abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 25 januari 2019 @ 17:02:42 #1
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_184616102
registreer om deze reclame te verbergen
'250 bedrijven overwegen verhuizing naar Nederland om brexit'

quote:
GISTEREN, 18:01 AANGEPAST GISTEREN, 18:45

xxl.jpg
Veel bedrijven overwegen te verhuizen van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland AFP

Ruim 250 bedrijven hebben interesse om van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland te verhuizen. Dat zijn er honderd meer dan begin vorig jaar, laat een woordvoerder van het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) weten. Begin 2017 hadden tachtig bedrijven belangstelling, begin 2018 150.

Om welke bedrijven het gaat, wil het agentschap niet zeggen, maar ze komen uit de gezondheidssector, creatieve industrie, financiële dienstverlening en logistiek.

Onzekerheid

"Bedrijven zijn op zoek naar zekerheid, en hoe langer zaken over de situatie na de brexit onduidelijk blijven, des te meer bedrijven kiezen voor een andere standplaats", zegt een woordvoerder.

Naast de 250 bedrijven die interesse hebben geuit, zijn er ook die al voor Nederland hebben gekozen. Hoeveel dat er zijn, maakt het NFIA volgende maand bekend.

Netherlands Foreign Investment Agency
Het Netherlands Foreign Investment Agency valt onder het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en helpt buitenlandse bedrijven om zich in Nederland te vestigen.

Nederland aantrekkelijk

Om de 250 bedrijven over te halen zich hier te vestigen moet Nederland concurreren met andere Europese landen, zoals Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Nederland komt er goed vanaf in die vergelijking, stelt het NFIA.

"We hebben een goede infrastructuur, met de Rotterdamse haven en Schiphol. Daarnaast wordt er in Nederland weinig gestaakt, hebben we goede universiteiten waar bedrijven mee kunnen samenwerken en is het hier leuk wonen", zegt de woordvoerder.

Voor Nederland zelf heeft het ook voordelen als bedrijven zich hier vestigen. In 2017 verhuisden 18 bedrijven door de brexit naar Nederland. Dat leverde 483 banen op en 19 miljoen euro aan investeringen, volgens cijfers van het NFIA.

Dat is te merken in bijvoorbeeld Rotterdam: daar hebben zich 11 bedrijven gevestigd en dat heeft 339 fulltime banen opgeleverd. Dat kunnen er nog meer worden. De stad is nog in gesprek met 37 andere bedrijven, laat de gemeente weten.

Papieren verhuizingen

Maar verhuizingen leveren niet altijd banen op voor Nederland. Eerder deze week maakte Sony bekend dat zijn Europese hoofdkantoor op papier naar Amsterdam verhuist, maar dat de negenhonderd personeelsleden in het Verenigd Koninkrijk blijven.

"Dat geldt niet voor de 250 bedrijven waar wij gesprekken mee voeren", zegt de woordvoerder van het NFIA. "Al deze bedrijven overwegen om ook arbeid en investeringen te verplaatsen naar Nederland. Dat gaat niet om papieren verhuizingen"

Bedrijven en instellingen die naar Nederland komen

Precieze cijfers over het aantal bedrijven dat wegens de brexit naar Nederland verhuist, zijn nog niet bekend. Maar veel bedrijven willen hiernaartoe te komen.

Onder meer het Europees geneesmiddelenagentschap (EMA) koos begin vorig jaar al voor Amsterdam. In de zomer volgde het Japanse elektronicaconcern Panasonic, en deze maand werd bekend dat het Amerikaanse mediabedrijf Discovery en de handelsplatforms Bloomberg en Tradeweb zich in Nederland vestigen. Ook een van Japans grootste banken, Norinchukin, heeft zijn verhuizing naar Amsterdam aangekondigd.

Volgens het NFIA heeft de vestiging van dit soort bedrijven in Nederland een aantrekkende werking op bedrijven die de keuze voor een nieuwe standplaats nog moeten maken.

© https://nos.nl/artikel/22(...)rland-om-brexit.html
Beste lezer,

Ter inleiding: de vrij imposante Londense skyline, tevens het kloppend hart van de EU, spreekt boekdelen omdat hier veel grote bedrijven zijn gevestigd die van groot economisch belang zijn. Ikzelf, gewaardeerd en vrij bekend Haarlemmer van het goede leven :Y) *), en heb de skyline daar al meerdere malen mogen aanschouwen. :s)
Dit zowel tijdens bezoekjes voor mijn belangrijke functie als het bezoeken van goede vrienden in het chique Londense milieu samen met mijn trouwe partner. *) :*

Mijn werk is bijzonder innoverend en spannend tegelijk. Maar evenals goede financiële recensies, werkuitjes, excursies en gezellige borrels B:)B :Y) is ons privéleven vanzelfsprekend ook rijkelijk gevuld en wel met diverse Haerlemsche activiteiten en andere plezierige dingen. :s) :s) :s) Voor deze speciale baan, betreed ik in Nederland al enige jaren het kantorenpark op de Zuidas hetgeen intussen steeds meer gestalte gekregen heeft. smokey2.gif

Want inderdaad, 's morgens in alle vroegte, kuierend met volle een aktetas en de rest, arriveert onder andere ik daar wekelijks zo'n drie keer, als kantoorhoudende en tevens leidinggevende. Maar ook in Haarlem zelf ben ik nog wekelijks op locatie te vinden, waar men later op de dag na het werk nog eventjes ergens neerstrijkt voor 'n drankje in een horecagelegenheid op stand. :Y) Het bedrijfsleven en belangrijke overheidszaken zijn aan de orde van de dag, waarbij uiteraard de gevolgen van de brexit vaak besproken worden, en zo gaat dat. *)

De resultaten van Rutte II en III mogen onderhand boekdelen spreken *), al wordt deze onderstelling door een aantal medelanders nog niet helemaal ondersteund. Maar dat geeft niet, het gaat steeds beter dus hebben we alle tijd :s) :s) :s) en de economische vooruitgang na de crisis zal een aanzienlijk groter aantal 'achterblijvers' ten deel gaan vallen, denken we.
Wij hebben een gezamenlijk voorkeur voor Dijkhoff als mogelijke opvolger van Rutte, en vanzelfsprekend gaan we ervan uit dat de VVD op later tijdstip wederom de verkiezingen wint. smokey2.gif

Welnu, een paar weken geleden vertelde ik de lezer al dat men een fles champagne drinky.gif had opengetrokken op alle goede recensies. *) Maar het bovenstaand NOS-bericht heeft veel meer goed nieuws in petto voor de (uw) toekomst, want de genoemde 250 bedrijven die de oversteek overwegen naar ons land kunnen namelijk nog meer heerlijke kersen :9 op de taart bezorgen, mij dunkt. :Y)

Maar voordat het zover komt, zal de concurrentie met genoemde landen allereerst gestreden moeten zijn. Toch er zijn goede kansen voor ons land, daarover bestaat weinig twijfel. Wij hebben niet zo heel lang geleden al het Medicijnagentschap binnengehaald, waarvoor op de Zuidas een gebouw wordt neergezet. *) Het Londense megabedrijf koos reeds tijdelijk huisvesting op Sloterdijk. Het opleveren van banen is ook al iets om naar uit te zien, hoewel de werkloosheid intussen al fors geslonken is. smokey2.gif

Ons land herbergt immers bijzonder veel accommodaties, waaronder goede mogelijkheden voor zakenmensen en hun gezinnen. :s) :s) :s) Vrijwel alles is hier tot in de puntjes geregeld *), en voor expats met een goed besteedbaar inkomen is altijd woonruimte voorhanden. Inderdaad hebben al ruim 18 bedrijven zich hier gevestigd de afgelopen tijd, waarover de meest recente geluiden als zeer positief bestempeld mochten worden. o|O

Wat kan ik zeggen? In Amsterdam Zuid mailde men onlangs hierover met prins Bernhard jr en legio andere beleggers. *) Daarnaast heeft de bouw van een groot scala aan duurdere huur- en koopwoningen al flink toegeslagen, en dat in het toekomstige voordeel van menig wachtende op een oververhitte woningmarkt. En dat belooft misschien toch ook weer veel goeds voor de (uw) toekomst wanneer het scheefwonen afneemt. smokey2.gif

Men heeft de laatste jaren al mogen ervaren hoe het is om er financieel goed op vooruit te gaan, uitzonderingen daargelaten. Echter gaat onze belangstelling nu het meeste uit naar deze mogelijk nieuwe aanwinst. *) Op deze manier zou de brexit ons land nog een extra dienst bewijzen als sleutel tot grotere financiële voorspoed voor bepaalde lagen der bevolking. Zeer hoopvol voor een bepaald aantal 'gewone' burgers dus ook. ;)

Goed, tot slot kan men spreken van een heuglijk en mogelijk vooruitstrevend bericht :Y), waarmee ik u gaarne en met plezier in de stemming breng voor het nieuwe weekend! smokey2.gif

Scjvb
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
  vrijdag 25 januari 2019 @ 17:05:17 #2
479373 Banaanvragen
Voor al uw Banaanvragen
pi_184616140
Iedereen behalve Unilever _O-

Die zijn te trots om nog een keer na te denken of het verstandig is volledig naar NL te verhuizen, gaat ze duur komen te staan _O-
  vrijdag 25 januari 2019 @ 17:06:09 #3
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_184616156
Wie moeten daar allemaal gaan werken dan en waar gaan die mensen allemaal wonen?
pi_184616204
registreer om deze reclame te verbergen
En dit met dividendbelasting
pi_184616224
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 17:06 schreef BasEnAad het volgende:
Wie moeten daar allemaal gaan werken dan en waar gaan die mensen allemaal wonen?
Nederlanders lijkt mij. En dat wonen zal dan in Nederland zijn. In die huisjes van onze prins waarschijnlijk.
  vrijdag 25 januari 2019 @ 17:11:24 #6
70357 Hyperdude
Happiness Is a Warm Gun
pi_184616239
Nog meer asielzoekers :(
#ivorytowerlivesmatter
pi_184616369
registreer om deze reclame te verbergen
"We hebben een goede infrastructuur, met de Rotterdamse haven en Schiphol.

Zelden zo'n onzin gehoord, het zit allang vol daar.
  Moderator vrijdag 25 januari 2019 @ 18:01:26 #8
418504 crew  -mosrednA
Nil sine labore
pi_184617238
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 17:09 schreef LorneMalvo het volgende:
En dit met dividendbelasting
[i]It isn't about the cards you're dealt, nor the value it represents.
It's about how to play 'em.[/i]
pi_184620861
Laat het lekker in Londen blijven. Waarom nóg hogere huizenprijzen in Amsterdam, nóg meer files op de wegen, nóg minder cohesie in de wijken Enkel een heel select groepje VVD'ers spint hier garen bij. Voor de rest van de mensen is het alleen maar negatief. Er is gewoon een tekort aan arbeidskrachten in Nederland. Net als een tekort aan woningen en wegcapaciteit.
Thierry for president!
pi_184621201
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 17:10 schreef LorneMalvo het volgende:

[..]

Nederlanders lijkt mij. En dat wonen zal dan in Nederland zijn. In die huisjes van onze prins waarschijnlijk.
Nederlanders of Nieuwe-'Nederlanders'?
Nederland of bedrijventerrein (N/Z-)Holland?
”Hun geest zit gevangen in hun goede geweten. De domheid van de goeden is ondoorgrondelijk schrander. Maar dat is de waarheid: de goeden moeten farizeeërs zijn – ze hebben geen keuze.” - F.N.
pi_184621205
dat zullen vast geen multinationals zijn, want anders was Rutte wel blij....
Komt omdat er dan geen baantje tussenzit die hij kan krijgen.
pi_184621987
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 21:12 schreef LXIV het volgende:
Laat het lekker in Londen blijven. Waarom nóg hogere huizenprijzen in Amsterdam, nóg meer files op de wegen, nóg minder cohesie in de wijken Enkel een heel select groepje VVD'ers spint hier garen bij. Voor de rest van de mensen is het alleen maar negatief. Er is gewoon een tekort aan arbeidskrachten in Nederland. Net als een tekort aan woningen en wegcapaciteit.
Ik vind het altijd wel verbazend dat er onder mensen/stemmers/burgers nooit consensus is over b.v. de vraag: wat hebben die bedrijven eigenlijk bijgedragen in hun land van vestiging. Men vraagt zich dat helemaal niet af en lijkt het normaal en een soort natuurwet te vinden dat ze blijkbaar moeten verhuizen naar waar het voordeliger is voor de aandeelhouders. Het lijkt alsof mensen er zijn voor bedrijven terwijl de normaalsituatie vroeger andersom was en nog zo zou moeten zijn.

Dat men zich dat niet afvraagt en bedrijven daarop niet afrekent is een fout in het systeem. Dus: bedrijf, wat doe je eigenlijk voor ons behalve rent-seeking.

[ Bericht 2% gewijzigd door Bart2002 op 25-01-2019 21:59:43 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  vrijdag 25 januari 2019 @ 21:55:02 #13
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_184622001
quote:
3s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 17:02 schreef Scjvb het volgende:
'250 bedrijven overwegen verhuizing naar Nederland om brexit'

[..]

Beste lezer,

Ter inleiding: de vrij imposante Londense skyline, tevens het kloppend hart van de EU, spreekt boekdelen omdat hier veel grote bedrijven zijn gevestigd die van groot economisch belang zijn. Ikzelf, gewaardeerd en vrij bekend Haarlemmer van het goede leven :Y) *), en heb de skyline daar al meerdere malen mogen aanschouwen. :s)
Dit zowel tijdens bezoekjes voor mijn belangrijke functie als het bezoeken van goede vrienden in het chique Londense milieu samen met mijn trouwe partner. *) :*

Mijn werk is bijzonder innoverend en spannend tegelijk. Maar evenals goede financiële recensies, werkuitjes, excursies en gezellige borrels B:)B :Y) is ons privéleven vanzelfsprekend ook rijkelijk gevuld en wel met diverse Haerlemsche activiteiten en andere plezierige dingen. :s) :s) :s) Voor deze speciale baan, betreed ik in Nederland al enige jaren het kantorenpark op de Zuidas hetgeen intussen steeds meer gestalte gekregen heeft. [ afbeelding ]

Want inderdaad, 's morgens in alle vroegte, kuierend met volle een aktetas en de rest, arriveert onder andere ik daar wekelijks zo'n drie keer, als kantoorhoudende en tevens leidinggevende. Maar ook in Haarlem zelf ben ik nog wekelijks op locatie te vinden, waar men later op de dag na het werk nog eventjes ergens neerstrijkt voor 'n drankje in een horecagelegenheid op stand. :Y) Het bedrijfsleven en belangrijke overheidszaken zijn aan de orde van de dag, waarbij uiteraard de gevolgen van de brexit vaak besproken worden, en zo gaat dat. *)

De resultaten van Rutte II en III mogen onderhand boekdelen spreken *), al wordt deze onderstelling door een aantal medelanders nog niet helemaal ondersteund. Maar dat geeft niet, het gaat steeds beter dus hebben we alle tijd :s) :s) :s) en de economische vooruitgang na de crisis zal een aanzienlijk groter aantal 'achterblijvers' ten deel gaan vallen, denken we.
Wij hebben een gezamenlijk voorkeur voor Dijkhoff als mogelijke opvolger van Rutte, en vanzelfsprekend gaan we ervan uit dat de VVD op later tijdstip wederom de verkiezingen wint. [ afbeelding ]

Welnu, een paar weken geleden vertelde ik de lezer al dat men een fles champagne [ afbeelding ] had opengetrokken op alle goede recensies. *) Maar het bovenstaand NOS-bericht heeft veel meer goed nieuws in petto voor de (uw) toekomst, want de genoemde 250 bedrijven die de oversteek overwegen naar ons land kunnen namelijk nog meer heerlijke kersen :9 op de taart bezorgen, mij dunkt. :Y)

Maar voordat het zover komt, zal de concurrentie met genoemde landen allereerst gestreden moeten zijn. Toch er zijn goede kansen voor ons land, daarover bestaat weinig twijfel. Wij hebben niet zo heel lang geleden al het Medicijnagentschap binnengehaald, waarvoor op de Zuidas een gebouw wordt neergezet. *) Het Londense megabedrijf koos reeds tijdelijk huisvesting op Sloterdijk. Het opleveren van banen is ook al iets om naar uit te zien, hoewel de werkloosheid intussen al fors geslonken is. [ afbeelding ]

Ons land herbergt immers bijzonder veel accommodaties, waaronder goede mogelijkheden voor zakenmensen en hun gezinnen. :s) :s) :s) Vrijwel alles is hier tot in de puntjes geregeld *), en voor expats met een goed besteedbaar inkomen is altijd woonruimte voorhanden. Inderdaad hebben al ruim 18 bedrijven zich hier gevestigd de afgelopen tijd, waarover de meest recente geluiden als zeer positief bestempeld mochten worden. o|O

Wat kan ik zeggen? In Amsterdam Zuid mailde men onlangs hierover met prins Bernhard jr en legio andere beleggers. *) Daarnaast heeft de bouw van een groot scala aan duurdere huur- en koopwoningen al flink toegeslagen, en dat in het toekomstige voordeel van menig wachtende op een oververhitte woningmarkt. En dat belooft misschien toch ook weer veel goeds voor de (uw) toekomst wanneer het scheefwonen afneemt. [ afbeelding ]

Men heeft de laatste jaren al mogen ervaren hoe het is om er financieel goed op vooruit te gaan, uitzonderingen daargelaten. Echter gaat onze belangstelling nu het meeste uit naar deze mogelijk nieuwe aanwinst. *) Op deze manier zou de brexit ons land nog een extra dienst bewijzen als sleutel tot grotere financiële voorspoed voor bepaalde lagen der bevolking. Zeer hoopvol voor een bepaald aantal 'gewone' burgers dus ook. ;)

Goed, tot slot kan men spreken van een heuglijk en mogelijk vooruitstrevend bericht :Y), waarmee ik u gaarne en met plezier in de stemming breng voor het nieuwe weekend! [ afbeelding ]

Scjvb
Dat kan niet er zijn geen woningen
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  vrijdag 25 januari 2019 @ 22:27:58 #14
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_184622864
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 21:55 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Dat kan niet er zijn geen woningen
:) Daar wordt serieus aan gewerkt.

Die zullen inderdaad nog in grotere getale gerealiseerd moeten gaan worden, en daar is men dus mee bezig. Maar wanneer bepaalde zaken, waaronder de aankoopprijs van gronden, goed rondkomen zal de gewenste bouw van woningen in een stroomversnelling gaan. Hoogbouw behoort daarbij ook tot mogelijkheden.

Voor bepaalde doelgroepen, waaronder zeer goed verdienende kandidaten en expats, zijn er verder genoeg mogelijkheden zoals het huren van panden in Amsterdam etc. die door beleggers werden aangekocht. Voor dit soort afnemers op de huizenmarkt valt hier in de regel wel een stevige mouw aan te passen, mij dunkt. Overigens zijn mensen in speciale beroepsgroepen financieel gezien in de regel zeer zelfredzaam. ;)

En 'zaken zijn zaken', niets meer en niets minder, hoe onaardig het niet zelden ook lijkt ten opzichte van 'gewone' burgers.

Scjvb
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
pi_184623670
Ene kant ben ik dankbaar dat we in zo'n economisch top land wonen, met prachtige wegen, maar aan de anderen kant mis ik wel natuur en rust.

Ik woon in de Randstad, en zelfs een parkeerplek zoeken bij de ikea is tegenwoordig echt een uitdaging.
  vrijdag 25 januari 2019 @ 23:29:29 #16
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_184624421
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 22:55 schreef Guccipet1993 het volgende:
Ene kant ben ik dankbaar dat we in zo'n economisch top land wonen, met prachtige wegen, maar aan de anderen kant mis ik wel natuur en rust.

Ik woon in de Randstad, en zelfs een parkeerplek zoeken bij de ikea is tegenwoordig echt een uitdaging.
Dat blijft inderdaad een minpuntje binnen de Randstad als men een sterke voorkeur heeft voor natuur en rust.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
  zaterdag 26 januari 2019 @ 08:40:27 #17
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_184627833
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 17:18 schreef etuiedelapiel het volgende:
"We hebben een goede infrastructuur, met de Rotterdamse haven en Schiphol.

Zelden zo'n onzin gehoord, het zit allang vol daar.
Wat een onzin, plek genoeg in Rotterdam voor woningen en bedrijven.
pi_184627914
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 21:54 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Ik vind het altijd wel verbazend dat er onder mensen/stemmers/burgers nooit consensus is over b.v. de vraag: wat hebben die bedrijven eigenlijk bijgedragen in hun land van vestiging. Men vraagt zich dat helemaal niet af en lijkt het normaal en een soort natuurwet te vinden dat ze blijkbaar moeten verhuizen naar waar het voordeliger is voor de aandeelhouders. Het lijkt alsof mensen er zijn voor bedrijven terwijl de normaalsituatie vroeger andersom was en nog zo zou moeten zijn.

Dat men zich dat niet afvraagt en bedrijven daarop niet afrekent is een fout in het systeem. Dus: bedrijf, wat doe je eigenlijk voor ons behalve rent-seeking.
Dan zijn de andere bedrijven die goed met het personel omgaan de dupe denk ik of niet ?
Want die heb je ook
  zaterdag 26 januari 2019 @ 08:50:24 #19
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_184627926
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 21:54 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Ik vind het altijd wel verbazend dat er onder mensen/stemmers/burgers nooit consensus is over b.v. de vraag: wat hebben die bedrijven eigenlijk bijgedragen in hun land van vestiging.
Ooit van banen gehoord?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_184627978
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 17:18 schreef etuiedelapiel het volgende:
"We hebben een goede infrastructuur, met de Rotterdamse haven en Schiphol.

Zelden zo'n onzin gehoord, het zit allang vol daar.
Ligt ook nog een grote haven nabij Amsterdam, het valt allemaal wel mee.
Genoeg concurrentie zoals Antwerpen.
  zaterdag 26 januari 2019 @ 11:01:45 #21
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_184629335
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 17:11 schreef Hyperdude het volgende:
Nog meer asielzoekers :(
nou ne maar wel veel meer hoogwaardige en hoogopgeleide arbeidsmigranten uit India en derg

[ Bericht 2% gewijzigd door michaelmoore op 26-01-2019 11:11:05 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zaterdag 26 januari 2019 @ 11:05:19 #22
191317 Nobu
Nobutada Yakitori
pi_184629386
Overwegen, tja, ik overweeg ook weleens op een maandagochtend om naar Panama te verhuizen, maar de kans dat het daadwerkelijk gaat gebeuren is niet zo groot.
  zaterdag 26 januari 2019 @ 11:11:35 #23
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_184629464
quote:
7s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 11:05 schreef Nobu het volgende:
Overwegen, tja, ik overweeg ook weleens op een maandagochtend om naar Panama te verhuizen, maar de kans dat het daadwerkelijk gaat gebeuren is niet zo groot.
Moet je eerst een baan gaan zoeken daar of goede contacten , dat is de procedure
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_184629504
quote:
14s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 08:50 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Ooit van banen gehoord?
Er worden al genoeg banen aangeboden.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_184629519
quote:
7s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 11:05 schreef Nobu het volgende:
Overwegen, tja, ik overweeg ook weleens op een maandagochtend om naar Panama te verhuizen, maar de kans dat het daadwerkelijk gaat gebeuren is niet zo groot.
Dat was ook mijn eerste gedachte. "Overwegen" betekent helemaal niks, kan net zo goed zijn dat er niemand verhuist.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  zaterdag 26 januari 2019 @ 11:19:24 #26
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_184629539
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 11:17 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Dat was ook mijn eerste gedachte. "Overwegen" betekent helemaal niks, kan net zo goed zijn dat er niemand verhuist.
overwegen is te zwaar
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zaterdag 26 januari 2019 @ 12:41:44 #27
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_184630639
quote:
7s.gif Op zaterdag 26 januari 2019 11:05 schreef Nobu het volgende:
Overwegen, tja, ik overweeg ook weleens op een maandagochtend om naar Panama te verhuizen, maar de kans dat het daadwerkelijk gaat gebeuren is niet zo groot.
Het is allemaal nog niet zeker, klopt, maar het gaat hierbij dus niet om 'iemand die overweegt het geluk elders te gaan zoeken of kinderwens'. ;)

Dit zijn grote bedrijven die anticiperen op de brexit en hun spreekwoordelijk kompas gebruiken.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
pi_184638154
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 17:06 schreef BasEnAad het volgende:
Wie moeten daar allemaal gaan werken dan en waar gaan die mensen allemaal wonen?
Ben er wel blij mee, veel bedrijven in de financiele sector mn. handelsplatforms en daaraan gerelateerde services naar Amsterdam. Moest na 3 1/2 jaar tijdelijke contracten weg bij Abn Amro en kon me geen beter moment wensen om op zoek te moeten gaan naar iets nieuws. Hoop volgende week de genoemde champagne open te trekken :) . En ik woon al in de buurt dus niemand die er last van heeft ;) .
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')