abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184342904
registreer om deze reclame te verbergen
FERME taal van onze grote leider!

Premier Rutte: ’Ik zou raddraaiers het liefst zelf in elkaar slaan’

DEN HAAG - Premier Mark Rutte zou raddraaiers die met oud en nieuw hulpverleners belagen „het liefst allemaal persoonlijk in elkaar slaan.” De aanpak van het kabinet van wangedrag rond de jaarwisseling heeft in ieder geval onvoldoende gewerkt, geeft hij toe.

Rutte vindt het „frustrerend” dat de samenleving er niet in slaagt om mensen te weerhouden van zulk wangedrag en zijn „handen jeuken” om voor eigen rechter te spelen. Maar dat kan natuurlijk niet, beseft hij. Het is volgens hem uitermate lastig om een aanpak te vinden die werkt.

CalmBelatedFawn-max-1mb.gif

Aan een landelijk vuurwerkverbod, waarvoor onder andere de Onderzoeksraad voor Veiligheid, de politie, de gemeenten en regeringspartij ChristenUnie pleiten, wil hij nog niet. Eerst moet het kabinet de jaarwisseling bespreken met alle betrokkenen, vindt hij.

PvdA-Kamerlid Kuiken oO< noemt de uitspraken van Rutte ’totaal niet stoer’. ,,Hij gooit er nog wat geweld bovenop, dat klinkt niet wijs. Politieagenten hebben helemaal niets aan deze popiejopie-praatjes, ik stoor mij er mateloos aan.’’ SP-Kamerlid Van Raak noemt de spierballentaal van de premier ’bijzonder opmerkelijk’.

’Kan gewoon echt niet’
Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) gaat de komende maanden nog eens met alle betrokkenen kijken wat ze kunnen doen om het toenemende wangedrag met oud en nieuw te stoppen. Zoals het nu gaat in de nieuwjaarsnacht, „dat kan gewoon echt niet”, herhaalt hij.

Voor meer bla-bla, lees snel verder> https://www.telegraaf.nl/(...)zelf-in-elkaar-slaan
pi_184342935
Voor meer topics, lees snel beter, Kim :')
  vrijdag 11 januari 2019 @ 18:17:05 #3
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')