abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184037725
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 december 2018 18:29 schreef Kramerica-Industries het volgende:

[..]

Nee, zeker 75% van de wijken is maandag niet gelopen. Dus dat zat er gisteren bij. Maar dat was maar een bescheiden plukje, van maandag. Overigens grotendeels 19 en 20/12 afgestempeld, zodat een groot deel te laat bezorgd was.

Gisteren hadden we dus veel kerstkaarten, maar bijna geen dikke post. Alleen een mailing van de NPL en de Troskompas. De overige dikke post hadden ze, uiteraard zonder enige communicatie richting de postbezorgers, naar vandaag doorgeschoven.
Dat vond ik uiteindelijk nog het meest irritante ja. Op zich was het voor mij nog niet eens zo'n ramp dat het vandaag werd ipv morgen (al was donderdag beter geweest..), want ik had vandaag 1 wijk en morgen 2. Maar sommige mensen hier hadden wel 3 wijken. En dit soort dingen horen gewoon doorgegeven te worden op zijn minst.

Dat PostNL ook nog verwacht dat we gewoon van 12 tot 18 beschikbaar zijn ook al plannen ze ons maar een uurtje in, daar erger ik me ook nogal eens aan. En met die PCL werd ook een beetje van ons verwacht dat we dat op maandag of in de ochtenden gingen doen, dat vonden ze redelijk vanzelfsprekend. Zeker bij degenen die meerdere wijken liepen en er dus in de middag niet echt de tijd voor hadden. Als iemand dat niet deed begrepen ze dat vervolgens niet zo, want de rest deed dat ook wel. En dan dus ook geen hulp inschakelen voor mensen die weigerden in hun vrije tijd te gaan lopen met die meuk, maar wel geirriteerd zijn als het dan op de deadline niet bezorgd is. De mensen die meerdere wijken lopen kunnen hun vrije tijd ook wel gewoon goed gebruiken... :(

Al had ik zelf vanwege wat roosterwijzigingen (bij de postbodes) uiteindelijk met die PCL juist eens niet zo enorm veel *O*
Wel wat in de ochtend gedaan, maar ik vertikte het om op maandag te gaan sjouwen met die zooi :W
Nobody ever seems to remember life is a game we play
pi_184041627
Eerlijk gezegd weet ik op dit moment niet meer wat me nou het meest irriteert. Die rommel die niet door de bus past staat ondertussen vrij hoog op de lijst, maar die puinhopen van de laatste tijd slaan ook nergens op, erger nog dan vorig jaar. En dan verwacht ik ook nog problemen met de combiblunder, en er komt waarschijnlijk tijd bij dan wanneer ik nu hah heb, terwijl het meer werk is.

En dan ondertussen verbaasd doen dat iedereen wil vertrekken 8)7
pi_184042505
Newman: I'm a U.S. Postal worker.
George: Aren't those the guys that always go crazy and come back with a gun and shoot everybody?
Newman: Sometimes...
pi_184046709
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Vorige KNJ viel het - op wat incidentjes na - toch ook wel mee? (De WC-eend is er niks bij.)
pi_184047901
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 december 2018 16:43 schreef Kramerica-Industries het volgende:

[..]

Zoals te verwachten absoluut GEEN daldag. Heel veel kerstkaarten, en verder de tijdschriften die we gisteren al misten (Libelle, Margriet, DD). En nog twee mailings van Gall & Gall en van de NPL waar de voorbereiders gisteren blijkbaar geen tijd voor hadden. Dik 2 uur uitloop geschreven.

Ik blijf het raar vinden dat ze die kerstkaarten er niet afgelopen zaterdag, of desnoods afgelopen maandag doorheen hebben gegooid. Zaterdag had ik er hooguit 10 kerstkaarten tussen zitten, en degenen die maandag gelopen hebben wisten te melden dat het nauwelijks moeite was.
Hier was het donderdag al goed raak, normaal max 3 tassen en nu dus 6.
En vandaag ach dat is elke daldag hetzelfde. Bende

Wijken blijven ook gewoon staan hier, want er zijn mensen vrij. Dus een dag later de post lopen is ook geen probleem _O-

Verder gaat alles prima ^O^
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe
Don’t take my kindness for weakness and then expect me to treat you the same
pi_184048401
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 december 2018 11:46 schreef Globetrottertje het volgende:
Ik zie dat er een vacature is voor fulltime klantenservice bij dhl in Arnhem. Zou wel de ultieme trap onder de kont van Postnl zijn na de manier waarop ze mij behandeld hebben. _O-

Ik zal wel te laat zijn en ik weet niet of ik het leuk vind 40 uur achter de telefoon te zitten om klachten op te lossen.

Er is trouwens een pakketje onderweg voor mij blijkbaar van Pimm Solutions Aalsmeer. Zou dat een bedankje zijn? Ik heb niets besteld en als ik dat bedrijf opzoek zie ik dat ze cadeautjes en bloemen e.d. sturen naar jubilarissen etc. Hmm
Klantenservice is het meest slopende werk wat er is. Je gaat alleen maar mensen krijgen die vragen waar hun pakketje is of blijft en dat dag in dag uit.
pi_184052329
registreer om deze reclame te verbergen
Het zou de ultieme rotschop zijn geweest maar, brrrr. Nee het is niets voor mij. De hele dag aan de telefoon.
pi_184052960
Klantenservice, dat lijkt me nou ng erger dan postbezorger (met combibundel), 40 uur.... ik moet er niet aan denken. En volgens mij moet je dan ook behoorlijk productie-draaien hoor, zo snel mogelijk afpoeieren en hup, de volgende zeurpiet te woord staan.

En rotschop, voor wie? Het zal PostNL verder weinig interesseren wat je nu gaat doen, je bent slechts een vakje (vuilnisbak) in hun rooster dat nu anders zal moeten worden ingevuld.

Fijne laatste dag! ;)
pi_184053401
Zo het cadeautje van Postnl is binnen. Alleen bosje bloemen met een bedankkaartje voor de goede inzet en prettige samenwerking. Getekend tc en admi.

Geen vvv-bonnen of iets dergelijks.

@Diesnelle, nee ik moet er ook niet aan denken aan dat werk. Ik heb bij een touroperator als reisverkoopster gezeten. Reizen die we zelf samenstelden voor oudere mensen. Ik heb nog nooit zulke zeurpieten gezien die voor een dubbeltje op de eerste rang wilden zitten en nooit tevreden waren. Ik heb het wel meer dan tien jaar volgehouden. Haha

Ik doe liever iets met mijn handen en dan lekker zelfstandig. Vond het bezorgen verder erg leuk en twee van de drie depots hebben leuke collega's. Maar ja, al dat gezeik eromheen he?

Diesnelle, wat kreeg jij toen je wegging?

[ Bericht 12% gewijzigd door Globetrottertje op 29-12-2018 09:45:04 ]
pi_184054318
quote:
0s.gif Op donderdag 27 december 2018 21:25 schreef VixenFromHell het volgende:
Hier trouwens nog altijd geen overleg gehad over het verlof voor komend jaar. Zomervakantie en een andere week dus nog onzeker. Nou heb ik nog geen plannen gemaakt, maar het zou maar zo kunnen dat collega's dit inmiddels wel gedaan hebben en dit als argument gaan gebruiken bij het overleg :X
Dus gewoon nog geen goedkeuring van jullie verlof gehad? Of is er wel al goedgekeurd en moeten alleen de knelpunten er nog uit?

Bij ons was het ook vrijwel elk jaar een shitshow. Deadline voor goedkeuring werd echt nooit gehaald. Ook een keer gehad dus dat we in januari nog niet wisten waar we aan toe waren. Uiteindelijk is toen maar van iedereen alles goed gekeurd. :D

Mensen die na het verlopen van de deadline al vast gaan boeken kan ik ook echt geen ongelijk geven.
pi_184054758
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 10:29 schreef lololo het volgende:

[..]

Dus gewoon nog geen goedkeuring van jullie verlof gehad? Of is er wel al goedgekeurd en moeten alleen de knelpunten er nog uit?

Bij ons was het ook vrijwel elk jaar een shitshow. Deadline voor goedkeuring werd echt nooit gehaald. Ook een keer gehad dus dat we in januari nog niet wisten waar we aan toe waren. Uiteindelijk is toen maar van iedereen alles goed gekeurd. :D

Mensen die na het verlopen van de deadline al vast gaan boeken kan ik ook echt geen ongelijk geven.
De dingen die ze zo goed konden keuren zijn al wel goedgekeurd. Maar van ongeveer half juli t/m augustus is compleet een knelpunt en daar staat alles dus nog van open. En dan nog een los weekje van een paar mensen.

Volgens mij mag dit officieel ook niet, ze moeten een ja of een nee geven binnen 2 weken dacht ik toch. In principe hebben ze nu gewoon niet voldaan aan hun verplichting om binnen 2 weken uitsluitsel te geven. Zeggen dat ze het nu nog niet goed kunnen keuren en dat er overleg moet komen, is volgens mij niet voldoende om hier aan te voldoen...

Ik snap het trouwens ook wel dat mensen dan misschien gewoon gaan boeken, maar ik vind het niet eerlijk als ze dan vervolgens voorrang gaan krijgen op degenen die nog niets vastgelegd hebben. Er was ook al iemand die vond dat mensen met jonge kinderen voorrang horen te krijgen (overigens iemand waarvan de kinderen al volwassen zijn, dus ging niet over diegene zelf). Is ook iemand die 2 zaterdagen vrij wil om verjaardag te vieren, maar dat werd bij mij voor dit jaar ook afgekeurd :') mensen die de hele week wilden, gingen voor.

Er waren sowieso al veel mensen die zeiden, ik ga NIET schuiven. Dus dat wordt nog wat :o
Nouja bij mij hangt het er een beetje vanaf hoe ik dan zou schuiven, sta er niet per se zo in van absoluut niet. Maar als mensen zo gaan doen van ik kan niet schuiven want al geboekt, ik heb vorig jaar al geschoven dus ik schuif niks, dan ben ik ook niet meer zo bereid om tegemoet te komen ;)

[ Bericht 11% gewijzigd door VixenFromHell op 29-12-2018 11:05:22 ]
Nobody ever seems to remember life is a game we play
pi_184062789
Blijft vreemd, al die verschillen. Hier is eind november contact opgenomen met iedereen waar er problemen waren met het aangevraagde verlof.
pi_184063373
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 09:36 schreef Globetrottertje het volgende:

Ik doe liever iets met mijn handen en dan lekker zelfstandig. Vond het bezorgen verder erg leuk en twee van de drie depots hebben leuke collega's. Maar ja, al dat gezeik eromheen he?

Diesnelle, wat kreeg jij toen je wegging?
Een postcollega is naast zijn werk bloemen gaan bezorgen, met de auto. Bevalt hem goed.

Ik kreeg eerst niets na mijn laatste werkdag, geen bedankje, hand of aju, ik trok het depot dicht en klaar was het.... maanden later kwam mijn TC nog bij mij thuis aankakken met zo'n juten 'ptt'-tas en ik geloof ook een bon. Dus er is nog hoop, globetrottertje ;)
pi_184063530
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 10:54 schreef VixenFromHell het volgende:

[..]

De dingen die ze zo goed konden keuren zijn al wel goedgekeurd. Maar van ongeveer half juli t/m augustus is compleet een knelpunt en daar staat alles dus nog van open. En dan nog een los weekje van een paar mensen.

Volgens mij mag dit officieel ook niet, ze moeten een ja of een nee geven binnen 2 weken dacht ik toch. In principe hebben ze nu gewoon niet voldaan aan hun verplichting om binnen 2 weken uitsluitsel te geven. Zeggen dat ze het nu nog niet goed kunnen keuren en dat er overleg moet komen, is volgens mij niet voldoende om hier aan te voldoen...
Mja, dat is weer zo'n halve bak 'oplossing'. Maar vind het gewoon niet kunnen zoals ze dat dus doen. Hoe ver willen ze het nog voor zich uitschuiven? Het wordt dus bij jullie op zijn vroegst de eerste week van januari pas geregeld. Dat is gewoon belachelijk als je op 18 november je verlof door moest geven.

quote:
Ik snap het trouwens ook wel dat mensen dan misschien gewoon gaan boeken, maar ik vind het niet eerlijk als ze dan vervolgens voorrang gaan krijgen op degenen die nog niets vastgelegd hebben.

Ik zou gewoon volgende week melden dat je er van uitgaat dat alles goedgekeurd is omdat je er niks meer over gehoord hebt.

quote:
Er was ook al iemand die vond dat mensen met jonge kinderen voorrang horen te krijgen (overigens iemand waarvan de kinderen al volwassen zijn, dus ging niet over diegene zelf).
Dat zie je wel op meer plekken. Vind het ook een hele rare gedachtegang. Vaak zou dat in de praktijk betekenen dat je als je gn schoolgaande kinderen hebt dus in de schoolvakanties geen vrij zou kunnen krijgen. Ja doei. :{w

quote:
Is ook iemand die 2 zaterdagen vrij wil om verjaardag te vieren, maar dat werd bij mij voor dit jaar ook afgekeurd :') mensen die de hele week wilden, gingen voor.
Was bij ons ook nogal eens ja. Ook weer een halve bak oplossing.

quote:
Er waren sowieso al veel mensen die zeiden, ik ga NIET schuiven. Dus dat wordt nog wat :o
Nouja bij mij hangt het er een beetje vanaf hoe ik dan zou schuiven, sta er niet per se zo in van absoluut niet. Maar als mensen zo gaan doen van ik kan niet schuiven want al geboekt, ik heb vorig jaar al geschoven dus ik schuif niks, dan ben ik ook niet meer zo bereid om tegemoet te komen ;)
Zo star er in gaan staan vind ik ook niet echt netjes, al begrijp ik goed dat de frustraties hoog oplopen als het elk jaar hetzelfde is.

Zelf vulde ik de verlofaanvraag ook wel enigszins strategisch in. Aangezien er altijd gezeurd werd dat we ons stuwmeer van verlof zoveel mogelijk op moesten maken vroeg ik dus gewoon minimaal 10 weken aan (met inbegrip van losse dagen) en ook gewoon de bulk daarvan in de periode april-september. Dat hoefde ik echt niet allemaal vrij te zijn maar het gaf wel lekker wisselgeld in de onderhandelingen en kon ik het meeste van wat ik cht vrij wilde zijn er wel uitslepen.

Van die 10 of 11 weken werd dan vaak een week of 4-5 per definitie afgekeurd en dan kon je dus dat truukje elk jaar weer herhalen.

Moreel gezien ook niet echt helemaal netjes maar dat kwam ook gewoon voort uit de jarenlange ervaring dat verlof krijgen gewoon zo moeilijk was.
pi_184063577
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 16:27 schreef zevenmijlslaars het volgende:
Blijft vreemd, al die verschillen. Hier is eind november contact opgenomen met iedereen waar er problemen waren met het aangevraagde verlof.
Netjes binnen de deadline. Zoals het hoort. Bij ons was dat echt een uitzondering. Paar dagen of een week deed niemand moeilijk over maar vaak was het zo dat als het in de week van Sinterklaas nog niet geregeld was dat het dus pas januari werd. :') ____
  zaterdag 29 december 2018 @ 17:02:41 #116
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_184063599
Bedankt voor het versturen van mijn kaarten en pakketjes dit jaar mensen. O+

Oh ja en de bezorgers met hondenkoekjes zijn helemaal goden. _O_
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn
pi_184063774
Volgens mij moest je uiterlijk 17 december weten waar je aan toe was qua verlof. Ze hadden in principe tot, ik geloof, 3 december, en als er dan knelpunten waren moesten ze dat dan aangeven, en daarna hadden ze dus tot iets van 17 december om te beslissen over de verlofaanvragen.
Dus volgens mij hebben zij nu dan gewoon pech, tijd genoeg gehad, gewoon boeken of andere plannen maken dus.
  zaterdag 29 december 2018 @ 19:30:16 #118
481998 K21
Cappuccino
pi_184067276
Bij ons op het depot lag er een ruit aan diggelen toen ik vanmorgen aankwam. "Vast een paar kneuzen een vuurwerkbom tegenaan gelegd vannacht" dacht ik nog, maar het schijnt dat een collega het raam heeft ingetrapt in een boze bui. Diegene is vervolgens wel gewoon post gaan lopen. :o

Ik bedoel, zelf begin ik me ook te ergeren aan al die loterijbende, maar dat zijn wel hele drastische acties. :P (Geen idee wat de werkelijke aanleiding was.)
pi_184080364
Even een vraagje van een andere orde; mensen hier klaagden eerder dat ze hun Makrobon nog niet hadden gekregen, is dat nog steeds zo (collega heeft nog niks ontvangen nl.)
pi_184080678
Die van mij is nooit meer aangekomen. Heb via een formulier op de website van cadeaucarroussel een nieuwe code aangevraagd. Die heb ik inmiddels wel via de mail ontvangen.
pi_184080919
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 09:46 schreef Sebastiaan92 het volgende:
Die van mij is nooit meer aangekomen. Heb via een formulier op de website van cadeaucarroussel een nieuwe code aangevraagd. Die heb ik inmiddels wel via de mail ontvangen.
dank je ik geef het door
pi_184087543
https://nos.nl/artikel/22(...)ing-sorteerders.html

Postnl dus weer in het nieuws vanwege onderbetaling, volgens mij was dat een tijd terug ook al zo. Wordt als ik die 12.50 per uur zie wel tijd dat we er als bezorgers flink wat bij krijgen, zeker als ze met die combiblunder beginnen. Krijg hierdoor dus echt het idee dat het niet om de tijd gaat maar om het verplaatsen van werk naar lagere lonen, maar ik kon me al niet voorstellen dat samenvoegen op straat sneller gaat dan bij voorbereiden
pi_184088824
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 14:54 schreef zerebus het volgende:
https://nos.nl/artikel/22(...)ing-sorteerders.html

Postnl dus weer in het nieuws vanwege onderbetaling, volgens mij was dat een tijd terug ook al zo. Wordt als ik die 12.50 per uur zie wel tijd dat we er als bezorgers flink wat bij krijgen, zeker als ze met die combiblunder beginnen. Krijg hierdoor dus echt het idee dat het niet om de tijd gaat maar om het verplaatsen van werk naar lagere lonen, maar ik kon me al niet voorstellen dat samenvoegen op straat sneller gaat dan bij voorbereiden
Lagere lonen? Het voorbereiden wordt tegenwoordig grotendeels door voorbereiders gedaan die in schaal 1 van de PostNL CAO zitten. Die hebben nagenoeg hetzelfde uurloon als een postbezorger.
Newman: I'm a U.S. Postal worker.
George: Aren't those the guys that always go crazy and come back with a gun and shoot everybody?
Newman: Sometimes...
pi_184089228
Dan vraag ik me wel af hoe ze bij die 12.50 komen, ik zit zelf net iets boven een tientje per uur terwijl ik dit toch al een flink aantal jaar doe
pi_184089315
Vind het wel flauw dat wij 4 weken vakantie krijgen en voorbereiders 5 -O-

Zag ook net dit
quote:
Wat bieden wij jou?

Je start met een jaarcontract.
Een mooie PostNL-outfit en -fietstassen.
Wat fijn dat ze ons dat bieden! Al is het niet eens een complete outfit :')

En wat bieden ze een voorbereider oa:
quote:
Een verantwoordelijke baan bij n van de grootste bedrijven van Nederland.
Een tijdelijk contract voor maximaal 1 jaar.
:')

Ook een verschilletje qua contracten ;) tja alles wordt ook naar buiten verplaatst he. Ze brengen het toch net even wat anders :P

[ Bericht 39% gewijzigd door VixenFromHell op 30-12-2018 16:13:21 ]
Nobody ever seems to remember life is a game we play
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')