Ik zag het Tell me morequote:
Eventueel kun je het Stormpoldervloedbos ook proberen; in voorgaande jaren zaten ze er zeker, dit jaar weet ik het niet. (Zal het mn pa morgen vragen, die helpt ieder jaar bij het onderhoud daar)quote:
Ik zit ook al op waarneming.nl te kijken. Dank iig voor de tip. Ik ga gewoon eens rondkijken de komende tijdquote:Op maandag 24 december 2018 12:47 schreef fietsie het volgende:
[..]
Eventueel kun je het Stormpoldervloedbos ook proberen; in voorgaande jaren zaten ze er zeker, dit jaar weet ik het niet. (Zal het mn pa morgen vragen, die helpt ieder jaar bij het onderhoud daar)
Er zijn wel meer plekken in ZH waar ze zitten, maar degene die ik ken zijn niet openbaar toegankelijk.
Ja dat doe ik op het moment ook; ik baal er alleen gewoon van dat mn koelkast het ontdooien zooooo ontzettend langzaam laat gaan..quote:Op maandag 24 december 2018 13:10 schreef Pietverdriet het volgende:
@fietsie
Vlees kan je snel ontdooien door het in de verpakking in koud water te leggen
Komt vast goed. Je gaart het toch volledig?quote:Op maandag 24 december 2018 12:47 schreef kwakz0r het volgende:
Ik ging onverwacht ook nog even naar de supermarkt. Te voet, dus geen parkeergedoe. T was teringdruk bij de slager maar daar hoefde ik niet te zijn. Superrustig bij de bakker dus lunch meegenomen. En de AH was niet drukker dan op een zaterdag (wel een kleine kutAH dus je loopt elkaar dan wel flink in de weg). Er was ook gewoon heel veel nog.
Maar wel fijn dat ik alleen een paar suffe boodscbapjea hoefde en op loopafstand woon, rest is allemaal al geregeld. Heb alleen mn buikspek een dag te vroeg in de koelkast gelegd om t zwoerd te laten drogen hoop dat ie t kan hebben, anders hebben we allemaal voedselvergiftiging met kerst
Goed teken, gebruikt ie weinig stroom. Heb de 5 kilo staartstuk voor morgen buiten in de grill gelegd om te ontdooien. Koelkast is nokki vol.quote:Op maandag 24 december 2018 13:28 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ja dat doe ik op het moment ook; ik baal er alleen gewoon van dat mn koelkast het ontdooien zooooo ontzettend langzaam laat gaan..
Da's ook wel weer waar.quote:Op maandag 24 december 2018 13:33 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Goed teken, gebruikt ie weinig stroom. Heb de 5 kilo staartstuk voor morgen buiten in de grill gelegd om te ontdooien. Koelkast is nokki vol.
Ja, die wordt flink genuked in de oven. Hoop niet dat t “oud” of ranzig gaat smaken maar zal wel loslopen denk ik.quote:Op maandag 24 december 2018 13:30 schreef Molo het volgende:
[..]
Komt vast goed. Je gaart het toch volledig?
Mijn stoofpot (beef and ale pie, maar dan op eigen wijze) is bijna klaar, damn lekker!
Alleen teveel dus straks een bakje met pie crust erop naar buren brengen
Zal wel meevallen iddquote:Op maandag 24 december 2018 14:08 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ja, die wordt flink genuked in de oven. Hoop niet dat t “oud” of ranzig gaat smaken maar zal wel loslopen denk ik.
Goed tijdstip welquote:Op maandag 24 december 2018 14:13 schreef golfer het volgende:
Ook even geprobeerd onze dagelijkse boodschappen te halen. Bijna geen doorkomen aan bij de AH. Hele lege schappen ook. Gelukkig is die morgen en overmorgen ook gewoon weer open.
Ik heb geen grafhekel aan kerst. Ik heb er gewoon helemaal niks mee en doe er niet aan. Vind het een overrated gebeuren.quote:Op maandag 24 december 2018 14:14 schreef Molo het volgende:
Goed tijdstip wel
Waarom heb je nou zo'n grafhekel aan kerst eigenlijk?
Ah ok, dacht dat er iets voorgevallen was ofzoquote:Op maandag 24 december 2018 14:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik heb geen grafhekel aan kerst. Ik heb er gewoon helemaal niks mee en doe er niet aan. Vind het een overrated gebeuren.
Nee, gewoon vers. Veel peper, beetje zout, gedroogde salie op de onderkant. Olijfolie en veel grof zout op de bovenkant.quote:Op maandag 24 december 2018 14:09 schreef Molo het volgende:
[..]
Zal wel meevallen idd
Gepekeld? Welk recept gebruik je?
Bekend probleem ja Gisteren kwam J er achter dat sinds we hr++ glas in de keuken hebben, de draadloze thermometer ook minder bereik heeft.quote:Op maandag 24 december 2018 12:32 schreef fietsie het volgende:
Een energieklasse A++ koelkast is niet ideaal om je vlees in te ontdooien...
Na 24 uur nog steeds een blok ijs.
Misschien om te voorkomen dat het te ver doorgaart?quote:Op maandag 24 december 2018 14:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Bekend probleem ja Gisteren kwam J er achter dat sinds we hr++ glas in de keuken hebben, de draadloze thermometer ook minder bereik heeft.
Wij zijn bijna klaar met voorbereiden. Alleen de beef Wellington nog. Volgens Ramsay dus gekoeld de oven in. Ik denk dat dat koelen met het deeg te maken heeft maar hij wijdt er niet over uit in zijn boek.
Meer van de rest erbij makenquote:Op maandag 24 december 2018 14:52 schreef Whiskers2009 het volgende:
Mijn moeder heeft te veel citroen in de cocktailsaus (voor bij krab en garnalen) gedaan. Hoe krijgen we het zuur weer weg? Suiker?
Jamie O. zet zijn Wellington voor de oven even met bakblik op het gas om de bodem even "aan te bakken" zodat het deeg minder soggy kan worden van het vocht uit het vlees.quote:Op maandag 24 december 2018 14:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Bekend probleem ja Gisteren kwam J er achter dat sinds we hr++ glas in de keuken hebben, de draadloze thermometer ook minder bereik heeft.
Wij zijn bijna klaar met voorbereiden. Alleen de beef Wellington nog. Volgens Ramsay dus gekoeld de oven in. Ik denk dat dat koelen met het deeg te maken heeft maar hij wijdt er niet over uit in zijn boek.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |