Ik wil gewoon fruitijs, dus waterijs, maar het is zo smaakloos zonder suiker, dus koos ik voor een lepel gewone ijs.quote:
Als je waterijs wilt, waarom vraag je je in de OP dan af of het romig wordt? Je krijgt nu idd waterijs. Als dat de opzet was, dan heb je het goed gedaan.quote:Op maandag 28 januari 2019 19:43 schreef Kluun1985 het volgende:
[..]
Ik wil gewoon fruitijs, dus waterijs, maar het is zo smaakloos zonder suiker, dus koos ik voor een lepel gewone ijs.
quote:Op maandag 28 januari 2019 19:50 schreef Jordy-B het volgende:
Dus je hebt alles al in de viezer gegooid, maar je gaat nu een topic openen om ons te vragen of het mislukt is, in plaats van gewoon zelf even te proeven?
HUH?!
Kluun fawaka mi brada? Ben je ook actief in dit forum? Jeetje man, ga gewoon naar de ijsboer om lekker verse ijs te halen. Niet zelf experimenteren met ijs man. Heb je weleens schaafijs gegeten? HEERLIJK!!!quote:Op maandag 28 januari 2019 19:19 schreef Kluun1985 het volgende:
Hey allemaal!
Heb net zelf ijs gemaakt. Dus 3 stukjes diepvries perzikken in de blender + klein beetje water + 1 eetlepel vanille roomijs van de AH (jullie weten wel, die bak ijs). Blenden maar! Proeven en lekkah!
Vervolgens heb ik het in van die ijsvormpjes gedaan, en in de diepvries gelegd.
Dus 10% perzik
10% water
80% vanille ijs
Vraag is nu...hoe komt dit er straks uit? Ik bedoel ik heb van die vanille ijs dus eigenlijk drinken gemaakt en net ingevroren....komt het er dan uit als een witte ijsblok?! En niet romig?
quote:Op maandag 28 januari 2019 20:17 schreef -mosrednA het volgende:
Kluun zou je een picca willen maken van het resultaat?
Opzet klinkt wel lekker iig
Lokquotequote:
Nee, dit is het vervolg op “trolltopic”.quote:Op dinsdag 29 januari 2019 12:24 schreef golfer het volgende:
Is dit het vervolg op CUL / smoothie ijs mislukt ?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |