Volgens bol in oktober 2018quote:Op maandag 7 januari 2019 11:53 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
was dat boek al gepubliceerd voor de opnames?
Maar daar gaat t hele schrijfwerk nog aan vooraf plus je moet het nog naar uitgevers sturen in de hoop dat ze t überhaupt lezen laat staan dat ze met je willen samenwerkenquote:
Rutger had vast ook al hele stapel recepten klaar liggen. Bij GBBO zijn er ookk regelmatig kandidaten met een bakblog geweest.quote:Op maandag 7 januari 2019 12:08 schreef TLC het volgende:
[..]
Maar daar gaat t hele schrijfwerk nog aan vooraf plus je moet het nog naar uitgevers sturen in de hoop dat ze t überhaupt lezen laat staan dat ze met je willen samenwerken
Maar die waren geen professioneel cateraar.quote:Op maandag 7 januari 2019 12:12 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
Rutger had vast ook al hele stapel recepten klaar liggen. Bij GBBO zijn er ookk regelmatig kandidaten met een bakblog geweest.
Omdat ze zo goed is. Liefde voor het vak.quote:Op maandag 7 januari 2019 12:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Al een paar weken heb ik het idee dat Robèrt een beetje verliefd is op haar.
Dat dacht ik bij Nicole, dan begint hij helemaal te stralenquote:Op maandag 7 januari 2019 12:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Al een paar weken heb ik het idee dat Robèrt een beetje verliefd is op haar.
Dacht ook dat Hanneke die zou winnen. Dat uien die niet helemaal gaar waren iets minder erg zou zijn dan deeg dat niet gaar is.quote:Op maandag 7 januari 2019 12:38 schreef Questular het volgende:
Ik vind het vooral appart dat je de technische test kunt winnen met deeg wat niet gaar is.
Zou wel leuk zijn... een kookboeken/blogschrijversserie...quote:Op maandag 7 januari 2019 11:26 schreef TLC het volgende:
HHB laat toch ook niet mensen meedoen als Yvette van Boven, Danny Jansen, Ramon Brugman of Miljuschka Witzenhausen ? en Maroesjka valt gewoon in diezelfde categorie hoor.
Dat is de herdruk. Oorspronkelijke boek is aantal jaar oud als ik me niet vergisquote:
Ah:quote:
Dus cateraar, privérestaurant (whatever dat mag zijn) waarin ze workshops geeft én een boek geschreven. Wat een filantroop moet dit zijn, dat ze dit allemaal gratis en voor de hobby doet. Wat een heldin.quote:Ook Maroeska’s ervaring als cateraar maakt haar naar eigen zeggen zeker geen professional. De ontwerpster kwam er in 2004 achter dat ze was opgelicht door haar toenmalige zakenpartner, waarna ze het financieel zwaar kreeg. ,,Ik moest alle zeilen bijzetten om geld te verdienen. In de garage onder mijn huis ben ik wat catering gaan doen, zo’n één keer in de maand, om het hoofd boven water te kunnen houden. Het was absoluut niet professioneel.’’
De ophef rondom haar deelname doet Maroeska, die ook nog kookworkshops geeft in haar privérestaurant in Wormerveer, ‘best wel wat‘. ,,Ik vind het heel vervelend als de kijker het gevoel heeft dat het niet klopt. Ik ben absoluut een hobbykok, ondanks mijn kookboek, wat ik echt voor mijn kinderen heb geschreven.’’ Wat haar met het succesvolle boek is overkomen, noemt Maroeska niks anders dan ‘op elkaar gestapeld toeval’.
Ze hebben zo keihard direct de verdediging gezocht, dat ze echt afgaan met hun ‘ze is toch echt een amateur’ als ze wint. Dan hadden ze -voor hun eigen bestwil- beter de vermoorde onschuld kunnen spelen...quote:Op maandag 7 januari 2019 11:20 schreef zeefje het volgende:
[..]
Ze hebben hiermee ook hun eigen glazen ingegooid vind ik.
En wat bedoel je met dat eerste?
Bizar dat je daarmee genomineerd kan worden voor zo’n prijs eigenlijk. Even los van Maroeska, ik dacht dat het ging om boeken die in het afgelopen jaar zijn uitgebracht, niet om een (gemoderniseerde) herdruk. Weer wat geleerd.quote:Op maandag 7 januari 2019 13:55 schreef Kreator het volgende:
[..]
Ah:
In dat artikel hierboven staat:
Het kookboek dat Maroeska - die een eigen website heeft - schreef, Hoe dan?!, werd in september 2018 opnieuw uitgegeven en was genomineerd voor het Gouden Kookboek, de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek.
Het is dus al ouder en gewoon opnieuw uitgegeven.
Eens met Dude hoor.quote:Op maandag 7 januari 2019 15:14 schreef Duderinnetje het volgende:
Ze verdient haar geld niet met taarten bakken, dus is ze geen professional. Iedereen die goed kan koken valt kennelijk af voor deelname aan dit programma? Is dit wel gecheckt bij alle vorige deelnemers en finalisten?
Was de vorige winnaar niet kleinzoon van een banketbakker? Kan eigenlijk ook niet. De harde eis moet gewoon zijn dat je nooit ook maar iets bakt. Nog geen ei. Want ei gaat ook in sommig beslag en dan heb je een mijlenverre voorsprong op de anderen.
tering!quote:Op maandag 7 januari 2019 15:40 schreef ikweethetookniet het volgende:
Esther
@Esther00217
Volgen @Esther00217 volgen
Toch aardig dat #maroeska op haar site uitlegt hoe je een tarte tatin maakt....oh wat toevallig, dat was de opdracht deze week!! #hhb #fail
https://twitter.com/Esthe(...)864158572544/photo/1
https://www.maroeska.nl/uitvinder-tarte-tatin/
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |