Che_ | donderdag 10 januari 2019 @ 14:41 |
Laatst had ik mijn oven bakplaat vervangen, omdat de oude helemaal schuin/scheef was vervormd. Toen ik de nieuwe gebruikte (bij een voorverwarmde stand van 260°C) hoorde ik een plop en was die ook vervormd. Iemand enig idee? | |
#ANONIEM | donderdag 10 januari 2019 @ 14:44 |
De binnenkant van de oven lijkt dan misschien iets te krap om de een of andere manier. Op het moment dat de plaat gaat opwarmen zet hij een heel klein beetje uit, en dat zal dan net teveel spanning op de plaat zetten waardoor hij scheef trekt. | |
Che_ | donderdag 10 januari 2019 @ 14:49 |
Oven is 90 cm breed en de bakplaat zo'n 50cm. De bakplaat ligt op een ovenrooster. | |
#ANONIEM | donderdag 10 januari 2019 @ 14:50 |
Dan heb ik werkelijk waar geen flauw idee | |
#ANONIEM | donderdag 10 januari 2019 @ 15:04 |
is die plaat wel gemaakt om 260graden te worden? | |
golfer | donderdag 10 januari 2019 @ 15:07 |
Lijkt mij dan verkeerd materiaal om als bakplaat te gebruiken. | |
TheFreshPrince | donderdag 10 januari 2019 @ 15:09 |
Ik moet zeggen dat ik zo niet zou weten voor welke gerechten je een oven op 260 graden moet voorverwarmen | |
nogeenoudebekende | donderdag 10 januari 2019 @ 15:09 |
Of je thermostaat is kapot en de oven blijft doorblazen. | |
Jordy-B | donderdag 10 januari 2019 @ 15:29 |
Gebruik inderdaad een echte thermometer om eens te kijken wat de oventemperatuur doet. En/of koop een wat heftiger (dikker) blik. Als blik warm wordt, zet het uit. Als de plaat meer uitzet dan de randen, moet dat materiaal toch ergens heen, en trekt hij krom. | |
#ANONIEM | donderdag 10 januari 2019 @ 16:05 |
verse pizza's, maar dan moet je nog ff door tot 450 graden | |
Che_ | donderdag 10 januari 2019 @ 17:25 |
Die eerste bakplaat was met de oven meegeleverd, denk wel dat dat getest is. Ik denk idd dat de oven veel heter wordt dan aangegeven. | |
Che_ | donderdag 10 januari 2019 @ 17:29 |
Che_f's special |