quote:Op zondag 3 februari 2019 18:55 schreef uniekhoorn het volgende:
qua kipboillonblokjes vind ik die van de Aldi het lekkerst, daarna de van de Aldi
Hebben die fond?quote:
Ja dus? Is niet hetzelfde product.quote:
Dat weet ik. Maar waarom vraag je niet aan Piet of ze ook blokjes maken? Of aan Farenji. Je lette gewoon niet op, mag je gewoon zeggen, hoor.quote:Op zondag 3 februari 2019 19:18 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Ja dus? Is niet hetzelfde product.
Ze was niet bij de les.quote:Op zondag 3 februari 2019 19:20 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Dat weet ik. Maar waarom vraag je niet aan Piet of ze ook blokjes maken? Of aan Farenji. Je lette gewoon niet op, mag je gewoon zeggen, hoor.
eerst Aldi dan de Lidl. Tokkie als ik benquote:
Als je ze in huis hebt, wil je dan voor me kijken of er toevallig ui- of knoflookpoeder in zit?quote:Op zondag 3 februari 2019 19:34 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
eerst Aldi dan de Lidl. Tokkie als ik ben
In geen van de 2 klnoflookpoeder maar in allebei helaas voor jou wel uipoeder..quote:Op zondag 3 februari 2019 19:36 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Als je ze in huis hebt, wil je dan voor me kijken of er toevallig ui- of knoflookpoeder in zit?
Kan je er niet tegen of voeg je zelf wel ui en knoflook toe?quote:Op zondag 3 februari 2019 19:36 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Als je ze in huis hebt, wil je dan voor me kijken of er toevallig ui- of knoflookpoeder in zit?
Dat kan erg goed, je kn ook fond zelf maken en in ijsblokjeszakjes invriezenquote:Op zondag 3 februari 2019 19:48 schreef DeltaFlame het volgende:
Niet helemaal een antwoord op je vraag: maar toch:
Gewoon echte bouillon maken en porties invriezen. Gaat prima. Ondanks droeve stemmen die beweren dat het niet zo is.
Waar zijn deze te koop?quote:Op zondag 3 februari 2019 18:48 schreef Pietverdriet het volgende:
deze
[ afbeelding ]
Of deze
[ afbeelding ]
Zijn deze ook goed verkrijgbaar of alleen bij de horeca groothandel?quote:Op zondag 3 februari 2019 18:48 schreef Pietverdriet het volgende:
deze
[ afbeelding ]
Of deze
[ afbeelding ]
Ik kan er helaas niet tegen. Knorr heeft gelukkig rund- en kippenbouillonblokjes dus ik heb wel mogelijkheden.quote:Op zondag 3 februari 2019 19:48 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Kan je er niet tegen of voeg je zelf wel ui en knoflook toe?
quote:Op zondag 3 februari 2019 20:00 schreef Zalmslaatje het volgende:
[..]
Zijn deze ook goed verkrijgbaar of alleen bij de horeca groothandel?
Ik koop het bij Amazonquote:Op zondag 3 februari 2019 19:57 schreef vivelafete het volgende:
[..]
Waar zijn deze te koop?
Kom ze zelf nooit tegen, maar ben nu wel erg nieuwsgierig.
Die van englert is goedkoper dan die van liebig, maar minder geconcentreerd en is taaier, zijn beide erg lekker.quote:Op zondag 3 februari 2019 20:11 schreef Zalmslaatje het volgende:
Beide potjes van 40gr. samen voor 3 tientjes.
https://www.amazon.de/Liebig-Fleisch-Extrakt-40g/dp/B008B29AVO
Wat is het verschil tussen die 2?
Wat is fundo? Of bedoel je maggi fondor?quote:Op zaterdag 9 februari 2019 22:50 schreef kwakz0r het volgende:
Ik heb rond kerst die van fundo gebruikt. Zit geen onnodige toevoeging in, vond het lekker.
Nee, Fundoquote:Op zaterdag 9 februari 2019 22:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat is fundo? Of bedoel je maggi fondor?
Ingrediënten
Gejodeerd zout, smaakversterker (mononatriumglutamaat), maltodextrine, palmvet, aroma, specerijen, kruiden.
Ingredienten (overgetypt van t potje in de kast)quote:De Fundo garantie
zoutarm en suikervrij
gluten vrij
producten zonder msg en gistextracten
zonder geur-, kleur- en smaakstoffen
uitsluitend bereid met karkassen van lokale oorsprong
bereid met verse groenten en kruiden
Ah, ken ik niet. Mooi product?quote:Op zaterdag 9 februari 2019 23:34 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Nee, Fundo
http://www.fundo.be/fonds/
[..]
Ingredienten (overgetypt van t potje in de kast)
water, rundsbeenderen met vlees, kalfsdelen, wortel, uien, selder, tomatenpuree, kruiden, rode wijn, zout
Ja ik vind het lekker! Gebruik het als aanvulling of basis, nog niet verdund als soep gebruikt ofzo. T is niet zout, wel smaakvol.quote:Op zaterdag 9 februari 2019 23:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ah, ken ik niet. Mooi product?
Die zijn inderdaad prima. Heb toevallig vandaag hun garnalenbouillon gekocht, benieuwd hoe die is.quote:Op zondag 3 februari 2019 19:01 schreef Farenji het volgende:
De kleinste soepfabriek maakt lekkere bouillon, al ken ik zelf alleen de vleesloze, maar die kan zich meten met zelfgemaakt, behalve dan qua prijs want voor de prijs van 1 potje maak ik zelf liters.
https://kleinstesoepfabriek.nl/product-categorie/bouillon/
Lijkt me een goede basis voor krokettenquote:Op maandag 11 februari 2019 19:38 schreef Nibb-it het volgende:
[..]
Die zijn inderdaad prima. Heb toevallig vandaag hun garnalenbouillon gekocht, benieuwd hoe die is.
Goh, ze kunnen het dus wel, bij unilever. De consumenten knorr spullen zitten doorgaans vol met smaakversterkers, palmvet, gistextracten en andere hulpstoffen.quote:Op donderdag 14 februari 2019 11:25 schreef Strychnos het volgende:
Als je een Makro, Sligro of Hanos pasje hebt zou ik lekker de Knorr Professional producten kopen.
Deze https://www.unileverfoods(...)1l-25-NL-146346.html
Dat heeft er vooral mee te maken dat “wij” dat niet kopen. “Wij” willen goedkoop en een Maggiesmaak.quote:Op donderdag 14 februari 2019 13:46 schreef Farenji het volgende:
[..]
Goh, ze kunnen het dus wel, bij unilever. De consumenten knorr spullen zitten doorgaans vol met smaakversterkers, palmvet, gistextracten en andere hulpstoffen.
Tuurlijk kunnen ze het maar daar is de prijs ook naar, een gemiddelde Nederlandse consument wil dat niet betalen dus krijgen ze rotzooi.quote:Op donderdag 14 februari 2019 13:46 schreef Farenji het volgende:
[..]
Goh, ze kunnen het dus wel, bij unilever. De consumenten knorr spullen zitten doorgaans vol met smaakversterkers, palmvet, gistextracten en andere hulpstoffen.
Ik maakt het ook liever zelfquote:Op donderdag 14 februari 2019 15:51 schreef Strychnos het volgende:
[..]
Tuurlijk kunnen ze het maar daar is de prijs ook naar, een gemiddelde Nederlandse consument wil dat niet betalen dus krijgen ze rotzooi.
Ik zie niemand van mijn vrienden een fond kopen die ¤10 de liter is.
Dat is uiteraard het mooist alleen als je dan niet doet gebruik ik liever zoiets uit een pak.quote:Op donderdag 14 februari 2019 16:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik maakt het ook liever zelf
Je kan het gewoon maken en dan in ijsblokjeszakjes invriezen. Heb je altijd een klont fond voor een saus.quote:Op donderdag 14 februari 2019 16:49 schreef Strychnos het volgende:
[..]
Dat is uiteraard het mooist alleen als je dan niet doet gebruik ik liever zoiets uit een pak.
Vaak heb ik domweg er gewoon niet de tijd voor of zin in.
Hoeveel liter maak je met zo'n potje?quote:Op zondag 3 februari 2019 20:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die van englert is goedkoper dan die van liebig, maar minder geconcentreerd en is taaier, zijn beide erg lekker.
https://www.amazon.de/s/r(...)3&crid=16F7Q2WCMHZEF
Pfff, 20 liter schat ikquote:Op donderdag 14 februari 2019 17:24 schreef Friday12 het volgende:
[..]
Hoeveel liter maak je met zo'n potje?
Misschien inderdaad een keer het overwegen waard .quote:Op donderdag 14 februari 2019 17:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je kan het gewoon maken en dan in ijsblokjeszakjes invriezen. Heb je altijd een klont fond voor een saus.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |