abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 17 januari 2019 @ 15:02:37 #76
476022 PzKpfw
I'm on Smoko
pi_184454778
registreer om deze reclame te verbergen
Überhaupt voor je 30e trouwen :')
pi_184455297
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 09:05 schreef Parzival het volgende:
je zegt zelf al beide in de 20 te zijn.. dus echt way jong.. en dan ook nog onder "lichte" druk getrouwd..

<knip>

maar zoals iemand al zei.. "normaal is wat werkt voor jullie" ..
Onder de 20 zou ik je gelijk geven, maar dit zijn in mijn optiek, prima leeftijden om te trouwen. En als het werkt het toch. Zoals je zelf ook aangeeft.
  donderdag 17 januari 2019 @ 20:42:13 #78
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_184461641
quote:
9s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:09 schreef RoRo222 het volgende:
Hey Allemaal, Ik ben nieuw, dus ik hoop dat ik (na het lezen van de huisregels) hier goed zit?

Mijn man en ik zijn nu zo'n slordige 5 jaar samen, en afgelopen augustus (6 maanden geleden) zijn wij getrouwd. Alleen toen had ik al enkele struikelpunten waar ik mij met de dag meer aan ergerde.

Laat ik eerst ons leven kort samenvatten. Ik (man) ben 23, hij (man) is 26 jaar. Hij is mijn 1e serieuze partner, en ik ben zijn eerste partner in het algemeen. We werken alle twee zelfstandig, doen los van elkaar de zelfde werkzaamheden, en verdienen samen bovenmodaal. Tot zo ver ons ideale leven.

Voor mijn gevoel heeft hij weinig vrije tijd, (1/2 dagen p.w.) en als hij vrij heeft, spendeert hij deze in een bezoek aan de kapper, bezoek aan zijn moeder, bezoek aan zijn vrienden, e.t.c.
Maar als hij thuis is, dan valt hij 9 van de 10 keer in slaap op de bank. (Sochtends, Smiddags, en Savonds.) Soms maak ik hem wel 15 keer op een dag wakker, waarna hij binnen 2 minuten weer in slaap valt. Dit irriteert mij mateloos, en dit herhaalt zich keer op keer...

Vaak leidt dit uiteindelijk tot een discussie, waarin ik aangeef dat ik het fijn vind als hij wakker blijft. Maar helaas krijg ik altijd een weerwoord, of beweerd hij gewoon dat hij niet sliep(???).

Nu heb ik zelf iets meer personeel, en ben ik ook iets meer vrij. (5 dagen p.w.). Maar ik heb geen vrienden om mee af te spreken. Dit komt omdat ik 5 jaar geleden 120 KM ben verhuisd, om met hem in zijn dorp te kunnen wonen. Hierdoor heb ik juist extra behoefde aan mijn partner, en aan onze vrije dagen.

Volgende punt waar ik mij enorm aan stoor....
Zowel hij, als ik zijn minder knap dan 5 jaar geleden. Maar ik krijg nooit meer een compliment, en seks blijft soms wel 1 of 2 weken uit (terwijl hij wel met zich zelf speelt). Ik voel mij door hem nog minder aantrekkelijk, en krijg het gevoel alsof de liefde van zijn kant weg gaat. Als ik hem dit vraag, beweert hij dat dit niet zo is, en dat hij voor ALTIJD (ja dat zegt hij...) bij mij blijft!

Misschien stel ik mij enorm aan? Of ben ik een verwend nest?
Maar eigenlijk al voor ons huwelijk (6 maanden geleden) overweeg ik regelmatig om bij hem weg te gaan. Ondanks hij voor mijn gevoel echt de liefde van mijn leven is. Hij is namelijk enorm geduldig, accepteer mijn minpunten, en is erg zorgzaam.

Graag hoor ik wat jullie vinden ? Is dit nog een gezonde relatie, of zit ik gewoon fout?

Bedankt voor het lezen!
Groetjes, Nieuwe lid.
RoRo - (Robin)
als hij steeds in slaap valt is hij neem ik aan moe. Dus dan heeft proberen in de zin van " proberen de ogen open te houden " geen zin maar moet hij langer slapen of minder stressen of wat veroorzaakt de moeheid? Heeft hij doordeweeks in de avonden ook nooit tijd voor je? Zo nee kun je hem niet wat werk uit handen nemen zodat hij meer vrije tijd heeft? Of bedenk nog anfere oplossingen. De oplossing hoeft niet perse uit hem te komen he jij kunt ook meedenken. Als er echt nergens iets op te vinden is moet je de keuze maken of dit is hoe je wil leven of dat je liever een partner met meer vrije tijd wil hebben. En sws moet je wat meer invulling gaan zoeken voor je vrije dagen zodat je minder afhankelijk van hem bent kwa invulling.
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
  donderdag 17 januari 2019 @ 22:51:50 #79
165633 eriksd
The grand facade...
pi_184464755
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:33 schreef RoRo222 het volgende:

[..]

Misschien zit ik er helemaal naast hoor... Maar het is toch normaal dat je partner minimaal 1 dag per week vrij maakt voor zijn geliefde? :O :O
Zou ik als behoorlijk claimerig ervaren. Zeker als jij zo'n stuwmeer aan vrije tijd hebt en dan de facto gaat zitten duimendraaien totdat hij afgepeigerd thuiskomt. Er is geen balans.
Op donderdag 11 oktober 2012 19:49 schreef Tem het volgende:
Bis bis bis
Op maandag 17 december 2012 22:25 schreef KoosVogels het volgende:
Wij krijgen niks voor kerst van de baas. Alleen een trap onder de reet en een stuk steenkool.
pi_184518475
Niet alles gelezen maar als hij zoveel in slaap valt, is hij dan wel gezond? Misschien lukt het hem echt niet goed om wakker te blijven. Misschien eerst laten uitzoeken of hij een infectie heeft of bijv. iets van slaapapneu.
Of hij is moe door psychische oorzaken, kan ook. Ik zou me er persoonlijk niet aan ergeren (als in: het hem verwijten. Ik snap natuurlijk wel dat dit voor jou ook niet leuk is. Hij is er weinig en als ie er is heb je er niet zoveel aan.), dit wil hij zelf toch ook niet denk ik.
I believe i can fly!
I believe i can touch the sky!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')