Oven is 90 cm breed en de bakplaat zo'n 50cm. De bakplaat ligt op een ovenrooster.quote:Op donderdag 10 januari 2019 14:44 schreef Vanillekwark het volgende:
De binnenkant van de oven lijkt dan misschien iets te krap om de een of andere manier. Op het moment dat de plaat gaat opwarmen zet hij een heel klein beetje uit, en dat zal dan net teveel spanning op de plaat zetten waardoor hij scheef trekt.
Dan heb ik werkelijk waar geen flauw ideequote:Op donderdag 10 januari 2019 14:49 schreef Che_ het volgende:
[..]
Oven is 90 cm breed en de bakplaat zo'n 50cm. De bakplaat ligt op een ovenrooster.
is die plaat wel gemaakt om 260graden te worden?quote:Op donderdag 10 januari 2019 14:49 schreef Che_ het volgende:
[..]
Oven is 90 cm breed en de bakplaat zo'n 50cm. De bakplaat ligt op een ovenrooster.
verse pizza's, maar dan moet je nog ff door tot 450 gradenquote:Op donderdag 10 januari 2019 15:09 schreef MaGNeT het volgende:
Ik moet zeggen dat ik zo niet zou weten voor welke gerechten je een oven op 260 graden moet voorverwarmen
Die eerste bakplaat was met de oven meegeleverd, denk wel dat dat getest is.quote:Op donderdag 10 januari 2019 15:07 schreef golfer het volgende:
Lijkt mij dan verkeerd materiaal om als bakplaat te gebruiken.
Che_f's specialquote:Op donderdag 10 januari 2019 15:09 schreef MaGNeT het volgende:
Ik moet zeggen dat ik zo niet zou weten voor welke gerechten je een oven op 260 graden moet voorverwarmen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |