Jammer, maar wel verstandig. Ik stond twee dagen nu een van mijn oogoperaties in een musical ‘omdat ik zeker wist dat dat mak-ke-lijk moest kunnen’. Leverde me twee weken extra ziektewet opquote:Op zaterdag 19 januari 2019 17:44 schreef AnneX het volgende:
Het Galabal.
https://www.zeelandnet.nl(...).html?setcookie=true
Wat wel jammer is, dat ik morgen niet meedoe met het optreden van ons popkoor in de poptempel Paradiso in Amsterdam
Dank voor ondersteuning.quote:Op zaterdag 19 januari 2019 17:48 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Jammer, maar wel verstandig. Ik stond twee dagen nu een van mijn oogoperaties in een musical ‘omdat ik zeker wist dat dat mak-ke-lijk moest kunnen’. Leverde me twee weken extra ziektewet op
Da's zeker jammer. Zo geoefend en dan niet mee kunnen doen. Ga je wel kijken?quote:Op zaterdag 19 januari 2019 17:44 schreef AnneX het volgende:
Het Galabal.
https://www.zeelandnet.nl(...).html?setcookie=true
Wat wel jammer is, dat ik morgen niet meedoe met het optreden van ons popkoor in de poptempel Paradiso in Amsterdam
😳 🤪 😎 ik moest lachen. Kijken.quote:Op zaterdag 19 januari 2019 17:54 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Da's zeker jammer. Zo geoefend en dan niet mee kunnen doen. Ga je wel kijken?
Snap je helemaal (kijken=luisteren ) En 's avonds rondbanjeren in Amsterdam in je uppie met een slecht ook is ook geen goed idee.quote:Op zaterdag 19 januari 2019 17:58 schreef AnneX het volgende:
[..]
😳 🤪 😎 ik moest lachen. Kijken.
Er komen vast filmpjes voorbij. Veel filmpjes.
(Half tien ‘s avonds en bij nacht door Adam, auto P reserveren. Neuh. )
Geen provinciaaltje op stap.
Wel op 40 graden gewassen om kleurverlies te voorkomen?quote:Op zaterdag 19 januari 2019 18:23 schreef derLudolf het volgende:
De was hangt te drogen [ afbeelding ]
denk gewoon het wasmiddel wat Jules een tijd heeft aanbevolenquote:Op zaterdag 19 januari 2019 18:25 schreef golfer het volgende:
[..]
Wel op 40 graden gewassen om kleurverlies te voorkomen?
Dit was een 20 graden wasje van in totaal een kwartiertjequote:Op zaterdag 19 januari 2019 18:25 schreef golfer het volgende:
[..]
Wel op 40 graden gewassen om kleurverlies te voorkomen?
als al mijn was zo zwart werd zou ik er voor tekenenquote:Op zaterdag 19 januari 2019 18:30 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Dit was een 20 graden wasje van in totaal een kwartiertje
Je eet enkel de peper?quote:Op zaterdag 19 januari 2019 19:15 schreef Barreltje het volgende:
Fotowas!
Hier eten we vanavond Tom Kerridge.. hij schreef een dieet boek dus eten we daar nu uit.. chili con carne zonder bonen.. ik vind het best vreemd...
En vlees natuurlijk. Maar wel apart jaquote:
Wat is de redenatie daarachter dat je de bonen moet weglaten?quote:Op zaterdag 19 januari 2019 19:15 schreef Barreltje het volgende:
Fotowas!
Hier eten we vanavond Tom Kerridge.. hij schreef een dieet boek dus eten we daar nu uit.. chili con carne zonder bonen.. ik vind het best vreemd...
Minder luchtig?quote:Op zaterdag 19 januari 2019 19:41 schreef Molo het volgende:
[..]
Wat is de redenatie daarachter dat je de bonen moet weglaten?
Bonenwindjesquote:
Rolfilmquote:
Jup, good old Ilford HP5+ ontwikkeld in Rodinalquote:
Een blast from the pastquote:Op zaterdag 19 januari 2019 19:53 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Jup, good old Ilford HP5+ ontwikkeld in Rodinal
Van Vandenberg? En Whitesnake?quote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:07 schreef Anthraxx het volgende:
Ik heb net een aflevering van Uur van de Wolf teruggekeken: Ad van den Berg. Enorm sympathiek . Zijn nieuwe band ken ik wel, maar nooit echt verder in verdiept . De zanger is overdag nog gewoon boer en doet dit er 's avonds "even" bij.
Die ja. De gitarist. De zanger van zijn nieuwe band had ik het over. Maar ze volgens voornamelijk Ad. Erg sympathiek komt die over. Ondanks het grote succes dat hij heeft gehad.quote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:13 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Van Vandenberg? En Whitesnake?
Ik had broccoli met wormen, ik winquote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:13 schreef fietsie het volgende:
Het eten was echt vies.
Diepgevroren BBQ pakket van deze zomer; marinade was vast niet bedoeld om zo lang op vlees te zitten
Kwispelden ze nog op je bord?quote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:18 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik had broccoli met wormen, ik win
Nu maar bakkie kwark dan
Tof!quote:
Even opgezocht. Jan Hoving is kippenboer begrijp ik.quote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:15 schreef Anthraxx het volgende:
[..]
Die ja. De gitarist. De zanger van zijn nieuwe band had ik het over. Maar ze volgens voornamelijk Ad. Erg sympathiek komt die over. Ondanks het grote succes dat hij heeft gehad.
Gelukkig niet maar ik hoef even geen broccoli meerquote:
Heerlijk datquote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:19 schreef Sunnythesun het volgende:
Ieuuwwwww...
Mijn eggplant parmezan was heel lekker geworden Gelukkig vond mijn broertje dat ook, het is zijn lievelingseten maar ik had het nog nooit voor hem gemaakt.
klinkt goed!quote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:26 schreef Molo het volgende:
[..]
Heerlijk dat
Niet gezond, wél heerlijk. Dit weleens gemaakt?
http://spanishsabores.com(...)-honey-spanish-food/
Serieus heel heel erg lekker. En makkelijkquote:
Oh dat klinkt lekker.quote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:26 schreef Molo het volgende:
[..]
Heerlijk dat
Niet gezond, wél heerlijk. Dit weleens gemaakt?
http://spanishsabores.com(...)-honey-spanish-food/
Aubergine grillen en tahindressing met Turkse sambal eroverheen? Of Turkse groene pepertjes erbij en feta/witte kaasquote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Oh dat klinkt lekker.
Ik zoek voor komende week nog iets Turksigs met aubergine voor bij Turkse pizza. Heeft iemand een leuke tip?
Mensen die anderen hun dieetbeperkingen opleggen?quote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:45 schreef Molo het volgende:
WIE LUST ER NOU GEEN GEBAKKEN AUBERGINES????
Ja geen idee.quote:Op zaterdag 19 januari 2019 19:41 schreef Molo het volgende:
[..]
Wat is de redenatie daarachter dat je de bonen moet weglaten?
Jawelquote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:49 schreef Molo het volgende:
[..]
Aubergine grillen en tahindressing met Turkse sambal eroverheen? Of Turkse groene pepertjes erbij en feta/witte kaas
https://www.kokenmetkarin(...)gehakt-en-aubergine/quote:Op zaterdag 19 januari 2019 20:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Oh dat klinkt lekker.
Ik zoek voor komende week nog iets Turksigs met aubergine voor bij Turkse pizza. Heeft iemand een leuke tip?
Lekker auberginesquote:Op zaterdag 19 januari 2019 21:35 schreef Clubsoda het volgende:
[..]
https://www.kokenmetkarin(...)gehakt-en-aubergine/
Wat veel voor een bijgerecht, maar die yoghurtsaus is heel lekker. En pijnboompitten, granaatappel en peterselie.
En mijn absolute lievelings is halve gegrilde aubergine (kruislings ingesneden) met sumak, labneh, peterselie en een beetje olijfolie.
Tjonge zeg, dat forensen wat ik sinds kort doe heeft tot gevolg dat ik eindelijk weer eens boeken lezen. Na 2,5 week heb ik er al twee uitgelezen, dat is normaalgesproken ongeveer mijn jaarlijks quotum
Gut ja, daar bestaan kruidenmixen voor. Zelf kruiden is net zo makkelijk.quote:Op zaterdag 19 januari 2019 21:04 schreef Barreltje het volgende:
Ja geen idee.
Volgende keer vervangen we de helft van het gehakt voor de bonen.. is calorie vriendelijker..
Was wel erg lekker met het zelf maken van de kruiden mix en wat zelf gemaakte tortilla chips..
Ook wbt smaak anders?quote:Op zaterdag 19 januari 2019 22:03 schreef fietsie het volgende:
Hier trouwens dit jaar ervaren dat aubergines uit de winkel en aubergines uit eigen tuin een behoorlijk verschil in vochtcontent hadden; winkelaubergines waren na het roosteren gehalveerd, tuinversie nauwelijks.
Iets bitterder; ik gebruik ze vooral in melizano, en die smaakte "voller" van eigen kweek.quote:
Wij hebben hier een Griekse meneer die met een Friese mevrouw getrouwd is, twee dorpen verderop, en 'szomers runt die met zijn (alleen grieks sprekende) broer een afhaaltentje.quote:Op zaterdag 19 januari 2019 22:07 schreef Isabeau het volgende:
Melizano was 1 van de recepten die ik wel lekker vond.
Als One night stand?quote:
Melanzane Is Italo Amerikaans slang voor een neger, maar dat wist je waarschijnlijkquote:
Er ging een heel oud belletje rinkelen en was diep aan t nadenken (in de goede richting)quote:Op zaterdag 19 januari 2019 22:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Melanzane Is Italo Amerikaans slang voor een neger, maar dat wist je waarschijnlijk
Dan moet je echt ook een keer naar het Scheepvaartmuseum. Daar hebben ze een prachtige collectie kaarten van onder andere de beroemde cartograaf Blaeu.quote:Op zaterdag 19 januari 2019 22:02 schreef Isabeau het volgende:
Vanmorgen naar Rijksmuseum geweest. Amsterdam om 8.45 is best te doen. Fijn zelfs. Rond 12 uur weer zelfde drama als altijd qua drukte. Ik heb een nieuwe held gevonden. Jacob van Deventer, cartograaf. Ik hou van kaarten en atlassen
Rinkelen met een belletje doet mij weer denken aanquote:Op zaterdag 19 januari 2019 22:32 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Er ging een heel oud belletje rinkelen en was diep aan t nadenken (in de goede richting)
Ja, ik weet het Ik wil daar dit jaar ook nog een keer naar toe, het is al zeker 10+ jaar geleden dat ik er ben geweest.quote:Op zaterdag 19 januari 2019 22:32 schreef golfer het volgende:
Dan moet je echt ook een keer naar het Scheepvaartmuseum. Daar hebben ze een prachtige collectie kaarten van onder andere de beroemde cartograaf Blaeu.
Helemaal dit.quote:Op donderdag 17 januari 2019 18:14 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik kan elke zaterdag, als er maar voor eind deze maand een datum wordt gekozen, want dan kan ik er rekening mee houden
Heh, kijk aan - ondanks het gezeik van mensen vooraf! Jeuj!quote:Op zondag 20 januari 2019 02:54 schreef Kreator het volgende:
8 wijn, twee bier. Het was een gelaagde meet.
Tevens gezoend .
Truste fok
zag het hier laatst staan in zo'n vaag winkeltje op de kanaalstraat, geloof dat het persepolis was....quote:Op zondag 20 januari 2019 08:05 schreef minilot het volgende:
En nog meer CUL-gerelateerd: ik bakte gisteren een eerder gemaakt succesrecept.. https://www.davidlebovitz(...)h-shortbread-recipe/
..maar met Zeeuwse keukenstroop in plaats van golden syrup.
Pre-aansnijden:
[ afbeelding ]
Niet mislukt, maar miste toch echt wel wat in de smaak. Zeer matig dat zowel de Jumbo als de AH als mijn dichtstbijzijnde Sligro zijn opgehouden met golden syrup verkopen en dat je het alleen nog maar voor tigmiljard euro kan bestellen bij webshopjes met Britse specialiteiten.
Nja, OV naar Utrecht kost me meer dan online bestellen ;-)quote:Op zondag 20 januari 2019 08:19 schreef liedetector het volgende:
[..]
zag het hier laatst staan in zo'n vaag winkeltje op de kanaalstraat, geloof dat het persepolis was....
groene luifel 1,95 valt me nog meequote:Op zondag 20 januari 2019 08:24 schreef minilot het volgende:
[..]
Nja, OV naar Utrecht kost me meer dan online bestellen ;-)
Maar online bestellen heeft dan weer niet het voordeel van een potentiele date met jou!
En AH meldt het product inderdaad nog wel op de website, maar het is niet meer verkrijgbaar. Jumbo idem dito.
En bij 'mijn' Sligro is het vakje ervoor al een jaar leeg!
Oh, dat is stukken goedkoper dan ik tot nu toe vond! Ik zit nu meteen vier blikken te bestellen. Potentiële date afgewend.quote:Op zondag 20 januari 2019 08:27 schreef liedetector het volgende:
[..]
groene luifel 1,95 valt me nog mee
https://www.degroeneluifel.nl/product.php?var_article=2187
hahahaha!!! Ontkom ik daar weer even mooi aan zegquote:Op zondag 20 januari 2019 08:31 schreef minilot het volgende:
[..]
Oh, dat is stukken goedkoper dan ik tot nu toe vond! Ik zit nu meteen vier blikken te bestellen. Potentiële date afgewend.
En ik!quote:Op zondag 20 januari 2019 08:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
hahahaha!!! Ontkom ik daar weer even mooi aan zeg
quote:Op zondag 20 januari 2019 09:18 schreef Kreator het volgende:
Bowland cheese, hoor ik net van een vogeltje.
Wat ik zo lees is golden syrup inversuiker stroop, je zou dat zelf kunnen maken door 500 gram suiker met 250 cc water en een klein beetje citroenzuur of wat citroensap (weinig nodig, 2 gram citroenzuur per kilo suiker is meer dan genoeg ) langzaam te koken tot de gewenste dikte. Het citroenzuur en het koken splitsen dan de kristalsuiker in glucose en fructose. Minstens 20 minuten laten koken, langer is beterquote:Op zondag 20 januari 2019 08:05 schreef minilot het volgende:
En nog meer CUL-gerelateerd: ik bakte gisteren een eerder gemaakt succesrecept.. https://www.davidlebovitz(...)h-shortbread-recipe/
..maar met Zeeuwse keukenstroop in plaats van golden syrup.
Pre-aansnijden:
[ afbeelding ]
Niet mislukt, maar miste toch echt wel wat in de smaak. Zeer matig dat zowel de Jumbo als de AH als mijn dichtstbijzijnde Sligro zijn opgehouden met golden syrup verkopen en dat je het alleen nog maar voor tigmiljard euro kan bestellen bij webshopjes met Britse specialiteiten.
Ik ga je recept kapen voor als Mango geboren is, maar golden syrup, onmisbaar in mijn pecannotentaart, heb ik besteld voor ¤1,95 per blikje bij een of andere natuurwinkel. En ze hebben er ook black treacle, leuk voor fudge. Ik zoek vanmiddag even voor je op welke webshop t was.quote:Op zondag 20 januari 2019 08:05 schreef minilot het volgende:
En nog meer CUL-gerelateerd: ik bakte gisteren een eerder gemaakt succesrecept.. https://www.davidlebovitz(...)h-shortbread-recipe/
..maar met Zeeuwse keukenstroop in plaats van golden syrup.
Pre-aansnijden:
[ afbeelding ]
Niet mislukt, maar miste toch echt wel wat in de smaak. Zeer matig dat zowel de Jumbo als de AH als mijn dichtstbijzijnde Sligro zijn opgehouden met golden syrup verkopen en dat je het alleen nog maar voor tigmiljard euro kan bestellen bij webshopjes met Britse specialiteiten.
8 personen en dat was een prima groep.quote:Op zondag 20 januari 2019 10:04 schreef Kaatje1 het volgende:
Mogge!
He, mini
Taart ziet er prima uit, zou t nu best lusten bij m’n koffie
Fijn Krea dat het geslaagd was, met hoeveel waren jullie uiteindelijk?
Nog niet afdoende teruggelezen, maar: gevallen? Of wat feestelijkers?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |