abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184829407
registreer om deze reclame te verbergen
Net gelezen, nu zo moe dat ik meteen weer de bedstee in duik.
pi_184829504
DM gehad! Werkman topics. *O*
Ik ben HSG-Bomber niet.
  dinsdag 5 februari 2019 @ 08:05:19 #78
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_184829569
Nog geen PM gehad
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  dinsdag 5 februari 2019 @ 08:06:44 #79
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_184829578
registreer om deze reclame te verbergen
Geen DM/PM gehad, niet gelezen
  dinsdag 5 februari 2019 @ 08:17:14 #80
463823 Rodgrod
med vanille quench
pi_184829629
Hier heb ik van genoten
❤️🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤❤️
pi_184830940
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 13:36 schreef DETELEVISIEKIJKER het volgende:

[..]

PM gehad _O_
pi_184849296
registreer om deze reclame te verbergen
_O_ werkman topique _O_
pi_184851489
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 13:27 schreef Werkman het volgende:
Soms heb je van die gevallen dat pech en geluk door elkaar lopen, zoals men wel eens noemt geluk bij een ongeluk.
Neem nou dat gedoe met mijn ouders met hun gezondheid, in het begin lijkt het erg maar na medisch ingrijpen knappen ze gelukkig op.
Die ouwe is langzamerhand weer zelf op de kringloop begonnen, zij het nog steeds met behulp van mijn oom. mijn moeder haalt weer boodschappen op der scootmobiel en alles lijkt weer lekker zijn gang te gaan, ware het niet dat die ouwe een gat in de omheining ontdekte op het terrein van de kringloop.

Weliswaar is er cameratoezicht op het terrein en de gebouwen en was het ze niet gelukt het gebouw binnen te komen, al met al voelde die ouwe er zich niet lekker bij en bezon ie zich op extra maatregelen.
Ik besloot daarop op eigen initiatief op zoek te gaan naar een betrouwbare waakhond.
Ik dacht een geschikte gevonden te hebben op Marktplaats.
Namelijk een pikzwarte Bouvier van een jaar oud, van karakter een buitenhond, erg vriendelijk maar ook erg waakzaam. alle spuiten al gehad , beetje last van overwicht vanwege de sterilisatie maar dat was met een beetje dieet wel te verhelpen, leek me een erg goede keuze dus ik gebeld, en om een lang verhaal kort te maken konden we haar ophalen.

Intussen was het gaan vriezen en was het voor mijn moeder geen doen om boodschappen te gaan doen op de scootmobiel. Dat werd dus overgelaten aan mijn broer, omdat die echter te stom is om te poepen en zoals bekend zelfs de kleinste dingen verkloot werd maar besloten dat ik mee moest, hetgeen ook goed uitkwam omdat we dan ook tegelijkertijd die hond op konden halen.
Om het zekere voor het onzekere te nemen dat we voor beide taken geen ruimte te kort kwamen en om het bij één rit te houden liet ik mijn Taunus staan en werd het de bedrijfsauto van de kringloop met mijn broer als chauffeur.

Zo gezegd, zo gedaan, Op mijn aanwijzing reed mijn broer naar het adres van verkoper en binnen een mum van tijd hadden we het enthousiaste dier achter in de bedrijfsauto.
Nu is die bedrijfsauto een afgetrapte Renault 4 uit het stenen tijdperk met voorin twee stoelen.
Niet echt een model om reclame mee te maken met je bedrijf maar de beste exemplaren uit je wagenpark geef je begrijpelijk niet aan zo'n figuur als mijn broer mee.

[ afbeelding ]

Toen we onderweg naar de supermarkt reden zat ik het boodschappemlijstje rustig door te nemen terwijl mijn broer aan het knetteren en schelden was tegen dat beest dat heen en weer draaide, tegen de rugleuning van mijn broer aan sprong en aan zijn oor likte onder allerlei gejank en gekwispel.
Omdat ik een dierenliefhebber ben kon ik dat hebben en om mijn broer lekker te neten zei ik dat ik dan maar degene was die bij de super naar binnen ging terwijl hij op de hond moest passen.
Onder luid gevloek en gescheld van mijn broer stapte ik met een grimas en stilletjes genietend uit. ''EN OH WEE ALS JE DAT ARME BEEST WAT DOET!!! DAN GEEF IK JE LINKS EN RECHTS OM ZO'N HARDE MEP DAT PA ER NOG WAT KAN LEREN!!!!''
En ik sloeg de deur dicht.
Omstanders die het het hele tafereel in de gaten hadden keken lachend toe, vooral toen ze door de voorruit zagen dat dat beest zowat bij mijn broer in de nek sprong en je hem meters verderop nog kon horen vloeken en knetteren!

Even later liep ik met een halvolle kar door de gangpaden van de super, ik had de helft van het lijstje al ingeladen en las het op mijn gemak nog eens door voor de rest, ik had expres mijn telefoon uitgezet zodat mijn broer niet aan mijn kop kon janken.
Ik ergerde wel een beetje omdat het stervensdruk was en ik nog maar net een kar te pakken had kunnen krijgen met een kapot wiel dat schuin stond, niet zo lekker lopen maar ik was toch bijna klaar.
Toen ik daar net de bocht van een gangpad om ging was ik getuige van het volgende tafereel:

Een aanzienlijk gezette (lees moddervette) donkere dame, gezien haar accent schijnbaar afkomstig van de Antillen of Curaçao, was daar met haar eveneens exotische man boodschappen aan het doen, Haar man liep achter de kar en wilde, zoals het winkelende mannen betaamt, schijnbaar gewoon lekker opschieten en snel klaar zijn.
Dat werd hem kennelijk niet in dank afgenomen door zijn vrouw gezien haar erg luide en bombastische geschreeuw:
(Stel je het volgende voor met vet Surinaams accent en bijbehorende handgebaren)

''IK HEB NIKS AAN JOUW!!! HELEMAAL NIKS!!!! VOOR DE ZOVEELSTE KEER MOET IK JOU ZEGGEN!!! IK KIES MIJN BOODSCHAPPEN BEWUST UIT!!! DE DOKTER HEEFT GEZEGD DAT IK GEZONDER MOET GAAN ETEN!!! IK NEEM DE TIJD OM GOEDE DINGEN TE KOPEN!!!! JIJ DENKT ALLEEN MAAR AAN SNEL NAAR HUIS TE KUNNEN EN JE STEUNT ME NIET!!! JIJ MOET MIJ STEUNEN!!! JIJ HOORT MIJ TE STEUNEN!!!''

- De man sputterde iets onverstaanbaars-

''JA WAT!!! VIND JE HET WEER NIET BELANGRIJK??? BETEKENT MIJN GEZONDHEID ZO WEINIG VOOR JE??? ALS JE SNEL VAN ME AF WILT KUN JE HET OOK GEWOON ZEGGEN HOOR!!! JA WAT???? JE BENT ER TOCH BIJ GEWEEST TOEN ER GEZEGD WERD DAT IK MET DIT GEWICHT KLACHTEN GA KRIJGEN??? DAAR WAS JE BIJ!!!
STEUN ME DAN VUILE KLOOTZAK!!!!''


De discussie liep schijnbaar zo hoog op dat toen de walvis dame in kwestie achteruit liep ze niet in de gaten had dat ik achter haar stond en bijna tegen de vlakte ging toen ze tegen mijn boodschappenkar aan liep, tijdens een draai verloor ze zowat haar balans maar wist zich met behulp van haar man (een beer van een neger met spieren als kabeltouwen) nog net staande te houden.
Ik verwachte orkaankracht 10 maar toen ze van de schrik bekomen was zei ze '' SORRY MIJNHEER, IK WAS ZO DRUK IN DISCUSSIE DAT IK U NIET IN DE GATEN HAD!!!''
Ik bleef hartstikke relaxed en wilde net zeggen ''Dat geeft niet'' toen ineens mijn broer als een razende met een rooie kop om de hoek van het gangpad kwam aanzetten...

Wat was er van te voren gebeurd? Mijn broer had besloten tijdens mijn afwezigheid even de auto uit te gaan voor een portie kibbelingen bij de viskar naast de super en toen die kloot terugkwam zag ie tot zijn ontzetting dat de hond de hele bekleding van de auto aan stukken had gescheurd.
Wetend dat hij hiervoor afgerekend zou worden door die ouwe ging ie witheet naar binnen om bij mij verhaal te halen...hij vond me al snel in het gangpad waar bovenstaande zich met de vrouw net had afgespeeld!!

''HEE KLOJO!!!! MET JE TERINGBOODSCHAPPEN EN DIE GORE DIKKE TEEF VAN JE!!!!''

Hij had het natuurlijk tegen mij maar hij keek net vlak langs het Surinaamse echtpaar dat hem en ook elkaar geschrokken en verbaasd met ogen als schoteltjes en open bek aankeek.
Onbewust van het feit dat hij de verkeerde indruk wekte tierde ie verder vanuit het onderste van zijn longen, met knalrooie kop met spieren zichtbaar in zijn voorkop.
Hij leek helemaal te exploderen toen ik onverschillig mijn schouders ophaalde. iets wat het donkere echtpaar voor me niet zag en er dus geen benul van had dat ie met mij communiceerde.

''JAAAA WAT!!!!! MET JE ONVERSCHILLIGE ROTKOP!!! MOET JE DIE KAR EENS ZIEN!!!
WAT DIE MODDERVETTE ZWARTE TEEF VAN JE MET DIE KAR GEDAAN HEEFT!!!
HELEMAAL NAAR DE KLOTE!!!! ALS JE MAAR WEET DAT IK NIET VOOR DE KOSTEN OPDRAAI VOOR DIE HONDEKOP!!!!''


Stomverbaasd keek het Surinaamse echtpaar in de ronde en keken toevallig in mijn richting en zagen mij toen met de boodschappenkar met dat scheve wiel...Ik daarentegen stond wat flauwtjes aan te kijken met een vlak handgebaar van ''tja...''

Tijd om verder te reageren kreeg ik niet, want de Surinaamse dame begon ineenms luidkeels te janken en te schreeuwen terwijl haar man snuivend met bloeddoorlopen ogen en grote stappen richting mijn broer liep.
Mijn broer keek stomverbaasd maar kreeg niet eens de tijd om te knipperen.
Met een geweldige mokerslag van een bruine arm die je gerust een boomstam kunt noemen belande mijn broer met een geweldige achterwaartse salto en een paar tanden in zijn bek minder in het vriesvak van de pizza's.
De neger liep er nog naar toe om hem er uit te pklukken maar werd door zijn vrouw opzij geduwd die al razend en huilend begon te tieren en mijn broer bij zijn kraag pakte:
''VIEZE VUILE POKKENRASCIST!!! MENSENHATER!!! KLOOTZAK!!! PAK AAN!!!! WAAROM DOE JE MIJ ZO'N PIJN FUCKING BAKRA!!! EN IK KEN JE NIET EENS!!!! HIER!!! VOEL HIER MAAR JIJ VIEZE BULER!!!!''

Terwijl de klappen van een diepbevroren pizza die ze ervoor gebruikte (ze sloeg hem ook nog eens expres met de hoeken en niet met de platte kant) in ieders trommelvlies duidelijk hoorbaar was en een heel leger winkelpersoneel en ook de manager toesnelde begaf ik me verder met de boodschappenwagen naar nog een gangpad en daarna naar de kassa...
Terwijl ik bij de kassa stond af te rekenen was het rumoer nog steeds aan de gang, hoorde ik de Surinaamse vrouw, het winkelpersoneel en de mensen er omheen nog flink schreeuwen.
Toen ik net aan de beurt was zag ik daar de mannen in zwarte pakken met gele strepen door de ingang naar binnen rennen al druk praten door hun walkie-talkie...

Op de vraag van het kassameisje wat er aan de hand was antwoordde ik onverschillig ''Ik zou het niet weten.'' en sommeerde haar om haar aandacht bij het afrekenen te houden.
Toen ik met twee volbeladen tassen naar buiten liep kwam daar nog meer politie in de vorm van een arrestatiewagen en ook een ambulance...
Ik laadde de boodschappen achterin de auto, liet de hond naast me op de passagiersstoel zitten en begaf me op de heenweg naar huis...
Onderweg echter begaf ik me nog even naar een maat van me die werkt op een autosloperij en van wie ik nog wat te goed heb voor het storten van een betonnen vloertje.

Later in de middag begaf ik me met de auto met de hond en de boodschappen het erf van de kringloop op waarop ik gelijk ontvangen werd door mijn ouders...
''WAT IS ER NU WEER VOOR GEZEIK? IK KRIJG TELEFOON VAN DE POLITIE DAT JE BROER OP DE EHBO LIGT NA RUZIE IN DE WINKEL EN GEARRESTEERD IS WEGENS RASCISME MET EEN VRACHTLADINFG GETUIGEN, EN HIJ SCHEEN ALLEEN MAAR VAAG TE MUMMELEN OVER DE AUTO DIE KAPOT IS!!!''

ik antwoordde echter dat ik van niks wist, gewoon boodschappen gedaan had en bij het terugkomen alleen de hond achtergelaten in de auto aan trof, en omdat ik geen zin had om op hem te blijven wachten omdat dat beest anders de hele boel onder zou zeiken ik alvast maar ben gaan rijden...

Terstond keen die ouwe in de wagen maar zag niks, behalve dan de gebruikelijke teringzooi van mijn broer zoals opgedroogde bagger en snoeppapier maar geen kapotte stoelen, al waren het wel andere modellen, maar met hoezen er omheen viel dat toch niet op. :')

In ieder geval was mijn moeder blij dat ze voorlopig geen boodschappen meer hoefde te doen, ze begon gelijk aan het eten en omdat mijn broer voorlopig toch niet thuis kwam was er ruimte en eten genoeg voor mij dus dat scheelde mij weer koken... :9

Klacht: Dat kreng had tijdens de rit naar huis nog wel mijn statiegeldbon van 2,50 ¤ kapot gevreten die ik door al die heisa bij de kassabon was vergeten in te leveren! :(
Sterkte met het gezeur Werkman, wist niet dat je een labiele brada had.
Hoe gaat het met die blacka dagoe van je? Doet hij goed zijn best als waakhond?
pi_184853164
Hoe is het met de hond??
  vrijdag 8 februari 2019 @ 21:24:00 #85
445329 detaris
Bonenteller en rekenmeester
pi_184904145
DM gehad. Gelezen :)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')