Briljantquote:Op donderdag 3 januari 2019 05:13 schreef Kreator het volgende:
[..]
Hij had zelfs een vlinderdas. Kon helaas geen foto maken.
nee alweer sinds een uur of 9 thuis, maar wel bedacht dat het zonnig genoeg is een even het hele huis onder handen te nemen na al deze donkere dagen, ineens zie je elk stofje en elke haar..... (voordeel van een meisje wat een dag of 10 weg is...opruimen is ook opgeruimd en kom je de volgende dag beneden of weer thuis is het nog net zo opgeruimd, heerlijk)quote:Op donderdag 3 januari 2019 13:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar is iedereen? Jullie zijn toch niet aan het werk
Nee hoor, uitstapje supermarkt en drogist gewaagd en nu weer snotterend op de bank. Fijn, zo vakantie vieren Allang blij dat dit niet met O&N was.quote:Op donderdag 3 januari 2019 13:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar is iedereen? Jullie zijn toch niet aan het werk
Geestelijk gestorven. Nederland.quote:Op donderdag 3 januari 2019 13:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar is iedereen? Jullie zijn toch niet aan het werk
Helaas wel, werken, lunchen, blijpraten met leuke collega en nu weer werken.quote:Op donderdag 3 januari 2019 13:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar is iedereen? Jullie zijn toch niet aan het werk
Soms kan terugkomen in Nederland zo tof zijn. Wij kwam eens in een nachtelijke hoosbui terug uit Portugal en hadden toen een lekke band.Gelijk weer sachoquote:Op donderdag 3 januari 2019 13:33 schreef Kreator het volgende:
[..]
Geestelijk gestorven. Nederland.
Nog 45 in de trein. De laatste loodjes.
Sterktequote:Op donderdag 3 januari 2019 13:33 schreef Kreator het volgende:
[..]
Geestelijk gestorven. Nederland.
Nog 45 in de trein. De laatste loodjes.
Of dat je terug komt rijden uit Zuid-Duitsland en bij de grens nog net niet onder de 130 bent gekomen, wat je medegedeeld wordt in een enveloppe van het CJIB, 2 weken later....quote:Op donderdag 3 januari 2019 13:35 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Soms kan terugkomen in Nederland zo tof zijn. Wij kwam eens in een nachtelijke hoosbui terug uit Portugal en hadden toen een lekke band.Gelijk weer sacho
Herkenbaar, maar dan net voor de grens bij wegwerkzaamhedenquote:Op donderdag 3 januari 2019 13:41 schreef fietsie het volgende:
[..]
Of dat je terug komt rijden uit Zuid-Duitsland en bij de grens nog net niet onder de 130 bent gekomen, wat je medegedeeld wordt in een enveloppe van het CJIB, 2 weken later....
wel eens gemaakt en ik vond het niks, tonijnsteak en ik zijn geen vrienden, geen tips dusquote:Op donderdag 3 januari 2019 14:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb een kookn00bvraag. Ik wil vanavond tonijnsteaak maken en heb dat nog nooit gemaakt of gegeten. Hoe pak ik het aan? Moet ik hem nog marineren ofzo? We eten er venkelrisotto bij.
Huishouden, boodschappen, tandarts. Zo'n dag. 🙃quote:Op donderdag 3 januari 2019 13:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar is iedereen? Jullie zijn toch niet aan het werk
De enige plaats in de Benelux waar het winter is, zegmaar?quote:
De skis en het board liggen achterin inderdaad..quote:Op donderdag 3 januari 2019 14:22 schreef fietsie het volgende:
[..]
De enige plaats in de Benelux waar het winter is, zegmaar?
Niet marineren, kamertemperatuur laten komen, zout, peper, kort bakkenquote:Op donderdag 3 januari 2019 14:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb een kookn00bvraag. Ik wil vanavond tonijnsteaak maken en heb dat nog nooit gemaakt of gegeten. Hoe pak ik het aan? Moet ik hem nog marineren ofzo? We eten er venkelrisotto bij.
Ik marineer hem vaak even in sojasaus en bestrooi dan de tonijnsteak met wat sesamzaadjes.quote:Op donderdag 3 januari 2019 14:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb een kookn00bvraag. Ik wil vanavond tonijnsteaak maken en heb dat nog nooit gemaakt of gegeten. Hoe pak ik het aan? Moet ik hem nog marineren ofzo? We eten er venkelrisotto bij.
klinkt al beter dan half rauw met bv een sesam randje..ik heb het echt een paar keer geprobeerd, maar neequote:Op donderdag 3 januari 2019 15:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Zelf eet ik het liefst rauw als tartaar met wat zout, peper, citroensap, oiijfolie, kappertjes en augurk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |