abonnement Unibet Coolblue
pi_185378824
Heftig hoor, gm. Hopelijk gaat het snel weer wat beter. Sterkte voor haar nog.

Hoe was de voorjaarsvakantie bij jullie?
Wij hebben met z'n vieren zo'n fijne tijd gehad. Prachtig weer natuurlijk vorige week. We waren in een Landal park en konden daar heerlijk op het terras zitten, terwijl de kinderen aan het spelen waren. I heeft met wat coaching van mij een overwinning op zichzelf behaald: ze durft nu in het zwembad van de kant af te springen en daarbij kopje onder te gaan. Ze kon er natuurlijk direct daarna geen genoeg meer van krijgen. Het komt wel goed uit, want bij de zwemles zijn ze dit ook aan het oefenen. Ze is geen held in het water maar zo stap voor stap zie je dat ze verder komt. Ik vind het vooral mooi om te zien dat ze het zelf zo heel graag wil en dan echt over haar angst heen stapt. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_185379687
Ah GM, hopelijk knapt ze snel op, wat een schrik zeg!!

Oh wat fijn Franny, welk park waren jullie?

Wij zijn thuis gebleven, we begonnen zaterdag met B zijn feest en verder hebben we veel leuke dingen gedaan. De week is voorbij gevlogen. Wat een geluk met het weer he, nu is het echt slecht.

We kijken wel uit naar de meivakantie, dan gaan we lekker naar Zeeland. En ik heb echt een hoop gedoe op mijn werk dus ik heb zo geen zin om te werken (werk vandaag bewust ook thuis).
  maandag 4 maart 2019 @ 10:54:44 #128
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_185379862
GM beterschap voor je meisje :*.

Hier begint de vakantie vandaag pas, uiteraard, want het is hier carnaval.
Wij hebben al vanaf vrijdag zooi hier, overal liggen carnavalskleding en zaterdag hadden we Kuikens verjaardag, gisteren optocht, vanmiddag en morgen nog feest, dus ik denk dat we de rest van de vakantie rustig aan doen. Jammer van het weer ;(.
KuikenGuppy
pi_185381343
Hier een heerlijke voorjaarsvakantie gehad. Vorig weekend waren we naar Zeeland. Dinsdag zijn we naar een geitenboerderij gegaan en verder een rustig weekje (waar ik ook drie dagen moest werken).

Franny, wat goed van I dat ze haar angst is overwonnen.

Exode, ik luk soms in het babytopic en had daar e.e.a. gelezen over je werk. sterkte hoor :*

Burdie, gefeliciteerd met kuiken alvast.
pi_185382717
Thanks Omen, deze week wordt hopelijk meer duidelijk en kan ik beslissen of ik me eruit kan laten sturen of dat ik zelf ga solliciteren. Ik ben er zo klaar mee.

Vrijdag is B zijn feestje, ik vind het toch wel spannend, op een leuke manier, maar ben erg benieuwd naar de middag, de dynamiek etc.
pi_185383846
Exode gezeik op werk nooit leuk. Heb niet meegekregen hoe en wat. Maar hopelijk snel duidelijkheid voor je
  maandag 4 maart 2019 @ 21:14:03 #132
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_185391730
Hallo, ik mag me hier ook (bijna) melden. Morgen gaan N en L voor het eerst wennen. Zo benieuwd hoe ze het gaan vinden. Ze komen samen in de klas. Ik geloof best dat ze het naar hun zin gaan hebben, want ze vinden zo ongeveer alles leuk wat je in een kleuterklas kunt doen.
Nog iets minder dan 2 weken en dan zijn ze gewoon 4. Hoe dan?
  maandag 4 maart 2019 @ 21:49:17 #133
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_185392944
Ik moest vooral werken Franny, maar ons vrouwtje heeft gezellig 2 nachtjes gelogeerd bij mijn ouders en heeft vandaag lekker bij mijn schoonouders gespeeld, dat zal nu een poosje niet gaan ivm eerder gemelde situatie met haar opa. Ze hebben dus heerlijk genoten van haar vandaag. O+

Gisteren ben ik met mijn mups naar Bungelland geweest, ruim 3 uur hebben we daar rondgerend en gek gedaan saampjes O+

Exode, fijn vooruitzicht dat momentje met elkaar, geniet ervan :)

Bijna welkom Shop met je meisjes, spannend hoor! :) hier wordt ons meisje over 3 weken alweer 5, hoe kan dát dan :o O+
Wir müssen leben, bis wir sterben!
pi_185430039
Het is hier alweer even geleden, maar wij hebben ook een heel fijne voorjaarsvakantie gehad! De kinderen hebben gelogeerd bij mijn ouders (win-win-winsituatie :+) en Baard was zowaar een paar dagen vrij, waardoor we leuke uitstapjes met elkaar konden maken.

I's juf vroeg me vandaag bij het ophalen of ik even tijd had om met haar te praten. Ze wilde me namelijk vertellen dat ze zijn gaan twijfelen over het idee om I naar de kleine klas te plaatsen. Hij laat de afgelopen twee weken zo'n enorme groei zien in de klas. O+. insert trotse moeder We hebben afgesproken om het besluit nog even voor ons uit te schuiven en de komende weken even aan te kijken hoe zich dit ontwikkelt.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_185430450
Oh mooi, DAD. Zo zie je maar hoe twee weken verder alweer verschil kan maken.

Af en toe zit I nog wel wat weemoedig te doen over haar oude school en haar oude juf, maar als ik eerlijk ben vind ik haar meer op haar gemak lijken op haar nieuwe school dan wat ik zag op de oude school. Als ik haar op haar oude school wegbracht, bleef ze altijd erg aan me hangen. Deze week maakte ik mee dat ze direct met een paar vriendjes ging kletsen en toen ik zei dat ik wegging, kreeg ik even snel een zoen en keek ze niet meer naar me. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_185430519
quote:
2s.gif Op woensdag 6 maart 2019 14:42 schreef Franny_G het volgende:
Oh mooi, DAD. Zo zie je maar hoe twee weken verder alweer verschil kan maken.

Af en toe zit I nog wel wat weemoedig te doen over haar oude school en haar oude juf, maar als ik eerlijk ben vind ik haar meer op haar gemak lijken op haar nieuwe school dan wat ik zag op de oude school. Als ik haar op haar oude school wegbracht, bleef ze altijd erg aan me hangen. Deze week maakte ik mee dat ze direct met een paar vriendjes ging kletsen en toen ik zei dat ik wegging, kreeg ik even snel een zoen en keek ze niet meer naar me. O+ .
Ik krijg helemaal geen zoen :'( Ze trekt haar jas en schoenen uit (ze moet in de klas slofjes aan) en ze loopt altijd gelijk richting juf. Ik ben juist altijd degene die haar nog even kust :)

Fijn DAD !
pi_185559009
Zijn de leerkrachten bij jullie kinderen op school ook regelmatig ziek? De juf die Noor sinds januari dit jaar heeft is al voor de derde keer ziek en de juf die ze daarvoor had in 3 maanden 2 x.
Gelukkig mag ze wel op school blijven, anders hadden we heel wat opvangproblemen (gehad).

[ Bericht 19% gewijzigd door Sunshine1982 op 12-03-2019 11:21:13 ]
pi_185559367
Sun, het ziekteverzuim in het onderwijs is al jaren hoog. Mijn vrouw die voor groep 6 staat is nooit ziek, maar als ze zich ziek zou melden, is er geen vervanging. (lerarentekort ja)

Oh we hebben zo'n leuk kinderfeestje voor B gehad vrijdag. Gewoon thuis. Om 12 uur 5 jongens (incl B) en 1 meisje opgehaald op school. Ze zijn rennend naar ons huis gegaan, hebben met een hoop kabaal broodjes knakworst en boterhammen op. Mijn vrouw heeft een paar keer streng gesproken over het woordgebruik en daarna, het was zo gezellig.

Mijn vrouw had een Lego Ninjago speurtocht uitgezet die oa door het park ging waar ze verstoppertje hebben gespeeld. Totaal een uur over de tocht gedaan en ze deden allemaal fanatiek mee (ze moesten de 6 ninja's vinden daar steeds een opdracht doen). Daarna in de tuin blikgooien, sjoelen en blaasvoetbal gedaan. Tussendoor 2 confettikanonnen afgeschoten in de woonkamer. Taartje gegeten, cadeautjes uitgepakt en nog even met zijn allen gaan voetballen in de speeltuin. De tijd vloog voorbij. Ik was oprecht verbaasd hoe gestroomlijnd het ging zonder een onvertogen woord.
1 jongen is nogal een, tja, hoe zeg ik dat, hij kan nogal onaardig uit de hoek komen. Hij is de grootste in de klas en kan echt een bullebak zijn. Maar hij is gek op voetbal en ik ook, dus mijn kennis van voetbal verbaasde hem nogal. _O- Ik geloof dat ie nogal tegen mij opkeek.

Tijdens het taart eten vroeg 1 jongen ineens aan mijn vrouw en mij 'zijn jullie getrouwd?' na een bevestigend antwoord zei hij 'dan zijn jullie lesbisch' B riep heel hard ECHT NIET. Maar toen wij aangaven dat het klopte, zag je B kijken 'Uh ok?!' _O- _O- _O- Onderwerp was ook meteen weer klaar daarna. Echt kleuters O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 11% gewijzigd door exode op 12-03-2019 11:41:56 ]
pi_185560187
Wat een gaaf feestje exode!

Het grappige is dat Teun vanmorgen er over had dat als hij later groot was ging trouwen. Dus ik ooh met wie?
Hij ja met een jongen of een meisje. Want meisjes kunnen ook trouwen met meisjes en jongens met jongens maar ik ga trouwen met een meisje.
Oh Jan en jij dan? Oh ik weet het nog niet een jongen of een meisje O+
pi_185565197
Mijn jochie wil met een meisje trouwen. Mijn dochter (groep 3) ook, maar...eerst met een jongen, "anders kan je geen kinderen krijgen en die wil ik wel…daarna trouw ik met I" (beste vriendin)
pi_185565326
Klinkt als een geslaagd feestje exode
pi_185565592
oh en klinkt zeker als n geslaagd feestje..
wij hebben vorig jaar ook iets met n speurtocht gedaan en dat was ook heel leuk. Vriendin van me had ook iets met een speurtocht gedaan en daar klaagden de kinderen steeds wanneer het feestje nou begon.. Want thuis vonden ze niks. Vond ik heel raar dat er dus kinderen zijn die dat met 5 jaar al niet goed genoeg meer vinden..
  dinsdag 12 maart 2019 @ 17:22:01 #143
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_185566775
Dat klinkt gezellig exode! Wij hadden ook een geslaagd kinderfeestje met cadeautjes verstoppen/zoeken, cakejes versieren, speurtocht en poffertjes eten. Iedereen was enthousiast O+.
KuikenGuppy
pi_185571852
Wat leuk van de geslaagde kinderfeestjes, exode en Burdie. Bij ons waren de kinderen ook heel content met spelletjes thuis en een speurtochtje. Ik had zelf niet verwacht dat ik het ook echt leuk zou vinden. :D .

Wij hadden vandaag het tienminutengesprekje op school en een rapport. Best nog een uitdaging voor de nieuwe juffen van I om in die drie maanden dat ze nu daar op school zit al een goed beeld te hebben, maar het is ze gelukt. Ik herkende direct I in hun beschrijvingen, opmerkingen en ook in hoe ze haar niveau inschatten. Ze is duidelijk al helemaal zichzelf en de juffen hebben haar goed in het oog. O+ .

Waar ze vooral in opvalt is creativiteit en fantasie. Het liefst doet ze vrij spelen en vrij knutselen, schilderen en boetseren waar ze dan hele verhalen om heen verzint.
De juffen zien ook dat ze op taal en met rekenen/cijfers het makkelijk doet, maar I is duidelijk vooral in het spelen en creatieve geïnteresseerd en dat kan ze naar hartelust nog anderhalf jaar doen in de kleuterklas. O+ . Verder werd weer eens opgemerkt dat ze vaak de leiding neemt en een sterke wil heeft. Dat horen we nu al vanaf de dreumesgroep op het kdv. :D .

Ik ben wel trots hoor. Niet op het 'rapport' op zich, maar gewoon, hoe zo'n klein opdondertje zich al zo weet te handhaven, en zo lekker bezig is. :) .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_185581617
Ik lees echt te weinig mee hier, dus even een algemene: wat goed om te lezen over de ontwikkelingen van de kleuters hier! En Sun en GM: fijn dat de spruitjes weer opknappen O+

Bij ons ook tienminutengesprek vorige week! Juf was op alle vlakken zeer te spreken over L. Hij doet het heel goed in de klas, heeft vrienden, is heel sociaal en op z'n plek en toont een brede interesse in letters, cijfers, knutselen, de thema's enzo.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_185587118
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2019 10:58 schreef JufMariska het volgende:
Ik lees echt te weinig mee hier, dus even een algemene: wat goed om te lezen over de ontwikkelingen van de kleuters hier! En Sun en GM: fijn dat de spruitjes weer opknappen O+

Bij ons ook tienminutengesprek vorige week! Juf was op alle vlakken zeer te spreken over L. Hij doet het heel goed in de klas, heeft vrienden, is heel sociaal en op z'n plek en toont een brede interesse in letters, cijfers, knutselen, de thema's enzo.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Saar is inmiddels weer op school begonnen, nu nog halve dagen maar morgen gaan we weer een hele dag proberen, Ze is nog wel erg snel moe. Maar dat schijnt normaal te zijn. Ze heeft wel een spuugtrauma overgehouden aan alles, vd week had er een kindje gespuugd in de klas, was ze helemaal in paniek.. echt sneu
S. 2014
J. 2016
  woensdag 13 maart 2019 @ 16:43:12 #147
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_185588903
Heftige periode JM, maar fijn dat L het zo goed doet.

Ahh GM wat sneu voor Saar ;(.
KuikenGuppy
pi_185592136
Heftig jm maar wat fijn dat l er zo goed mee om kan gaan. Sterkte voor jou lijkt mij toch heftig
pi_185602719
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kun je dan trots zijn na zo’n 10 minuten gesprek he? :)


Hier laatst ook: S. doet het heel goed, de juffen waren heel verbaasd dat ze al zo geïnteresseerd was in letters en lezen/schrijven. Ook vinden ze haar sociaal/emotioneel heel sterk en da’s voor mij een opluchting, want dat waren vriend en ik zelf allebei dus niet :') Ze wil het liefst ook elke dag met iemand spelen, en dan bij de ander thuis :D en al haar vriendinnetjes willen nu hier spelen om de baby te zien _O-

Wat sneu voor Saar, GM! Hopelijk krijgt ze snel wat meer energie :*
pi_185603885
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2019 10:58 schreef JufMariska het volgende:
Ik lees echt te weinig mee hier, dus even een algemene: wat goed om te lezen over de ontwikkelingen van de kleuters hier! En Sun en GM: fijn dat de spruitjes weer opknappen O+

Bij ons ook tienminutengesprek vorige week! Juf was op alle vlakken zeer te spreken over L. Hij doet het heel goed in de klas, heeft vrienden, is heel sociaal en op z'n plek en toont een brede interesse in letters, cijfers, knutselen, de thema's enzo.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lief dat je het vraagt :) Noor is helemaal opgeknapt, maar de anti biotica toedienen was wel een uitdaging. Uiteindelijk met een danoontje gemengd.


Ik heb respect voor jullie dat jullie de stap hebben durven zetten en fijn dat het voor iedereen goed uitpakt :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')