abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184230341
registreer om deze reclame te verbergen
Noord-Afrikaanse scooters met levensgevaarlijk rijgedrag en het door hun gepatenteerde zuigen. Nog nooit haalde n specifieke groep Noord-Afrikaanse scooters zoveel haat en irritatie in mij naar boven.

En ook niet je frustratie mogen botvieren omdat je dan voor jezelf een hoop ellende op de hals haalt en niemand er baat bij heeft om juridisch helemaal naar de klote te gaan en je baan/leven/alles wat je hebt de afgrond in gestort te zien worden.

Daarbij laten veel blanke sukkeltjes over zich heen lopen waardoor ze in het beginsel al geen respect tonen voor hun medemens.

Hier op FOK! kun je dit tegenwoordig ook niet meer uitten want censuurmods met hun oogkleppen en dikke e-penis komen je topic verneukstralen met hun deugronde slotjes zetten.

Ik ben overigens geen PVV tokster voor het geval we dat soort simpele kutposts weer krijgen dus hou ze lekker voor je.

Wel ben ik helemaal klaar met de toegevelijkheid en tolerantie. Als een dit soort scooters zich niet fatsoenlijk kan gedragen mogen ze absoluut niet tegen een spreekwoordelijke constructie gezet worden want dat zou zomaar als een bepaalde verwensing opgevat kunnen worden door matige mods als Vanillekwark. Ook niet minus het spreekwoordelijke. Ook niet oprotten. Want iedereen is lief.
  Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 23:15:39 #3
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184230381
Hier ga ik ook niet aan meewerken.
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')