in brand
b64998db2c242afb3c5d1918941679e7.jpg
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:25
Zullen wel mensen boven.
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:25
fa7528afb9a7e51914709f848a4b4a5e.gif
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:25
827127b4d05c5c5179557292a9bddc4c.gif
da51918868b6971728d7e9ac394642d0.gif

Evacuatie!
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:25 schreef Zipportal het volgende:
Zullen wel mensen boven.
Zo te zien wel, ME is de mensen erboven aan het evacueren
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:26
8)7
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 13:26
*O*
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:26
Biem..
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:26
Nog steeds geen brandweer :o
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:27
GA BLUSSEN DAN!!!!!!!
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:27
Dit is wel ziek, ernstig
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:27
De ramen gaan zo knappen.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 13:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:26 schreef StephanL het volgende:
Nog steeds geen brandweer :o
0f7c2e22d06f3f2c23f04ddffe0b460b.jpg
Eerst de kiosk
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:27
appartement erboven nu ook in brand :X :X :X
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:27 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Eerst de kiosk
Ja dat zag ik ook ja 8)7
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 13:28
EU vlag gaat dadelijk in brand
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:28
Zitten mensen nog in
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:28
Paniek.
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:28
WOW! Mensen vast op het balkon |:( |:(
Lemsterrzaterdag 16 maart 2019 @ 13:28
Zitter er mensen opgesloten?
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:28 schreef Lemsterr het volgende:
Zitter er mensen opgesloten?
Ja 3 hoog
theNullzaterdag 16 maart 2019 @ 13:28
Wtf.....
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:29
Ja, vast.
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:29
Geen woorden voor
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:29
Steeds meer kijkers op Sputnik.
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:29
Hele straat zwart
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:30
Waterkanon op RT.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:31
Bank stream:

https://www.bfmtv.com/mediaplayer/live-video/
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:31
quote:
Hier ook:
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:32
Offline?
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:32
En weer terug.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 13:32
rookt nog goed
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:33
Pikzwart.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 13:33
6299ce4cb2950b3df126124953bf8287.jpg
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:32 schreef Houtenbeen het volgende:
rookt nog goed
SPOILER
48928cfbffb2e5fb114d297dafb50c21.gif
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:33
Waar blijft de brandweer??
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:34
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:33 schreef Nikonlover het volgende:
Waar blijft de brandweer??
Staan nu in de straat naast de bank. tegenover cameraman
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:35
Brandweer present.
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 13:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:34 schreef StephanL het volgende:

[..]

Staan nu in de straat naast de bank. tegenover cameraman
Ik zie ze ja! *O* *O*
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:37
SPOILER
082ca7a998bcd0aa77d16d4c69bb4f20.gif
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:40
Op alle streams is wel wat te doen.
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:44
SPOILER
e9824fc9d3f8a574d3ab1a8ec74f0c6d.gif
Toen stonden ze op eens er achter 8)7
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 13:48
BURN.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 13:50
Bank brandt nog steeds op de BFM stream
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:51
4bcdd8f3a202a9338d6b6d6f7f06f6a4.gif

Ze lopen er zo langs :D


Klimaatmars komt ook dichterbij, kan nog spannend worden :P
theNullzaterdag 16 maart 2019 @ 13:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:51 schreef StephanL het volgende:
[ afbeelding ]

Ze lopen er zo langs :D
Tjah, politie is zwaar in de minderheid zo te zien.
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 13:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:54 schreef theNull het volgende:

[..]

Tjah, politie is zwaar in de minderheid zo te zien.
Zwaar onderschat denk ik. Of ze moesten de agenten verdelen over dit en klimaatmars.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 13:58
Even een sigaretje pakken tussendoor
e35025d7653c9ced1d3b34add9998d99.png
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 14:01
Staat nog genoeg rommel in de fik.
J.A.R.V.I.S.zaterdag 16 maart 2019 @ 14:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 13:55 schreef StephanL het volgende:

[..]

Zwaar onderschat denk ik. Of ze moesten de agenten verdelen over dit en klimaatmars.
En misschien agenten kwijt omdat ze moskeeën moeten beveiligen na die tientallen aanslagen op moskeeën in Europa de laatste tijd.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 14:07
Die kiosk fikt alweer. Gewoon met een shovel eroverheen. Prutsers. :P
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 14:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 14:05 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

En misschien agenten kwijt omdat ze moskeeën moeten beveiligen na die tientallen aanslagen op moskeeën in Europa de laatste tijd.
Kan ook ja. Zullen ook flink wat zijn in Frankrijk
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 14:19
Na te zijn weggejaagd, gaat iedereen weer richting Champs :P
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 14:27
D1yHhycW0AESH5P.jpg
D1yHg7dWwAEF3r4.jpg
D1yHgMaWkAAu05u.jpg
Blueheelerzaterdag 16 maart 2019 @ 14:53
Nieuwe livestream.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 14:53
Waterkanon.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 14:53
quote:
Gefilmd met een aardappel en niet live
Blueheelerzaterdag 16 maart 2019 @ 14:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 14:53 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Gefilmd met een aardappel en niet live
Twijfelde al of het live was, niet dus. Jammer
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 14:57
quote:
Zijn eerder uigezonden beelden.

3b2af2699e1dd370e7a545d30968a354.gif

Deze van de klimaatmars hebben het nog niet begrepen ;)

[ Bericht 14% gewijzigd door StephanL op 16-03-2019 15:04:58 ]
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 15:06
Gaat weer mooi los.
StephanLzaterdag 16 maart 2019 @ 15:09
c3d32d79df9f0aa587c62000ae19104c.gif
Politieauto's worden aangevallen. Hiervoor ook al een onherkenbare politieauto ontsnapt.
praadjezaterdag 16 maart 2019 @ 15:19
Wat is nu de meest recente livestream?
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 15:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 15:19 schreef praadje het volgende:
Wat is nu de meest recente livestream?
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 15:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 15:19 schreef praadje het volgende:
Wat is nu de meest recente livestream?

en
https://www.bfmtv.com/mediaplayer/live-video/
praadjezaterdag 16 maart 2019 @ 15:23
Hmm krijg bij allemaal een error. Is deze ook recent?
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 15:24
quote:
Hier nergens last van.
Ja, die van Ruptly is ook live :)
praadjezaterdag 16 maart 2019 @ 15:25
Ah. dank beiden.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 15:40
Parasols in de fik en nog VEUUUUUUUL meer.
theNullzaterdag 16 maart 2019 @ 15:41
Geen idee, maar boel lijkt te ontploffen....
Starhopperzaterdag 16 maart 2019 @ 15:43
Het blijft zeer onrustig.
Wat een enorme klappen zijn er te horen! Cobra's ofzo?
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 15:50
:D
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:03
Ik dacht dat dit gebeuren zo goed als over was? En nu is het weer helemaal terug? Ze weten ook niet wat ze willen hè... _O-
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:10
FlashbangGod.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:11
Beste knallen te horen. Stuk meer vuurwerk dan voorheen.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:27
Parfumwinkel wordt geplunderd.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:29
GENOT.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:29
Helemaal LOS.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 16:29 schreef Zipportal het volgende:
GENOT.
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 16:29 schreef Zipportal het volgende:
Helemaal LOS.
Waar kijk je? Op de RT stream gebeurt op moment niet heel veel, behalve een brandweerwagen en wat knallen.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:30
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:30
quote:
Dankje, die had ik nog niet gezien.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:31
Ze zijn wel echt boos vandaag ja. :D
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:31
BIEM.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:42
Alweer een kiosk in de fik. 3e sowieso.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:43
Restaurant in de fik.
Adrie072zaterdag 16 maart 2019 @ 16:44
Idioten.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:46
Molotovcocktail :D
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 16:46 schreef Zipportal het volgende:
Molotovcocktail :D
Valt me mee dat die niet vaker gebruikt worden. Gezien hoe lang de protesten al duren, zou je denken dat ze het een keer zat worden en over gaan op het hardere werk.
Adrie072zaterdag 16 maart 2019 @ 16:48
Straks restaurant op de hoek nog in de fik, vive la france... je zal er maar boven wonen.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:49
rjtzvx9B.jpg
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 16:48 schreef Adrie072 het volgende:
Straks restaurant op de hoek nog in de fik, vive la france... je zal er maar boven wonen.
De schuifpui fikt al.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:50
quote:
Begint steeds harder te fikken. :D
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:50
Nog een kiosk.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:50
Koekoek.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:50
Tering... weer een oog eruit...
Libriszaterdag 16 maart 2019 @ 16:51
Wat een onzin.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:51
Fikt al goed.
Adrie072zaterdag 16 maart 2019 @ 16:51
Hebben ze geen oproerpolitie/waterkanonnen?
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 16:51 schreef Adrie072 het volgende:
Hebben ze geen oproerpolitie/waterkanonnen?
Jawel. Maar volgens mij is de politie vandaag helemaal niet voorbereid. Was de afgelopen weken een stuk rustiger namelijk.
theNullzaterdag 16 maart 2019 @ 16:52
Avond, de gemoederen lopen hoog op... Burning Paris
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:53
Restaurant stream:

https://www.bfmtv.com/mediaplayer/live-video/
Libriszaterdag 16 maart 2019 @ 16:53
quote:
Voor vandaag is opgeroepen om in groten getale naar Parijs te komen, om te laten zien dat het ongenoegen nog altijd bestaat. Ook is het vandaag de laatste dag dat gele hesjes-kopstuk van het eerste uur Éric Drouet meedoet met de protesten.

Minister van Binnenlandse Zaken Castaner zei vanmorgen dat 1500 "extreem gewelddadige oproerkraaiers" zich onder de demonstranten hebben gemengd. "Ze willen chaos scheppen in Parijs." Hij verzekerde iedereen dat de politie ontsporingen stevig zal aanpakken.
Van NOS: https://nos.nl/artikel/22(...)arc-de-triomphe.html
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:55
Brandweer blust al.
Libriszaterdag 16 maart 2019 @ 16:56
Verbazingwekkend dat de politie zich zo inhoudt.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 16:55 schreef Zipportal het volgende:
Brandweer blust al.
Maar goed ook. Je zou er maar boven wonen...
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:56
Staat ook een boel wind.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 16:56 schreef Libris het volgende:
Verbazingwekkend dat de politie zich zo inhoudt.
De wereldpers is er vandaag bij.
theNullzaterdag 16 maart 2019 @ 16:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 16:56 schreef Libris het volgende:
Verbazingwekkend dat de politie zich zo inhoudt.
Nog steeds in minderen getallen, denk dat dat de reden is.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 16:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 16:56 schreef Infection het volgende:

[..]

Maar goed ook. Je zou er maar boven wonen...
Ze hebben vandaag ook een bankgebouw in de fik gestoken, waar wel mensen boven wonen.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 16:56 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Ze hebben vandaag ook een bankgebouw in de fik gestoken, waar wel mensen boven wonen.
Ook triest. Zou liever zien dat ze parlementsgebouwen in de fik steken of gewoon brandende barricades.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 16:58
Daar hebben we het waterkannon.

Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:00
quote:
Dit gaat nu naar de sputnik stream
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:00
Weer een gebouw in de fik.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:01
Gebouw in brand op Sputnik stream :D
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:01
Gelijk plunderen ook.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:01
Mag niet hopen dat er nog mensen binnen zijn...
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:01
Die trommelaar... _O-
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:02
:B
theNullzaterdag 16 maart 2019 @ 17:02
Muziekje erbij...
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:02
Politie en brandweer komen er zo aan.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:03
Al die stoeltjes.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 17:03
*O* *O* *O*
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:03
PARIS IS BURING.

Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:04
54485c0a9a59efd10cc7113f41a5ea7b.jpg
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:04
Waterkanon blust al.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:04
Puur genot dit.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:05
Zit echt tuig tussen.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:05 schreef Zipportal het volgende:
Zit echt tuig tussen.
Vooral veel volk wat puur voor het relschoppen komt. Terroristische groeperingen enzo.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:07
Weer brand.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:08
Plunderingen.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 17:08
goede dag voor handelaren in van die zeilen/parasols/pavilljoendoeken :P
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:09
Moeua1PF.jpg
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:12
Daar liggen de Nike dozen.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:13
Mensen zijn flink aan het hoesten. Stukje traangas.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:08 schreef Houtenbeen het volgende:
goede dag voor handelaren in van die zeilen/parasols/pavilljoendoeken :P
Of terrasstoeltjes.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:15
Blijft geen kiosk meer over.
Blueheelerzaterdag 16 maart 2019 @ 17:16
Waterkanon in aantocht bij Russia Gossip.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:16 schreef Blueheeler het volgende:
Waterkanon in aantocht bij Russia Gossip.
De gasten van Sputnik lopen meters voor, zijn al in een zijstraat. DAAR KAN DIE NIET KOMEN. })
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 17:19
3eb6e0a0a87ec0d05b8bc3956a97a93a.gif
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:20
Ze zijn weer bij die bank. :D
heywooduzaterdag 16 maart 2019 @ 17:21
Gaat dit nog steeds zo tekeer als de eerste paar keer? Ik heb het niet echt meer gevolgd want steeds hetzelfde, maar ben wel weer benieuwd :P
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:21
quote:
_O_
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:21 schreef heywoodu het volgende:
Gaat dit nog steeds zo tekeer als de eerste paar keer? Ik heb het niet echt meer gevolgd want steeds hetzelfde, maar ben wel weer benieuwd :P
Nou, nu nog erger zelfs. Was paar weken stil maar ze zijn dubbel zo hard terug nu.
Blueheelerzaterdag 16 maart 2019 @ 17:21
quote:
Welke stream is dat?
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:21
Auto in de fik.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:22
Wat een schade vandaag. Niet normaal. :D
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:22
quote:
UKSBuIcx.gif
heywooduzaterdag 16 maart 2019 @ 17:22
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:21 schreef Infection het volgende:

[..]

Nou, nu nog erger zelfs. Was paar weken stil maar ze zijn dubbel zo hard terug nu.
Oh cool, straks even de livestream terugspoelen dan. Ruptly nog steeds?
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:22
EN WE GAAN NOG NIET NAAR HUIS.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:22 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Hij maakt een peace teken, niet de Hitlergroet.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 17:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:21 schreef Blueheeler het volgende:

[..]

Welke stream is dat?
In een tweet van een verslaggever va RT France
lucas_rtfrance twitterde op zaterdag 16-03-2019 om 17:06:50 Façade incendiée et drapeau de l'UE jeté aux flammes #ChampsElysées #Paris #GiletsJaunes https://t.co/n6EIfjIV18 reageer retweet
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:23
quote:
9s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:22 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Oh cool, straks even de livestream terugspoelen dan. Ruptly nog steeds?
Ja. En sputnik. Daar is op het moment een stuk meer actie:

Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:23
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:22 schreef Infection het volgende:

[..]

Hij maakt een peace teken, niet de Hitlergroet.
Gewoon lachen.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 17:24
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:22 schreef Infection het volgende:

[..]

Hij maakt een peace teken, niet de Hitlergroet.
Beetje op een ongelukkig moment gestopt met het gifje ja :P
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:24
ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:24
JEzus :D

Alles wordt kort en klein geslagen.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:24
Heftruck in de fik.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:24 schreef Zipportal het volgende:
Heftruck in de fik.
Waar?
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:25 schreef Infection het volgende:

[..]

Waar?
https://www.bfmtv.com/mediaplayer/live-video/

Zonet.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:25
quote:
Aha, ik zit meer naar Sputnik en RT te kijken. Teveel streams zo.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:26
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:25 schreef Infection het volgende:

[..]

Aha, ik zit meer naar Sputnik en RT te kijken. Teveel streams zo.
Ja.
heywooduzaterdag 16 maart 2019 @ 17:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:23 schreef Infection het volgende:

[..]

Ja. En sputnik. Daar is op het moment een stuk meer actie:

Even drie uur teruggespoeld om eens wat actie te bekijken (en straks live te zijn), bizar wel eigenlijk dat hier niet al tientallen doden bij zijn gevallen :o
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:27
Genoeg heli's in de lucht.
MissionPhailedzaterdag 16 maart 2019 @ 17:27
Phoe, heb wat gemist zo te zien ...
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:26 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Even drie uur teruggespoeld om eens wat actie te bekijken (en straks live te zijn), bizar wel eigenlijk dat hier niet al tientallen doden bij zijn gevallen :o
Nogal ja. Ook bizar dat er geen harder geschut gebruikt is nog.

In Oekraïne ging dat al heel snel heel anders destijds.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 17:27
e4fda38acce11309fde24b988fd641d3.gif
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:27
SputnikGenot.
heywooduzaterdag 16 maart 2019 @ 17:28
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:27 schreef Infection het volgende:

[..]

Nogal ja. Ook bizar dat er geen harder geschut gebruikt is nog.

In Oekraïne ging dat al heel snel heel anders destijds.
Ja daarom! Het verbaast me ook enorm dat hier nog geen aanslag op gepleegd is :X
heywooduzaterdag 16 maart 2019 @ 17:29
quote:
Als je je Porsche daar nog hebt staan heb je niet echt goed opgelet lijkt me.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:29
Allemaal doffe knallen.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:29
:D
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:30
Die Porsche fikt goed.
Libriszaterdag 16 maart 2019 @ 17:30
Waar lopen ze nu eigenlijk heen?
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:28 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja daarom! Het verbaast me ook enorm dat hier nog geen aanslag op gepleegd is :X
Dat ook ja. Parijs is tenslotte de aanslagstad.

Maarja, aan deze protesten doen ook wel alle bevolkingsgroepen mee eigenlijk. Ze verenigen zich.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:32
Zowel RT als Sputnik eruit.
heywooduzaterdag 16 maart 2019 @ 17:33
Trouwens nu al zin in de slotetappe van de Tour, lekker door de gelehesjescriminelen heen sprinten _O_
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:34
quote:
9s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:32 schreef Infection het volgende:
Zowel RT als Sputnik eruit.
Batterij wissel.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:34 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Batterij wissel.
Allebei tegelijk?
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:35
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:34 schreef Infection het volgende:

[..]

Allebei tegelijk?
Sputnik. RT geen idee.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:35 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Sputnik. RT geen idee.
Sputnik weer terug.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:38
Rol tapijt.
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:40
:P
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:41
Rip Mercedes.
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 17:41
Dag Mercedes :W
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:41
Eerst wat zakenman schoentjes op straat en toen een brandende Mercedes... ben benieuwd wat daar gebeurd is. _O-
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:42
a810c41206e1567d04b1bfebf69acaa1.gif
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:46
Traangas vanuit de lucht.
WethouderHekkingzaterdag 16 maart 2019 @ 17:46
quote:
Het zal je auto maar wezen.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:47
Helikopter gooit traangas?
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 17:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:47 schreef Infection het volgende:
Helikopter gooit traangas?
Lijkt me wel.
SpaceOddityzaterdag 16 maart 2019 @ 17:47
quote:
Misschien dat ik teveel hollywood films gezien heb, maar is er niet zoiets als ''explosiegevaar'' bij een fikkende auto?
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:49
Antifa?
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:50
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 17:47 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Misschien dat ik teveel hollywood films gezien heb, maar is er niet zoiets als ''explosiegevaar'' bij een fikkende auto?
Lijkt me wel ja. Is een kwestie van tijd voordat de tank in brand vliegt.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:51
De tering. Echt miljoenen aan schade vandaag... Al zeker honderd winkels gesloopt en tientallen auto's.
Infectionzaterdag 16 maart 2019 @ 17:54
En weer een auto in brand.

[ Bericht 91% gewijzigd door Infection op 16-03-2019 18:03:24 ]
Benselzaterdag 16 maart 2019 @ 18:04
leuk vermaak zo met chips. Who needs netflix
Zipportalzaterdag 16 maart 2019 @ 18:04
:)
#ANONIEMzaterdag 16 maart 2019 @ 18:08
De benzine is dus nog steeds te duur?
Libriszaterdag 16 maart 2019 @ 18:10
Politie is de grip totaal kwijt
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 18:11
HaraldDoornbos twitterde op zaterdag 16-03-2019 om 18:09:38 Wat een wereld. Syrische fotograaf @ZakriaAbdelkafi woonde in Aleppo, werkte daar als fotograaf tijdens burgeroorlog, verloor er een oog, vroeg daarna asiel aan in Frankrijk. Werkt in Franrkijk als fotograaf voor AFP. Nu gewond geraakt tijdens rellen Parijs. https://t.co/0kuv4CJ6vt reageer retweet
AFPphoto twitterde op zaterdag 16-03-2019 om 17:50:23 #AFP photographer @ZakriaAbdelkafi (C), injured during clashes between riot police forces and Yellow Vest protesters, receives medical assistance on the Champs-Elysees in Paris on March 16, 2019 https://t.co/9r16UTtoGw reageer retweet
riazopzaterdag 16 maart 2019 @ 18:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 18:10 schreef Libris het volgende:
Politie is de grip totaal kwijt
logisch

ze dachten dat het over was....

NOT
Houtenbeenzaterdag 16 maart 2019 @ 18:22
Macron was lekker aan het skiën in de Pyreneeën vandaag
D1y-BF8X0AA4UiP.jpg
#ANONIEMzaterdag 16 maart 2019 @ 18:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 18:22 schreef Houtenbeen het volgende:
Macron was lekker aan het skiën in de Pyreneeën vandaag
[ afbeelding ]
Nou, die lijkt niet erg onder de indruk nog van 18 weken lang de binnenstad van Parijs slopen.
riazopzaterdag 16 maart 2019 @ 18:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 18:25 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Nou, die lijkt niet erg onder de indruk nog van 18 weken lang de binnenstad van Parijs slopen.
zolang hij zelf geen flitsgranaat om zijn oren krijgt heeft ie daar gelijk in
polderturkzaterdag 16 maart 2019 @ 23:23
Macron, de zonnekoning.
RamboDirkzondag 17 maart 2019 @ 14:25

gaat helemaal los hier
Oud_studentzondag 17 maart 2019 @ 14:58
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 14:25 schreef RamboDirk het volgende:

gaat helemaal los hier
Die Falafel tent op de achtergrond brandt niet, er worden geen stenen gegooid of auto's in brand gestoken :{ en dat noemt zich actievoerder :)
SeLangzondag 17 maart 2019 @ 15:49
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 14:25 schreef RamboDirk het volgende:

gaat helemaal los hier
Er is daar geen hond _O-
Ali_Kannibalidinsdag 19 maart 2019 @ 12:13
Ik dacht dat de beweging aan het inkakken was, maar afgelopen zaterdag werd gemarkeerd door een herleving van het geweld en terugkomst van de beructhe black bloks.

Zipportaldinsdag 19 maart 2019 @ 12:58
Starhopperdinsdag 19 maart 2019 @ 12:59
quote:
Wilde hem net posten. Daar gaan ze weer! Er zal wel genoeg politie op de been zijn gok ik. Maar ik denk niet dat het bij dit volk nodig is om ze in te zetten.
Houtenbeendinsdag 19 maart 2019 @ 13:41
Houtenbeenvrijdag 22 maart 2019 @ 17:12
volkskrant twitterde op vrijdag 22-03-2019 om 17:06:00 Macron zet een verregaande stap om geweld van radicale gele hesjes en black bloc-demonstranten zaterdag te voorkomen. Voor het eerst in meer dan zeventig jaar wordt in Frankrijk een legeronderdeel de straat op gestuurdhttps://t.co/8qvLe3fPfz reageer retweet
Starhoppervrijdag 22 maart 2019 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 17:12 schreef Houtenbeen het volgende:
volkskrant twitterde op vrijdag 22-03-2019 om 17:06:00 Macron zet een verregaande stap om geweld van radicale gele hesjes en black bloc-demonstranten zaterdag te voorkomen. Voor het eerst in meer dan zeventig jaar wordt in Frankrijk een legeronderdeel de straat op gestuurdhttps://t.co/8qvLe3fPfz reageer retweet
:o :o :o :o
Moustachiovrijdag 22 maart 2019 @ 17:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 17:12 schreef Houtenbeen het volgende:
volkskrant twitterde op vrijdag 22-03-2019 om 17:06:00 Macron zet een verregaande stap om geweld van radicale gele hesjes en black bloc-demonstranten zaterdag te voorkomen. Voor het eerst in meer dan zeventig jaar wordt in Frankrijk een legeronderdeel de straat op gestuurdhttps://t.co/8qvLe3fPfz reageer retweet
Echt bizar. Het volk moet bukken voor de elite en het grootkapitaal.
opgebaardevrijdag 22 maart 2019 @ 17:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 17:23 schreef Moustachio het volgende:

[..]

Echt bizar. Het volk moet bukken voor de elite en het grootkapitaal.
Protesteren kan ook zonder geweld of vernielingen
Zipportalvrijdag 22 maart 2019 @ 17:48
GENOT. Dat wordt genieten. anti-terreureenheden.
StephanLvrijdag 22 maart 2019 @ 18:04
Genot morgen. Dat wordt vroeg boodschappen doen :P
riazopvrijdag 22 maart 2019 @ 18:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 17:40 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Protesteren kan ook zonder geweld of vernielingen
maar daar komen journalisten niet op af hoor
Starhoppervrijdag 22 maart 2019 @ 19:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 18:04 schreef StephanL het volgende:
Genot morgen. Dat wordt vroeg boodschappen doen :P
Ik ga nu alvast maar wat inkopen doen :+
mscholvrijdag 22 maart 2019 @ 19:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 17:12 schreef Houtenbeen het volgende:
volkskrant twitterde op vrijdag 22-03-2019 om 17:06:00 Macron zet een verregaande stap om geweld van radicale gele hesjes en black bloc-demonstranten zaterdag te voorkomen. Voor het eerst in meer dan zeventig jaar wordt in Frankrijk een legeronderdeel de straat op gestuurdhttps://t.co/8qvLe3fPfz reageer retweet
nee DAAR win je het volk mee over _O-
Ali_boovrijdag 22 maart 2019 @ 19:33
Soldiers may ‘open fire’ if lives at risk in Yellow Jacket protests: Paris military general

https://www.politico.eu/a(...)is-military-general/
Harvest89vrijdag 22 maart 2019 @ 20:24
The blood of the martyrs will water the meadows of France!!

Starhoppervrijdag 22 maart 2019 @ 21:10
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 19:33 schreef Ali_boo het volgende:
Soldiers may ‘open fire’ if lives at risk in Yellow Jacket protests: Paris military general

https://www.politico.eu/a(...)is-military-general/
Het begin van een burgeroorlog :X :X :X :X
myShizzlevrijdag 22 maart 2019 @ 22:24
Men kan Parijs maar beter maidan mijden morgen
tesssssssssvrijdag 22 maart 2019 @ 22:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 22:24 schreef myShizzle het volgende:
Men kan Parijs maar beter maidan mijden morgen
Het escaleert een beetje uit de hand.
the-eyevrijdag 22 maart 2019 @ 22:33
Jesus!
Die Macron is compleet gestoord
Zipportalvrijdag 22 maart 2019 @ 22:35
Waterkanonnen met DNA-spray.
Ali_boozaterdag 23 maart 2019 @ 00:08
quote:
6s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 21:10 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het begin van een burgeroorlog :X :X :X :X
Ho Ho alleen bij gevaar voor eigen leven beginnen ze met schieten . Dus wanneer iemand ze verkeerd aankijkt of met steentjes begint te gooien dan pas halen ze de trekker over

Mocht het uit de hand lopen dan ben ik wel benieuwd hoe de media erover zal berichtten , met name of ze moord zullen rechtvaardigen
mscholzaterdag 23 maart 2019 @ 00:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 22:24 schreef myShizzle het volgende:
Men kan Parijs maar beter maidan mijden morgen
overmorgen moet ik wel op gare du nord zijn, beter zorgen ze dat rer a en b/d gewoon blijft rijden
Woelwaterzaterdag 23 maart 2019 @ 01:39
Gewoon bluf in de hoop dat de relschoppers zich deze week een beetje rustig houden.
Zipportalzaterdag 23 maart 2019 @ 10:19
Starhopperzaterdag 23 maart 2019 @ 10:30
quote:
_O_

Dit gaat ziekelijk uit de hand lopen vandaag.
Zipportalzaterdag 23 maart 2019 @ 10:35
5010256669e8f09f4db25742abb877ca0d5652d24499a53537563ca599b7128f.jpg
myShizzlezaterdag 23 maart 2019 @ 10:35
Denk dat het wel mee gaat vallen en zie die militairen eerder nog Gele Hesjes helpen (tegen politie etc) dan tegenwerken als het er echt op aankomt. Magoe, we gaan het meemaken...
Zipportalzaterdag 23 maart 2019 @ 10:38
heywooduzaterdag 23 maart 2019 @ 10:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 17:12 schreef Houtenbeen het volgende:
volkskrant twitterde op vrijdag 22-03-2019 om 17:06:00 Macron zet een verregaande stap om geweld van radicale gele hesjes en black bloc-demonstranten zaterdag te voorkomen. Voor het eerst in meer dan zeventig jaar wordt in Frankrijk een legeronderdeel de straat op gestuurdhttps://t.co/8qvLe3fPfz reageer retweet
Dat had echt al maanden geleden moeten/kunnen gebeuren. Trap dat tuig gewoon eens van de straten af.