quote:Op donderdag 7 februari 2019 22:42 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ieder zo zijn eigen voorkeur. Maar je bent toch niet zo’n figuur die het vetrandje van een entrecote wegsnijdt?
Ja. Ik vind dat randje heerlijk.quote:Op donderdag 7 februari 2019 22:45 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Eet jij dat op dan?
Want het moet er uiteraard aanzitten bij de bereiding, maar geen haar op mijn hoofd die er zelfs maar over denkt dat vetrandje op te eten. Niet omdat het vet is, maar ondat het vies smaakt.
Zuinige Hollandersquote:
Eerst even het randje keihard aanbakken, krijg je een superlekker zacht randje.quote:Op donderdag 7 februari 2019 22:45 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Eet jij dat op dan?
Want het moet er uiteraard aanzitten bij de bereiding, maar geen haar op mijn hoofd die er zelfs maar over denkt dat vetrandje op te eten. Niet omdat het vet is, maar ondat het vies smaakt.
Ik ken je pohi inderdaad niet, vriendelijk vriend.quote:Op donderdag 7 februari 2019 22:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jij kent mijn posthistorie duidelijk niet.
Nee, zoals ik zei, vet is geweldig. Vet heb ik liever in het vlees dan als randjes
[ afbeelding ]
Zo wil ik een entrecote
En zo mijn Ribeye
[ afbeelding ]
Ja, dat. IN het vlees is anders.quote:Op donderdag 7 februari 2019 22:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jij kent mijn posthistorie duidelijk niet.
Nee, zoals ik zei, vet is geweldig. Vet heb ik liever in het vlees dan als randjes
[ afbeelding ]
Zo wil ik een entrecote
En zo mijn Ribeye
[ afbeelding ]
Ik vind rundervet solo niet erg smakelijk.quote:Op donderdag 7 februari 2019 22:51 schreef VaderVanJezus het volgende:
[..]
Eerst even het randje keihard aanbakken, krijg je een superlekker zacht randje.
Qftquote:Op woensdag 6 februari 2019 09:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Maar alles wordt lekkerder met gebakken spek.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |