Atak | zaterdag 19 januari 2019 @ 16:56 |
Hoe kan ik dit het beste opwarmen? | |
Pietverdriet | zaterdag 19 januari 2019 @ 16:58 |
In de mamatron, Maar waarom zou je dat willen? | |
dop | zaterdag 19 januari 2019 @ 17:00 |
Dit eet je koud tenzij in een warm gerecht verwerkt. Dan doe je het op het laatst er door of op zonder het vooraf optewarmen | |
pfefferkatze | zaterdag 19 januari 2019 @ 17:27 |
als je de kou er van af wilt zou je ook een laagje warm/heet water in je gootsteen kunnen vullen en dan die vis in verpakking er in tiefen | |
kibo | zaterdag 19 januari 2019 @ 17:28 |
Makreel smaakt mij het best op kamertemperatuur. | |
golfer | zaterdag 19 januari 2019 @ 17:29 |
Niet. | |
Atak | zaterdag 19 januari 2019 @ 18:04 |
Dat wordt die niet krokant. | |
Atak | zaterdag 19 januari 2019 @ 18:04 |
Koud vind ik het vies. | |
Crutch | zaterdag 19 januari 2019 @ 18:04 |
Makreel opwarmen. ![]() Onder je oksel misschien? | |
Tinos85 | zaterdag 19 januari 2019 @ 18:06 |
Even in de oven? | |
nogeenoudebekende | zaterdag 19 januari 2019 @ 18:06 |
Dit spul bakken wordt het niet beter van. Dan moet je ongerookt hebben. En bij warme makreel zet ik ook m'n twijfels. | |
Pietverdriet | zaterdag 19 januari 2019 @ 18:29 |
Goed, weer een troll topic van de Atak | |
Lucky_Strike | zaterdag 19 januari 2019 @ 18:42 |
Ja, hilarisch. |