abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184417760
registreer om deze reclame te verbergen
cafw7na.jpg

Goed gesprek met de heren _O-

3epos24wl7yu.jpg

En nogmaals hoe ze nu samen slapen!
pi_184417802
Priem, wat een heerlijke foto O+

En Exode, ik snap je helemaal, soms vallen dat soort opmerkingen gewoon net verkeerd!

Aapie, wat een rijkdom heb je daar O+ O+
pi_184418677
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 14:55 schreef Schanu het volgende:

[..]

Nope :') Maar hij ligt heel anders dan de bounceroo, dat is echt een kuipje en nu ligt ze veel platter. Het zal dan hoop ik ook 'gewoon' een kwestie van wennen zijn. Ondertussen heeft Jewel hem ingepikt appte vrouwlief vandaag, dus hij wordt in ieder geval wel gebruikt :')
Ahw, sta je dan met je goede gedrag! :9

Ze gebruiken hem hier op de opvang ook geregeld als ze voor ons Spookje even de handen niet vrij hebben en ze is mee naar de oudere kindjes.
pi_184423558
registreer om deze reclame te verbergen
Wat liggen ze heerlijk Annie!

Exode :D . Nou moet ik zeggen dat ik ook niet altijd goed kan zien of het een jongen of een meisje is. En ik wil nog steeds voor Bikkel en trui met eenhoorn en regenboog en glitters..
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_184435293
Wat een rust hier! Betekent dat dat iedereen juist heel druk is? :9
  woensdag 16 januari 2019 @ 14:42:58 #206
342418 VKV
#duurtlang
pi_184436139
Wat een nacht! J. was gisteren bij de oppas al met geen mogelijkheid in slaap te krijgen overdag, en 's avonds kwam daar de boosdoener: snotverkouden. Sinds gisteravond dus flink met hem in de weer geweest, hij sliep telkens 5 minuten en dan weer huilen. (Overigens hebben we alle trucjes tegen verkoudheid geprobeerd, maar het zou toch handig zijn als baby's zelf hun neus kunnen snuiten ;) ). En nu zijn we allemaal een beetje duf.
pi_184436318
registreer om deze reclame te verbergen
Heb je zo'n snotzuiger, VKV? Wij hebben die unit van Otrivin (Otrivin Baby Aspirator), en daar hebben we enorm veel plezier (en ook enige nachtrust) van, in tijden van Snot. Dan snuit jij z'n neus voor hem, als het ware. (Niet over nadenken dat je snot staat op te slurpen :') )

aspirator1.jpg
_O_ _O_ _O_

Mijn tactiek is: shot zoutoplossing in beide neusgaten (van die pipetjes Bexedyl (?) hebben we), klodder luuf onder de voetjes, slaapzak dicht, effe snotzuigen. Werkt in elk geval een paar uur (en dan herhalen we de riedel eventueel).
pi_184436366
Beterschap met en voor J! Sneu is dat, zo verkouden.

quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:55 schreef Jentin het volgende:
Heb je zo'n snotzuiger, VKV? Wij hebben die unit van Otrivin (Otrivin Baby Aspirator), en daar hebben we enorm veel plezier (en ook enige nachtrust) van, in tijden van Snot. Dan snuit jij z'n neus voor hem, als het ware. (Niet over nadenken dat je snot staat op te slurpen :') )

[ afbeelding ]
_O_ _O_ _O_
Die hebben wij inderdaad ook en ik zweer erbij, Vlokje vindt het verschrikkelijk (en Jewel destijds ook) maar het helpt echt (in tegenstelling tot het peertje waar ik nooit mee overweg heb gekund).
pi_184436373
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:50 schreef NicolasJoy het volgende:
Wat een rust hier! Betekent dat dat iedereen juist heel druk is? :9
De leven *) Woensdag is mijn "vrije dag" _O- _O- _O-
pi_184437255
Eerste dag weer werken NJ. Het hakt er in. Maar via het ouderportaal zien we een hele blije M die al een geverfde voetafdruk heeft gemaakt, mijn knapperd O+ Nooit geweten hoe blij je kan zijn met een voetafdruk. Straks mogen we hem ophalen.

Leuk Wolken als je aan wil sluiten bij de meet in Overijssel! Gaan we vorm aan geven, lijkt me leuk :) Ben ook erg benieuwd naar bikkel in het echt. Wat een schattige pasfoto O+

Schanu, ik moest lachen om vlokje en haar zitzak :D arm kind heeft er niks mee zo te zien.

Aapie, je kan goed zien dat ze verschillend zijn. Twee-eiig? Wat een zoet plekje zo voor de twee mannen!

Goed, ik heb dus mijn eerste werkdag gehad. Twee gymlessen en een uurtje toetsen nagekeken en ik kan gelijk niet meer goed zitten door mijn stuitje. Ben benieuwd wanneer dit eens over gaat :'( Ik werk nog maar 2/3 uurtjes per dag, maar als dit al teveel gevraagd is vraag ik me af wanneer ik helemaal terug ben... Balen :'( Vond het lesgeven wel weer heel leuk, gezellig en fijn O+ nog twee dagen mijn kleuters en dan weer weekend :D
pi_184437475
Brrrr beterschap VKV.. hier geen tip want zelf nog niet meegemaakt; maar denk dat ik die otrivin ook maar moet aanschaffen mocht het nodig zijn O-)

Ohhh peace ik kreeg gisteren een handafdrukje mee van kdv en ik was ook helemaal verliefd en blij toen ik het meekreeg haha _O- Hij had het gisteren weer zo ontzettend goed gedaan O+ Lacht naar iedereen en drinkt/slaapt er verder heel goed :D
Oh beterschap zeg; jeetje nog zoveel last van? -O- Hopelijk kun je het genoeg afwisselen (zitten/staan) om stuitje wat rust te geven en kun je het toch even volhouden. Lijkt me zwaar als je daardoor weer thuis komt te zitten ;(
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
  woensdag 16 januari 2019 @ 18:39:57 #212
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184439815
Wat een lieve foto's! En ik ga dat neus ding op de vakantielijst zetten.

Ik had vandaag het nagesprek met de klinisch vk die bij m'n bevalling gehad. Al m'n vragen kunnen stellen en heel geruststellende antwoorden gekregen, zoals 'ja, je had dit zelfs gekund, we hebben je amper geholpen, het was meer een halve vacuümpompactie dan een hele' en 'ja, ingrijpen was noodzakelijk, prul kreeg zuurstoftekort' en 'nee hoor, dat ziet er keurig uit, ga gerust langzaam weer opbouwen met paardrijden en zwemmen ' *O*
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  woensdag 16 januari 2019 @ 20:15:28 #213
342418 VKV
#duurtlang
pi_184441849
Bedankt voor de Otrivin tip! Lees het nu pas dus te laat voor de winkel :') We hebben wel zo'n "peertje" zoals hierboven genoemd, maar die leegt de neus dus niet helemaal. Luuf las ik dat dat pas vanaf 6 maanden is maar onder de voetjes lijkt me geen probleem toch met 4 maanden?
pi_184442022
Een snotuitzuiger _O_ Ik heb ook zo een peertje maar dat werkt hier niet zo goed.

Wat rottig dat je nog steeds zo een last heb van je stuitje Peace. Ben je er nog steeds voor onder behandeling?

Wij zijn vandaag weer gaan zwemmen sinds zijn oorontsteking en hij deed het heel goed ( als in niet gehuild, ook niet tijdens het aankleden ) en is thuis na de voeding in diepe slaap gevallen en heeft 3 uur geslapen. Toen een uurtje wakker, weer een voeding en nogmaals 2 uur geslapen. Hopelijk zet zich dat vannacht door......
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_184442212
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 20:15 schreef VKV het volgende:
Bedankt voor de Otrivin tip! Lees het nu pas dus te laat voor de winkel :') We hebben wel zo'n "peertje" zoals hierboven genoemd, maar die leegt de neus dus niet helemaal. Luuf las ik dat dat pas vanaf 6 maanden is maar onder de voetjes lijkt me geen probleem toch met 4 maanden?
Ik deed het toen ze zo jong waren dan vaak op de hydrofiel waarop ze met hun hoofdje lagen. Beetje aan de zijkanten, zodat ze er niet op zouden liggen met hun gezicht. Ging ook prima :)

Peace, jammer dat je werkdag zo tegenviel fysiek. Heb je fysiotherapie voor je klachten?

Leuk, Wolken, zwemmen! En hij tukt ee goed op :D

Tink *O* Fijn dat je zo’n goed gesprek had. En ook lekker dat je weer aan de slag mag met je sporten. Ik durfde niet meer paard te rijden na de geboorte van Caesar. Idioot eigenlijk, maar ik kon niet meer relaxed rijden. Ik mis het nog wel eens.
pi_184442723
Wolken, Jentin, ja ik ben onder behandeling bij een bekkenbodemtherapeut en ben van plan om 6 maanden na de bevalling ook eens een bezoek aan de osteopaat te brengen. Blijkbaar zit mijn bekkenbodem op slot, zonder dat ik het door heb. Geeft ook problemen met vrijen bijv. Best balen. Voor mijn zwangerschap had ik helemaal nergens last van. Sterker nog, ik was wel wat gewend daar down under.
Het lesgeven en weer onder de mensen/kinderen zijn vond ik heel erg leuk hoor! Fysiek viel het me gewoon zo tegen and I don't like it :'(
pi_184443380
De truc met het neuspeertje is om eerst het neusje te spoelen met zoutoplossing en daarna dus dat peertje te gebruiken in neusgat 1 terwijl je neusgat 2 dicht houdt. Paar keer herhalen en dan wisselen. Zo werkt het hier heel goed :) ik moet dit nog elke dag bij Jip doen...
pi_184443717
Ik zuig de neus gewoon leeg met m'n mond als het moet. Spuug het in een doek en weg.

Die Otrivin dingen waren hier op dus had toen geen keus 8-)
pi_184444154
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 21:23 schreef DonnaRush het volgende:
Ik zuig de neus gewoon leeg met m'n mond als het moet. Spuug het in een doek en weg.

Die Otrivin dingen waren hier op dus had toen geen keus 8-)
Dude, als er nog OUD-awards waren geweest, nomineerde ik jou voor eentje :D

Aure, zo deed ik het bij Caesar en dat werkt idd ook best. Geeft nog een bizar voldaan gevoel als je zo’n snotslak tevoorschijn trekt :@ #ransbak O+ Zit Jip nog zo dicht, joh?
pi_184444237
Haha ja inderdaad! Nee hij zit niet meer dicht, maar snot blijft wel komen echt bizar. Als ik het een keer vergeet dan kan ik er daarna echt veel uithalen :D soms met van die hele bulken *)
pi_184444422
Ik mag o's neus niet eens schoon vegen zonder heel veel protest, geloof dat een neuspeer echt niet zou werken. No way dat hij z'n hoofd zo lang stil houdt...

Kijk hem nou lol hebben vandaag... Een zoveel kwijl dat ik de lelijke sjaaltjes maar uit de kast gezocht heb..
pUCCDuO.jpg
pi_184444602
Jip laat het ook niet toe hoor. Het is echt een gevecht steeds met een hoop gekrijs.

O. O+
  woensdag 16 januari 2019 @ 22:09:32 #223
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_184444726
Omg gore praatjes hier :D

Ik mag ook geen ččn cm in de buurt van zijn gezicht komen met een doekje of iets.
Maar gezichtscreme :') daar gaat meneer even lekker voor liggen met zijn ogen dicht.
  woensdag 16 januari 2019 @ 22:12:44 #224
342418 VKV
#duurtlang
pi_184444787
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 21:23 schreef DonnaRush het volgende:
Ik zuig de neus gewoon leeg met m'n mond als het moet. Spuug het in een doek en weg.

Die Otrivin dingen waren hier op dus had toen geen keus 8-)
Hahaha als me dat lukt zonder van tevoren al te kokhalzen bij het idee geef ik mezelf een award :D
  woensdag 16 januari 2019 @ 22:13:29 #225
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_184444808
quote:
10s.gif Op woensdag 16 januari 2019 22:12 schreef VKV het volgende:

[..]

Hahaha als me dat lukt zonder van tevoren al te kokhalzen bij het idee geef ik mezelf een award :D
Je bent zeker een man?

Grapjeeeeeee
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')