abonnement Unibet Coolblue
pi_184559339
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 09:20 schreef Newssworld het volgende:
Goedenmorgen,

Sinds een paar maanden is mijn relatie van 8 jaar uitgegaan, en wel om 1 reden; de kinderwens.
Ik zelf dacht nog 2 a 3 jaar te wachten (ben nu wel al 33) maar dat kon ik ook niet met zekerheid zeggen daarom hebben we een paar maanden geleden met pijn in ons hart een punt achter de relatie gezet. We waren zeg maar 'soulmate' achtige types (klinkt blij, maar zo voelde het wel) Dus het was gewoon zuur dat alleen de kinderwens, de reden is dat het over is. Maarja daar valt geen compromis over te sluiten..

Ik dacht dat het wel redelijk ging maar ben ongeveer 3 weken geleden mijn ex tegen gekomen en toen hebben we een uur of 2 gepraat en ze werd nog al emotioneel.. dit haalde de wond bij ons allebij weer ff open.. en ik ben er nog helemaal niet overheen. Dit kan soms lang duren weet ik uit ervaring.

Ook ben ik een tijd terug geleden mijn baan kwijt geraakt wat ook geen fijn moment was maar gelukkig kan ik begin februari ergens anders beginnen.

En alsof het nog niet erger kon heb ik te horen gekregen dat mijn vader 'die vreselijke ziekte' heeft.. hij moet volgende week naar het ziekenhuis.. en wat ik daar mee aan moet weet ik ook niet. Op dit moment weet nog niemand het. (Behalve mijn broers en moeder uiteraard)

Wat ik hier precies mee wil zeggen/vragen? Ik weet het niet precies, het lijkt wel of alles opeens tegelijk op me af komt.

Mischien dat anderen iets soortgelijks hebben meegemaakt?
Tips evt? Al zou ik niet weten wat..
Ik schrijf het iig ff van me af

Heb me altijd wel weten te redden eigenlijk en het is altijd wel goed gekomen, maar dit komt best onwerkelijk en raar aan allemaal.

Happy new year.. :/
-je bent hier niet in ONZ en dit topic gaat niet over jou.

[ Bericht 16% gewijzigd door CoolGuy op 22-01-2019 20:19:05 ]
Niet doen
pi_184559382
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 18:50 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Ze antwoorden dan naar eigen zeggen dat het onze keus is ( O+ ) en dat ze het wel heel prima vinden niet altijd maar op te moeten passen, zeker tegen al die mensen die altijd voor karretjes gespannen worden :')
Sympathiek!

[ Bericht 45% gewijzigd door CoolGuy op 22-01-2019 20:20:50 ]
pi_184559425
Geen kinderwens is toch juist goed tegen de overbevolking?
All those moments will be lost in time, like tears in rain.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')