Wat een boef! Ze heeft dit verdorie eerder gedaan!quote:Op maandag 7 januari 2019 15:40 schreef ikweethetookniet het volgende:
Esther
@Esther00217
Volgen @Esther00217 volgen
Toch aardig dat #maroeska op haar site uitlegt hoe je een tarte tatin maakt....oh wat toevallig, dat was de opdracht deze week!! #hhb #fail
https://twitter.com/Esthe(...)864158572544/photo/1
https://www.maroeska.nl/uitvinder-tarte-tatin/
Maar Tarte tatin is uitgevonden door Maroeska, staat op haar site!!quote:Op maandag 7 januari 2019 15:43 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
tering!
Denk je dat bakkers die opdracht krijgen om koekjes te bakken ook nog nooit dat gedaan hebben?
Ik weet in ieder geval al dat ik nooit mee mag doen, want ik heb al een paar keer (!) een tarte tartin gemaakt. Bummer.quote:Op maandag 7 januari 2019 16:06 schreef Meke het volgende:
Ik mag toch hopen dat iedereen die meedoet Tarte Tartin wel eens heeft gemaakt? En soezendeeg en banketbakkersroom en en en
Tenzij de Wolvenkinderen van Duderinnetje
quote:Op maandag 7 januari 2019 16:07 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik weet in ieder geval al dat ik nooit mee mag doen, want ik heb al een paar keer (!) een tarte tartin gemaakt. Bummer.
quote:Op maandag 7 januari 2019 16:07 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik weet in ieder geval al dat ik nooit mee mag doen, want ik heb al een paar keer (!) een tarte tartin gemaakt. Bummer.
Jij bakt er dus niks vanquote:Op maandag 7 januari 2019 16:27 schreef Questular het volgende:
Ik kan eigenlijk praktisch niks bakken, misschien toch eens meedoen.
Lekker hyperquote:Op maandag 7 januari 2019 09:42 schreef TheVulture het volgende:
Die Hanneke kijkt altijd zo heerlijk hysterisch uit d'r ogen
Ah. Daarom ben ik nooit geselecteerd. Want bij mijn aanmelding noemde ik het als signatuur naast Franse perentaartquote:Op maandag 7 januari 2019 16:07 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik weet in ieder geval al dat ik nooit mee mag doen, want ik heb al een paar keer (!) een tarte tartin gemaakt. Bummer.
Haar vega burger met paddenstoel:quote:Op maandag 7 januari 2019 15:40 schreef ikweethetookniet het volgende:
Esther
@Esther00217
Volgen @Esther00217 volgen
Toch aardig dat #maroeska op haar site uitlegt hoe je een tarte tatin maakt....oh wat toevallig, dat was de opdracht deze week!! #hhb #fail
https://twitter.com/Esthe(...)864158572544/photo/1
https://www.maroeska.nl/uitvinder-tarte-tatin/
Maar als je gewoon lekker bakt, maar er geen filmpjes van maakt, is het acceptabel?quote:Op maandag 7 januari 2019 17:51 schreef Roosgeluk het volgende:
[..]
Haar vega burger met paddenstoel:
En ik kan nog een paar filmpjes copy pasten over oventechnieken of div soorten deeg maken.
Volgens HHB is ze een prof als het om koken gaat, maar geen bakster.
Op haar youtube kanaal laat ze ook allerlei baktechnieken zien.
Ze zal een goede kok zijn, geloof ook echt wel dat wat ze bakt lekker is en goed er uit ziet.
Maar het ze valt niet net als de andere kandidaten in het hokje hobby kok/bakker.
Ze is geen hobbyist welke in een paar zelf gemaakte youtube filmpjes wat tips deelt. Of via insta haar bakhobby deelt.
Yep!!!! Heel erg lekkerquote:
Ja allemaal leuk en aardig, die verontwaardiging. Maar dit programma draait toch juist om het feit dat het amateurs zijn? Dat is zij overduidelijk niet, hoe je het ook down played.quote:Op maandag 7 januari 2019 17:56 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Maar als je gewoon lekker bakt, maar er geen filmpjes van maakt, is het acceptabel?
quote:Op maandag 7 januari 2019 18:49 schreef Kreator het volgende:
[..]
Belangrijkste is natuurlijk wel gewoon dat ze onsympathiek is. lelijk haar heeft
Maar tis natuurlijk wel erg gul van haar dat mensen niks voor haar kookworkshops moeten betalen en dat zelfs haar genomineerde kookboeken (die aanvankelijk voor haar kids waren ) gratis te verkrijgen zijn, zo'n lieve amateur hequote:Op maandag 7 januari 2019 15:52 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Wat een boef! Ze heeft dit verdorie eerder gedaan!
Ik stel voor dat we in het nieuwe seizoen alleen deelnemers selecteren die door wolven zijn opgevoed en nimmer een keuken hebben gezien. Dit kan zo niet langer. Kijkersbedrog!
P.S: ik was nog vergeten: Van onze belastingcenten!!!11!!
Nicole is ook meesterbakker geweestquote:Op maandag 7 januari 2019 19:15 schreef KennyPowers het volgende:
Ik vergeet steeds te kijken. Is ze 3/3 of zijn er al meer reguliere afleveringen geweest?
Ze is een amateur. Ze verdient er geen geld mee.quote:Op maandag 7 januari 2019 18:49 schreef Kreator het volgende:
[..]
Ja allemaal leuk en aardig, die verontwaardiging. Maar dit programma draait toch juist om het feit dat het amateurs zijn? Dat is zij overduidelijk niet, hoe je het ook down played.
Dan kun je volgend jaar net zo goed 10 bakkers nemen.
Belangrijkste is natuurlijk wel gewoon dat ze onsympathiek is.
Cateringbedrijf, kookboeken die je in alle webshops kunt kopen, kookworkshops...quote:Op maandag 7 januari 2019 20:24 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ze is een amateur. Ze verdient er geen geld mee.
Welke andere definitie zoek je nog.
Daarover verschillen we dan van mening. Dat je het stellig brengt, betekent niet dat je mening een feit is.quote:Op maandag 7 januari 2019 20:24 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ze is een amateur. Ze verdient er geen geld mee.
Welke andere definitie zoek je nog.
Ok man.quote:Op maandag 7 januari 2019 20:44 schreef Kreator het volgende:
[..]
Daarover verschillen we dan van mening. Dat je het stellig brengt, betekent niet dat je mening een feit is.
Ik vind haar een Professional.
Ze verdient er toch juist wel geld mee?quote:Op maandag 7 januari 2019 20:24 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ze is een amateur. Ze verdient er geen geld mee.
Welke andere definitie zoek je nog.
No shit. Je geeft geen workshops in je privé restaurant omdat je een filantropische instelling bent.quote:Op maandag 7 januari 2019 21:27 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Ze verdient er toch juist wel geld mee?
Vind eventcatering doen en professioneel banketbakker zijn nogal een verschil.quote:Op maandag 7 januari 2019 21:40 schreef bloodymary1 het volgende:
Bij de kamer van koophandel staat ze ook ingeschreven met eventcatering. Lijkt me toch redelijk professioneel.
Doorgaans levert een eventcatering ook desserts en zoetigheid. Om over de hartige gerechten van gisteren nog maar te zwijgen.quote:Op maandag 7 januari 2019 21:48 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Vind eventcatering doen en professioneel banketbakker zijn nogal een verschil.
Dus iedereen, ongeacht opleiding, met een beroep dat enigszins gerelateerd is aan eten moet worden uitgesloten?quote:Op maandag 7 januari 2019 22:36 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Doorgaans levert een eventcatering ook desserts en zoetigheid. Om over de hartige gerechten van gisteren nog maar te zwijgen.
Dit.quote:Op maandag 7 januari 2019 22:03 schreef Bluezz het volgende:
Als HHB als criterium hanteert dat je geen bakkersOPLEIDING mag hebben gedaan is het toch helder? Dan is ze géén prof. En mag ze meedoen.
Slotje.
Ja.quote:Op maandag 7 januari 2019 22:46 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Dus iedereen, ongeacht opleiding, met een beroep dat enigszins gerelateerd is aan eten moet worden uitgesloten?
Of zeg gewoon dat professionals ook mee mogen doen, of sluit ze uit. Dit is pure pr hel.quote:Op maandag 7 januari 2019 22:46 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Dus iedereen, ongeacht opleiding, met een beroep dat enigszins gerelateerd is aan eten moet worden uitgesloten?
Nou, ik hoop nu eigenlijk dat ze gaat winnen want ik vind het wel heel sneu voor haar. Wil je leuk mee doen, wordt het goed gekeurd, je hebt er zin in en dan vindt iedereen iets van je. En mensen online kunnen zich nog wel eens behoorlijk vals uitlaten over mensen omdat je blijkbaar geen empathie hoef te hebben met iemand die jouw identiteit toch niet weetquote:Op maandag 7 januari 2019 22:47 schreef Meke het volgende:
Ik ben oprecht benieuwd hoe het allemaal voor Maroeska zelf is, lijkt me behoorlijk heftig dat een half land zó over je valt. Zou ze er ook op straat op aangesproken worden?
En iedereen met een betaalde baan die iets met eten te maken heeft is dan professional dus. Tompouce verkoopsters bij de hema, pizzakoeriers etc.quote:Op maandag 7 januari 2019 22:50 schreef Kreator het volgende:
[..]
Of zeg gewoon dat professionals ook mee mogen doen, of sluit ze uit. Dit is pure pr hel.
Wat een nonsens. Als je niet wenst dat mensen je eventueel onsympathiek kunnen vinden, of dat je een beetje jokt over je achtergrond, moet je niet meedoen met één van de grootste tv programma's in Nederland.quote:Op maandag 7 januari 2019 22:50 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nou, ik hoop nu eigenlijk dat ze gaat winnen want ik vind het wel heel sneu voor haar. Wil je leuk mee doen, wordt het goed gekeurd, je hebt er zin in en dan vindt iedereen iets van je. En mensen online kunnen zich nog wel eens behoorlijk vals uitlaten over mensen omdat je blijkbaar geen empathie hoef te hebben met iemand die jouw identiteit toch niet weet
Dat zegt niemand. Zandstrooien dit.quote:Op maandag 7 januari 2019 22:53 schreef TAV74 het volgende:
[..]
En iedereen met een betaalde baan die iets met eten te maken heeft is dan professional dus. Tompouce verkoopsters bij de hema, pizzakoeriers etc.
Neheeee, ze heeft de BAKKERSOPLEIDING niet gedaahaaaaan !!!!11111einzzzquote:Op maandag 7 januari 2019 22:56 schreef Kreator het volgende:
[..]
Wat een nonsens. Als je niet wenst dat mensen je eventueel onsympathiek kunnen vinden, of dat je een beetje jokt over je achtergrond, moet je niet meedoen met één van de grootste tv programma's in Nederland.
Het is niet dat 'we' haar massaal een aidshoer noemen ofzo. Volgens mij is het gewoon terechte kritiek.
Nou precies dát Hoe naar moet dat zijn voor haar. Dit had niemand kunnen voorzienquote:Op maandag 7 januari 2019 22:50 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nou, ik hoop nu eigenlijk dat ze gaat winnen want ik vind het wel heel sneu voor haar. Wil je leuk mee doen, wordt het goed gekeurd, je hebt er zin in en dan vindt iedereen iets van je. En mensen online kunnen zich nog wel eens behoorlijk vals uitlaten over mensen omdat je blijkbaar geen empathie hoef te hebben met iemand die jouw identiteit toch niet weet
Ik vraag me dus oprecht af of ze daar wel over gelogen heeft. Wellicht is ze altijd volledig eerlijk geweest tegen de redactie, is het goedgekeurd, immers geen vakopleiding.quote:Op maandag 7 januari 2019 22:56 schreef Kreator het volgende:
[..]
Wat een nonsens. Als je niet wenst dat mensen je eventueel onsympathiek kunnen vinden, of dat je een beetje jokt over je achtergrond, moet je niet meedoen met één van de grootste tv programma's in Nederland.
Het is niet dat 'we' haar massaal een aidshoer noemen ofzo. Volgens mij is het gewoon terechte kritiek.
Dát vraag ik me dus af. D’r zit een heel team van mensen achter, die horen hier over na te denkenquote:Op maandag 7 januari 2019 23:13 schreef Meke het volgende:
[..]
Nou precies dát Hoe naar moet dat zijn voor haar. Dit had niemand kunnen voorzien
haar markt ligt niet bij rel-tokkies.quote:Op dinsdag 8 januari 2019 09:44 schreef Roosgeluk het volgende:
ff buiten of ze sympathiek mens is, de discussie eerlijk, oneerlijk, welles nietes, volgens de regeltjes en screening om:
Mij lijkt het en hel als half nl zo over je uitvalt. Op social media zijn mensen bikkel hard voor haar en dat kan niet anders dan pijn doen.
Ik ben benieuwd wat deze negativiteit voor haar kookboek en horeca werkzaamheden gaat doen.
Je moet in beide gevallen aan hoge eisen voldoen om voeding te verkopen aan mensen, dus het zijn van een amateur valt nogal mee hoor.quote:Op maandag 7 januari 2019 21:48 schreef TAV74 het volgende:
[..]
Vind eventcatering doen en professioneel banketbakker zijn nogal een verschil.
Maar dat je dan vervolgens je weer moet afvragen of je je sjalotjes vooraf in een pan moet aanbakken iedereen met een klein beetje ervaring in de keuken heeft de eerste keer toch de fout gemaakt om groenten (of vlees, nog erger) rauw in een quiche te stoppen en vervolgens te constateren : dat is niet handig. In het vervolg bak ik het vooraf aan.quote:Op zondag 6 januari 2019 21:17 schreef ijs_beer het volgende:
Hanneke lijkt wel met de week beter te worden, zou me niks verbazen als zij iig tot in de finale komt.
Niet?quote:Op maandag 7 januari 2019 23:13 schreef Meke het volgende:
[..]
Nou precies dát Hoe naar moet dat zijn voor haar. Dit had niemand kunnen voorzien
maar ik ben dan ook leuk 😂quote:Op dinsdag 8 januari 2019 14:53 schreef Meke het volgende:
[..]
Je bent beroemd
https://www.cosmopolitan.(...)k5mxXrH3X5xafjzyQzRA
Ik denk dat deelname puur een "slimme" marketingtruc was om veel (opnieuw uitgebrachte) kookboeken te verkopen.quote:Op woensdag 9 januari 2019 12:20 schreef Goitske het volgende:
Het is gewoon aan alle kanten geen slimme zet van maroeska en Janny om haar in HHB mee te laten doen.
Als jij iemand privé kent dan moet je niet in de jury willen zitten je bent gewoon toch niet 100% objectief.
Als iemand al een kookboek heeft geschreven, catering doet en een thuis restaurant heeft is het vragen om gezeik om dan als amateur mee te doen
En als je dan ook nog in de jury hebt gezeten voor dat kookboek moet je helemaal even jezelf afvragen of dit nou wel zo slim is!
. Daar is een apart topic voorquote:Op donderdag 10 januari 2019 22:06 schreef TLC het volgende:
Via NPO2 Extra ben ik ook TGBB aan het volgen en ik denk dat de finale tussen Rahul, Kim Joy en Briony gaat
Vanavond de Danish week gezien, en dat was niet echt Rahul's sterkste puntquote:Op donderdag 10 januari 2019 22:11 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
. Daar is een apart topic voor
(maar wel oppassen voor spoilers)
ik vind het dit jaar echt wel slechter! Dat dit de besten waren van die 500 vind ik ook bedenkelijkquote:Op donderdag 10 januari 2019 23:08 schreef Guanabana het volgende:
Al dat gedoe over Maroeska, terwijl ik het veel stommer vind dat je 9 van de 10 keer geen idee hebt wat ze nu eigenlijk gemaakt hebben, qua ingredienten. Doet de GBBO toch een stuk beter. Vind het maar matigjes geworden ook, qua niveau (of was het dat altijd al?)
En dit. Goede bakkers a la Menno zijn blijkbaar een beetje op. Of we moeten onze verwachtingen gewoon bijstellen over wat het programma biedt.quote:Op donderdag 10 januari 2019 23:08 schreef Guanabana het volgende:
Al dat gedoe over Maroeska, terwijl ik het veel stommer vind dat je 9 van de 10 keer geen idee hebt wat ze nu eigenlijk gemaakt hebben, qua ingredienten. Doet de GBBO toch een stuk beter. Vind het maar matigjes geworden ook, qua niveau (of was het dat altijd al?)
ja beetje jammer dat Menno nog meer hipster is geworden en compleet op de veganistische toer ging.. toen ben ik ook afgehaakt bij zijn instagramquote:Op vrijdag 11 januari 2019 17:47 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
En dit. Goede bakkers a la Menno zijn blijkbaar een beetje op. Of we moeten onze verwachtingen gewoon bijstellen over wat het programma biedt.
Ik denk dat ze vooral belangrijker vinden om te typecasten dan echt alleen maar goede bakkers te hebben in het programma. Jammer genoeg.quote:Op vrijdag 11 januari 2019 17:47 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
En dit. Goede bakkers a la Menno zijn blijkbaar een beetje op. Of we moeten onze verwachtingen gewoon bijstellen over wat het programma biedt.
Ja. Zouden ze dat trouwens ook doen in VK? Dat is ook altijd wel een gemêleerd gezelschap.quote:Op vrijdag 11 januari 2019 18:12 schreef ijs_beer het volgende:
[..]
Ik denk dat ze vooral belangrijker vinden om te typecasten dan echt alleen maar goede bakkers te hebben in het programma. Jammer genoeg.
Een molen?quote:Op zaterdag 12 januari 2019 13:28 schreef govie het volgende:
Govie de koekenbakkert zoekt t65 bloem, de supermarkten verkopen dit niet want ze willen dat we kutbrood eten. Kan iemand mij vertellen waar je zo kan langsrijden om het te kopen op een zaterdag? Thx!
Zit niet in de buurt, het is hier geen pauperwijk!quote:
Ik gok dat ze er alles aan doen om deze week een ander te kiezenquote:Op zondag 13 januari 2019 20:05 schreef ikweethetookniet het volgende:
En de meesterbakker van de week is weer Maroeska
Als dat zo is stop ik met kijken
valt wel op idd.quote:Op zondag 13 januari 2019 20:05 schreef ikweethetookniet het volgende:
En de meesterbakker van de week is weer Maroeska
Als dat zo is stop ik met kijken
Wintersportquote:Op zondag 13 januari 2019 20:33 schreef Joosie200 het volgende:
Ik ben te laat ingeschakeld
Wat is het thema? En welke signatuur moeten ze maken?
Wintersport. Mont blanc taartquote:Op zondag 13 januari 2019 20:33 schreef Joosie200 het volgende:
Ik ben te laat ingeschakeld
Wat is het thema? En welke signatuur moeten ze maken?
Wintersport is het thema en ze maken een Mont Blanc-taartquote:Op zondag 13 januari 2019 20:33 schreef Joosie200 het volgende:
Ik ben te laat ingeschakeld
Wat is het thema? En welke signatuur moeten ze maken?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |