abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_184961580
en ook andere programma's welke je niet kan kijken vanuit NL

Op netflix staat van Eigen kweek seizoen 1 en 2, seizoen 3 is nog niet beschikbaar op netflix maar wel vanuit BE te kijken via vrt.be. echter kun je die vanuit NL niet kijken zonder VPN, dat is natuurlijk raar want Belgie is immers gewoon onderdeel van Nederland.

anyway, volg deze stappen en je bent het mannetje:

Õk kies er persoonlijk voor om gemistdownloader te draaien in 'sandboxie' zodat mijn systeem niet geinfecteerd kan raken met spyware, geen idee of gemistdownloader spyware bevat, ik doe dit zowat standaard voor dit soort applicaties

1. download en installeer sandboxie
2. open sandboxie, start een nieuwe sandbox,
3. download en installeer 'gemistdownloader'
4. start gemistdownloader in een sandbox
5. zet je instellingen op vlaams (wereldbolletje rechst boven in)
6. via de officiŽle VRT site https://www.vrt.be/vrtnu/(...)en-kweek-s3a6-tende/ kun je de linkjes copyeren en plakken in gemist downloader, daar kun je ook aangeven dat je subtitles mee wil downloaden

done

note: gaat dus gewoon via de officiŽle site, niets illegaals aan _O_

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 11-02-2019 21:02:00 ]
  maandag 11 februari 2019 @ 23:41:47 #2
169715 Mano_
Manomanoman..
pi_184965520
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 20:54 schreef Banaanvragen het volgende:
dat is natuurlijk raar want Belgie is immers gewoon onderdeel van Nederland.
Moest lachen :')
'B' + 'a' + + 'a' + 'a' === 'BaNaNa'
pi_184979946
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 20:54 schreef Banaanvragen het volgende:
en ook andere programma's welke je niet kan kijken vanuit NL

Op netflix staat van Eigen kweek seizoen 1 en 2, seizoen 3 is nog niet beschikbaar op netflix maar wel vanuit BE te kijken via vrt.be. Echter kun je die vanuit NL niet kijken zonder VPN, dat is natuurlijk raar want Belgie is immers gewoon onderdeel van Nederland.
Dit is onjuist. Het wel of niet gebruiken van een VPN heeft geen invloed op de mogelijkheid om programma's van VRTNU in Nederland te bekijken. De meeste programma's van de VRT zijn wereldwijd te bekijken via VRTNU voor wie een account heeft. Sommige programma's waarvoor de VRT alleen de rechten heeft voor BelgiŽ zijn alleen binnen de EU te bekijken, en aangezien Nederland deel uitmaakt van de EU is ook dat geen probleem. Echter, sinds enige tijd vraagt de VRT een verificatie van het domicilie van de accounthouder via een SMS die naar een op te geven Belgisch mobiel telefoonnummer wordt gestuurd alvorens programma's kunnen worden afgespeeld die alleen binnen de EU zijn te bekijken. Het wel of niet gebruiken van een VPN verandert hier niets aan. GemistDownloader maakt mogelijk gebruik van een geverifieerd account en kan deze programma's dan ook downloaden zonder dat de gebruiker van dit programma zelf over een (geverifieerd) account hoeft te beschikken.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')