abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 26 maart 2019 @ 14:45:52 #301
124676 RobertoCarlos
Zit je nou naar me te loeruh?
pi_185859577
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 23:06 schreef rechtsedirecte het volgende:

[..]

Tot op het moment dat ik base camp in kwam, voelde ik mij redelijk, warm maar op zich was er bij mijzelf geen ongerustheid. En ik heb genoeg ultra's (ook deze) gelopen om een redelijk goed idee te hebben wat mijn lichaam aan kan.

Northburn 100 staat bekend als een van de zwaarste 100 mijl races op het zuidelijk halfrond, vanwege de 10,000 meter vertical, open woestijnachtig terrein, geen enkele beschutting tegen de elementen etc.
Mensen die zich voor Northburn100 inschrijven zijn goed getrainde atleten, inclusief mijzelf en weten wat ze te wachten staat.
Zoals gezegd, ik heb meerdere malen een 100 mijler gelopen, en je leer van je fouten en betaal daarvoor met een DNF.
Deze keer kan ik mijzelf niet verwijten dat ik fouten heb gemaakt, genoeg gegeten, genoeg gedronken, rustig aan gedaan, mijn Buff gekoeld in de bergbeekjes, maar de hitte was gewoon te veel.

Northburn is in mijn ogen zwaar, maar zeker niet onverantwoord.
Was niet zozeer bedoeld als verwijt aan jou hoor! Ik zou niet durven, want wie ben ik dan? Maar meer dat ik een beetje bezorgd om jou word als ik zie dat je meer dan 1 uur nodig hebt om je hartslag te laten dalen en de bloeddruk te laten stijgen, dat vind ik heftig. Net als met 30 graden een pokkeneind te moeten stijgen.

Ik heb weinig verstand van ultra's maar ook daar is er natuurlijk wel een grens aan wat verantwoord is. En kan ik me voorstellen dat een organisatie een wedstrijd canceld omdat de omstandigheden te zwaar zijn. Maar goed, ik ben iig blij dat je er gezond vanaf bent gekomen ^O^
!!! Go 49-ers !!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')