Met spekjes erg lekkerquote:
Van die speklapjes die afbreken, dat is geen vlees meer, maar van die snotterige slappe speklapjes vind ik ook niet lekker.quote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:33 schreef Soury het volgende:
[..]
Moet je bij mijn moeder aankloppen dan krijg je ze verkoold
Die is beter oranjequote:
Dan heb je nooit lekkere mosterdsoep gegeten.quote:
Mijn moeder kan niet kokenquote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:35 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Van die speklapjes die afbreken, dat is geen vlees meer, maar van die snotterige slappe speklapjes vind ik ook niet lekker.
Karbonade wel dan? Het is toch niet moeilijkquote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:36 schreef Disana het volgende:
Ik kan geen speklapjes bakken. Scrute heeft het me uitgelegd, maar het hielp niet.
En dan laat je haar wel je erwtensoep koken?quote:
Oefening baart kunstquote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:36 schreef Disana het volgende:
Ik kan geen speklapjes bakken. Scrute heeft het me uitgelegd, maar het hielp niet.
Ja dat kan ze niet laten verbranden, alhoewelquote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:37 schreef Deisyy het volgende:
[..]
En dan laat je haar wel je erwtensoep koken?
Karbonades lukken me wel, wonder boven wonder.quote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:37 schreef Soury het volgende:
[..]
Karbonade wel dan? Het is toch niet moeilijk
Karbonade zelf paneren met een geklutst eitje en in de frituur mikken.quote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:37 schreef Soury het volgende:
[..]
Karbonade wel dan? Het is toch niet moeilijk
In de frituurquote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:38 schreef Superbadeendje het volgende:
[..]
Karbonade zelf paneren met een geklutst eitje en in de frituur mikken.
Met een schnitzel kan ik me daar nog wel iets bij voorstellenquote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:38 schreef Superbadeendje het volgende:
[..]
Karbonade zelf paneren met een geklutst eitje en in de frituur mikken.
Ik ben meer een biefstuk/rosbief/tartaar/wildvlees/bambi eterquote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:31 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Als ze lekker doorgebakken zijn vind ik speklapjes wel lekker, maar eigenlijk al heel lang niet gegeten.
en bietensoep?quote:
Geen varkensvlees liefhebber dus, ik vind het ook niet heel bijzonder.quote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:40 schreef drakin het volgende:
[..]
Ik ben meer een biefstuk/rosbief/tartaar/wildvlees/bambi eter
Wat valt er te modden hier dan?quote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:40 schreef BoonDockSaint het volgende:
Sascha mod strategie is een zin posten zodat wij denken dat ze meeleest en dan zeker de hort op gaan
Ja ik ook maar mijn portemonnee zegt neequote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:40 schreef drakin het volgende:
[..]
Ik ben meer een biefstuk/rosbief/tartaar/wildvlees/bambi eter
Weet niet eigenlijk maar toch ik heb het doorquote:
Bietjes zijn lekker met een rauw uitje erdoorquote:
van die minute lapjes of af en toe snitchel gaat nogquote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:41 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Geen varkensvlees liefhebber dus, ik vind het ook niet heel bijzonder.
De wat verfijndere soepen zoals die van asperges, paddenstoelen, tomaten, kippen, fazanten etc. etc.quote:
kan ook niet dagelijks jammer genoeg.quote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:41 schreef Soury het volgende:
[..]
Ja ik ook maar mijn portemonnee zegt nee
Spekjes ja, die eet ik wel weer regelmatig, dat is lekker in heel veel gerechten.quote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:44 schreef drakin het volgende:
[..]
van die minute lapjes of af en toe snitchel gaat nog
Varken gaat sneller op brood, ham, beenham, of het zit in de gedroogde worst.
Maar spekjes lus ik wel, speklapjes is niet mijn ding
nog niet geprobeerdquote:
soms gaan er gebakken spekjes door de saladequote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:45 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Spekjes ja, die eet ik wel weer regelmatig, dat is lekker in heel veel gerechten.
En dan voor het bakken een paar uit het bakje eten
Ook lekkere soepjes, al heb ik nooit fazantsoep gegeten, maar ik mis even waarom de door jou genoemde soepen verfijnder zijnquote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:44 schreef sig000 het volgende:
[..]
De wat verfijndere soepen zoals die van asperges, paddenstoelen, tomaten, kippen, fazanten etc. etc.
Het meest veelzijdige stukje vlees....quote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:44 schreef drakin het volgende:
[..]
kan ook niet dagelijks jammer genoeg.
Dus tussendoor is het meestal kip.
Daar blijft de lepel niet rechtop staan.quote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:46 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Ook lekkere soepjes, al heb ik nooit fazantsoep gegeten, maar ik mis even waarom de door jou genoemde soepen verfijnder zijn
In mijn mosterdsoep ook niet hoor, maar ik heb wel liever een gebonden soepje dan zo'n waterige druppelende bouillon.quote:Op zaterdag 26 januari 2019 20:47 schreef sig000 het volgende:
[..]
Daar blijft de lepel niet rechtop staan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |