DETELEVISIEKIJKER | woensdag 16 januari 2019 @ 22:44 |
TS trapt af, ik neem altijd bammetjes van thuis mee. Deze zijn echter niet te vreten omdat ik ze een avond van te voren in de koelkast leg van 3 graden. Bij de lunch smaken de broodjes ZO klef en droog. Daarom kan ik het niet laten om een broodje te halen bij de kantine voor iets meer dan 4 euro. | |
cofi | woensdag 16 januari 2019 @ 22:49 |
Vers brood van de bakker en beleg van de slager. Geregeld door de werkgever. | |
ChevyCaprice | woensdag 16 januari 2019 @ 22:52 |
Brood. | |
nogeenoudebekende | woensdag 16 januari 2019 @ 22:54 |
Incompetentie. Wees blij dat je een baan hebt. | |
fluitbekzeenaald2.0 | woensdag 16 januari 2019 @ 22:55 |
Brood. Haal ik die ochtend uit de vriezer, als ik rond 10 uur ontbijt is het ontdooid. | |
Juup© | woensdag 16 januari 2019 @ 22:56 |
Elke dag naar de "broodjesbus" of "Friet van Piet", en als die er niet zijn loop ik naar Burger King. | |
Zorro | woensdag 16 januari 2019 @ 22:56 |
Welk deel van "lunchen" snap je niet? | |
RobjeGeus | woensdag 16 januari 2019 @ 23:13 |
Toen ik nog werkte nam ik altijd wat brood en beleg mee van huis | |
#ANONIEM | woensdag 16 januari 2019 @ 23:20 |
Dit. | |
Farenji | woensdag 16 januari 2019 @ 23:29 |
Ik kook vaak voor twee (of drie of vier) en doe de rest dan per portie in bakjes in de koelkast. En die neem ik mee naar mijn werk. Want daar hebben ze alleen brood met pindakaas of kaas of hagelslag en daar moet je nog voor betalen ook. Vandaag had ik rijst met aubergine, gebakken tofu in oester/hoisin saus. Gisteren een aardappelcurry met kouseband, tempeh en tomaat. Morgen pasta met broccoli, olijven, zongedroogde tomaat en pesto. Op vrijdag wordt er meestal iets besteld. | |
Fopje | woensdag 16 januari 2019 @ 23:30 |
Gewoon brood met beleg. Hoef het zelf niet mee te nemen, wordt geregeld. | |
Sounddragon | donderdag 17 januari 2019 @ 00:15 |
Whatever is in the magic box. Pas wassie al leeg, wilde ik door de drive, paste ik niet tussen de paaltjes door | |
Haags | donderdag 17 januari 2019 @ 04:52 |
Verschilt nogal. Maar net wat ik bestel. | |
fluitbekzeenaald2.0 | donderdag 17 januari 2019 @ 07:01 |
Oei, pardon.
| |
#ANONIEM | donderdag 17 januari 2019 @ 07:05 |
Maak meestal zelf iets vooruit, maar niet altijd en dan wordt het brood. | |
#ANONIEM | donderdag 17 januari 2019 @ 07:06 |
Brood | |
sanger | donderdag 17 januari 2019 @ 07:48 |
Meestal neem ik brood mee van huis. Vrij standaard bruine bammetjes met kaas/smeerkaas of mager beleg. De rest hier haalt standaard in de kantine een te dure lunch (pastasalade, koude aardappeltjes of oud brood) of gaat naar de KFC/BK/McD of kapsalon halen. | |
gepromoveerT | donderdag 17 januari 2019 @ 10:37 |
Toen ik bij de Gemeente Roffa werkte op kantoor had je een ambtenarenkantine. Sliptong met saus voor 3 gulden, broodje kroket voor 1 gulden en heerlijke soepjes voor 75 cent. Heb me daar een partij gebunkerd; dat wil je niet weten | |
Prof_Hoax | donderdag 17 januari 2019 @ 10:39 |
Dit ! in de ochtend uit de vriezer en rond lunchtijd is het ontdooid en vers. Brood van de bakker, beleg van de slager- heerlijk. Een keer per week/twee weken trakteer ik mijzelf op een broodje, vooral als ik sochtends geen tijd/ zin had om brood te smeren. | |
GereDathan | donderdag 17 januari 2019 @ 10:43 |
Brood met beleg van thuis. Smeer de bammetjes 's ochtends als ze bevroren zijn en rond 12:00 peuzel ik ze op. Op vrijdag met zijn allen naar de lokale snackbar, dan bestel ik meestal een broodje gezond of een patat met een kroket (1x per 2 maanden ofzo). Vind geld uitgeven in de kantine (die ik hier niet heb) per definitie zonde van het geld. | |
Everythingexist | donderdag 17 januari 2019 @ 10:43 |
Daar kan het wel goedkoop want dat betaald de belastingbetaler wel via de gemeentebelastingen. | |
yosander | donderdag 17 januari 2019 @ 10:50 |
Heb een brood en een pot pindakaas in m'n tas zitten , maar zit veel in de auto dus haal vaak iets onderweg | |
Lucky_Strike | donderdag 17 januari 2019 @ 11:03 |
Schopje CUL | |
nogeenoudebekende | donderdag 17 januari 2019 @ 11:11 |
Dan til je de Mac toch gewoon over de paaltjes. | |
MevrouwPuff | donderdag 17 januari 2019 @ 11:23 |
Zelfgesmeerd brood meestal met hoemoes oid. Soep en karnemelk van de kantine. | |
Pietverdriet | donderdag 17 januari 2019 @ 11:26 |
Bammetjes van zelf gebakken brood | |
Sounddragon | donderdag 17 januari 2019 @ 11:29 |
Idee voor de volgende keer.. Of gewoon vanaf de parkeerplaats een doosje voor het raam hangen | |
borisz | donderdag 17 januari 2019 @ 13:12 |
Brood met beleg. Maar haal het bij de Supermarkt hier vlak bij werk. De lunchwandeling gaat er twee keer in de week naar toe. Op vrijdag halen we altijd wat. Vis, snackbar, Surinamer, Indo wisselt nogal. | |
junkiesietze | donderdag 17 januari 2019 @ 15:08 |
Maak de avond van te voren altijd een dubbele boterham met kaas ham en mayo, die gooi ik dan 's middags in het tosti apparaat op werk. 's Ochtends eet ik 1 boterham met honing. dat doe ik nu al een jaar of 6 En als ik thuiskom ga ik dood van de honger. | |
Id_do_her | donderdag 17 januari 2019 @ 15:13 |
Dan ben je wel moeilijk vaak er naartoe geweest al, als je met je lijf niet door zo'n drive past. | |
Sounddragon | donderdag 17 januari 2019 @ 15:15 |
neuh, tis een drive, daar moet je rijden, en waar ik doorgaans in rijd tijdens werktijd, past niet door een McDrive Wel eens een McDrive lopend gedaan trouwens, omdat het resto zelf om 00.00 dicht ging en de drive pas om 01.00 en ik was net te laat.. Kreeg wel commentaar dat dat niet de bedoeling was.. Ik zie het probleem niet zo [ Bericht 0% gewijzigd door Sounddragon op 17-01-2019 15:22:06 ] | |
Id_do_her | donderdag 17 januari 2019 @ 15:17 |
Ja hehe, snap ik. Nee ja, dat is de regel, je mag alleen met personenauto's erdoor. Hier een clubje dronken studenten die op de fiets gingen, werden ze geweigerd. | |
Sounddragon | donderdag 17 januari 2019 @ 15:23 |
Regels zijn er om gebogen te worden En logisch, je mag helemaal niet dronken fietsen | |
junkiesietze | donderdag 17 januari 2019 @ 15:26 |
Hier in zoetermeer kan dat gewoon, en ook met de scooter. Hier doen ze niet zo moeilijk | |
nogeenoudebekende | donderdag 17 januari 2019 @ 15:29 |
Ik gok vanwege dronken horkerigheid en niet het feit dat ze op een fiets zaten. | |
itchycoo | donderdag 17 januari 2019 @ 15:37 |
Heel soms neem ik twee broodjes pindakaas mee van huis, maar meestal haal ik een belegd broodje bij een broodjeszaak in de buurt of als er een kantine is eet ik twee broodjes en drink ik een glas melk. Als ze een lekkere soep hebben (bijvoorbeeld mosterdsoep of erwtensoep) dan neem ik dat er nog wel eens bij. Ik zou zoveel geld kunnen besparen door altijd mijn eigen brood mee te nemen, maar kan het maar zelden opbrengen | |
Id_do_her | donderdag 17 januari 2019 @ 17:05 |
Dan kun je ze inderdaad beter binnen laten bestellen, ja. | |
Id_do_her | donderdag 17 januari 2019 @ 17:05 |
Zal ook vast per filiaal verschillen. | |
Sounddragon | donderdag 17 januari 2019 @ 17:12 |
In zo'n bedrijfskantine eet je meestal niet zomaar effe 5 euro per dag op hoor, dan word je #viesdik Maar idd een hele week lunchpakketje van thuis mee is dan nog steeds goedkoper | |
itchycoo | donderdag 17 januari 2019 @ 17:22 |
Haha nee ik zit altijd rond de drie euro. En een belegd broodje bij een broodjeszaak kost ook alweer 3-5 euro. Ik kwam ooit bij de gemeente Den Bosch en daar zat ik in hetzelfde gebouw als de sociale werkvoorziening en die deelden dus (inclusief klanten) de kantine. Daar kon je voor een week vreten op je dienblad gooien en dan hoefde je alsnog een knaak af te rekenen (die tak van de gemeente heet daar overigens Weener XL, wat in een internationaliserende wereld toch wel lachwekkend is) | |
golfer | donderdag 17 januari 2019 @ 17:36 |
Niks, want ik werk niet (meer). | |
Koettie | donderdag 17 januari 2019 @ 17:37 |
Smeer in de ochtend brood, vaak met kaas en tomaat of komkommer. Of salade oid. | |
xaban06 | donderdag 17 januari 2019 @ 17:41 |
10 soorten beleg, veel fruit, verschillende salades, 3 soorten brood. Baas regelt dat. Meestal neem ik tonijnsalade met een banaan. Gratis. Helaas geen warme maaltijden | |
Feola | donderdag 17 januari 2019 @ 17:53 |
Havermout met rozijn kaneel speculaaskruiden en schep whey Of Maiswafels kipfilet + kipsatesaus Of Kvarg met cruesli. | |
MevrouwPuff | donderdag 17 januari 2019 @ 18:36 |
Ligt er ook aan waar. Ik betaal 1,95 voor soep en karnemelk, dus met een broodje en beleg erbij kan de 5 euro dan best dichtbij komen. | |
Fietsertje70 | donderdag 17 januari 2019 @ 18:44 |
het is daar ook zo'n incompetente bende dat het ook gewoon op z'n Nederlands lachwekkend is. | |
Sigaartje | donderdag 17 januari 2019 @ 18:46 |
Dat moet je ook niet doen he? Wat ik altijd doe is er een kwartiertje voor uittrekken 's morgens. Brood komt uit de vriezer en ik smeer het bevroren en beleg het met vleeswaren en kaas. Nou hoor ik veel mensen zeggen hier: bah, brood uit de vriezer, dat is goor. Dat is gewoon niet waar. Smaakt even vers op het werk. De bakker gaat pas open als ik al aan het werk ben. Brood is uitstekend in te vriezen. En inderdaad, ik heb het ook geprobeerd om mijn lunchpakket al 's avonds klaar te maken en in de koelkast te leggen, maar dat is niet te vreten de volgende dag. Waarom niet, geen idee. | |
DETELEVISIEKIJKER | donderdag 17 januari 2019 @ 18:53 |
Ik wel hoor, 4 euro en 20 centen voor een lange pistolet. | |
Sounddragon | donderdag 17 januari 2019 @ 18:58 |
Niet helemaal mee eens; ik smeer ook bevroren, maar 's avonds laat en dan gaat het in een broodtrommel met een app0l en een klimfruitje, en dat werkt al 25 jaar lang uitstekend. Vroegah thuis hadden we al brood uit de diepvries. Is bijna net zo vers als toen je het erin stopte | |
Pietverdriet | donderdag 17 januari 2019 @ 19:03 |
Brood neem ik liever mee, krijg ik tenminste fatsoenlijk brood i.p.v. dat schuimbrood | |
Sigaartje | donderdag 17 januari 2019 @ 19:19 |
Oh ok... Ik heb 's morgens altijd een vast ritme, de avond ervoor heb ik de tas al helemaal gepakt, het lunchpakket maken is altijd op een vast tijdstip in het ochtendrooster. Dat doe ik halfslaperig, maar het komt altijd goed. Het in de kantine eten maakt me dik, merkte ik, dus dat leerde ik al snel af. | |
Sounddragon | donderdag 17 januari 2019 @ 22:16 |
Same here.. mijn ochtendritueel is echt zombie-proof Brood klaar in de koelkast, hoef ik alleen in de tas te schuiven. 2 mokken verse bonenkoffie staan klaar als ik beneden kom (timer in je koffieslet is baas ) Tas en alles staat ook klaar Kleding ligt klaar. Alle andere zooi die ik meesleep e.d ligt nog net niet op volgorde ernaast. Alles wat niet in het systeem ingepast ligt of staat wordt standaard vergeten, de auto-pilot geeft geen nueq | |
Lucky_Strike | donderdag 17 januari 2019 @ 22:17 |
Like a pro | |
Sounddragon | donderdag 17 januari 2019 @ 22:23 |
Al jaren .. de ervaring leert dat je niet zo heel scherp bent als je midden in de nacht op moet staan, en dan heb ik ook nog behoorlijk variabele tijden; som rijd ik om 06.00 weg, maar 03.00 - 0400 komt ook voor. Ben ook wel eens om 01.30 weggereden
| |
Sigaartje | donderdag 17 januari 2019 @ 22:25 |
Precies, kleren liggen al gestreken de avond ervoor, schoenen en alles er voor. Ik hoef 's morgens zelfs niet na te denken. Binnen een uur is het hele ritueel gedaan en zit ik op de fiets of in de bus, geschoren (avond ervoor) en zeer fris en volkomen op de hoogte van het ochtendnieuws en het weer dat komen gaat. Voorkomt zoveel stress. | |
bleiblei | donderdag 17 januari 2019 @ 22:29 |
Ik lunch zelden . Is er een keer ingeslopen bij een stress project waar ik de hele dag van vergadering naar vergadering rende en er niet meer uit gegaan. Scheelt een bak geld, want eten meenemen van huis deed ik al vanaf de 4de klas Havo niet meer. Van dat smerige plakbrood met laffe plakjes half gesmolten kaas . | |
Sunshine1982 | donderdag 17 januari 2019 @ 22:30 |
Brood, salade, yoghurt met fruit. Dat zijn de drie dingen die ik vaak afwissel. Elke dag brood kwam mijn strot uit, dus gewoon af en toe wat anders. Ik werk bij de Appie, dus ik koop vaak wat in de winkel tijdens de lunch. | |
Sounddragon | donderdag 17 januari 2019 @ 22:30 |
Ik doe er een kwartier minder over doorgaans; maar ik 'scheer' me 1 keer per week, dat moet geen gewoonte worden , en de strijkbout heeft hier een luizenleventje. Kan gebeuren dat de 2e bak pleur mee in de auto gaat, dat dan weer wel. E.e.a. hangt af van het feit of ik een asbak of een fruitschaal heb gekleid, en hoeveel interessant nieuws er op nu.nl staat | |
Fer | donderdag 17 januari 2019 @ 22:40 |
Nodogedwongen broodjes mee Vroeger haalde ik vaak wat, maar met het huidige klantenlocaties en het feit dat ik vaak langer bij een aan het werk ben, kost het eenvoudig teveel tijd om even weg te gaan, broodjeszaak te zoeken en samen met de helft van het bedrijventerrein in de rij te wachten. | |
Sigaartje | vrijdag 18 januari 2019 @ 08:43 |
Ik moet netjes op het werk verschijnen, want ik heb veel externe contacten, dus elke twee dagen scheren, nette kleren en gepoetste schoenen. Radio 1 staat aan bij het hele ritueel die iedere werknemer doet 's morgens, zelfs in de badkamer. Ben blij dat ik geen vrouw bij. Ik moet er niet aan denken dat opmaken, ik zou er knetter van worden. | |
Sicstus | vrijdag 18 januari 2019 @ 09:20 |
Meestal nasi. | |
Sounddragon | vrijdag 18 januari 2019 @ 09:50 |
Ik moet alleen eten en ademhalen. Voor de rest van de kunstjes moet betaald worden. Ik doe dit al tig jaar zo.. het is wat het is, en ik doe mijn werk geen procent minder als ik wel of geen haar op mijn gezicht heb. Ik ben gewoon een soort wandelende weekkalender; je kunt aan mijn kop zijn wat voor dag het is | |
Mansjester | zaterdag 19 januari 2019 @ 20:10 |
Verschilt. Soms uit eten in restaurant,vaak supermarkt,soms fastfood, soms broodjeszaak/slager. In ieder geval altijd rondje lopen buiten | |
superniger | woensdag 23 januari 2019 @ 11:10 |
Bruin brood met kaas. | |
FutureFairytale | woensdag 23 januari 2019 @ 11:41 |
(Noedel)soep, crackers, boterhammen en roggebrood wisselen elkaar af of combineren. Donderdag Subway broodje, vrijdag snacklunch. Bij warm weer ook afwisselen met salades. | |
4EverBlackEyed | woensdag 23 januari 2019 @ 16:19 |
Tegenwoordig brood, omdat het makkelijk en goedkoop is. Maar voorheen ook weleens kliekjes, denk aan: boerenkool, nasi, pannenkoeken met stroop, pasta pesto met tonijn etc etc Nadeel is dat we geen magnetron hebben, dus alles is wel koud. Krijg ik weer 565 x commentaar; is dat nog lekker koud? | |
Karina | woensdag 23 januari 2019 @ 16:21 |
Twee broodjes met beleg, een banaan en een kiwi. Broodjes gewoon zelf gemaakt en meegenomen | |
Farenji | woensdag 23 januari 2019 @ 16:41 |
| |
Tegan | donderdag 24 januari 2019 @ 00:25 |
Ik neem dagelijks boterhammen mee met pindakaas of vleesbeleg en een cup-a-soup. Verder eet ik ongeveer een keer in de week iets van de kantine als het er goed uit ziet: een uitsmijter, maaltijdsalade, broodje kroket of een warme maaltijd, heerlijk. | |
FranticDJ | donderdag 24 januari 2019 @ 01:10 |
3 gangen maaltijd | |
Rickocum | maandag 18 februari 2019 @ 21:32 |
Soms een blikje tonijn. Soms een gekookte kipfilet die ik meeneem van huis. Soms bak ik de dag vantevoren een ei of een omelet, en neem ik die mee. Heeeel soms wat brood; vind ik wel lekker maar moet niet teveel brood kanen. We hebben hier wel een kantine; mar dan betaal je 2,75 voor een broodje. Of van die schandalige prijzen voor een frikandel van 1,75 ofzo Of dat ze dan wel wat lekkers hebben, maar dan is het meteen moeilijk veel (wie vreet nou een huge pizza kebab weg in de pauze?! Dan moet je wel brak zijn) | |
Doloris | dinsdag 19 februari 2019 @ 09:57 |
Vaak crackers en apart beleg (rosbief of salami) en dan beleg ik op het werk. Soms neem ik ook nog restjes avondeten van de vorige dag mee of soep, even in de magnetron dan. Ik werk in het onderwijs en vaak heb ik te weinig tijd om te lunchen, dus dan lunch ik na mijn laatste les om 4 uur ofzo. | |
gothic-blackie | dinsdag 19 februari 2019 @ 17:21 |
Vaak salade uit de salade bar of de al opgemaakte salades met een zelf gesneden broodje met pesto of hummus, en dan een sapje of melk. Soms een maaltijd (als die lekker zijn). Meestal rond de 3,50 kwijt hiervoor in het bedrijfsrestaurant | |
Rickocum | dinsdag 19 februari 2019 @ 17:50 |
Wanneer eet je in de avond? | |
Doloris | dinsdag 19 februari 2019 @ 18:51 |
Ligt eraan, als ik weinig/geen tijd heb gehad om te lunchen, dan eet ik soms om 4 uur iets lichts en dan om 6 uur al meteen een grotere portie avondeten. Soms lunch ik om 4 uur dan wel echt stevig en rond half 8/8 uur nog een lichte avondmaaltijd. Zeker niet ideaal, maar ik lunch liever rustig om 4 uur dan gestrest in 5 minuten in mijn 'pauze' terwijl ik nog met leerlingen in gesprek ben. | |
Prego | dinsdag 19 februari 2019 @ 19:30 |
Restjes van de avond vantevoren of we gaan naar een restaurant. Nooit brood als lunch. | |
realAIVD | dinsdag 19 februari 2019 @ 19:37 |
Ik eet juist altijd brood als lunch, volkoren met kaas meestal. Daarnaast allerhande snaai-voedsel, cherrytomaatjes, appel, dadel, mandarijn, puntpaprika, druiven, blauwe bessen, wortel.......meestal 3 of 4 verschillende dingen tegelijk. | |
mango2 | vrijdag 22 februari 2019 @ 13:29 |
net naar de SubWays geweest | |
renwan | vrijdag 22 februari 2019 @ 17:27 |
Ik lunch nooit op of tijdens werk | |
Daniane | vrijdag 22 februari 2019 @ 19:55 |
Ik neem meestal brood mee en dat smeer ik dan op mijn werk. Of ik neem kwark mee met chiazaad, kokossnippers, goji bessen en noten. | |
Myraela | vrijdag 22 februari 2019 @ 20:19 |
Kantine is bij ons net zo duur als in de stad iets halen. Dus in de kantine kom ik in ieder geval nooit. Als ik restjes heb is dat chill. Soms een pakje crackers en wat hummus en tomaatjes. Anders gewoon boterhammen. Of een kant en klare ceasar salade als ik de dag ervoor boodschappen heb gedaan. | |
uniekhoorn | vrijdag 22 februari 2019 @ 20:54 |
Altijd een soep (2keuzes) en altijd tomaat en ei. 2 bekers ijskoude melk, appel | |
TATW | zaterdag 23 februari 2019 @ 08:54 |
Maak elke maand een hele zooi quasi gezonde wraps met groenten, kip etc. die ik invries. Avond van tevoren 2 stuks in de lunchbox, volgende dag tegen half 12 zijn ze wel ontdooid | |
r3gi3boy | dinsdag 26 februari 2019 @ 23:52 |
1 croissantje en 1 pistolet/spelt/italiaanse bol met kip/coburgerham van de HEMA | |
Mikeytt | woensdag 27 februari 2019 @ 05:17 |
Ik ga vaak gewoon even naar de salad bar hier. Anders een wrap met groenten. Als ik zin heb, haal ik af en toe weleens een ciabatta met een pakje zalm ofzo bij de Appie en beleg ik dat zelf... | |
111210 | zondag 3 maart 2019 @ 23:29 |
Ik meem vaak een bakje mee met losse tomaatjes, sla, augurk, kaas, ham of tonijn. En los het brood/broodje uit de vriezer. Beleg m dan tijdens de lunch zelf. Geen last van kleffe broodjes die je van te voren maakt en dus eigenlijk op het brood zelf na een vers belegd broodje voor een fractie van de prijs uit de kantine (waar het meestal toch niet te vreten is) | |
Ace1 | vrijdag 8 maart 2019 @ 23:10 |
Vaak geen tijd om echt te lunchen, werk in het ziekenhuis. Meestal dus snel in 5 minuten een tosti ofzo. Als ik meer tijd heb haal ik een salade, met wat boterhammen en soms een soepje of een kroket erbij | |
capricia | zaterdag 9 maart 2019 @ 22:37 |
De mensen die met brood lunchen, eten die ook brood voor ontbijt? | |
Sunshine1982 | zondag 10 maart 2019 @ 08:46 |
De keren dat ik met brood lunch, eet ik ook vaak brood met het ontbijt ja. Vanwaar deze vraag? |