abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_184187184
Hoogleraar staats- en bestuursrecht Jon Schilder van de VU (Vrije Universiteit) in Amsterdam vindt dat burgemeester Pauline Krikke van Den Haag ernstige bestuurlijke fouten heeft gemaakt bij het toekennen van de vreugdevuren in Scheveningen en Duindorp.

De burgemeester heeft daarmee de fundamentele rechten van de bevolking op veiligheid en bescherming in gevaar gebracht, meent Schilder. Hij rept over ‘wonderbaarlijke bestuurlijke praktijken’ en ‘onbehoorlijk bestuur’. De hoogleraar staatsrecht reageert op de vonkenregen die in Scheveningen ontstond in de nieuwjaarsnacht, met veel schade tot gevolg.

Niemand raakte gewond, maar veel mensen zuijn wel door het oog van de naald gekropen, zegt hij. ,,De risico’s zijn hier zo ontzettend groot geweest. De mensen zijn aan een verschrikkelijke ramp ontsnapt. Dit is zo ernstig dat een externe partij onderzoek moet doen wat hier mis ging.‘’

Eisen
Krikke heeft volgens hem onprofessioneel gehandeld door voor de vreugdevuren géén evenementenvergunning te eisen, waarin de belangen van burgers geborgd zijn. Toestemming voor het evenement, dat tienduizenden toeschouwers trok, gaf de gemeente op basis van slechts een overeenkomst (een convenant) met daarin de afgesproken regels, zoals de maximale bouwhoogte. Zo gaat het altijd, voerde Krikke afgelopen dagen als argument aan voor die opmerkelijke handelswijze. :') :|W

Voor de 30 meter lange feesttent van de organisaties op het strand werd evenwel in oktober van dit jaar wel een evenementenvergunning aangevraagd. Voor het ontsteken van de vreugdevuren voor de mensenmassa hoefde dit niet van de gemeente. ,,Het publiekrechtelijk systeem is voor handjeklap aan de kant gezet”, zegt Schilder.

Een convenant heeft volgens hem geen juridische status. ,,Een evenementenvergunning is om de burgers en de openbare orde beschermen. En om de veiligheid te borgen. Juist bij dit soort evenementen waar heel fundamentele belangen op het spel staan voor burgers (gezondheid en schade aan bezittingen, red.) is het nodig de formele bestuurlijke voorschriften optimaal te waarborgen. Krikke had niet mogen uitwijken naar informele arrangementen.’’

Verbazing
Met stijgende verbazing volgde Schilder de verklaringen van Krikke na de ramp, zegt hij. ,,Ik was zeer verbaasd dat ze na de vonkenregen aangaf dat ze al op oudjaarsdag op de hoogte was van de risico’s (de vuurstapels waren 13 meter te hoog), maar de zwarte piet schoot naar de organisatie van het vreugdevuur als zijnde de aanstichter.’’ :D

Schilder vindt dat Krikke verantwoordelijk is. Hij vindt het raar dat de gemeente een evaluatie laat doen naar de ramp door haar eigen mensen. :D ,,Een slager keurt niet zijn eigen vlees”, zegt hij. Een extern onderzoeksbureau moet onderzoeken wat er mis ging. ,,Dit mag nooit door een eigen interne afdeling worden uitgezocht. Daarvoor zijn de nationale belangen te groot. Er gaat een precedentwerking van uit.’’

Afwegingen
Ook de gemeenteraad heeft recht op antwoorden, zegt hij. ,,Wie heeft Krikke geadviseerd? Waarom is het vergunningstelsel niet gevolgd? Wie is er eigenlijk de baas in Scheveningen? Ik sta gelukkig niet in de schoenen van de burgemeester. Ik weet niet welke ingewikkelde afwegingen zij heeft moeten maken. De gemeenteraad moet het uitzoeken’’, zegt hij.

https://www.ad.nl/den-haa(...)reugdevuur~ab6f8dfa/

Samen met Halsema de meest incompetente trut die burgermeester is :7
Hoe lang nog deze wanvertoning en schoffering van de burger :( :?
pi_184187227
Blijkbaar wil het volk in Scheveningen die vuurpallets bouwen

Een burgemeester is er in eerste instantie voor de burgers van de desbetreffende gemeente toch

Prima gehandeld dus
VBL SC influencer
Left, right, behind
  donderdag 3 januari 2019 @ 19:57:55 #3
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_184187250
quote:
11s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:54 schreef ikweethetookniet het volgende:
Samen met Halsema de meest incompetente trut die burgermeester is :7
Hoe lang nog deze wanvertoning en schoffering van de burger :( :?
Correct.
  donderdag 3 januari 2019 @ 20:00:42 #4
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_184187308
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:56 schreef Caland het volgende:
Blijkbaar wil het volk in Scheveningen die vuurpallets bouwen

Een burgemeester is er in eerste instantie voor de burgers van de desbetreffende gemeente toch

Prima gehandeld dus
Openbare orde- en veiligheid telt soms niet/ mee ??. Dat is een veel hoger belang dan een fikkie voor de burgers.
pi_184187348
Typisch geval van iemand die daar zit vanwege de VVD baantjes-carrousel en niet vanwege haar capaciteiten. Doet me een beetje aan die bimbo denken die op defensie zat. :')
pi_184187379
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:00 schreef Drugshond het volgende:

[..]

Openbare orde- en veiligheid telt soms niet/ mee ??. Dat is een veel hoger belang dan een fikkie voor de burgers.
Het volk wil brood en spelen, het volk krijgt brood en spelen.

Blijkbaar ging het voor die vreugdevuren een tikkie erger mis daar.

Een burgemeester die haar burgers bediend, Krikke is uniek _O_
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184187383
Incompetentie is blijkbaar geen bezwaar voor het burgemeesterschap, zie v Aertsen, Wolfsen, vd Laan, etc....
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_184187428
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:02 schreef Hamzoef het volgende:
Typisch geval van iemand die daar zit vanwege de VVD baantjes-carrousel en niet vanwege haar capaciteiten. Doet me een beetje aan die bimbo denken die op defensie zat. :')
Je bedoelt Hennis Plasschaart
Die had tenminste nog capaciteiten ;)
Die was en is heel goed in orale sex om haar carriere te boosten :P
Meer kan ze dan ook niet, met haar type diploma van schoefers :')
pi_184187568
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:56 schreef Caland het volgende:
Blijkbaar wil het volk in Scheveningen die vuurpallets bouwen
Een burgemeester is er in eerste instantie voor de burgers van de desbetreffende gemeente toch
Prima gehandeld dus
:') :|W je snapt er helemaal niks van :(

‘Burgemeester is niet krachtig en niet empathisch’
Bewoners van de Scheveningse boulevard en omgeving worden met de dag kwader dat er over het vreugdevuur niet vooraf naar hen is geluisterd en nu nog steeds niet. Ze noemen de houding van burgemeester Krikke ‘niet krachtig en niet empathisch'. ,,Als er een bewonersbijeenkomst zou worden georganiseerd zouden we er massaal op afkomen.”

De meeste omwonenden zijn nog druk met het inventariseren van de schade die ze hebben door de rondvliegende vuursnippers van het vreugdevuur. ,,De auto is beschadigd, een jas, het dak van ons huis", somt een van hen op. Het is de reden dat zij en haar man nog niet aan een brief richting burgemeester Krikke zijn begonnen waarin ze de onderste steen boven willen hebben over hoe het zo uit de hand heeft kunnen lopen met het vreugdevuur. ,,We willen die brief door zo veel mogelijk bewoners laten ondertekenen. Maar ja, iedereen is hier nog met de schade bezig."

Vorig jaar
De oproep van de gemeente om filmpjes in te sturen zodat kan worden bekeken wat er precies is gebeurd schiet een andere bewoner helemaal in het verkeerde keelgat. ,,Ik heb zulke beelden met vliegvuur vorig jaar al gestuurd. De gemeente zou ze meenemen in de overwegingen voor het vuur van dit jaar, maar er is niets mee gebeurd. Ik heb de burgemeester nu weer gemaild. Ze suggereerde dat de situatie van dit jaar een verrassing was door te zeggen dat ze zich ‘rot geschrokken is’.” :')

Hij gelooft best dat Krikke geschrokken is van de ernst van de situatie. ,,Maar dat dit is gebeurd mag geen verrassing heten. Op basis van de situatie in 2017/2018, toen de wind eerst nog aflandig en toen schuin aanlandig was, kon iedereen voorspellen dat het met aanlandige wind erg gevaarlijk zou worden. Voor precies dit scenario, vonkenregen met aanlandige wind, heb ik in mijn mail in januari 2018 al gewaarschuwd.” :o

Bewonersavond
Niemand van de bewoners met wie we praten wil met naam en toenaam worden genoemd. Hun argument is ‘dat je nooit weet wie er op onze mening gaat reageren'. Die mening willen ze overigens wel graag kwijt op een bewonersavond, waarvan ze niet begrijpen dat die nog niet is georganiseerd door de gemeente. ,,Daar zouden we massaal op afkomen om te vertellen wat we hebben meegemaakt.”

Andere bewoners hebben in de bewuste nacht noodzakelijkerwijs contact gehad met de brandweer. ,,Er kwam iemand van de brandweer ons helpen en die gaf aan dat er wel bedenkingen waren geweest om die stapel aan te steken", zegt een bewoonster.

Helden
Dezelfde bewoonster noemt de brandweer ‘onze absolute helden'. ,,Zij hebben echt alles gedaan om mensen en gebouwen te redden. Ik heb de brandweer dat ook in een mail laten weten."

Bij de brandweerkazerne in de Duinstraat komen meer bedankjes binnen. Van zelfgebakken cake tot brieven. Morgenochtend komt de ploeg weer op die oudejaarsnacht alle zeilen heeft bijgezet bij het nat houden van huizen, de Oude Kerk en andere gebouwen. En met hulp van meer brandweermensen uiteindelijk het vreugdevuur hebben gedoofd. Een feestelijk moment met de pers erbij gaat het morgenochtend in de kazerne niet worden. Alles rond het uit de hand gelopen vreugdevuur is onderwerp van evaluatie geworden en daarmee ‘politiek’.

https://www.ad.nl/den-haa(...)empathisch~a729b02a/

Zelfs de inwoners van haar eigen gemeente vinden het een incompetente trut :7
pi_184187609
Ach, dan heb je het over die 10% rijke stinkerds die daar wonen.

De overige 90% aan tokkies die daar wonen vinden die vreugdevuren prima
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184187737
Deze pallets van Babel is natuurlijk de droom voor iedereen die van pallets houdt.

  Jaap van Dissel-award 2022 donderdag 3 januari 2019 @ 20:27:33 #12
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_184187918
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:00 schreef Drugshond het volgende:

[..]

Openbare orde- en veiligheid telt soms niet/ mee ??. Dat is een veel hoger belang dan een fikkie voor de burgers.
Als de burgemeester dit vuur niet zou toestaan dan zou de openbare orde en veiligheid nog erger in gevaar zijn.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_184187924
quote:
6s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:06 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Je bedoelt Hennis Plasschaart
Die had tenminste nog capaciteiten ;)
Die was en is heel goed in orale sex om haar carriere te boosten :P
Meer kan ze dan ook niet, met haar type diploma van schoefers :')
Haha, die ja. Die was echt té erg. Deze is wel iets intelligenter. Heeft een bibliotheek-opleiding als hoogst afgeronde studie. Maar zoals gezegd, ze zit daar vanwege haar netwerk niet vanwege opleiding.
pi_184188261
Laten we het positief inzien. Dit is het beste wat kon gebeuren. Het moest wel fout gaan maar het ging wel op de beste manier fout. Geen doden, geen zwaargewonden.

Nu hopen dat ze ervan leren.
pi_184188444
Een vrouw burgemeester laten worden en dan hopen dat het goed gaat. :')
Op zondag 9 september 2018 00:02 schreef remlof het volgende:
ik ben alles behalve intellectueel.
pi_184188737
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:02 schreef Hamzoef het volgende:
Typisch geval van iemand die daar zit vanwege de VVD baantjes-carrousel en niet vanwege haar capaciteiten. Doet me een beetje aan die bimbo denken die op defensie zat. :')
Typisch geval van: 'er moet een vrouw zitten voor de policor' ipv 'beste persoon op de functie'.

De vorige was ook al een drama daar en dat was geen vrouw, for the record.
Ze snappen het gewoonweg niet daar in die gemeente.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_184189254
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:56 schreef Red_85 het volgende:
De vorige was ook al een drama daar en dat was geen vrouw, for the record.
Wel ook een VVD-er, for the record.
  donderdag 3 januari 2019 @ 21:22:02 #18
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_184189423
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:56 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Typisch geval van: 'er moet een vrouw zitten voor de policor' ipv 'beste persoon op de functie'.

De vorige was ook al een drama daar en dat was geen vrouw, for the record.
Ze snappen het gewoonweg niet daar in die gemeente.
Flink seksistische opmerkingen vriend
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_184189603
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:22 schreef richolio het volgende:

[..]

Flink seksistische opmerkingen vriend
Figuren zoals Red_85 maken zich op dagelijkse basis kwaad over die barbaarse moslims die ons land overspoelen. Maar qua misogynie kan hij de doorsnee conservatieve baardaap de hand schudden.

Die zal het hartgrondig met Red_85 eens zijn dat zo'n vrouw een stad als Den Haag helemaal niet hoort te besturen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_184189660
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:56 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Typisch geval van: 'er moet een vrouw zitten voor de policor' ipv 'beste persoon op de functie'.

De vorige was ook al een drama daar en dat was geen vrouw, for the record.
Ze snappen het gewoonweg niet daar in die gemeente.
Kortom als er een vrouw zit die een fout maakt dan is het policor en als het mannen zijn is het gewoon incompetentie.

gaat heen.
pi_184189671
quote:
10s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:31 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Figuren zoals Red_85 maken zich op dagelijkse basis kwaad over die barbaarse moslims die ons land overspoelen. Maar qua misogynie kan hij de doorsnee conservatieve baardaap de hand schudden.

Die zal het hartgrondig met Red_85 eens zijn dat zo'n vrouw een stad als Den Haag helemaal niet hoort te besturen.
Misogynie? :') Wat lul je nou?

Hij zegt toch niet dat een vrouw in beginsel ongeschikt is voor deze functie? Enkel dat in dit specifieke geval dat zomaar een rol gespeeld kan hebben, naast de VVD baantjes-carrousel.
  User die overal opduikt 2022 donderdag 3 januari 2019 @ 21:35:39 #22
186611 Haags
pi_184189678
Dit kan toch ook gewoon hier?
NWS / Huizen en Duinen in brand door vonken van vreugdevuren Scheveningen #3

Overigens wordt dit met de dag genottelijker _O_
Zonder wrijving geen glans
pi_184189683
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:35 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Misogynie? :') Wat lul je nou?

Hij zegt toch niet dat een vrouw in beginsel ongeschikt is voor deze functie? Enkel dat in dit specifieke geval dat zomaar een rol gespeeld kan hebben, naast de VVD baantjes-carrousel.
Het hele bestuurlijke vlak is toch de baantjes-carrousel?
pi_184189852
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:35 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Misogynie? :') Wat lul je nou?

Hij zegt toch niet dat een vrouw in beginsel ongeschikt is voor deze functie? Enkel dat in dit specifieke geval dat zomaar een rol gespeeld kan hebben, naast de VVD baantjes-carrousel.
Jij bent degene die begint over de VVD-baantjescarrousel, niet Red_85. Volgens hem is de aanstelling van Krikke het werk van politiek-correcte krachten. Dat ze door de raad is gekozen vanwege haar kwaliteiten, is immers ondenkbaar.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 3 januari 2019 @ 21:46:05 #25
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_184189918
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:04 schreef Caland het volgende:

[..]

Het volk wil brood en spelen, het volk krijgt brood en spelen.

Blijkbaar ging het voor die vreugdevuren een tikkie erger mis daar.

Een burgemeester die haar burgers bediend, Krikke is uniek _O_
Moet je kijken wat 'haar burgers' zouden zeggen als er een halve volksbuurt afgefakkeld was.
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
pi_184189947
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:46 schreef Captain_Jack_Sparrow het volgende:

[..]

Moet je kijken wat 'haar burgers' zouden zeggen als er een halve volksbuurt afgefakkeld was.


Gewoon schuld van de wind kan je niks aan doen jatog
VBL SC influencer
Left, right, behind
  donderdag 3 januari 2019 @ 21:47:56 #27
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_184189951
quote:
6s.gif Op donderdag 3 januari 2019 20:06 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Je bedoelt Hennis Plasschaart
Die had tenminste nog capaciteiten ;)
Die was en is heel goed in orale sex om haar carriere te boosten :P
Meer kan ze dan ook niet, met haar type diploma van schoefers :')
Ik denk dat zij in ieder geval wel weet dat het 'Schoevers' is en niet 'Schoefers'. :)
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
  donderdag 3 januari 2019 @ 21:54:02 #28
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_184190108
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:47 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Gewoon schuld van de wind kan je niks aan doen jatog
Dat zeggen de bouwers, duh!
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
pi_184192466
quote:
10s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:31 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Figuren zoals Red_85 maken zich op dagelijkse basis kwaad over die barbaarse moslims die ons land overspoelen. Maar qua misogynie kan hij de doorsnee conservatieve baardaap de hand schudden.

Die zal het hartgrondig met Red_85 eens zijn dat zo'n vrouw een stad als Den Haag helemaal niet hoort te besturen.
En jij, koosje, kan je niet beheersen naar mensen waarmee je het niet eens bent. Dan ga je zelfs zo ver dat je met ziektes gaat strooien.

Je doet je voor als geciviliseerd mens in dit soort posts, maar dat is slechts een dun laagje chroom om de primaat wie je eigenlijk bent.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_184192488
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:34 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Kortom als er een vrouw zit die een fout maakt dan is het policor en als het mannen zijn is het gewoon incompetentie.

gaat heen.
Nope. Dan heb je dat helemaal fout begrepen.
Zal wel je wens zijn het op je eigen manier op te vatten. Dus ga ik er verder niet op in bij jou.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  vrijdag 4 januari 2019 @ 00:01:24 #31
168739 Red_85
'echt wel'
pi_184192540
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:35 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Misogynie? :') Wat lul je nou?

Hij zegt toch niet dat een vrouw in beginsel ongeschikt is voor deze functie? Enkel dat in dit specifieke geval dat zomaar een rol gespeeld kan hebben, naast de VVD baantjes-carrousel.
Sommigen hebben een diepgekoesterde wens iedereen waar ze het niet mee eens zijn, een verbale draai om de oren te kunnen geven zodra ze denken te kunnen. Wat jij schrijft is exact het punt. Maar dat zien sommige lieden hier niet, verblind door haat aan een persoon met een andere mening.

Koosje is er daar een van. Helaas. Triest figuur. Zo erg zelfs dat hij vaak ook nog ziektes nodig heeft om zijn mening kracht bij te zetten.

Gestoord persoon met een beperkte ziel. Zo blijkt maar weer.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  vrijdag 4 januari 2019 @ 00:31:56 #32
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_184192920
Je Suis Krikke.

Het ging al jaren goed, nu een keer niet. Dus volgend jaar zal het waarschijnlijk beter gaan want dan volgt ze wel het boekje.

Het laatste wat we in Nederland nodig hebben is meer regelneukerij door de overheid. Men lost het in Scheveningen wel op zonder een of andere arrogante pseudo intellectuele hoogleraar staatsrecht die nog nooit een stad heeft bestuurd maar vanuit zijn ivoren toren met een boekje staat te zwaaien.

Met zijn stijgende verbazing. Druiloor.
pi_184193078
Mee eens. Natuurlijk is het raar. En hoort het niet. Maar zo is het langzamerhand gegroeid tot het evenement wat het nu is.
  vrijdag 4 januari 2019 @ 01:00:30 #34
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_184193100
In het algemeen zijn politici niet de grootste lichten. Echte intelligente mensen ambiëren meestal geen politieke of bestuurlijke functie, die worden wetenschapper, schrijver, ingenieur of helemaal niks.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_184193111
Die hoogleraren met hun gezeik ook altijd. Laat ze godverdomme eens werken voor de kkgeld.
pi_184193373
Ik vind het ook allemaal niet getuigen van sterk leiderschap.

Sowieso zo'n gigantisch vuur. Of het nou 10 meter lager had moeten zijn of niet. Houd het gewoon wat beschaafder.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_184193454
Ik neem aan dat er ook (mannelijke) ambtenaren zijn die de vrouwelijke burgemeester adviseren?
pi_184193578
Handhaven Krikke, gewoon handhaven.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  Moderator vrijdag 4 januari 2019 @ 08:00:18 #39
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_184193906
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:35 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Dit kan toch ook gewoon hier?
NWS / Huizen en Duinen in brand door vonken van vreugdevuren Scheveningen #3

Overigens wordt dit met de dag genottelijker _O_
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')