TATW | zondag 20 januari 2019 @ 10:55 |
Vind het soms grappig om te horen wat voor random dingen mensen niet lusten soms. Het lijkt soms volledig uit de lucht gegrepen ook. Zo was ik van de zomer met een vriend op een festival toen ik wat eten bij een kraampje ging halen, en hij drukte mij bijna 10 keer op het hart om expliciet na te vragen of er géén champignons in het eten zaten. Of iemand die alle soorten fruit lekker vindt, behalve ananas Terwijl ik me dan afvraag : wat is het dan dat ananas ineens viezer maakt dan alle andere tientallen soorten fruit Zwager lust geen appel Zelf lust ik geen vanillevla. Is iets dat tussen mijn oren zit, want vroeger kreeg ik regelmatig als toetje vanillevla uit de koelkast, wat ik dan te snel opvrat waardoor ik hoofdpijn kreeg. Ik besef rationeel gezien dat het dus niet de smaak is, maar mijn vroegere ervaring met vanillevla. Toch gruwel ik er nu nog steeds van, ook al eet ik het langzaam en krijg ik er geen hoofdpijn van | |
Haags | zondag 20 januari 2019 @ 10:59 |
Andijvie, boerenkool en sperziebonen. Alles wat groen is dus. | |
mschol | zondag 20 januari 2019 @ 11:00 |
koppijn krijgen van vanillevla uit de koelkast? stond die op standje vriezer ofzo? ik vind zuurkool/boerenkool niet lekker, nooit gevonden ook. | |
Sicstus | zondag 20 januari 2019 @ 11:01 |
Dingen niet lusten als je volwassen bent | |
maily | zondag 20 januari 2019 @ 11:08 |
Spruitjes | |
JeMoeder | zondag 20 januari 2019 @ 11:10 |
Zalm | |
qajariaq | zondag 20 januari 2019 @ 11:14 |
Mijn hele leven lust ik al geen drop. Verder ben ik niet happig op zoetigheid maar dat is meer aangeleerd om niet dikker te worden denk ik. | |
AlwaysHappy | zondag 20 januari 2019 @ 11:16 |
Vis. Kibbeling vind ik prima, maar that’s as far as it goes. Verschillende soorten geprobeerd, maar telkens super ranzig. Champignons vind ik niet lekker, maar eet ze op zich wel. Maar als ze er makkelijk uit te scheppen zijn dan doe ik het. Heb aardig wat gerechten nog nooit gegeten, dus geen idee hoe ik daarop reageer (buitenlandse gerechten voornamelijk). | |
_--_ | zondag 20 januari 2019 @ 11:18 |
Pardon! Zalm is heerlijk! | |
JeMoeder | zondag 20 januari 2019 @ 11:19 |
Het is zum kotzen!! | |
_--_ | zondag 20 januari 2019 @ 11:20 |
Zoete paprika. Het is alleen lekker als je het zo rauw opeet. In eten heb je echt niets aan zoete paprika. Ook heb je van die mensen die zoete paprika tussen hun subway broodjes doen, WAAROM! | |
Pietverdriet | zondag 20 januari 2019 @ 11:20 |
Kweekzalm, enige wat ik om smaakreden niet eet | |
Jaume_I | zondag 20 januari 2019 @ 11:24 |
Alle soorten vis. Maar dat is puur omdat ik vissen ranzige beesten vind, dus het idee om dat in je mond te hebben vind ik ook niets. Zou het wel graag lusten, want sophisticated en gezond. Idem voor wijn en alle sterke drank. Helaas is volwassen of duur doen in een restaurant met kreeft eten en fancy whisky drinken niet echt voor mij weggelegd dus. | |
bonke | zondag 20 januari 2019 @ 11:28 |
zeespul wat eigenlijk niet gaar hoort te zijn zoals garnalen of vis die maar 1 minuutje in de pan heeft gezeten en dan gaat het mij eigenlijk meer om de structuur die je dan krijgt, een beetje van dat krakende vlees vissoorten die gaar zijn eet ik wel vissoorten die je rauw kan eten die neem ik ook wel eens als het sushi is | |
Lucky_Strike | zondag 20 januari 2019 @ 11:34 |
Ik neem deze mee naar CUL | |
marzman | zondag 20 januari 2019 @ 11:40 |
Kinderen lusten dingen niet (bitter/zuur), volwassenen hebben dat leren eten of stellen zich aan. | |
Boca_Raton | zondag 20 januari 2019 @ 11:46 |
Groente, warme vla en octopus. | |
LPFAN | zondag 20 januari 2019 @ 11:46 |
Broccoli en bloemkool. Op allerlei manieren al geprobeerd te maken en te eten maar ik krijg het niet naar binnen | |
LPFAN | zondag 20 januari 2019 @ 11:46 |
Alle groente? | |
Boca_Raton | zondag 20 januari 2019 @ 11:47 |
Behalve spinazie à la crème | |
LPFAN | zondag 20 januari 2019 @ 11:48 |
Das net snot | |
mschol | zondag 20 januari 2019 @ 11:49 |
onzin | |
mstx | zondag 20 januari 2019 @ 11:49 |
Komkommer | |
Lucky_Strike | zondag 20 januari 2019 @ 11:50 |
Ik hou niet van warme rode kool en warme bietjes. Ik lust het wel maar ik zou het zelf nooit maken. | |
DesertGlory | zondag 20 januari 2019 @ 11:54 |
Gember, Kaas (wel gesmolten), melk, vis, boter. | |
minilot | zondag 20 januari 2019 @ 11:59 |
Ingemaakte citroenen. Verder alles wel, geloof ik. | |
Metalfreak | zondag 20 januari 2019 @ 12:02 |
Waar moet ik beginnen? Maar het belangrijkste dat ik niet lust is toch wel: kaas, in alle soorten en maten Alleen van de geur ga ik al over mijn nek. | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 12:03 |
| |
Bienelientjee | zondag 20 januari 2019 @ 12:06 |
Ik lust vrij veel eigenlijk. Maar geef mij absoluut geen zuurkool, rode bieten, augurken of marmite | |
wollah | zondag 20 januari 2019 @ 12:10 |
Bloemkool, spinazie, spruitjes | |
FutureFairytale | zondag 20 januari 2019 @ 12:11 |
Ik hou niet van gekookte rode kool, munt, rauwe oesters en geitenkaas. | |
Boca_Raton | zondag 20 januari 2019 @ 12:12 |
Welnee | |
Daffodil31LE | zondag 20 januari 2019 @ 12:17 |
Yoghurt, kwark. Bah, van die zure melk is dat. | |
FranticDJ | zondag 20 januari 2019 @ 12:17 |
Rauwe oesterboks, schimmeldooraderde kazen, producten die niet juust bereid zijn (overgare zalm, droge custard) dat is t wel zo’n beetje. Edit: oh ja, slakken en Foie gras [ Bericht 8% gewijzigd door FranticDJ op 20-01-2019 12:48:43 ] | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 12:17 |
Zure haring Gewone zoute haring vindt ik heerlijk, net als alles wat je maar in het zuur kan hebben zoals augurken, Amsterdamse uien maar ook dingen als Leverworst in het zuur. Maar zure haring kan ik gewoon echt niet wegkrijgen. | |
SeLang | zondag 20 januari 2019 @ 12:19 |
Veel dingen die ik vroeger als kind niet lekker vond vind ik nu wel lekker of op z'n minst eetbaar. Spruitjes gruwelde ik echt van (moest daar echt letterlijk van kokhalzen). Tegenwoordig kan ik ze eten maar ik vind ze nog steeds niet lekker. Bloemkool vond ik ook gruwelijk (maar niet zo erg als spruitjes) en nu vind ik het prima. Tomaten vond ik als kind niet lekker en nu ben ik er juist gek op. Ik hield ook niet van scherp eten en nu kan het mij niet spicy genoeg zijn. Het enige wat ik als volwassene echt niet te eten vind is stinky tofu. Dat spul verkopen ze in Taiwan/ China langs de straat en ruik je op 100 meter afstand. | |
Pietverdriet | zondag 20 januari 2019 @ 12:22 |
Dreft met zout | |
realAIVD | zondag 20 januari 2019 @ 12:23 |
Ei.....ik hou wel van roerei of een omelet, maar een spiegelei of een gekookt ei, daar moet ik echt niet aan denken. Eigenlijk moet ik het gewoon eens proberen, maar daar heb ik me tot de dag van vandaag niet toe kunnen zetten, brrr In de categorie: probeer ik wel eens, maar vind ik gewoon niet lekker: schimmelkaas, gewone (dus niet gerookte) zalm, haring, banaan, melk. | |
uniekhoorn | zondag 20 januari 2019 @ 12:25 |
Rucola en bleekselderij (rauw) Kokos ook maar in hele kleine hoeveelheden in een saus of soepje trek ik al wel. Blijf het gewoon proberen | |
minilot | zondag 20 januari 2019 @ 12:25 |
Exact! | |
Het_Bokje | zondag 20 januari 2019 @ 12:30 |
Ik haat champignons Ik bedoel, als dat op een pizza zit, smaakt ie alsof ie een week buiten de koelkast heeft gelegen. In spaghetti alles er weer uitvissen. Steak met pepersaus....vergietnondeju...champignons... Ik ben tegen champignons, en alle arbeidsmigratie die dit met zich meebrengt. Zo! En in CUL nog wel. | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 12:31 |
Niets | |
Postbus100 | zondag 20 januari 2019 @ 12:39 |
En doperwtjes of spruitjes dan? Ook groen.. | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 12:40 |
Als kind lustte ik ze ook niet maar nu vind ik ze juist lekker. Je moet ze vooral niet te lang koken want dan worden ze bitter. Kort koken en daarna opbakken is het lekkerst. | |
Postbus100 | zondag 20 januari 2019 @ 12:43 |
Champignonsoep | |
Rene | zondag 20 januari 2019 @ 12:43 |
Aubergine, andijvie, zuurkool, witte kool, spitskool, witlof, asperges, prei, spruitjes, bietjes, koolrabi, dergelijke andere vage groentes. Denk dat we dan wel een heel end zijn. !! | |
Elvi | zondag 20 januari 2019 @ 12:47 |
Gans. Ik vind de smaak en textuur gewoon niet lekker. En tonijn. Uit blik vind ik het wel weer lekker maar rauw of gebakken niet. Risotto vond ik ook altijd smerig, maar dat was meer een textuur-dingetje waardoor ik echt moest kokholzen. Maar ik probeerde wel regelmatig een hapje en laatst vond ik het dus wel lekker. Ik zou het alleen nooit in een restaurant bestellen omdat je niet weet wat de textuur gaat worden, maar als ik het zelf klaarmaak vind ik het dus wel lekker | |
Tinos85 | zondag 20 januari 2019 @ 12:49 |
Zuurkool en hutspot, vroeger lustte ik dat al niet en nog steeds krijg ik dat niet naar binnen. Gelukkig ook geen enkele reden om het te eten of te maken om te proberen. | |
Nobu | zondag 20 januari 2019 @ 12:58 |
Dit. 'Lussiknie, viesbah' na je twaalfde, dan is er echt iets misgegaan in je opvoeding. | |
ijs_beer | zondag 20 januari 2019 @ 13:02 |
Champignons, die structuur. Verder eet ik alles. | |
Anne | zondag 20 januari 2019 @ 13:04 |
Ik ben niet zo van het orgaanvlees. Kippenmaag lust ik bijvoorbeeld wel, maar kippenlever vind ik niet lekker. Omdat smaak kan veranderen, heb ik het vorig jaar toevallig weer eens geprobeerd; nee.. vind het nog steeds vies/bitter. Daarnaast ben ik ook niet zo van de venkel. Ik proef het ook altijd meteen als het in een gerecht is verwerkt; het overheerst naar mijn mening vaak zo. Ik heb overigens jarenlang gedacht dat ik behoorlijk ziek kon worden van rauwe tomaten; blijkbaar heb ik dat ooit eens levensecht gedroomd. Ik kwam er op mijn 13e achter dat dit helemaal niet het geval was. En daarnaast heb ik 25 jaar lang champignons ontweken; nu eet ik ze als eerste op. Champignons met alleen een beetje olie en knoflook; heerlijk! | |
FlippingCoin | zondag 20 januari 2019 @ 13:05 |
Spinazie à la crème . | |
_Arual_ | zondag 20 januari 2019 @ 13:08 |
Een tonijn lijkt toch in niks op zalm of inktvis? Dat klinkt voor mij hetzelfde als ‘ik lust geen groente’, ‘ik lust geen fruit’ of ‘ik lust niks wat de kleur rood heeft, dus geen kersen, surimisticks, bietjes of pastasaus.’ | |
DETELEVISIEKIJKER | zondag 20 januari 2019 @ 13:08 |
Spruitjes echt ranzig! | |
Doedezemaar | zondag 20 januari 2019 @ 13:09 |
Melk, vanillevla, koffie, biefstuk, wild, blauwschimmelkaas, orgaanvlees, gekookte andijvie, zure zult, rolmops en co, pangasius, rauwe tomaten en vast nog wel iets | |
littledrummergirl | zondag 20 januari 2019 @ 13:10 |
Grapefruit en blauwschimmelkaas | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 13:10 |
kroten kaas vis (alles uit de zee) paddenstoelen peen heb nog een hoop andere dingen, maar dit is wat ik echt smerig vind [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 20-01-2019 13:10:39 ] | |
AlwaysHappy | zondag 20 januari 2019 @ 13:11 |
Dat mag je vinden. Ik heb verschillende soorten vis geprobeerd, en vond alle soorten vies smaken. Kan he. Ben niet de enige zie ik hier | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 13:18 |
Ik vind boerenkool niet lekker. Ook als het goed is klaargemaakt proef ik een smaak alsof iemand er een stofdoek boven mijn bord heeft uitgeklopt. Verder vind ik zure zult smerig en met hákarl kun je me ook niet verleiden. | |
maily | zondag 20 januari 2019 @ 13:20 |
Verse koriander , die zeepsmaak .... | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 13:21 |
Gortepap. Dat doe je je ergste vijand nog niet aan. | |
junkiexp | zondag 20 januari 2019 @ 13:27 |
Alles met munt | |
_Arual_ | zondag 20 januari 2019 @ 13:35 |
Ik probeer het te snappen. Blijkbaar is er iets in alle vissoorten wat hetzelfde smaakt of voelt, maar ik merk dat blijkbaar niet op. | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 13:36 |
Ik eet gewoon alles. Ik ben geen kleuter meer. | |
wawowiewa | zondag 20 januari 2019 @ 13:51 |
rund, paard, kip, varken, dierlijk spierweefsel bah | |
Postbus100 | zondag 20 januari 2019 @ 13:57 |
Op zich snap ik het wel. Vis heeft een soort van bijsmaak. Moeilijk te omschrijven. Ik vind vis wel lekker maar die bijsmaak proef ik wel. | |
Lunatiek | zondag 20 januari 2019 @ 14:03 |
"Niet lusten" valt vooral op te vatten als "niet lekker vinden". Er is dat verhaal over koriander: hoe het je smaakt is genetisch bepaald. https://www.elleeten.nl/e(...)er-naar-zeep-smaakt/ Ik kan me daarom goed voorstellen dat mensen hetzelfde effect ondervinden bij ander eten, maar met een minder uitgesproken smaak. Koriander smaakt voor iedereen als koriander, tot iemand het vergelijkt met zeep en de ander zegt helemaal niks zeepachtigs te proeven. Maar is de manier waarop ik bijvoorbeeld spruitjes proef hetzelfde als bij jou? Dat is moeilijk te zeggen als je het niet allebei met iets anders kunt vergelijken. Ik kan zo snel niet iets verzinnen dat ik niet lust. Moderne groenten en fruit vind ik niet lekker, het is allemaal veel te zoet (er zitten significant meer natuurlijke suikers in dan vroeger, toen spruiten en kool nog bitter waren en granny smith of goudreinetten zuur). Oesters, kaviaar: het is niet veel meer dan een hap zout. | |
Lunatiek | zondag 20 januari 2019 @ 14:05 |
Ik vind het heerlijk! Beetje stroop erdoor | |
Lunatiek | zondag 20 januari 2019 @ 14:08 |
Die omega-3 zooi waar reclame voor wordt gemaakt als het om gezonde vis gaat? Zou dat het zijn? Er is iets vettigs aan vis dat ik bij de meeste vissen ervaar (ongeacht gekookt, rauw, gerookt, etc), maar ik vind dat niet vies. Kan me wel voorstellen dat iemand anders er van gruwt. | |
Lunatiek | zondag 20 januari 2019 @ 14:09 |
Waarom? Heb je ooit iets van de Vegetarische Slager gegeten? | |
wawowiewa | zondag 20 januari 2019 @ 14:13 |
Nee dat is al helemaal niet te doen. Heb het nooit wat gevonden de smaak, de geur, brrr. | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 14:15 |
| |
DrDarwin | zondag 20 januari 2019 @ 14:19 |
Ik lust gewoon alles, vooral als ik het zelf klaar maak. Vervelend vind ik visgraatjes, maar alleen maar als ik ze in de mond krijg. | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 14:21 |
Vind je ook alle muziek mooi? En alle kleuren zijn ook even mooi? Als je alles lekker vindt dan heb je imo geen smaak. | |
kipje1234 | zondag 20 januari 2019 @ 14:25 |
zeewier krijg ik alleen met grote moeite weg oesterzwammen ben ik niet dol op maar eet ik wel als ik ze voorgezet krijg verder principieel vegetariër/flexi-veganist maar dat heeft niet te maken met niet lusten qua drinken: bijna alle alcoholhoudende dranken. Hooguit een glaasje droge witte wijn. En koffie drink ik ook niet. | |
Gesloten | zondag 20 januari 2019 @ 14:28 |
Abdouille(tte) | |
ok01 | zondag 20 januari 2019 @ 14:33 |
Dit | |
robijnwasverzachter | zondag 20 januari 2019 @ 14:36 |
Koriander vond ik vroeger ook niet te nassen, maar kan het inmiddels wel waarderen. Geldt voor meer dingen. Alleen witlof gaat er echt niet in bij mij | |
bereboot3 | zondag 20 januari 2019 @ 14:38 |
Frikandellen | |
caleidoscopisch | zondag 20 januari 2019 @ 14:42 |
Ik lust tot nu toe alles. Maar eet uit principe geen dieren Voor heen wel gedaan toen ook insecten gegeten. | |
Het_Bokje | zondag 20 januari 2019 @ 14:46 |
Dit, 1000x dit. | |
Het_Bokje | zondag 20 januari 2019 @ 14:49 |
Ikzelf vind boerenkool heerlijk, maar in die "stof"/metaalsmaak kan ik me wel vinden. Goeie jus is dan ook onontbeerlijk. | |
Doedezemaar | zondag 20 januari 2019 @ 15:13 |
Oh, ik was nog wat vergeten: halvarine | |
wawowiewa | zondag 20 januari 2019 @ 15:21 |
Paard, niet te doen, iemand die dit wel lekker vindt? | |
wawowiewa | zondag 20 januari 2019 @ 15:22 |
bah wie dat heeft verzonnen is niet goed snik en zal nu wel onder een brug wonen, oh wacht. | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 15:23 |
Waus. | |
golfer | zondag 20 januari 2019 @ 15:32 |
Kaas en zuurkool. | |
SacreCoeur | zondag 20 januari 2019 @ 15:58 |
Pastinaak, postelein, zoete aardappel, wortel, koriander, spaghetti, tagliatelle en macaroni. | |
Kaneelstokje | zondag 20 januari 2019 @ 16:00 |
Vis, maar dat is 80% de geur. | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 16:01 |
Vis en vlees eet ik vrijwillig al niet, vind sowieso alles wat niet gepaneerd is niet in te nemen Tuinbonen Snert Gekookte wortelen | |
Sunshine1982 | zondag 20 januari 2019 @ 16:03 |
Ik lust echt heel veel, maar rode bieten kunnen me écht niet bekoren. Verschrikkelijk, wat vind ik dat vies. Hetzelfde met warme worteltjes. Koud vind ik ze best lekker, maar warm vind ik echt ontzettend Goor | |
Elvi | zondag 20 januari 2019 @ 16:04 |
Boerenkool met jus. Ik snap dat niet. | |
Deshain | zondag 20 januari 2019 @ 16:05 |
Ja, liever paardenbiefstuk dan ossenhaas.. Ik eet alleen geen blauwschimmelkaas en rauwe oesters. Niet te vreten.. | |
Koettie | zondag 20 januari 2019 @ 16:08 |
Zuurkool. Ga van de lucht al echt over m'n nek, zoo goor. | |
Sunshine1982 | zondag 20 januari 2019 @ 16:09 |
Waarom niet? Met de juslepel een kuiltje maken in je prakkie boerenkool en daar je jus in doen. Heerlijk | |
Kaneelstokje | zondag 20 januari 2019 @ 16:14 |
Genetisch inferieur. | |
yosander | zondag 20 januari 2019 @ 16:19 |
Tot snot gekookte groenten met zo'n maïzenasausje | |
maily | zondag 20 januari 2019 @ 16:28 |
Nee ik ook niet. Maar met piccalilly | |
lol_wut | zondag 20 januari 2019 @ 16:32 |
Snotterige witlof uit de oven Warme ananas | |
essnhills | zondag 20 januari 2019 @ 16:42 |
Zuurkool, tomaat en yoghurt (ook yoghurtijs en yoghurtdrankjes enzo ) | |
Curiosity | zondag 20 januari 2019 @ 16:58 |
Gekookte rode kool lust ik niet rauw daarin tegen vind ik het wel lekker. Zuurkool net zo. | |
anndb | zondag 20 januari 2019 @ 16:59 |
Oesters, is ook denk ik het enige dat ik niet lust. (Eenden)lever ben ik ook niet zo gek van, maar in een juiste bereiding weet ik het nog wel te waarderen (mooie steak, stukje gesmolten erop, dan lust ik het nog wel). | |
Domnivoor | zondag 20 januari 2019 @ 17:08 |
Turks fruit , die zeepsmaak .... Koriander is lekker | |
Nielojram75 | zondag 20 januari 2019 @ 17:13 |
Aubergine Courgette Geitenkaas Zalm Tonijn Ja, heb het geproefd, en nee, ik vind het niet lekker. | |
Rianne84 | zondag 20 januari 2019 @ 17:13 |
Orgaanvlees Oesters Witlof Witte asperges Rode kool Bieten Zuurkool Gekookte prei Gewone kaas die je op brood doet (gesmolten wel) Schimmelkaas | |
Nobu | zondag 20 januari 2019 @ 17:15 |
Je muzieksmaak is ook een kwestie van 'opvoeding' inderdaad. En kleur? Echt? Als bepaalde kleuren een serieus gevoel van walging bij je oproepen zou ik professionele hulp inschakelen. | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 18:37 |
Dit ja. En iets niet zo lekker vinden is iets anders dan het weigeren te eten omdat je het niet af krijgt van viezigheid. Komop zeg. | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 18:44 |
Inderdaad. Er zijn kleuren die ik minder mooi vind, muziek die ik totaal niet waardeer, eten dat ik niet lekker vind. Maar bij muziek die ik niet mooi vind, heb ik er geen last van als ik het hoor op een normaal niveau, tenzij het me afleidt van mijn werk. Ik krijg er niet een gevoel van misselijkheid of walging van of zo. Dat zou echt een psychisch probleem zijn. Als ik een gerecht met verse koriander eet, smaakt het voor mij alsof er een scheut Dreft doorheen zit. Dat is gewoon smerig en dat krijg ik niet weg. | |
jagermaster | zondag 20 januari 2019 @ 19:01 |
veel hangt ook af van de kwaliteit wat je krijgt. Iets wat je standaard uit de winkel haalt is iets anders dan wanneer het echt een top kwaliteit is. Oesters (en waarschijnlijk ook slakken, hersenen en dergelijke structuren) laat ik liever aan mij voorbijgaan. Moet er wel bij zeggen dat ik qua kwaliteit oesters nooit echt 100% verse heb gehad, altijd niveau 'van der valk-restaurant'/Hanos. | |
mschol | zondag 20 januari 2019 @ 19:33 |
genoeg zaken zijn genetische bepaald en daar kan je tegen opvoeden wat je wilt maar dat kan je niet altijd veranderen. "opvoeding" roepen is makkelijk maar is niet het hele "probleem" | |
Bleie | zondag 20 januari 2019 @ 19:35 |
Blauwschimmelkaas, spruitjes, gemalen amandelen (dus alles als spijs, amaretto, bitterkoekjes ed), koffie, bleekselderij. | |
emmyemmy2 | zondag 20 januari 2019 @ 19:45 |
Ik houd niet zo van bonen en gedroogd fruit. Is meer een mentaal iets Er is niks dat ik echt niet lust | |
Lunatiek | zondag 20 januari 2019 @ 20:22 |
Gekookt, rauw, anders, of maakt niet uit? | |
Lunatiek | zondag 20 januari 2019 @ 20:24 |
Zelden gegeten maar niet opvallend smerig of zo. Net als wild een iets andere smaak. Paardenrookvlees: erg lekker. | |
Lunatiek | zondag 20 januari 2019 @ 20:26 |
Wat is er mis met die pasta's in vergelijking met andere vormen (farfalle, wokkel, tortelini, ravioli...) | |
Lunatiek | zondag 20 januari 2019 @ 20:30 |
Dat is genetisch bepaald dus. Zie mijn eerdere post, met link. | |
sinterklaaskapoentje | zondag 20 januari 2019 @ 20:34 |
Paprika, tomaat (los, rauw) Al eet ik het wel als het in iets anders zit als spaghettisaus. En salade in het algemeen, al eet ik het wel als het bij een restaurant op tafel komt (heb het toch betaald!!?!??!) Echt iets niet lusten is iets voor kinderen. Gewoon doorheen werken als een baas. | |
#ANONIEM | zondag 20 januari 2019 @ 20:35 |
Ik weet het. Wel erg vervelend bij mensen die vinden dat je het maar moet leren waarderen. Olijven vond ik altijd smerig, maar sinds een jaar of tien vind ik ze lekker. Maar met koriander zie ik dat niet veranderen. Ik eet het soms wel, maar gewenning of waardering blijft weg. Elke hap is een hap zeep. | |
LPFAN | zondag 20 januari 2019 @ 20:39 |
Ik heb hetzelfde met koriander inderdaad | |
FANN | zondag 20 januari 2019 @ 20:50 |
Zuurkool! alleen de lucht al | |
SacreCoeur | zondag 20 januari 2019 @ 21:05 |
Geen idee, zal wel tussen de oren zitten. Ik eet dus echt super graag penne maar die andere krijg ik er echt niet in. | |
JayHovah | zondag 20 januari 2019 @ 21:57 |
Ik denk dat het vooral een kwestie is van leren te eten / waarderen. Vroeger kon ik alleen maar spruitjes eten met een halve pot appelmoes er overheen, nu komt het geeneens op tafel. Kwestie van smaak ontwikkelen en je er voor openstellen. En ook een gevalletje “bij je ouders niet lekker vinden en het zelf wel lekker maken”. Ik heb wel een paar dingen die ik wel lust maar gewoon liever niet eet, rauwe witlof lust ik best wel maar ik heb liever wat anders. Enigste wat ik echt niet lust is bitterkoekjesvarianten (-koekjes, -vla, ameretto). Ik hoor ook wel eens dat mensen inktvisringen niet te eten vinden, maar bij navraag de boel helemaal dood en tot rubber gebakken hebben. Tja, dan lijkt het me ook niet te eten. Als je het geen herkansing geef en het goed bereid ga je het ook nooit lekker vinden. | |
datwouiknetzeggen | maandag 21 januari 2019 @ 01:15 |
Surströmming | |
Aventura | maandag 21 januari 2019 @ 03:21 |
Ik eet bijna alles, alleen lever maak ik nooit klaar. Ik hou niet van die typische smaak. Hoef ook geen smeerpaté en dergelijke. Zit her in een verrassingsdiner ofzo, dan eet ik het wel. | |
Eightyone | maandag 21 januari 2019 @ 06:13 |
Melk, als het gewoon in een glas zit ipv ergens in verwerkt te zijn. Als ik het ruik ben ik er alweer klaar mee. Het ergste: melk met vellen. Alle kaas die ouder is dan jong-belegen is ook een probleem. Kaas moet lekker zacht zijn. [ Bericht 15% gewijzigd door Eightyone op 21-01-2019 06:21:10 ] | |
#ANONIEM | maandag 21 januari 2019 @ 09:17 |
Oh ja, melk Karnemelk, choco en Fristi prima in te nemen, maar gewone melk krijg ik niet binnen | |
Mikeytt | maandag 21 januari 2019 @ 10:00 |
Appels welke niet Granny Smith/Pink Lady/Kanzi zijn Melkchocolade en witte chocolade Jonge kaas Andijvie Gember Witlof Spruitjes Zoete aardappel Zuurkool Knakworst Vla Diepvriesspinazie Kiwi Peer Zoute popcorn Nacho's / doritos Roomboter Melk Kwark, behalve naturel Rund Kip (behalve kipfilet) Pangafilet Calamaris Doperwten x383746938 Winegums | |
vosss | maandag 21 januari 2019 @ 10:24 |
Biefstuk | |
Mikeytt | maandag 21 januari 2019 @ 10:34 |
Dit ook indd Alleen te vreten met 2 kilo saus erop | |
KaheemSaid | maandag 21 januari 2019 @ 10:49 |
Qua eten ben ik echt slecht opgevoed, gelukkig eet ik inmiddels bijna alles op sommige vissoorten na. Baal er best wel van want vind dat ik alles moet eten, probeer het dan ook echt regelmatig maar dan ben ik er na twee hapjes echt klaar mee | |
Ceased2Be | maandag 21 januari 2019 @ 10:56 |
Fruit iig in de oorspronkelijke vorm, appelmoes en druivensap bijv. geen probleem. | |
Rewimo | maandag 21 januari 2019 @ 10:57 |
Paprika, rauwe tomaat en peulvruchten. En sukade, van die gore harde stukjes, bah. | |
Mikeytt | maandag 21 januari 2019 @ 11:49 |
Hebben alle fruitsoorten een gedeelde smaak ofzo? | |
ShevaJB | maandag 21 januari 2019 @ 11:55 |
Ik lust alles wel. Behalve een aantal Spaanse gerechten, kan zo ff niet op de benamingen komen. Een soort bruine brei, varkensbloed. En zwarte rijst, arroz negro? Dat is zwart omdat er inktvisinkt inzit. | |
Ceased2Be | maandag 21 januari 2019 @ 11:57 |
textuur / geur Kan over m'n nek gaan van sinaasappel en banaan. sommige fruitsoorten allergisch voor en anderen ga ik gewoon echt over m'n nek van als ik het in m'n mond heb. van kinds af aan al | |
#ANONIEM | maandag 21 januari 2019 @ 12:04 |
Dat hoor je vaker bij ASS-ers, overgevoeligheid voor structuren in hun mond. Ik heb dat juist met bepaalde structuren op m'n handen/vingers | |
nogeenoudebekende | maandag 21 januari 2019 @ 12:09 |
Week- en schaaldieren. Voor de rest eigenlijk alles wel. Wel mijd ik zaken waarvan ik oprispingen krijg zoals anijs of komkommer maar daar vind ik de smaak wel lekker van. | |
junkiesietze | maandag 21 januari 2019 @ 15:22 |
Garnalen, inktvis. Verder houd ik wel van vis | |
4EverBlackEyed | maandag 21 januari 2019 @ 15:43 |
Oesters, mosselen, garnalen/ gamba's etc. | |
ok01 | maandag 21 januari 2019 @ 16:01 |
Hutspot en stampot | |
Mutsaers__78 | maandag 21 januari 2019 @ 16:20 |
Niet lusten is één ding, absoluut niet lekker vinden is iets anders. Niet lekker: Erwtensoep (die structuur....) Levertjes (die structuur...) Salades als huzaren, rundvlees, eier, aardappel, etc. Alsof ik een hap mayonaise naar binnen werk. Alles wat uit de magnetron komt: Die slapheid... Vis. Die geur... | |
Redbullkid | maandag 21 januari 2019 @ 16:59 |
- Champignons en andere paddestoelen (hoe kunnen mensen dit eten ) - Pindakaas - Zuurkool (echt super smerig ) - Oesters - Bijna alle soepen (groente, kip en uiensoep is wel ok) - Witlof - Olijven - Augurk - Kroten - Alle kaas dat ouder is dan jong belegen of van die vage schimmelkaas (geitenkaas ) - Tomaat - Dorito's chips | |
Sunshine1982 | maandag 21 januari 2019 @ 18:04 |
Geitenkaas is geen schimmelkaas | |
#ANONIEM | maandag 21 januari 2019 @ 18:47 |
Hutspot is een soort stamppot. | |
#ANONIEM | maandag 21 januari 2019 @ 18:48 |
Hoe dan? Tussen soepen onderling is er heel veel variatie mogelijk qua smaak en structuur. | |
#ANONIEM | maandag 21 januari 2019 @ 19:33 |
Misschien omdat die helder zijn. Ik ken ook iemand die alleen heldere soepen 'lust'. Maar die eet ook geen pastasaus en zo, want je ziet niet zo makkelijk wat er in zit. | |
#ANONIEM | maandag 21 januari 2019 @ 19:35 |
Maar er zijn verschillende meer heldere soepen dan hij noemt. | |
#ANONIEM | maandag 21 januari 2019 @ 19:44 |
Klopt, maar als wat ik zei waar is, verwacht ik niet dat hij wat anders probeert dan 'standaard' voedsel. | |
capricia | maandag 21 januari 2019 @ 19:46 |
Ik lees dit lijstje voor aan mijn 7 jarige dochter. Ze is het helemaal met je eens. Behalve bietjes. Die lust ze wel. Net als hele oude brokkelkaas. Die lust ze ook. | |
Rianne84 | maandag 21 januari 2019 @ 20:00 |
Leuk. Ik identificeer me ook wel met een 7 jarige | |
uniekhoorn | maandag 21 januari 2019 @ 20:10 |
Oja die amandelen.. vergeten | |
Myraela | maandag 21 januari 2019 @ 20:13 |
Rauwe andijvie. | |
Het_Bokje | maandag 21 januari 2019 @ 20:16 |
Boerenkool met piccalilly? Nooit geprobeerd... ga ik deze week proberen te maken! (en gewoon met aardappelen enz? (duh) ) [ Bericht 0% gewijzigd door Het_Bokje op 21-01-2019 20:16:48 (boerenkool voor snelle lezers) ] | |
maily | maandag 21 januari 2019 @ 20:19 |
Gewoon de boerenkoolstamppot maken zoals je gewend bent .... en dan aan tafel piccalilly erbij .... | |
Nismo91 | maandag 21 januari 2019 @ 20:21 |
Rookworst | |
Sunshine1982 | maandag 21 januari 2019 @ 20:23 |
Die Veluwse rookworst van AH is anders heerlijk en totaal niet te vergelijken met Unox. | |
Nismo91 | maandag 21 januari 2019 @ 20:25 |
Unox, Hema... als ik zon ding ruik dan heb ik al geen honger meer Zijn die Veluwse worsten echt anders ? | |
Sunshine1982 | maandag 21 januari 2019 @ 20:27 |
Nou ja, het is wel een rookworst. Maar hij is heerlijk sappig. Als je deze gegeten hebt wil je echt nooit meer een Unox. | |
Lunatiek | dinsdag 22 januari 2019 @ 00:32 |
Of een bij de echte slager kopen. Probeer dan eens de grove rookworst. | |
Lunatiek | dinsdag 22 januari 2019 @ 00:34 |
Heb je toevallig Aziatische genen? | |
#ANONIEM | dinsdag 22 januari 2019 @ 06:50 |
Nope, lange blonde blanke Fries hiero | |
iteejer | woensdag 23 januari 2019 @ 13:39 |
Een tozik. | |
Lucky_Strike | woensdag 23 januari 2019 @ 13:43 |
| |
FutureFairytale | woensdag 23 januari 2019 @ 13:48 |
ik wel en toevallig vind ik normale melk en yoghurt en boter (dus zonder toevoegingen) ook echt niet lekker. De geur van margarine moet ik bijna van kokhalzen. Maar ik ben dol op kaas en dat schijnt dan weer tegen te spreken. | |
Dagoduck | woensdag 23 januari 2019 @ 13:49 |
Champignons inderdaad. Verder ben ik geen fan van (hele) gekookte bladgroenten. Dit idee: Geef mij het dan maar rauw, zodra het slap en gekookt is ga ik ervan over mijn nek | |
Karzai | woensdag 23 januari 2019 @ 13:57 |
Mja ik eet eigenlijk alles wel spruitjes zijn niet zo lekker maar als je ze bakt met wat spekjes gaat het prima schapenkaas en hele sterke geitenkaas ook niet zo'n fan van | |
Cat-astrophe | woensdag 23 januari 2019 @ 14:00 |
Kaas Gesmolten gaat het nog enigszins, maar dat is meestal omdat het dan laffe en smaakloze kaas is die over een gerecht is heengepleurd. Roomkaas (met mate) gaat ook nog wel. Maar plakken kaas De geur en textuur Melk, blegh. Met wat chocomel erbij gaat het wel Orgaanvlees. Vooral zwezerik. Buuuuhhhh! Olijven vind ik niet lekker, haal ze uit een gerecht als het kan maar eet ze wel. Koffie in de ochtend = niet te hachelen en de hele dag maagpijn. Maar later op de dag gaat het wel, al zal ik altijd liever voor thee kiezen. | |
Karzai | woensdag 23 januari 2019 @ 14:02 |
Voor de rest eet ik nooit meer van die goedkope diepvries pizza's, stuk karton met weinig tot niks erop | |
Sicstus | woensdag 23 januari 2019 @ 14:20 |
Ik vind het trouwens wel een afknapper als mensen (relatief) veel dingen niet lusten. | |
Karzai | woensdag 23 januari 2019 @ 14:30 |
Ach als je honger hebt eet je alles, Zo'n grote levende larve weghappen lijkt me ook walgelijk | |
Karzai | woensdag 23 januari 2019 @ 14:32 |
Of alle insecten eigenlijk | |
#ANONIEM | woensdag 23 januari 2019 @ 15:53 |
Dat je zo’n beest kapot bijt in je mond en al die vochtige troep uit zo’n beest in je mond komt. | |
LangeTabbetje | donderdag 24 januari 2019 @ 11:57 |
Ik dacht op de markt in Taipei, dat er hondestront op straat lag, of dat iemand in de hondestront had gestaan...... bleken we 50 meter van de stinky tofu stand te staan | |
Kerftminister | vrijdag 25 januari 2019 @ 15:09 |
Ik krijg echt enorme rillingen, kippenvel en een hele vieze smaak in mijn mond van chocolade. Dat is het enige wat ik echt niet lust. Stinky Tofu heb ik ook op. Vond dat echt reuze meevallen. Snapte de controverse niet zo. | |
fotostarter | vrijdag 25 januari 2019 @ 15:53 |
Ik eet geen vis. Of ik het lust geen idee, maar krijg het gewoon niet weg. Champignons en groentesoep hoef ik ook niet. | |
DeHovenier | zaterdag 26 januari 2019 @ 22:56 |
Paddestoelen en zeevruchten. | |
Chinless | zaterdag 26 januari 2019 @ 22:57 |
Mosselen. | |
DeHovenier | zaterdag 26 januari 2019 @ 23:11 |
Oh, en orgaanvlees en bloedworst. | |
pokkerdepok | zaterdag 26 januari 2019 @ 23:13 |
RODE GROENTE | |
fluitbekzeenaald2.0 | zondag 27 januari 2019 @ 09:57 |
Boerenkool. Zuurkool. Engelse drop. | |
FlippingCoin | zondag 27 januari 2019 @ 10:03 |
Dat verschilt nogal erg in smaak toch? Of je nou rode kool bietjes of rode paprika hebt. | |
spierbal | zondag 27 januari 2019 @ 10:04 |
Warme tomaat Maar goed het geen wat ik niet lust zal ik zelf niet maken, maar ik ben niet zo zwakzinnig dat ik zeg o dat lust ik niet dus ik eet het gerecht niet. | |
pokkerdepok | zondag 27 januari 2019 @ 16:50 |
ik bedoel eigenlijk rode kool en bietjes. en paprika en tomaat vind ik meer vruchten. | |
Majoraan | maandag 28 januari 2019 @ 13:41 |
Tuinbonen, witlof, rozijnen, amandel, marsepijn | |
Red_85 | maandag 28 januari 2019 @ 15:16 |
Volwassen leren het niet eten. Kinderen hebben tussen de 25.000 en 30.000 smaakpapillen, volwassenen 10.000. Bitter en zuur worden minder extreem daardoor. | |
noodgang | maandag 28 januari 2019 @ 16:31 |
Zuurkool | |
Majoraan | dinsdag 29 januari 2019 @ 01:25 |
Kerststol, alle vulling van een kerststol is waar ik van walg. Stukjes sukade, gember, rozijnen en amandel. Toch is het gek, ik lust geen asperges, maar aspergesoep vind heerlijk. Hetzelfde geldt voor champignons. En voor veel meer ingrediënten. Ik lust geen krenten, maar krentenbol vind ik lekker, nadat ik de krenten er grotendeels uitgepulkt heb Als ik moet bedenken wat ik het allervieste vind, is (behalve vis) dat amandel. . Zolang het niet duidelijk de boventoon voert is het okee, maar bijv. dissorono, als ik het ruik ga ik al bijna over mijn nek | |
soapie | donderdag 7 februari 2019 @ 13:22 |
Spruiten en alles waar prei in zit.... Oh en banaan!! | |
polariteit | woensdag 13 februari 2019 @ 22:23 |
Ik weiger al mijn hele leven om kaas lekker te vinden. Kaas eten is prima als het bij. op m'n pizza zit, maar ik wil die smaak niet proeven en ik wil zeker niet van die vieze gesmolten slierten... Dus als ik het niet wil proeven of voelen, waarom zou ik het dan eten | |
Isabeau | woensdag 13 februari 2019 @ 22:26 |
Zeekraal. | |
Geenfrietmaarpatat | donderdag 14 februari 2019 @ 03:02 |
Bloemkool, mierikswortel, witlof, biefstuk, komijnkaas en oude kaas, rauwe tomaten, brie, inktvis, koolraap, bloedworst | |
Joran-Joran | donderdag 14 februari 2019 @ 03:16 |
-Koriander -Bleekselderij | |
DrDarwin | donderdag 14 februari 2019 @ 08:05 |
Alsof God een engel naar de aarde heeft gezonden met het recept voor deze Amaretto. | |
Gia | donderdag 14 februari 2019 @ 15:34 |
Tuinbonen lust/eet ik niet. Snert en bonensoep vind ik niet lekker. Verder ben ik niet zo van het vreemde voedsel, zoals kikkerbilletjes of insecten. Oja, orgaanvlees eet ik ook niet. Brr... [ Bericht 12% gewijzigd door Gia op 15-02-2019 12:35:55 ] | |
Cronometer | donderdag 14 februari 2019 @ 22:51 |
Ik lust geen: s zwarte olijven vis tomaten sinaasappelen en eigk zowat elke soort fruit melk (drink ik soms wel ivm gezonde vetten) spinazie bloemkool etc etc Ik vind het eigenlijk vervelend, ik merk dat mijn smaak is veranderd, voorheen vond ik vis heerlijk, tomaten ook. al die andere dingen ook. ik stond een keer op en toen vond ik alles vies. | |
aquawoman | vrijdag 15 februari 2019 @ 12:02 |
Banaan Lever In mindere mate: Bietjes Bloedworst Zwezerik Fruit of zoetigheid in mijn hartige eten (met uitzondering van soms appel of watermeloen met feta salade) Vlees met vetranden na bereiding | |
mschol | vrijdag 15 februari 2019 @ 12:22 |
volgens marzman stel je je aan | |
Nismo91 | vrijdag 15 februari 2019 @ 12:27 |
Mossels | |
Metalfreak | vrijdag 15 februari 2019 @ 13:31 |
Ook een goeie: rucolasla Echt, waarom doet toch iedereen alsof dat zo geweldig lekker is en moet dat altijd en overal tussen zitten tegenwoordig? Het verneukt gewoon de smaak van elk gerecht waar het tussen zit. Denk je "hey, een lekker broodje met vlees", blijken ze het verneukt te hebben door er een half bos aan rucola op te flikkeren en proef je niets meer van het vlees. Het heeft niet voor niets die vieze ranzige overheersende bittere smaak, het is de waarschuwing van moeder natuur dat je het niet moet eten Hoe verknoei ik een gerecht? Les 1: flikker er rucola bij Bonusles 1a: flikker er koriander bij | |
FutureFairytale | vrijdag 15 februari 2019 @ 13:42 |
Iets niet lekker vinden begrijp ik. Maar iets weigeren lekker te vinden niet. | |
Gia | vrijdag 15 februari 2019 @ 13:45 |
Ik vind dat wel lekker. Echt een toevoeging aan bijna elk gerecht. Vooral over de spaghetti erg lekker. | |
Metalfreak | vrijdag 15 februari 2019 @ 13:50 |
Dat snap ik dus echt niet, dan kun je net zo goed een zak rucola leegvreten, smaakt hetzelfde | |
Zorro | vrijdag 15 februari 2019 @ 13:50 |
Alles wat van nature in het water gelegen heeft (voordat een bijdehand hier zegt dat alles wat gekookt is in het water gelegen heeft) Orgaanvlees Champignons. Peultjes | |
Gia | vrijdag 15 februari 2019 @ 13:59 |
Je moet wel doseren, natuurlijk. Net zoveel dat het iets toevoegt, maar niet te erg overheerst. Het heeft een wat nootachtige smaak, die ik zo lekker vind. | |
uniekhoorn | vrijdag 15 februari 2019 @ 15:48 |
inerdaad. rukkola is zo vies | |
Cronometer | vrijdag 15 februari 2019 @ 20:21 |
Hij kan gelijk hebben | |
quirina | zaterdag 16 februari 2019 @ 01:05 |
Geitenvlees Snijbonen Rabarber Zwitserse kaas uit zo’n strooibusje Zure haring | |
Prego | zaterdag 16 februari 2019 @ 16:40 |
Champignons, toen ik klein was niet, en 37 jaar later nog steeds niet. De geur, de smaak, de textuur Bah, nee, echt niet, nooit niet | |
bloempjuh | zaterdag 16 februari 2019 @ 16:41 |
Goor: Eten dat in de verkeerde categorie zit. Bijvoorbeeld zoete ingrediënten in een hartig gerecht. Of snoep dat zuur smaakt. Heel goor: Satésaus (krijg ik echt de kriebels van), warme mayo, blauwe kaas, gekookte groenten (volgens mij heb ik een wortels-uit-pot/blik-trauma), rode kool... eigenlijk best veel. | |
Prego | zaterdag 16 februari 2019 @ 16:46 |
oh ja, deze ook | |
bloempjuh | zaterdag 16 februari 2019 @ 16:48 |
Gruwelijk. Ik wil saus van de friettent ook altijd apart. Of gebruik mayo uit mijn eigen koelkast. | |
Spanky78 | zaterdag 16 februari 2019 @ 16:59 |
Champignons, door de textuur. Ik vind de smaak prima. Het ergste zijn champignons uit blik of pot. Daar krijg ik echt de rillingen van. En tilapia, dat is zo goor. Moddersmaak gemengd met veel te veel vissige smaak. Blurgh. Ik eet verder alles dat goed is klaargemaakt, dus ook als ergens wat champignons in verwerkt zitten. Maar van die grote stukken, nee. | |
mschol | zaterdag 16 februari 2019 @ 17:08 |
omnom rauwe champignons | |
Luxuria | zaterdag 16 februari 2019 @ 17:12 |
Tuinbonen | |
mascara-klodder | zaterdag 16 februari 2019 @ 19:05 |
Pasta En dan ook echt alle soorten Blauwschimmel en geitenkaas kan ik ook niet waarderen ....rill Orgaan en lamsvlees: bluggggg | |
Tegan | zaterdag 16 februari 2019 @ 19:10 |
Kaas. Mosselen, hollandse garnalen, inktvis. Zuurkool. Insecten. Verder lust ik eigenlijk meestal alles wel. | |
Kreator | zaterdag 16 februari 2019 @ 19:16 |
Banaan. Thee. Banaan zou ik nog wel eten als het echt moet. Thee vind ik echt heel goor. | |
soapie | zaterdag 16 februari 2019 @ 19:27 |
Koffie! | |
Burdie | zaterdag 16 februari 2019 @ 19:34 |
Grapefruit . Tutti fritti. Orgaanvlees. En wild ben ik ook niet gek op. Tuinbonen vond ik vroeger altijd lekker, nu niet meer helaas. Verder lust ik bijna alles . | |
Lucky_Strike | zaterdag 16 februari 2019 @ 19:59 |
Ja! | |
Cat-astrophe | zaterdag 16 februari 2019 @ 22:17 |
Dat is hetzelfde als zeggen dat je geen groenten lust. Zoveel soorten thee, zoveel smaakjes | |
Kreator | zaterdag 16 februari 2019 @ 22:24 |
Stinkend warm water is vies in alle smaakjes. Nog nooit thee gehad die niet heel vies was en omdat niemand gelooft dat ik smaak x, Y of z ook vies vindt proef ik af en toe wel wat. | |
_Arual_ | zaterdag 16 februari 2019 @ 22:36 |
Lust je wel drinkbouillon? Ik ken verschillende mensen die geen drankjes gebaseerd op warm water blieven. Geen thee, geen koffie, geen bouillon, geen cup-a-soup. | |
Trashcanman | zaterdag 16 februari 2019 @ 22:38 |
Pindakaas vind ik goor, verder zijn er voor zover ik weet geen dingen die ik niet lust. | |
mschol | zaterdag 16 februari 2019 @ 22:40 |
en iedereeen die je raar aankijkt dat je geen koffie drinkt | |
Trashcanman | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:06 |
Vind ik op zich geen vreemd iets, en dat terwijl ik zwaar cafeïne verslaafd ben. | |
Kreator | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:08 |
Alles behalve thee gaat er prima in. | |
minilot | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:21 |
Groene thee vind ik nog wel te doen, verder eens met Kreator (over thee althans - bananen zijn fantastisch). Veel theeën geprobeerd, allemaal een zeer matig bakje warm water met treurig bijsmaakje bevonden. Niet lusten, zo zou ik het niet willen noemen. Ik kan het theoretisch best opdrinken. Maar ik vind er geen klap aan. | |
capricia | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:24 |
Ik vind thee niet choor. Maar ik vind er gewoon niets aan. Doe mij maar koffie. Thee maak je me niet blij mee. En smaakjes hoef ik al helemaal niet. | |
#ANONIEM | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:25 |
Dit. Ik krijg het wel weg, maar ik ben zeker geen liefhebber. Daarnaast begon ik ook helemaal te trillen en me opgejaagd te voelen toen ik een bak zwart koffie op m’n werk had opgedronken. Het leek bijna alsof ik drugs had gebruikt. Ik ging echt heel hard op die cafeïneboost. | |
minilot | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:29 |
Als drugs meetelt, dan nomineer ik de smaak van ketamine; die afterdrip is weerzinwekkend smerig. Huuu. | |
#ANONIEM | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:39 |
Keta, MDMA, coke, pep: alemaal een nare medicijnsmaak. En ik kan het weten, want ik heb alles gebruikt wat God verboden heeft. | |
Ferdii | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:40 |
Bananen, smerig smeuiig stinkend goedje, en dan heb ik het nog niet gehad over die slappe schil die achter blijft | |
Lucky_Strike | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:40 |
Drugs telt niet mee | |
eRKa | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:42 |
Op vis na lust ik Alles. En wil geen enkele vis eten, ook niet de forellen die ik zelf vang. | |
minilot | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:46 |
Komijnekaas dan! Bleerrgh. Ik vind komijn als specerij in heel veel gerechten fantastisch maar in kaas: bah. | |
Sunshine1982 | zaterdag 16 februari 2019 @ 23:53 |
Ja! Deze vergeet ik helemaal. En corned beef ook | |
soapie | zondag 17 februari 2019 @ 07:43 |
| |
Beathoven | zondag 17 februari 2019 @ 08:10 |
Zure haring - groente en dergelijke vind ik wel ok op zuur maar vis niet. Leverpastei - vleesspread is niet mijn ding. Dubbele espresso - zeer vaak gedronken maar kreeg er eens hartkloppingen van en sindsdien zie ik t als vergif. Cassava - smaakt ongeveer zoals een aardappel maar heeft een dradige en groffe structuur met taaie delen. sigarettenrook- ik voeg 'm maar even toe. Ik rook zelf niet en was vroeger niet heel erg tegen de lucht en vond dat rokers moesten kunnen roken. Maar sinds ik weet dat je als roker / meeroker blootgesteld wordt aan grotere hoeveelheden cadmium blijf ik liever ver uit de buurt. Helaas was de maatschappij er vroeger op ingericht dus voor de meeste rokers / meerokers is het al gebeurd maar voor de huidige generatie is 't beter. [ Bericht 10% gewijzigd door Beathoven op 17-02-2019 08:21:43 ] | |
FutureFairytale | zondag 17 februari 2019 @ 10:30 |
Ik drink maar 1 soort thee; English Breakfast, met schepje suiker. Qua eten hou ik van alles, qua drinken vind ik heel veel niet lekker. Koffie, appelsap, bier, wijn... | |
soapie | zondag 17 februari 2019 @ 10:35 |
Ik ook, liefst met een beetje melk... | |
marzman | zondag 17 februari 2019 @ 11:21 |
Je moet de schil ook niet opeten, bij mandarijnen is die ook niet lekker en bij kokosnoten te taai. | |
.Sparkling. | maandag 18 februari 2019 @ 00:09 |
Rucola. Al ben ik van pure walging naar enigszins acceptabel gegaan omdat je er niet omheen kunt, het zit echt overal op. Thuis gebruik ik het nooit, 1 blaadje rucola in een gerecht of op een broodje en ik proef ook alleen nog maar rucola. Blauwschimmelkaas. Met enige regelmaat probeer ik het weer omdat ik er eigenlijk niet tegen kan dat ik iets echt niet lust. Maar nee, het smaakt precies zoals ik me een voorstelling maak bij de meest vieze zweetvoeten die er bestaan. En oesters, snot dat naar zeewater smaakt | |
111210 | maandag 18 februari 2019 @ 00:21 |
Roerei met ui en tomaat. Dit aten we vroeger wel eens en vond ik altijd zo smerig. Waarschijnlijk lust ik het nu wel, want eieren, tomaten en uien eet ik regelnatig los of in andere gerechten. Maar als ik aan vroeger denk dan wil ik het niet eens proberen. | |
thabit | maandag 18 februari 2019 @ 14:06 |
Nepboter (margarine). Door er alleen aan te denken ga ik al kokhalzen. . | |
Metalfreak | maandag 18 februari 2019 @ 14:20 |
Dit ja, ik zou echt geen reden kunnen verzinnen om thee te drinken, heb liever een glas koud water. Maar hetzelfde geldt voor mij voor koffie, ik krijg het wel weg, maar lekker ga ik het niet vinden, ik blijf het maar proberen, maar ik snap dus echt dat verafgoden van het fenomeen koffie niet. | |
thabit | maandag 18 februari 2019 @ 14:30 |
Chocola met munt erin. Chocola en munt zijn beide erg lekker, maar de combinatie . | |
Cronometer | maandag 18 februari 2019 @ 14:32 |
VOnd ik eerst ook goor, nu eet ik ze. Ha eet er nu zelfs een. | |
minilot | maandag 18 februari 2019 @ 14:55 |
| |
Sunshine1982 | maandag 18 februari 2019 @ 16:02 |
After eight! | |
mschol | maandag 18 februari 2019 @ 16:38 |
een los stuk (melk/pure) chocola *ril* maar bv een snickers, mars, koekje met een beetje chocolade, of chocolade dranken zoals chocolademelk: prima, maar wel in mate. witte chocola is dan weer wel prima (jaja, eigenlijk geen chocolade) |