abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_184231882
Scootmobiel-oudjes met levensgevaarlijk rijgedrag en het door hun gepatenteerde zeiken en zeuren. Nog nooit haalde één specifieke groep kreupelen zoveel haat en irritatie in mij naar boven.

En ook niet je frustratie mogen botvieren omdat je dan voor jezelf een hoop ellende op de hals haalt en niemand er baat bij heeft om juridisch helemaal naar de klote te gaan en de thuiszorg en bejaardentehuizen op kosten te jagen, al wilt je kriebelende vuist nog zo graag.

Daarbij hebben ze continue oogkleppen op voor sukkeltjes onder de 40. Die rijden ze pertinent omver omdat zij nog wél kunnen lopen, waardoor ze in het beginsel al geen respect tonen voor hun medemens.

Hier op FOK! moet je tegenwoordig ook opletten wat je zegt want mods boven de 65 met hun slechtziendheid en penis die niet meer stijf wordt komen je topic onderpissen met hun incontinentie.

Ik ben overigens geen anti-50+ tokster, de AOW mag ook best op 65 blijven. Voor het geval we dat soort simpele kutposts weer krijgen dus hou ze lekker voor je.

Wel ben ik helemaal klaar met de toegevelijkheid en tolerantie. Dat ze dit land hebben opgebouwd na de oorlog is echt niks waard. Als dit soort vuil zich niet fatsoenlijk kan gedragen mogen ze terug naar 1940 en tegen de spreekwoordelijke muur gezet worden door de vrienden van Hitler mijn inziens. Minus het spreekwoordelijke. Oprotten en vergassen.
pi_184231956
matige troll-lemming
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')