abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184354765
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 23:48 schreef bleiblei het volgende:

[..]

Als die vrouw in een babykweekkliniek is geboren mag ze al helemaal niet zeiken. Dan is het feit dat ze een verrekte goed leven hier heeft, de enige reden dat ze uberhaupt bestaat. Geen lekker argument om over te gaan klagen in het land dat je opgevangen heeft!
dus jij bent wel een voorstander van baby-kwekerijen voor rijke westerlingen?
We hebben het over mensen, niet over dieren!

Nota bene, die kwekerijen zijn er omdat de vraag er is!!
Rijke oudere heteroseksuele blanke mannen zijn de nieuwe Joden.
pi_184354876
Indirs :r
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_184355225
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 22:59 schreef Everythingexist het volgende:
Zit in de genen lijkt wel dat slachtofferrolletje spelen.
Ik denk het wel ja. Iets in het Nederlandse DNA zorgt er blijkbaar voor dat men compleet in een stuip schiet, als iemand met minimaal een mokkakleurige huid terechte kritiek uit op bepaalde handelingen door de Nederlandse overheid of burgers, in plaats van iedere blanke die die tegenkomt op de blote knietjes te danken dat die buiten al dat barbarengebied mag wonen.
pi_184355537
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb de afgelopen jaren het milieu vervuilt met mijn 14% sjoemeldiesel van VAG. Krijg ik nu ook compensatie van de staat? Ze moeten geweten hebben, dat die lage bijtelling onterecht was.
.
pi_184355607
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 22:53 schreef Werkman het volgende:
Graag wil ik jullie even attent maken op het volgende.
Deze ondankbare uitvreetser jongedame wil de Nederlandse staat aan klagen omdat haar adoptie naar dit prachtige politiek correcte paradijs niet geheel zuiver is verlopen. https://nos.nl/nieuwsuur/(...)-hebben-geweten.html

Mevrouw klaagt dat daardoor de zoektocht naar haar biologische ouders bemoeilijkt word en voelt zich ook min of meer verhandeld...

Ze heeft natuurlijk een paar punten in bovenstaande, maar wat ons tere poppetje vergeet is dat haar biologische ouders haar gedumpt en verhandeld hebben en dat het ons land is geweest wat haar behoed heeft voor een leven als kindhoer in een godsvergeten hel van armoede en ellende.

In plaats van dat te beseffen en dankbaar te zijn voor een leven waarin ze haar flamous niet hoeft te verkopen wil mejuffrouw extra geld zien, omdat ze weet dat het kloterige rechtssysteem met zijn D66-rechters en omgekeerde wereldadvocaten hier haar ongetwijfeld in het gelijk zullen stellen waardoor haar leven weer een stuk comfortabeler zal worden van onze zuur verdiende belastingcenten.

Terwijl mensen hun leven en dat van hun gezin op het spel zetten om hier met een rubber bootje te komen over de middellandse zee en zij vanaf het prille moment dat haar geheugen begint niks dan Hollandse welvaart heeft gekend is dat niet genoeg en moet er met een hoop toneelgejank nog een paar scheppen boven op.

Er is niks wat je belet om terug te gaan hoor meisje, zoek je echte ouders annex kinderverkopers maar op en blijf daar.
Maar wees dan na een jaar of wat dan wel zo eerlijk om ff te laten weten of je levenskwaliteit een beetje overeenkomt met dan van hier, wel doen h? :W
Nergens uit het stuk blijkt dat deze jongedame niet dankbaar is voor het leven in Nederland.

Ze vindt alleen dat de wijze waarop de adoptie is verlopen niet juist is. Ze voelt zich verhandeld en niet gesteund en wil voorkomen dat dit anderen overkomt.
Niks mis mee en daar heeft ze ook al het recht toe.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat Nederlandse overheidsfunctionarissen van de kinderhandel afwisten dan wel actief deelnamen aan deze dubieuze praktijken.

Zie geen reden waarom de overheid hier niet op aangesproken mag worden.
Haar eisen zijn ook normaam. Ze wil dat de overheid schuld erkent en dat deze hulp biedt bij de zoektocht naar biologische ouders. Bijvoorbeeld door het opzetten van een databank.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')