abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zaterdag 19 januari 2019 @ 18:20:59 #276
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_184495922
registreer om deze reclame te verbergen
Aan de ouders van andere vijfmaanders: zijn die van jullie ook van die ongelooflijke PIEPERDS? Zolang ik hem vastpak of op schoot heb is ie blij, maar zodra ik een andere kant op kijk: piepen. Als ik hem even neerleg op een speeldekentje: piepen. En dat piepen wordt vanzelf binnen no time schreeuwen }:|

Kan het geluid op dit moment echt even niet meer horen :')
pi_184496987
X

[ Bericht 100% gewijzigd door D.U.M.A.N. op 19-01-2019 21:53:32 ]
  zaterdag 19 januari 2019 @ 19:37:19 #278
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_184497236
Yessss duman, met wijn en chips op de bank nu *O*

Ik vind het ook zo onhandig aan de leeftijd van O dat hij alles wil, maar niks (zelf) kan en dus ben ik de hele tijd 8 kilo baby aan het bedwingen die telkens op schoot wil staan maar alle kanten op zwaait, en die soms best even op schoot wil zitten maar zich dan ook telkens naar achter of opzij werpt.

Ik kan me ineens weer levendig herinneren waarom ik geen huisdier meer in mn buurt kon verdragen na kinderbedtijd, toen we die nog hadden :')
pi_184499399
registreer om deze reclame te verbergen
VKV leuk! Welke CP gaan jullie?

Tink, is het bijslapen vanmiddag nog gelukt? Het was in ieder geval heerlijk wandelweer voor je man en prul!

Spees, deels herkenbaar hier. Sofie heeft ook wel momenten dat ze een poos in de box speelt. Maar het piepen en vervolgens krijsen alsof ze geslacht wordt heeft ze aardig onder de knie.

Sofie lijkt ineens veel/meer behoefte aan mij te hebben. En wat ze overdag mist haalt ze ‘s nachts in. :O ik ben nu maar samen met haar op bed gaan liggen. Ze ligt nu in m’n armen te slapen. Ik hoop dat ze vannacht beter slaapt als ze kan clusteren en dicht bij me is.
  zaterdag 19 januari 2019 @ 22:06:42 #280
342418 VKV
#duurtlang
pi_184501188
Wij gaan in maart naar Kempervennen. Ben er een keer eerder geweest en beviel goed. We hadden nu zoveel korting dat we besloten dan maar lekker voor een VIP-huisje te gaan :P

quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 19:37 schreef Spees_Eend het volgende:
Ik kan me ineens weer levendig herinneren waarom ik geen huisdier meer in mn buurt kon verdragen na kinderbedtijd, toen we die nog hadden :')
Hahaha voordat J. er was, was ik superklef met onze katten en nu moet ik niks meer op schoot hebben als hij op bed ligt inderdaad :D
pi_184502059
Hier is het andersom, Spees: als ze te lang bij me moet zitten, gaat ze piepen :') Irritant wel, zo’n frustibaby die alles wil en niks kan :%

Duman, hopelijk ging U idd lekker slapen! (Post weg?)

Ik ben ook vaak blij als ze allebei liggen. En echt, Phi is een heerlijk makkelijk moppie, maar de nonstopheid van het moederschap vind ik in de babyfase soms wel beklemmend. Misschien een iets te zwaar woord, ik weet even niets beters. Je staat gewoon altijd “aan” en dat vind ik best zwaar soms.

Wij hebben ook CP geboekt. Lekker in zo’n hysterisch kinderhuisje met een eigen speeltoestel in je tuin etc. Gelukkig boekten vrienden van ons tegelijk een vip-huis met sauna O+

Huisdieren... mijn arme konijnendinosaurus heeft flink ingeleverd aan aandacht sinds baby 1 :@
pi_184507043
registreer om deze reclame te verbergen
Jullie kunnen een CP meet doen ;) Wij zijn meer Landal fans. Nu 2x in een VIP van CP gezeten maar vindt het comfort erg matig.

Wij zitten natuurlijk ook nog eens vast aan de dure periodes dan is CP belachelijk.

MAAR het vermaak op de CP parken is wel top. Vooral voor onze waterrat kleuter.

Onrustig nachtje weer, Juul hoest zichzelf zo'n 3x per nacht wakker. En er stond om 02:00 een groep tieners fe gillen voor ons huis.

We zijn wel van de late avondfles af, ze krijgt sinds vrijdag voeding 2 en krijgt om 19:00 haar 4e en dus laatste fles. Gaag prima.
pi_184507847
:W ik leef nog, maar ging na onze heerlijke zonvakantie weer aan het werk na bijna een half jaar verlof. Dat is best even wennen moet ik zeggen.

O+ voor het spinazie monster van Schanu! Wat een heerlijke foto’s! O+ En voor de papa zeggende Phi O+ voor de slapende Sofie

Leuk al die CP plannen met jullie gezinnen O+

Wolken naar Kaapverdi. Als die mazelen inenting veilig is nu, zou ik het wel doen. Lijkt mij goed om meer info in te winnen. Hopelijk kan de osteopaat Bikkel maandag helpen. Erg pittig die nachten zo :*

Welkom 1inamelon en Bas :W Een jaar verlof :o Als je je daar op instelt is het denk ook wel heel lekker. Nu vond ik het ook wel fijn om weer iets te gaan doen.

Helsinki :* jij en je baby zijn nu het allerbelangrijkste dus heel goed gedaan! Eerst rust in je hoofd dan weer de rest.

Sneu Tink dat Prul zo moest huilen, maar gelukkig kwam de poep los. Ik las ook dat ze goed groeit nu! Wat ontzettend fijn voor jullie.

Schanu wat fijn dat je vrouw jouw wakker maakt om te delen dat ze niet kan slapen :') Vannacht een betere nacht gehad zonder herrie?

Priem, fijn dat jullie baadt hebben bij de manuele fysio.

Takkie, heftig he die mama honger? Heeft het clusteren van te voren geholpen?

Spees, mijnes is 4,5 maand, maar kan zichzelf ook slecht vermaken en gaat dan liggen piepen. Als ik er naast zit, gaat het beter.

Ik ben maar nooit aan huisdieren begonnen, omdat ik jaren geleden al had begrepen dat daar geen bal meer aan is met jonge kinderen :+

Hoe gaat het Duman?

Herkenbaar hoor Jentin. Ik vind het ook behoorlijk intens zo’n baby die je constant nodig heeft. Zeker met borstvoeding. Het wordt dus beter? O-)
ik vind die gevoelens heel lastig te accepteren, omdat we zo lang op Draakje hebben gewacht. Ik vind het moeilijk dat ik het soms moeilijk vind zeg maar :')

Sneu exode dat ze zo hoest. Wel fijn van de avondfles!

Ik behoor ook bij de club werkende moeders met mega slaap tekort. Geen idee hoe jullie het volhouden hoor! Draakje doet aan mamahonger denk ik, want hij komt sinds dinsdagnacht om de 1,5-2 uur om te drinken en huilen als ik m niet binnen 1 seconde heb aangelegd. :{w Afgelopen nacht maakte hij het helemaal bont en werd van half 1 (toen ik naar bed wilde) - 3 uur om het half uur wakker inclusief grote dramashow, toen sliep ik dus niet. Daarna netjes om de 1,5 uur :O We vermoeden al een poos tandjes, omdat hij zo intens kwijlt, al zeker een maand.
Ik was voor het eerst 2 nachten en dagen alleen met hem dit weekend en heb zo veel respect voor alleenstaande ouders _O_ De nachten doe ik altijd al alleen, want borstvoeding, maar dat je gewoon nergens anders op de dag/avond even bij kan tanken (inderdaad het altijd “aan” staan Jentin!) :O Gelukkig komt manlief vanmiddag thuis.

Verder is het echt een lekker ding. Hij heeft het gillen helemaal uitgevonden en kan echt hard van zowel plezier en verdriet/boosheid :X Draakje gaat ook steeds meer kletsen en lachen als hij je herkent. Dan smelt mijn hart O+ Hij krijgt steeds meer controle over zijn handjes en kan dingen gericht pakken en die gaan dan direct zn mond in. Speen lukt helaas nog niet :+ Ook kan je heerlijk knuffelen met hem. Als je hem tegen je aan houdt legt hij zijn hoofd op je schouder en zijn arm langs je hals (je bent daarna wel half doof, want ook daarbij gilt hij)
En niet verwacht, maar er is zo waar iets wat lijkt op ritme aan het ontstaan met 3 slaapjes overdag, om de 3 uur drinken (dan wel }:| ) en rond half 8/20 uur is het bedtijd en slaapt hij meestal in bed.

Bewegen jullie baby’s ook zoveel hun hoofd als ze bijna of net in slaap zijn of wakker aan het worden zijn? Draakje maakt zichzelf daar weer helemaal mee wakker. Als hij gewoon de speen rustig in laat (die ik 10 keer terug stop) kan hij gewoon verder snoozen, maar hiermee helpt hij zichzelf alleen maar over de zeik. Hij heeft soms zo veel lichamelijke onrust.
pi_184508331
Ik doe mee aan de weer werkende mamaclub en de cp meet, over 3 weken doen wij een weekendje ;)

Even denken wat ik nog weet..
Hier ook een “pieperd” maar ik hou het maar op een kind met een mening ;)
Oh en de poes is hier weggegaan toen ik zwanger was van Li ;) het was gewoon echt zielig, we konden ons er niet toe aanzetten om haar aandacht te geven :@ Ze heeft een heel mooi plekje gekregen bij iemand die haar wel alle aandacht geeft die ze verdiend :) Hier voorlopig geen huisdieren! (Behalve dan de triops, die mijn oudste heeft gekregen, Google maar ;) )

Gewoon :* voor slaaptekort :*

Hier is ze ook altijd even heel druk voordat ze in slaap valt fuchsia..

Hier heeft Li opeens besloten dat ze de borst niet meer hoeft.. ze kreeg nog 2x per dag en nu krijst ze het uit als ik de borst aanbied. Op zich prima, maar als ik had geweten dat de laatste keer de laatste keer was geweest had ik het net wat meer aandacht gegeven ofzo..
pi_184508774
quote:
ik vind die gevoelens heel lastig te accepteren, omdat we zo lang op Draakje hebben gewacht. Ik vind het moeilijk dat ik het soms moeilijk vind zeg maar :')
Herkenbaar. Al weet je natuurlijk best dat je heus niet alles fantatisch hoeft te kunnen accepteren alleen maar omdat het niet makkelijk ging, het voelt dan “ondankbaar” ofzo. (Voor Caesar heel eventjes in de mmm gezeten, dus dat stelde niet eens zoveel voor verder.)
En mijn haat-liefdeverhouding met bv heb ik volgens mij ook al vaker benoemd. Ik zie mezelf nog keihard jankend in de woonkamer staan, al snikkend: ‘Jamaar, het is uiteindelijk al-tijd ik. Iedereen probrt hem wel te troosten, maar het eindigt toch al-tijd bij mij met een kind aan m’n borst en ik wil dat niet en ik ben zo moehoehoehoehoe :'( ‘ En dan met veel snot enzo :')

Oh en ja: het wordt beter en makkelijker Ik vind het nu stiekem best leuk dat Caesar een enorm moederskindje is :+ O+ Zodra hij ging praten en lopen ging het in een stijgende lijn van ‘bijzonder en mooi maar god wat zwaar’ naar ‘dit is z leuk’. Bij mij dan :)

Loj, hier ook zo met de laatste keer bv. De een-na-laatste keer was een heel serene nachtvoeding met een klein lichtje en een tevreden baby. De laatste keer was op de bank in de woonkamer met een stuiterkleuter, een gillende baby, een hysterische tv, pannen op het vuur, vermoeide teerbeminde die licht geprikkeld uit z’n werk kwam :{ Phi werd alleen maar boos en ongeduldig en een half uur later kreeg ze alsnog een fles. Ik had het eigenlijk bij die nachtvoeding moeten laten :{

[ Bericht 13% gewijzigd door Jentin op 20-01-2019 11:33:28 ]
pi_184509315
Spees: hier ook zo'n kindje dat lles wil maar nog niet kan. Veel piepen tot gevolg.

Maarrrrr, tien keer beter dan het huilen van de afgelopen maanden...
pi_184509345
Enne... Het is geen dinsdag, maar mag ik stiekem toch alvast twee foto's delen? :@

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
We maken in bad de mooiste foto's geloof ik.

Vandaag allerlei plannen (buiten), maar het is zo k-k-k-k-koud! >:O
pi_184509689
Fuchs, hier ook een Tijn die enorm met zijn hoofd begint te draaien en zijn fiep probeert uit zijn mond te slaan zodra bij merkt dat hij in slaap valt. Hij vecht dan echt tegen zijn slaap. Vandaar ook de puckababy (en hij sloeg zich in het begin echt vaak wakker). Maar meestal helpt even goed dicht vast houden en wiegen en dan is het vechten binnen 2 minuten mislukt en is dan alsnog in slaap gevallen :P
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
  zondag 20 januari 2019 @ 15:36:00 #289
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184512843
Minimeet met malteser vandaag, was gezellig!
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184515258
NicolasJoy, die wimpers op die laatste foto O+ . Man, wat mooi!

Fuchs en PriemGirl, dat vechten tegen de slaap is zo herkenbaar. En dat je dan die oogleden gewoon kei zwaar ziet zijn.... maar nee hoor, wringen met dat hoofd want oh wee als je toch eens iets zou missen in het leven.

Spees, dat piepen had Mars niet maar Twix wel. Best uhm, vermoeiend vond ik dat soms :@. Ik kon soms echt mijn kont niet keren of het was piepen XXL.

:* voor slaaptekort mama’s!

Vandaag een meet met Tink en man en Prul, lekker gewandeld ondanks de vrieskou. Heerlijk! En mijn eeuwig en altijd blije Mars liet de Fokwet gelden, hij ging mopperen in de kinderwagen. Grapjas is het _O- . Maar uit de wagen was alles weer dikke prima, tijdens het eten van brood en snert heeft hij even gedemonstreerd wat baby’s van 9 maanden doen: alles op de grond gooien.
Nu weet ik weer waar we destijds onze eerste zomervakantie met Twix mee vulden, die was toen 9 maanden en smeet ook alles tegen de vlakte.
pi_184519343
NJ, wat een lekker moppie hebben jullie O+
pi_184520593
't is vandaag een scheetje. O+

Ze slaapt alleen wel verdomd goed vandaag, dus dat wordt wat vannacht....
pi_184520603
Leuk dat jullie samen hebben gewandeld Malteser en Tink!
pi_184520747
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2019 21:21 schreef NicolasJoy het volgende:
't is vandaag een scheetje. O+

Ze slaapt alleen wel verdomd goed vandaag, dus dat wordt wat vannacht....
Hoeft niet he? Uitgeruste baby’s slapen beter. Hoop dat ‘t meevalt!
pi_184521260
Ik krijg het niet als filmpje hier werkelijk geplaatst nog, maarrr poging tot bewegend beeld van vader en baby. O+

https://gfycat.com/FirsthandWeakAsiaticlesserfreshwaterclam

Durf ik nu wel nu het topic toch bijna dicht gaat. :9
pi_184521265
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 21:26 schreef Jentin het volgende:

[..]

Hoeft niet he? Uitgeruste baby’s slapen beter. Hoop dat ‘t meevalt!
Dat lees ik overal inderdaad, maar onze dame wil over het algemeen slecht slapen 's nachts als het overdag goed gaat. :9
pi_184522531
NJ, ik ben blij dat het iig een stuk beter gaat dan op het begin en dat jullie er inmiddels ook van kunnen genieten.

Hier niet echt een pieperd maar hij zit zichzelf soms behoorlijk in de weg. Als ik hem dan op de grond heb liggen draait hij zich de hele tijd naar zijn buik. Maar dat houd hij nog niet heel lang vol dus begint dan te huilen waarop ik hem weer naar zijn rug draai. Waarop hij zich direct weer op zijn buik draait en gaat huilen. En zo houden we dit ritueel behoorlijk lang vol.

Hier zie ik de voordelen van 2 honden in als we over een kleine maand gaan beginnen met de Kleintjes methode. Ik hoef nooit etensresten van de grond op te ruimen.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  zondag 20 januari 2019 @ 22:52:40 #298
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_184522700
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 22:46 schreef Wolken het volgende:

Hier zie ik de voordelen van 2 honden in als we over een kleine maand gaan beginnen met de Kleintjes methode. Ik hoef nooit etensresten van de grond op te ruimen.
Haha check. :D schijnbaar zijn honden gek op maispuff dingen.

En als de hond een dolle dwaze bui krijgt flink schaterlachen.
Echt zo lief, als ik de hond alleen al roep gelijk een glimlach en met aaien ook.
pi_184525788
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2019 22:46 schreef Wolken het volgende:

Hier zie ik de voordelen van 2 honden in als we over een kleine maand gaan beginnen met de Kleintjes methode. Ik hoef nooit etensresten van de grond op te ruimen.
Dit is zo waar! Ik heb geen huisdieren, 3 kinderen vind ik zat :P Maar als ik wel eens op de hond van mijn ouders paste kwam ik erachter hoe handig dat was. Er lag echt minder eten rondom de kinderstoel.
  maandag 21 januari 2019 @ 08:22:36 #300
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184526622
Mijn baby doet raar. Ze at om half zeven en van half negen tot half tien. Na een flesje van 60 ml viel ze in slaap (niet in bed). Om 0:30 heeft ze even gemopperd, maar voordat mijn man met haar boven was, sliep ze weer. In bed gelegd en vervolgens meldde ze zich pas om half drie. Na een megavoeding viel ze niet meer in slaap. Kraaien, kreunen, mopperen en uiteindelijk huilen. Opnieuw aanleggen hielp niet, na 1,5 uur is manlief met haar naar beneden gegaan, waar ze relatief snel weer sliep en toen meldde ze zich om acht uur pas...

Ik snap er niks van. Pas twee voedingen vandaag is veel minder dan normaal (rond middernacht, 3, 6 en 9 uur), maar ze eet nu - net als vannacht - enorm goed en veel.
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')