Drogonno | maandag 21 januari 2019 @ 19:40 |
De goedkoopste repen die ik koop zijn vrij dik en die wou ik dus halveren. Probeerde dat met een mes maar de resultaat was magertjes te noemen. Iemand wat tips hoe ik dat beter kan doen? | |
Adames | maandag 21 januari 2019 @ 19:41 |
halveren over de lengte? succes | |
Adames | maandag 21 januari 2019 @ 19:42 |
-Chakotay- | maandag 21 januari 2019 @ 19:44 |
als ik een reep chocolade koop smak ik de reep voordat ik hem uit het papier haal keihard op het aanrecht. Breken doe je het toch wel.. beter vooraf dan achteraf | |
Drogonno | maandag 21 januari 2019 @ 19:48 |
Mhh interessant idee Smelt dat niet een deel chocola? Iets om mee te experimenteren bedankt voor de tip!! | |
Drogonno | maandag 21 januari 2019 @ 19:51 |
Is jou aanrecht nog heel dan? Of is die van jou bijna onverwoestbaar? :p Bedoelde de hoogte van een reep Heb een paar goede vuisten om ze horizontaal/verticaal in stukjes te hakken! [ Bericht 5% gewijzigd door Drogonno op 21-01-2019 20:01:42 ] | |
Adames | maandag 21 januari 2019 @ 19:57 |
ik koop altijd dunne repen, maar je mag het resultaat delen. | |
-Chakotay- | maandag 21 januari 2019 @ 20:00 |
in je handpalm en rammen.. kan ook prima op stoeptegels kijk wel uit voor die hondendrol | |
Drogonno | maandag 21 januari 2019 @ 20:06 |
Heb wel een paar dunne repen gezien maar ik denk dat ze die expres duur aansmeren omdat ze dun zijn Koop grotendeels mijn repen bij Deen of Vomar, rest is te ver weg voor me. Er zijn goedkope dunne repen maar die smaken hoe ze kosten.... Goedkoop... | |
Allures | maandag 21 januari 2019 @ 20:17 |
Maar waarom moet ie dunner dan? | |
Zalmslaatje | maandag 21 januari 2019 @ 20:23 |
Zelfs de meest simpele dieren weten hun voedsel open of kleiner te maken door er op te slaan met een hard voorwerp. Behalve de homo sapiens millennialsalis | |
Geerd | maandag 21 januari 2019 @ 20:23 |
Bandzaag | |
Mjay | maandag 21 januari 2019 @ 21:44 |
Hamer + platte schroevendraaier.. | |
Deshain | maandag 21 januari 2019 @ 21:49 |
De helft er af raspen en dat wegflikkeren/door de yoghurt doen? | |
Nieuwschierig | maandag 21 januari 2019 @ 22:24 |
Het smelt niet alleen. Het verbrandt ook. Zou het gewoon omsmelten | |
pfefferkatze | dinsdag 22 januari 2019 @ 00:41 |
onder een hoek van 45 graden tegen iets aanduwen en dus breken? met een heet mes er door heen smelten | |
Jordy-B | dinsdag 22 januari 2019 @ 01:37 |
De reep hakken, laten smelten, temperen en gieten in chocoladereepmallen met de dikte naar wens. Als je dat teveel werk vindt, weet je gelijk waarom dunne repen zo duur zijn. Als je de temperatuur een beetje stabiel kan houden, blijft chocola zonder probleem een jaar goed (anders ook wel, maar dan heb je kans dat hij wat wit uitslaat). Maak gewoon af-en-toe eens een tripje verder dan om de hoek en koop je dunne chocolade in bulk. Lidl heeft trouwens prima chocolade in huis en niet te dik. In de verpakkingen die dik ogen, liggen meestal twee tabletten op elkaar. | |
Foeksia | dinsdag 22 januari 2019 @ 05:49 |
met een goed scherp koksmes er doorheen wiegen en niet te veel druk uitoefenen kan misschien werken? |