abonnement Unibet Coolblue
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 woensdag 20 februari 2019 @ 22:02:39 #251
74056 crew  ToT
pi_185135835
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 20:35 schreef Tink89 het volgende:

En prul at te weinig (4-5 bv en 3 flessen per dag) want baby's van 3 maanden horen vijf flessen van 200 te drinken. Nou niet dus, want prul weegt net geen vijf kilo en dan is de max aan kv 750 ml.
Mini-ToT is dik 5 maand en weegt ruim 7,2 kilo, en die komt echt never nooit niet aan 5 flessen van 200 per dag. 750 lukt volgens mij al zelden.
  woensdag 20 februari 2019 @ 22:10:23 #252
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_185136023
Baby's van 3 maanden moéten flessen van 200 drinken? Meen je nou serieus dat ze dat gezegd hebben? Of is het een beetje aangedikt?

Zelfs mijn dubbel zo oude baby drinkt niet zulke grote flessen bij de opvang (150 per keer) en wat ik begreep van zowel zijn kdv leidsters als mijn zus die hetzelfde werk doet, is dat een heel gemiddelde hoeveelheid van wat ze wegkrijgen.
pi_185136363
Tink ik lees veel over je issues over voeding, en ik heb echt respect voor je dat je het zolang volhoud met stille ondervoeding etc. Maar dat is toch hartstikke stressvol voor jouw? En dat voelt Prul ook als ze aan de borst drinkt. Dat resulteert ook in onrustig drinken (dat heb ik namelijk ook gehad)!
En een mix met kv en bv is ook best een boel natuurlijk voor haar maagje. Als je kolft kolf je dan voldoende voor haar? Anders zou je natuurlijk kunnen proberen om weer alleen de borst te geven? Met een lekker rustgevend kaarsje bijv? Of anders een dag alleen kv geven als ze je borst weigert? (WEL kolven natuurlijk)
En wat goed dat je eindelijk een andere arts krijgt.

Ps misschien zeg ik nu iets heel stoms maar ik bedoel het alleen maar goed! :*
  woensdag 20 februari 2019 @ 22:26:42 #254
342418 VKV
Plausibel
pi_185136472
Hier met 5,5 maand meestal 4 x 210+7.
Met 3 maanden zaten we volgens mij nog op 120+4 of 150+5.

@Aure: veel beterschap voor de kleine en sterkte!
@ToT: Het houd je soepel hè zo'n kleintje (not :P )

Wij zijn vandaag wezen babyzwemmen mèt les, voor de eerste keer. Het was gelukkig niet zo cringy als ik had verwacht en ik zie ons dus nog wel vaker gaan komende tijd. Vind het hier wel heel duur, 7 euro voor een half uurtje, dus vaker dan een keer per week gaan we niet. En het was een overwinning voor mezelf, ik zag het in m'n eentje met baby naar het zwembad gaan niet zitten i.v.m. omkleedtoestand, maar het viel me alles mee.
pi_185140200
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 22:10 schreef Spees_Eend het volgende:

Zelfs mijn dubbel zo oude baby drinkt niet zulke grote flessen bij de opvang (150 per keer) en wat ik begreep van zowel zijn kdv leidsters als mijn zus die hetzelfde werk doet, is dat een heel gemiddelde hoeveelheid van wat ze wegkrijgen.
Dit.
Mijn baby heeft nooit meer dan 150ml gedronken. Niet in zijn ‘oh my, er is niets beter in het leven dan melk’-fase en niet in zijn ‘hoepel op mam, ik ben net even die stylisch verantwoorde vaasjes van de vensterbank aan het mikken’-fase.
De keren dat ik in een vlaag van verstandsverbijstering dacht hem meer aan te bieden, liet hij heel braaf minstens een cc of 40 staan.
pi_185140308
Jeetje exode wat een gedoe zeg... wel goed dat je nu even 'vrij' bent en even niks met werk want dat is idd niet niks -O-

Euh helsinki wat is dat nu weer voor reactie :X Ik denk dat ik niet zo kalm was gebleven :@ Maar hoop idd dat het echt niks is :* En mijn hart slaat steeds in mijn keel als ik maar denk dat ik met hapjes moet beginnen :') Ik heb nu in mijn agenda staan om eind maart te gaan beginnen.. Dan is Tijn 5,5 maand.. Ik twijfel echter meer en meer omdat hij nu sinds een week plots zijn flesjes niet meer opdrinkt en volgens zijn gewicht hij dat wel moet doen.. Maar heb niet het idee dat hij hongerig is verder, dus euh.. tjah.. het zal wel? Naja ik wil in ieder geval niet gaan pushen met hapjes (terwijl mijn schoonmoeder bijna elke week nu vraagt of ze al banaan mag geven :') )

Oh Aure getsie en dan ben je al zo alert voor Jip sinds het hele gedoe; dit helpt natuurlijk niet ;( Ik hoop dat Jip er snel weer bovenop komt :* Beterschap !

NJ oh wat fijn dat je dochter zo heerlijk aan het lachen is. Toch echt een heeeeel groot verschil met zoveel maanden geleden :D En idd je cb zou ik ook maar met een korreltje zout nemen als ik al die verhalen zo lees...

Nou lees hier gelijk al een aantal baby's waar de 200 flesjes ook niet op gaan; dat stelt me dan alweer wat meer gerust over mijn 4 maand oude baby :) Heeft weken lang wel 5 flessen van 180/6 helemaal op gedronken maar nu sinds ruim een week dus meerdere flesjes per dag die niet meer opgaan (en dan verschilt het van 20cc over tot 80cc over..); maar blijkbaar niks geks? Niet dat er dan iets extra (water ofzo..?) wordt gegeven?
Want dan hou ik mooi het schema steeds aan en blijf er bij om pas bij te voeden aan 5,5 maand :)

(Overigens was ik hier wel elke dag aan het meelezen hoor; alleen post ik niet zoveel - meer - mee... ik voel me soms bezwaard om mijn erg makkelijk en handige baby... Ik heb gewoon echt niks te klagen en die 1 a 2x waar hij een moeilijke nacht heeft gehad valt dan sowieso erg te overzien tov de verhalen die ik hier lees waar het elke nacht zowat raak is. Dus mja.. wel aanwezig en meelees maar ik post maar even niet meer mee)
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_185140329
@VKV leuk! Hier was het ¤7,50. Vond het ook duur, dat half uurtje liefjes zingen is ook zo om.
Protège moi de mes désirs.
pi_185140487
Priem, gewoon meeposten, hoor! Ik meld het hier meestal alleen als er iets uitzonderlijks gebeurt qua slapen, maar afgezien van een paar spookfases van een week of twee, slaapt Phi ook gewoon prima. Die gaat om 18.30 naar boven en normaliter (hoor je dat, fokwet, normaliter :6 ) slaapt ze dan tot 7.00 of 8.00 En dat doet ze al maanden. Overdag doet ze ook goeie slaapjes en je kan haar overal mee naartoe nemen. Ze is ook nog niet zieker geweest dan een goede snotneus en eet als een bootwerker. En als ik hier soms verhalen lees over heel zieke baby’s (arme Jip bijvoorbeeld :*) en horrornachten, dan knijp ik echt ontzettend in m’n handjes. Als Tijn het gewoon helemaal goed doet, is dat toch alleen maar prima en geen reden om niet te posten, zeg ik :Y) Het is natuurlijk anders als je op elke horrornachtpost antwoordt met ‘Oh écht? Nou, míjn baby slaapt supergoed :D!’ :+
Nouja, vind ik dan dus.

En er is zoveel meer te vertellen over je baby dan hoe ie slaapt en hoe makkelijk hij is :)

Zoals: Phi is gister voor het eerst naar de kapper geweest. En ja: dat was echt nodig met 8 maanden :+ Ze vond het volgens mij wel gek, maar ze deed het keurig. Zat lekker bij mij op schoot en kon heel makkelijk geknipt worden. Ze is heel donker geboren, maar inmiddels is ze hartstikke blond O+ Caesar heeft prachtige krullen (nouja, die had ie, ik heb ze al haren niet gezien wegens noodzakelijk G.I. Joe-kapsel), maar Phi lijkt gewoon stijl steil ( :@ #jufnederlands) haar te krijgen. Zijn jullie ook zo benieuwd naar hoe je baby gaat opdrogen? Ik kan echt lekker dagdromen over hoe Phi gaat zijn als peutertje en kleutertje en zelfs al als puber (dat laatste is meestal gauw over na een uurtje havo 3 :P)

/wateenverhaal
pi_185140506
Is toch fijn om te lezen Priem! De positieve verhalen zijn juist heel welkom ;) en 5.5 maand beginnen met hapjes klinkt prima.

Mijn baby van bijna 9 maanden drinkt ook meestal flessen van 120-160cc. Soms een hele papfles van 210, maar meestal blijft daar wel wat van over.

Bedankt voor de beterschapswensen! De nacht was echt helemaal ruk en hij heeft ook echt pijn, maar de paracetamol lijkt niet voldoende te helpen. Zo zielig ;( hopelijk helpt de antibiotica, maarja volgens mij weten we helemaal niet of het een virus of bacterie is dus het kan net zo goed niet helpen :')
pi_185140580
Ach Aure, wat sneu toch voor jullie Jip. Zou andere pijnstilling nog iets kunnen doen? Caesar kreeg ooit een of andere vloeibare ibuprofen geloof ik, die had toen, uit m’n hoofd: een dubbele oorontsteking, een zwaar ontstoken oog, waterpokken, een allergische reactie op de antibiotica tegen de oorontsteking en nog een gewoon dik blauw dreumesei op z’n hoofd: allemaal tegelijk. Pcm hielp voor geen meter toen.

Veel beterschap voor Jip!
pi_185140613
Aure, nee joh wat naar. Sterkte met Jip.

Jagar, B is tussen zijn 6 maanden en 12 maanden meerdere keren ziek geweest. Oorontsteking, buikgriep, zwaar verkouden, waterpokken etc etc. Maar hij is vandaag 5 geworden *O* en is amper tot nooit meer ziek. Zelfs zelden verkouden. De halve klas was ziek vorige week (letterlijk) en B is still standing. Hij heeft in die 6 maanden gewoon in een recordtempo zijn immuunsysteem opgebouwd ;)

Overigens neemt B van alles mee van school en mijn vrouw staat voor de klas, maar dat is anders dan in de bron zitten. Inderdaad KDV.

Weer een typische nacht achter de rug, tot 02:30 slaapt Juul, vervolgens gaat ze spoken en is alleen rustig te krijgen door naast haar te staan met een hand op haar borst. Na een 5 keer terug gaan, geven we het op en ligt ze tussen ons in. Dan valt ze meteen in slaap tot een uur 0f 07:00.
Ik vind het heel dubbel, ze wil duidelijk bij ons zijn, of dat nou door een sprong of het wennen aan het KDV is, geen idee. Maar ik ben dan weer bang dat ze hier aan went.
We geven er vooralsnog aan toe en gaan van de 5 keer maar gewoon 2 keer maken.
  donderdag 21 februari 2019 @ 09:28:42 #262
319308 Tink89
To live is to dance
pi_185140835
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 22:10 schreef Spees_Eend het volgende:
Baby's van 3 maanden moéten flessen van 200 drinken? Meen je nou serieus dat ze dat gezegd hebben? Of is het een beetje aangedikt?

Zelfs mijn dubbel zo oude baby drinkt niet zulke grote flessen bij de opvang (150 per keer) en wat ik begreep van zowel zijn kdv leidsters als mijn zus die hetzelfde werk doet, is dat een heel gemiddelde hoeveelheid van wat ze wegkrijgen.
Letterlijk. Niks aangedikt, helaas -O- En vervolgens zei ze dat we over een maand met hapjes beginnen. Maar dan ook echt zo: 'Over een maand starten jullie met hapjes'. Dus niet 'mogen starten met oefenen' of 'kun je eens proberen om...'. Nee, als vaststaand feit. Waarop ik aangaf dat we daar iets langer mee wachten ivm vele krampjes enzo. Nou, dat was onzin. Ze kon er maar beter zo snel mogelijk aan wennen.

Bella, eigenlijk zijn de voedingen waarbij ze aanhapt en drinkt juist heerlijk. En nee, als ik kolf, is dat (tenzij ik een voeding overgeslagen heb, maar dat doe ik alleen 's avonds laat) meestal niet genoeg. Met een opbrengst tussen de 80 en 100 ml ben ik blij, maar prul drinkt uit de fles vaak ongeveer 140 wel weg. Ik ben benieuwd hoe dat volgende week zal gaan, met sowieso vandaag met manlief maar eens even gaan zitten om die week door te spreken. Denk dat ik na de nachtvoeding (die is inmiddels rond half vijf ofzo en duurt ongeveer 3 kwartier tot ik haar weer weg kan leggen) maar gewoon opsta en om half zeven de eerste trein neem. Dan is het voor m'n man zuur als ze vroeg komt, maar dan ben ik 's middags wel om vijf uur thuis en anders pas om zes uur en dan komen we in de knel met eten en prul in bed leggen.

Jij zegt trouwens dat een mix van bv en kv heftig is voor haar maagje, maar ik begreep altijd 'elke druppel bv is er eentje'. Op alleen borst redden we het niet, dan lijkt een mix me beter dan alleen kv, toch?

Verder een hele dikke knuffel voor de mama's en papa's met slechte nachten en ziekte baby's. Ik deel een rondje van mijn pot koffie uit en doe gezellig mee: prul is sinds half vier aan het spoken geweest. Eerst buikpijn, toen honger, toen meer buikpijn en meer buikpijn en meer buikpijn en toen weer honger...

@exode: da's ook een zure nacht ja. Ik snap je twijfels, maar als er niemand slaapt, is dat uiteindelijk ook niks... Ik zou denk ik net als jij maar gewoon even toegeven.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 21 februari 2019 @ 09:40:24 #263
74056 crew  ToT
pi_185141066
Jezus, heb ik dat weer! :') Ben de afgelopen dagen echt kapot geweest omdat mini-ToT erg overstuur is vanwege zijn ontwikkelings-sprongetje en omdat zijn tandjes door aan het komen zijn.
Vandaag wil ik een beetje wakker zijn zodat ik goed voor hem kan zorgen, dus besloot ik koffie te gaan zetten.
Alleen omdat ik zelden koffie drink, heb ik uit automatisme een theezakje in de kop gedaan en zonder er bij na te denken heb ik de koffie er bij in gegoten! _O-

Het viel net weg te krijgen zonder echt te kokhalzen! _O-
pi_185141348
Wat werken er op sommige CBs toch een bijzondere mensen }:| dan kan je vervolgens toch niks meer serieus nemen van wat ze zeggen?
Hier een erg makkelijk cb, misschien wel iets te makkelijk. Het enige rare was een groepsconsult met de 4-maandenafspraak. Dat sloeg nergens op.

Arme Jip! Veel beterschap voor hem, hopelijk slaat de antibiotica aan.
Exode; wat een gedoe op je werk. Nu even de druk van de ketel.
Knappe O van jager! Dat blije bekkie er ook bij!

Babyzwemmen doen wij ook. Als het uitkomt met vriend z’n diensten gaan we met z’n 3-en. En anders gaan Sofie en ik samen. Behalve onder water gaan, vind Sofie het erg leuk!

Sofie heeft een update gedraaid; ze schudt steeds met haar hoofd, het liefst met hoge gilletjes erbij. Het ziet er zo schattig uit O+ Ook al vind ik dit over een jaar of 2 vast minder schattig 8-)

Oh en iets waar je volgens mij alleen als moeder van een baby trots/blij mee bent; ze heeft sinds 2 dagen stukjes in haar poep: yeah, ze krijgt ook echt vast voedsel binnen! :P
  donderdag 21 februari 2019 @ 11:22:04 #265
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_185143332
quote:
2s.gif Op donderdag 21 februari 2019 08:43 schreef PriemGirl het volgende:
Jeetje exode wat een gedoe zeg... wel goed dat je nu even 'vrij' bent en even niks met werk want dat is idd niet niks -O-

Euh helsinki wat is dat nu weer voor reactie :X Ik denk dat ik niet zo kalm was gebleven :@ Maar hoop idd dat het echt niks is :* En mijn hart slaat steeds in mijn keel als ik maar denk dat ik met hapjes moet beginnen :') Ik heb nu in mijn agenda staan om eind maart te gaan beginnen.. Dan is Tijn 5,5 maand.. Ik twijfel echter meer en meer omdat hij nu sinds een week plots zijn flesjes niet meer opdrinkt en volgens zijn gewicht hij dat wel moet doen.. Maar heb niet het idee dat hij hongerig is verder, dus euh.. tjah.. het zal wel? Naja ik wil in ieder geval niet gaan pushen met hapjes (terwijl mijn schoonmoeder bijna elke week nu vraagt of ze al banaan mag geven :') )

Oh Aure getsie en dan ben je al zo alert voor Jip sinds het hele gedoe; dit helpt natuurlijk niet ;( Ik hoop dat Jip er snel weer bovenop komt :* Beterschap !

NJ oh wat fijn dat je dochter zo heerlijk aan het lachen is. Toch echt een heeeeel groot verschil met zoveel maanden geleden :D En idd je cb zou ik ook maar met een korreltje zout nemen als ik al die verhalen zo lees...

Nou lees hier gelijk al een aantal baby's waar de 200 flesjes ook niet op gaan; dat stelt me dan alweer wat meer gerust over mijn 4 maand oude baby :) Heeft weken lang wel 5 flessen van 180/6 helemaal op gedronken maar nu sinds ruim een week dus meerdere flesjes per dag die niet meer opgaan (en dan verschilt het van 20cc over tot 80cc over..); maar blijkbaar niks geks? Niet dat er dan iets extra (water ofzo..?) wordt gegeven?
Want dan hou ik mooi het schema steeds aan en blijf er bij om pas bij te voeden aan 5,5 maand :)

(Overigens was ik hier wel elke dag aan het meelezen hoor; alleen post ik niet zoveel - meer - mee... ik voel me soms bezwaard om mijn erg makkelijk en handige baby... Ik heb gewoon echt niks te klagen en die 1 a 2x waar hij een moeilijke nacht heeft gehad valt dan sowieso erg te overzien tov de verhalen die ik hier lees waar het elke nacht zowat raak is. Dus mja.. wel aanwezig en meelees maar ik post maar even niet meer mee)
Ja zo idioot, die opmerking. Stomme is dat het dan pas later een beetje landt ofzo, en ik me er dan helemaal over op kan winden. Ik kan dan zo balen van mezelf. Aan de andere kant: ik was gewoon heel blij om te horen dat hij op de 'goede' dag koemelkeiwit heeft gehad. En nu zit ik dus de hele tijd met ''wat als'' in m'n hoofd. We hebben op 6 maart nog een afspraak bij deze arts staan dus dan gaan we het nog wel bespreken.

Volgens mij is het rond deze leeftijd wel een bekend ding, dat minder goed drinken. Hoor er veel ouders over en op verschillende fora lees ik erover :P. Wat hapjes betreft: ik wil I. volgen en probeer goed naar hem te kijken. Gisteren viel op dat hij nu 'mee doet' als wij eten. Ook smakken/kauwen en heel geïnteresseerd naar ons kijken. Hij is de 24e vijf maanden oud. Maar hij kan niet zelfstandig rechtop zitten nog, en dat is met Rapley wel nodig toch? Ik zit op FB in zo'n groep en daar heb ik er tot nu toe niet echt iets over gelezen (kan ook aan mij liggen).

En lekker meeposten als je daar zin in hebt hoor :*. Ook als het goed gaat.

Och, die Jip toch. Beterschap :*! Hopelijk slaat de kuur snel aan. Zo naar als PCM dan niet helpt. Sterkte daar!

Exode, gefeliciteerd met B! Wat het bij jullie in bed nemen betreft: geen idee. Het kan inderdaad een sprong zijn of het wennen op het KDV... of allebei? Ik zou denk ik gaan voor de manier waarop iedereen de meeste slaap krijgt en dan na een aantal weken weer bekijken of je het kunt gaan veranderen.

Tink, volgens mij zij iemand van het CB toen tegen mij dat het krampen kon veroorzaken bij I. En weer iemand anders zei ook dat van elke druppel is weer mooi meegenomen. Ook zo fijn :').

I. had gisteravond koorts, vanmorgen weer een prima temp. Hoe vaak checken jullie dat als je baby koorts heeft (gehad)? Helaas is L. nu ook vreselijk ziek en ben ik zelf ook nog niet opgeknapt. Moest vannacht een ander shirt aantrekken omdat ik zo had gezweet.. bah. Ben er helemaal klaar mee.
pi_185143945
Gewoon 6 maart nog eens navragen idd. Qua temp checken: Als ik merk dat Tijn niet in zijn hum is; dan kijk ik of ie koorts heeft.
Oja ik las je vraag ook nog ivm paracetamol; wanneer je die geeft. Toevallig afgelopen zaterdag hebben we Tijn een zetpil gegeven omdat hij van middernacht tot 3u zowat continue aan het huilen was zonder echt een reden/aanleiding (geen dorst/vieze luier; was geen moe-huiltje maar echt een 'iets zit niet lekker'-huiltje). Dat was voor mij aanleiding genoeg... Als Tijn anders reageert dan normaal. We weten nog niet wat het is geweest... Wellicht al een aanzet tot tandjes? Last van buik/darmpjes? Geen idee... Maar na 3u was ie weer rustig en kon er weer een lachje vanaf en ging toen slapen tot 8u.
Wij zijn ook niet van de pillen enzo; maar ze zijn nog zo klein en kunnen echt niet aangeven wat er dwars zit of wat er pijn doet; enkel maar huilen.. En als ze dan zo anders huilen dan anders (dus echt krijsen); dan is dat voor mijn gevoel aanleiding genoeg en hopen dat het in ieder geval rust brengt bij ze :)
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_185144668
Ik check in de ochtend en in de avond Helsinki, maar alleen als ik het idee heb dat hij echt een stuk warmer is dan normaal, of het idee heb dat de koorts is gestegen.

We hebben nog niet kunnen starten met de antibiotica omdat ze er een potje van hebben gemaakt. Apotheek heeft het recept in ieder geval nog niet binnen en de poli wil vanmiddag pas een nieuw recept uitgeven als de apotheek het dan nog steeds niet binnen heeft. Ughhhh.
pi_185145170
Als jij een swimtrainer was, waar zou je je dan verstoppen?

We hebben er ooit een voor Ketel gekocht en nou gaan we morgen naar een Landal met zwembad, maar nu geen idee waar dat ding gebleven is natuurlijk. :')
pi_185145982
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 12:46 schreef lunapuella het volgende:
Als jij een swimtrainer was, waar zou je je dan verstoppen?

We hebben er ooit een voor Ketel gekocht en nou gaan we morgen naar een Landal met zwembad, maar nu geen idee waar dat ding gebleven is natuurlijk. :')
In de ondergoed mand bij de rest van de zwemkleding.. of in de strandtad :+

Verder meelees maar weinig te melden box.
De jongens groeien goed, eten goed, slapen goed. Zijn wel wat snotterig maar dat zijn wij zelf ook.

De plannen hier waren om met 6 maanden te starten met hapjes maar daar kom ik op terug. Ze krijgen momenteel 5x 180/6 en die flessen gaan schoon op.. dus na de carnaval maar eens kijken wat de heren van wortel en bloemkool vinden.

We hebben ook goede update's gehad! Ze rollen nu allebei van buik naar rug en dat levert nog wel hilarische situatie's op. Als ze bv ineens boven op elkaar gerold zijn en niet meer los komen! Wel handig, als de speen buiten bereik ligt en de hand van broer wel binnen bereik is gebruiken ze elkaars duim om op te sabbelen haha!
Het zijn twee super vrolijke kereltjes!

lolbroek V.incent

en lolbroek J.eremy
pi_185146454
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 12:46 schreef lunapuella het volgende:
Als jij een swimtrainer was, waar zou je je dan verstoppen?

We hebben er ooit een voor Ketel gekocht en nou gaan we morgen naar een Landal met zwembad, maar nu geen idee waar dat ding gebleven is natuurlijk. :')
Hier lag ‘ie toen onderin de al maanden ongebruikte strandtas!
Nu bewaar ik ‘m naast de zwemvleugels van Twix.
pi_185146590
Aapie, wat een leuke jongens! O+

Aure, bagger zeg van dat recept. En ook van de longontsteking bij Jip. Arm ventje.

Exode, gefeliciteerd met B!

Priem, fijn toch juist dat het allemaal lekker gaat. Ook dat is leuk om te lezen dus schrijf gerust.

Takkie, leuke update wel :). Sowieso grappig als ze meer geluid gaan maken dan alleen huilen.

Helsinki, beterschap voor jullie :*.

Jentin, Phi naar de kapper geweest :o . Daar is Mars jaloers op, die is nog kaal. Wij maken alleen kale baby’s. :D

Mijn baby zwaait als je doei/daag tegen hem zegt en hij zegt dan “daadaa” terug. Echt jongens, te leuk deze baby . O+
En hij gaat ook heel hard lachen als je hem iets verbiedt maar hij het dan toch doet. Bijvoorbeeld dus die stylisch verantwoorde vaasjes van de vensterbank mikken. Nu al geen ontzag voor mijn zo goed bedoelde opvoedskills. Maar damn, ik ben zo mega knetter belachelijk verliefd op dit kind. Hij is zo grappig en leuk en zo anders dan zijn broer. Dat verschil is zo gaaf om te zien, twee jongetjes met hetzelfde genpakketje maar zo verschillend in karakter.
pi_185147623
Aapie; zo leuk om te zien dat je jongens beide een eigen gezicht hebben! En wat doen ze het goed met z'n tweetjes!

Malteser; altijd mooi om te lezen hoe jij van je beide jongens geniet!
pi_185148207
De swimtrainer lag uiteindelijk in mijn kledingkast 8)7
  Moderator donderdag 21 februari 2019 @ 15:28:59 #274
382129 crew  Donna
pi_185148295
_O- Zal je altijd zien he!
pi_185148842
_O- echt de meest logische plek voor een babyzwemband :s)
Maar veel zwemplezier morgen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')