abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 vrijdag 11 januari 2019 @ 17:09:45 #1
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184341935
registreer om deze reclame te verbergen
Het grootste deel van 2018 had ik er n. Ik was een paar keer naar de dierenarts geweest om 'm met stikstof te laten weghalen, maar daarmee ging niet al het weefsel weg en kwam de rat elke keer terug.

Dukt tape en appelazijn zijn huismiddeltjes die ook kunnen helpen. Ik heb echt wel een paar hele rollen duct tape en meerdere flessen appelazijn hiervoor gebruikt. De eeltlaag van de bal van mijn rat kreeg ik er helemaal mee weg. Waardoor de rat bloot kwam te liggen. En omdat zijn huid dan helemaal week is, ziet zoiets er behoorlijk vies uit: hard bloemkool-achtig weefsel met allemaal bloedvaatjes.

Als ik er niks aan deed, viel het nauwelijks op. Pijn deed het eigenlijk niet, maar ik had er somehow wel veel last van elke keer.

De laatste week van oud en nieuw kreeg ik er meer last van en begon het ook wat meer pijn te doen. Ik weer elke dag met ratjes appelazijn en dukt tape in de weer. Opeens begon de rat te slinken en te verdrogen. Mensen kunnen vele jaren last hebben van woelratten, omdat het lichaam het virus niet opmerkt. Men denkt bij dukt tape dat de lijm ervan reageert met het weefsel, waardoor het lichaam het op den duur sneller gaat herkennen als iets wat er niet hoort te zijn. Door het slinken en verdrogen van het weefsel, bedacht ik me dat mijn lichaam het virus eindelijk aan het bestrijden is.

So far lijkt het er wel op. Maar nu snap ik ook waarom ik er veel last van had. Het lichaam bestrijdt het aangetaste weefsel en er ontstaat een wond: het lijkt nu bij mij een wond van minstens een cm diep, alsof ik bijvoorbeeld met mijn voet op een hark ben gaan staan.

Klacht woelrat
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
pi_184341954
Ja leuk
Zonder wrijving geen glans
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')