abonnement Unibet Coolblue
pi_184318137
Ik werd vorig jaar mijn bed uit gebeld door de douane. Mijn ex was het toestemmingsformulier vergeten.

Ex heeft echt héél veel geluk gehad dat ik thuis was en midden in de nacht had opgenomen anders had onze dochter niet meegekund op reis.
Ik heb toen, en wat was ik chagrijnig, alle formulieren en paspoort moeten scannen en mailen naar de douane.

Tevens is dit laatste keer dat ik dit doe, de volgende keer heeft ie pech. Moet hij zich ook maar netjes aan de regels houden en z'n shit regelen.
  Vis een optie? vrijdag 11 januari 2019 @ 02:45:18 #52
70532 loveli
N
pi_184331509
Hebben het kind en zijn moeder de NL nationaliteit?
crap in = crap out
pi_184356174
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:41 schreef shazaam het volgende:

[..]

Wij hebben ook het ouderschaps register nog niet ingevuld (note to self: ff doen). Mijn vriendin heeft dus het ouderschap en is dus juridische afaik een alleen reizende ouder.

Mijn punt was dat er in het geheel niet gekeken is naar de papieren van onze dochter of ons, het had net zo goed mijn dochter kunnen zijn maar niet die van mijn vriendin (ze heeft mijn achternaam).
Als een kind met een stel reist dat de ouders zouden kunnen zijn (qua leeftijd), en een van de ouders heeft dezelfde achternaam dan wordt er inderdaad niet naar papieren gevraagd in de regel. Tenzij er aanwijzingen zijn dat het niet de ouders zijn. Soms vragen ze het wel.

Mijn kinderen kunnen dus zonder extra documentatie met mijn zwager en schoonzus door de controle waarschijnlijk, maar als ze met mij (hun moeder) alleen gaan moet ik kunnen bewijzen dat ik toestemming van mijn man heb.

Het is geen waterdicht systeem. Er wordt gewoon geprofileerd en gescreend op basis van risicofactoren.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')