abonnement Unibet Coolblue
pi_184715543
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 18:15 schreef Nismo91 het volgende:

[..]

Hmmm... hier hebben we wel iets aan Thanks !
Het zijn keuzes hè, in onze laatste 2 “nieuwere” woningen hebben wij ook gezeik gehad met lekkages, geen keuring laten doen maar goed. Ik ga er tegenwoordig al van uit dat er zaken niet goed zijn. Moeilijk hoor wij willen graag een herenhuis, en met 3 kids wil je gewoon grote slaapkamers, die krijg je niet gauw bij nieuwbouw, of je moet al zelf gaan bouwen.

Jeetje, moeilijk haha.
Wij hebben de woning gekocht en hebben er nog geen spijt van, hoor. Eenzelfde soort overweging speelde een rol: wij wilden een mooie lap eigen grond en die krijg je bij nieuwe woningen eenvoudigweg niet. Maar man, het kost wel een hoop geld... Onderschat dat niet.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_184717381
Een scheve eerste etage heeft doorgaans weinig te maken met de fundering, dus ook niet met eventuele verzakkingen door de mijnen. Een dergelijke verzakking werkt door op alle etages door, of je moet de bijzondere situatie hebben dat er een muur is die wél de verdiepingsvloer steunt, maar die niet de begane grondvloer steunt.

Verzakkingen van de verdiepingsvloer komen door doorbuigen van balken (normaal bij zo'n oud huis) of door verzakking van specifiek de vloerbalken als gevolg van rottende balkkoppen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')