abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184296622
Gadgetbeurs CES weert 'immorele' vibrator van beursvloer

Gadgetbeurs CES heeft een prijs voor een seksspeeltje teruggetrokken, omdat deze "immoreel, obsceen of ongepast" is. De maker hiervan is ook niet meer welkom op de beurs.

De Osé, een vibrator die hands-free gebruikt kan worden, kreeg in oktober 2018 een ereprijs in de Innovation Awards. Deze prijsuitreiking wordt georganiseerd door de Consumer Technology Association (CTA), het bedrijf dat de gadgetbeurs CES in Las Vegas organiseert.

CES is één van de grootste gadgetbeurzen ter wereld, die jaarlijks plaatsvindt in Las Vegas. Dit jaar is de beurs van 8 tot en met 11 januari.

Omdat de vibrator robottechnologie van Oregon State University gebruikt, werd hij uitgeroepen tot één van de beste robots of drones die op de beurs getoond zou worden.

De prijs werd iets later echter teruggetrokken door de organisatie. Het bedrijf achter de vibrator kreeg te horen dat "deelnemers die immoreel, obsceen of ongepast zijn en niet aansluiten bij het imago van de CTA, worden gediskwalificeerd".

Een woordvoerder van de CTA bevestigt dat de prijs is ingetrokken. "Het product past niet binnen onze bestaande categorieën en had nooit een prijs mogen krijgen."

Osé helemaal niet welkom op CES
Volgens TechCrunch mag de Osé helemaal niet op CES worden getoond om vergelijkbare redenen. Een woordvoerder zegt enkel dat "ze niet binnen een productcategorie passen".

Lora Haddock, de oprichter van Osé-maker Lora DiCarlo, beschuldigt de gadgetbeurs van seksisme. "Het lijkt er op dat er andere regels zijn voor bedrijven die producten maken voor een bepaald geslacht. Een seksrobot voor mannen en virtualrealityporno worden geprezen, terwijl gadgets voor vrouwen worden geweerd."

https://www.nu.nl/gadgets(...)-van-beursvloer.html

Nashvilisten zagen dat het goed was.
pi_184298069
Oh god, 'Nashvilisten' gaat het helemaal worden in 2019.
pi_184298110
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:22 schreef Nober het volgende:
Gadgetbeurs CES weert 'immorele' vibrator van beursvloer
Nashvilisten zagen dat het goed was.
Want homosexuelen gebruiken vibrators? :?

Nice try, but failed.
pi_184299050
quote:
19s.gif Op woensdag 9 januari 2019 12:37 schreef Gunner het volgende:

[..]

Want homosexuelen gebruiken vibrators? :?

Nice try, but failed.
Vrouwen, dude. Want in Nashville haten ze vrouwen meer dan homos.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')