FOK!forum / Culinesse à gogo / Opwarmen gerookte makreel en zalm
Atakzaterdag 19 januari 2019 @ 16:56
Hoe kan ik dit het beste opwarmen?
Pietverdrietzaterdag 19 januari 2019 @ 16:58
In de mamatron, Maar waarom zou je dat willen?
dopzaterdag 19 januari 2019 @ 17:00
Dit eet je koud tenzij in een warm gerecht verwerkt. Dan doe je het op het laatst er door of op zonder het vooraf optewarmen
pfefferkatzezaterdag 19 januari 2019 @ 17:27
als je de kou er van af wilt zou je ook een laagje warm/heet water in je gootsteen kunnen vullen en dan die vis in verpakking er in tiefen
kibozaterdag 19 januari 2019 @ 17:28
Makreel smaakt mij het best op kamertemperatuur.
golferzaterdag 19 januari 2019 @ 17:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 16:56 schreef Atak het volgende:
Hoe kan ik dit het beste opwarmen?
Niet.
Atakzaterdag 19 januari 2019 @ 18:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 16:58 schreef Pietverdriet het volgende:
In de mamatron, Maar waarom zou je dat willen?
Dat wordt die niet krokant.
Atakzaterdag 19 januari 2019 @ 18:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 17:29 schreef golfer het volgende:

[..]

Niet.
Koud vind ik het vies.
Crutchzaterdag 19 januari 2019 @ 18:04
Makreel opwarmen. :')
Onder je oksel misschien?
Tinos85zaterdag 19 januari 2019 @ 18:06
Even in de oven?
nogeenoudebekendezaterdag 19 januari 2019 @ 18:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 18:04 schreef Atak het volgende:

[..]

Koud vind ik het vies.
Dit spul bakken wordt het niet beter van. Dan moet je ongerookt hebben. En bij warme makreel zet ik ook m'n twijfels.
Pietverdrietzaterdag 19 januari 2019 @ 18:29
Goed, weer een troll topic van de Atak
Lucky_Strikezaterdag 19 januari 2019 @ 18:42
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 18:29 schreef Pietverdriet het volgende:
Goed, weer een troll topic van de Atak
Ja, hilarisch.