SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op dinsdag 5 februari 2019 18:58 schreef chufi het volgende:
Maar goed even wat eten van mn lente jasLinzen?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Is-ie nu zonder helm gegaan?quote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:01 schreef mario390 het volgende:
hhaha die skier van monaco had zijn helm niet gekregen
ja lentejas .. Liet gisteren een recept hier zien, maar ik geef mn eigen invullingquote:
de fis renndirektor heeft gezegd hij will hem en kaufenquote:
Doet Prins Albert weer mee?quote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:01 schreef mario390 het volgende:
hhaha die skier van monaco had zijn helm niet gekregen
Heb het lang niet gehad, vond het vroeger niet lekker. Wel gezondquote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:04 schreef chufi het volgende:
[..]
ja lentejas .. Liet gisteren een recept hier zien, maar ik geef mn eigen invulling
Ik vroeger ook nietquote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:05 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Heb het lang niet gehad, vond het vroeger niet lekker. Wel gezond
Ik dacht dat het autocorrect wasquote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:04 schreef chufi het volgende:
[..]
ja lentejas .. Liet gisteren een recept hier zien, maar ik geef mn eigen invulling
Precies. Sommige dingen moet je leren waarderen.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:07 schreef chufi het volgende:
[..]
Ik vroeger ook niet
Maar ja, vroeger vonden we alles niet lekker zoals eerder ook al de rabarber
Ik heb veel geleerd van de Spaanse keuken.. De Hollandse manier van bereiden vroeger weet ik ook niet meer, maar veel stelde het niet voorquote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:08 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Precies. Sommige dingen moet je leren waarderen.
Geen idee, eet het nooit.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 18:40 schreef Superbadeendje het volgende:
Ik ken iemand die alle soorten fruit vies vindt.
Op z'n Hollands is het vrij smakeloos, een beetje gronderig van smaak. Ik neem aan dat Spanjaarden het wat pittiger maken.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:10 schreef chufi het volgende:
[..]
Ik heb veel geleerd van de Spaanse keuken.. De Hollandse manier van bereiden vroeger weet ik ook niet meer, maar veel stelde het niet voor
ja pikante paprika poeder heb ik er door en afgemaakt met chilipoeder.. mn mond is nu aan het na-brandenquote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:12 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Op z'n Hollands is het vrij smakeloos, een beetje gronderig van smaak. Ik neem aan dat Spanjaarden het wat pittiger maken.
quote:Op dinsdag 5 februari 2019 18:58 schreef chufi het volgende:
Maar goed even wat eten van mn lente jasWat zit er voor vlees in?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.TEAM BAKSTEEN
Komt omdat Nederland een "koud" land is. Wij hebben voedsel nodig om de lichaams temperatuur op pijl te houden.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:12 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Op z'n Hollands is het vrij smakeloos, een beetje gronderig van smaak. Ik neem aan dat Spanjaarden het wat pittiger maken.
spek en chorizo, verder ui, knoflook, wortels, bleekselderij, rode paprika, champignons en linzenquote:
Jan en Krola vinden het ook heerlijk.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:16 schreef TillyB het volgende:
Ik heb één keer rabarber geproefd in een toetje, dat was wel lekker.
ja vette BSquote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:17 schreef Superbadeendje het volgende:
[..]
Komt omdat Nederland een "koud" land is. Wij hebben voedsel nodig om de lichaams temperatuur op pijl te houden.
KAPPEN NOUquote:Op dinsdag 5 februari 2019 19:18 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Jan en Krola vinden het ook heerlijk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |