FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #971 In Spanje is het altijd warm!
TheFreshPrincedonderdag 20 december 2018 @ 16:36
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

tenor.gif?itemid=8410476
groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
EggsTCdonderdag 20 december 2018 @ 16:38
Stopped out op mn opgehoogde stoploss, winst, maar jammer dat hij niet door knalde, ik zie m nog wel naar 43~ish gaan komende dagen
Rossdaledonderdag 20 december 2018 @ 17:52
quote:
0s.gif Op donderdag 20 december 2018 16:38 schreef EggsTC het volgende:
Stopped out op mn opgehoogde stoploss, winst, maar jammer dat hij niet door knalde, ik zie m nog wel naar 43~ish gaan komende dagen
Bitccolo twitterde op donderdag 20-12-2018 om 13:12:01 One benefit of not having a paid group is I don't have to pretend I'm good at this reageer retweet
Ik moest bij deze direct aan jou denken ;)
Dwaalboydonderdag 20 december 2018 @ 18:14
Vanaaf/vannacht coinbase bekend makingen....

Zou xrp..... hmmmm

Nog maar wat bijkopen
chroestjovdonderdag 20 december 2018 @ 18:33
https://www.pscp.tv/w/buv(...)gv0qZyRO5Y0mV8HPEG0=

wavesplatform twitterde op donderdag 20-12-2018 om 17:34:42 Watch our #Waves Community Annual Meetup LIVE video stream! Sasha Ivanov and Waves Team are talking about all the latest news around #WavesPlatform & #Vostok project and the most interesting things we'll be doing next year #blockchain $WAVEShttps://t.co/JwHPgKuizo reageer retweet
Rossdaledonderdag 20 december 2018 @ 18:46
quote:
0s.gif Op donderdag 20 december 2018 18:14 schreef Dwaalboy het volgende:
Vanaaf/vannacht coinbase bekend makingen....

Zou xrp..... hmmmm

Nog maar wat bijkopen
Coinbase is alleen maar van die waardeloze shitcoins aan het listen, dus ja xrp zou goed kunnen
ssjgokudonderdag 20 december 2018 @ 19:06
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 18:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Coinbase is alleen maar van die waardeloze shitcoins aan het listen, dus ja xrp zou goed kunnen
Jij post ook enkel maar zure reacties geloof ik.
Afwazigdonderdag 20 december 2018 @ 19:09
Een coinbase listing is weinig bijzonders meer.
Glazenmakerdonderdag 20 december 2018 @ 19:09
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 18:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Coinbase is alleen maar van die waardeloze shitcoins aan het listen, dus ja xrp zou goed kunnen
Lijkt mij lastig om zo weinig zelfvertrouwen te hebben dat je altijd de auto van de buurman af moet zeiken zonder gewoon blij met je eigen aankoop te kunnen zijn.
fathankdonderdag 20 december 2018 @ 19:17
Ik ben kanjertjeblij met m'n portfolio en gun jullie allemaal een eigen stukje maan
longasleepdonderdag 20 december 2018 @ 19:17
*O*
Grrrrrrrrdonderdag 20 december 2018 @ 19:39
IK KAN ZOVEEL GROEN NIET HANDELEN!1!!
vosssdonderdag 20 december 2018 @ 19:43
quote:
0s.gif Op donderdag 20 december 2018 19:39 schreef Grrrrrrrr het volgende:
IK KAN ZOVEEL GROEN NIET HANDELEN!1!!
ik heb net een peperdure reparatie aan mn auto gehad en heb nu geen geld meer om erin te stoppen :(

:'(
Grrrrrrrrdonderdag 20 december 2018 @ 19:44
quote:
8s.gif Op donderdag 20 december 2018 19:43 schreef vosss het volgende:

[..]

ik heb net een peperdure reparatie aan mn auto gehad en heb nu geen geld meer om erin te stoppen :(

:'(
had je ook op de bodem moeten doen. :{w
Blikdonderdag 20 december 2018 @ 19:49
quote:
10s.gif Op donderdag 20 december 2018 19:06 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Jij post ook enkel maar zure reacties geloof ik.
Hij heeft wel gelijk, stelt weinig meer voor na al die nietszeggende coin listings
xaban06donderdag 20 december 2018 @ 19:59
quote:
8s.gif Op donderdag 20 december 2018 19:43 schreef vosss het volgende:

[..]

ik heb net een peperdure reparatie aan mn auto gehad en heb nu geen geld meer om erin te stoppen :(

:'(
auto verkopen, out of the box denken
TheFreshPrincedonderdag 20 december 2018 @ 20:03
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 19:59 schreef xaban06 het volgende:

[..]

auto verkopen, out of the box denken
Ja, verkoop nú je Corsa, koop in februari een Corvette :P
fathankdonderdag 20 december 2018 @ 20:08
quote:
0s.gif Op donderdag 20 december 2018 20:03 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ja, verkoop nú je Corsa, koop in februari een Corvette :P
I see what you did there :s)
TheFreshPrincedonderdag 20 december 2018 @ 20:09
quote:
10s.gif Op donderdag 20 december 2018 20:08 schreef fathank het volgende:

[..]

I see what you did there :s)
$0.0012 EYO w/
ssjgokudonderdag 20 december 2018 @ 20:32
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 19:49 schreef Blik het volgende:

[..]

Hij heeft wel gelijk, stelt weinig meer voor na al die nietszeggende coin listings
Maakt het niet minder zuur.
Afgunst enkel.
Zithdonderdag 20 december 2018 @ 20:37
🅛🅘🅙🅚🅣 🅔🅡🅞🅟 🅓🅐🅣 🅓🅔 🅑🅔🅐🅡 🅜🅐🅡🅚🅔🅣 🅔🅘🅝🅓🅔🅛🅘🅙🅚 🅥🅞🅞🅡🅑🅘🅙 🅘🅢 🅦🅐🅡🅡🅘🅞🅡🅢!
TheFreshPrincedonderdag 20 december 2018 @ 20:39
quote:
0s.gif Op donderdag 20 december 2018 20:37 schreef Zith het volgende:
🅛🅘🅙🅚🅣 🅔🅡🅞🅟 🅓🅐🅣 🅓🅔 🅑🅔🅐🅡 🅜🅐🅡🅚🅔🅣 🅔🅘🅝🅓🅔🅛🅘🅙🅚 🅥🅞🅞🅡🅑🅘🅙 🅘🅢 🅦🅐🅡🅡🅘🅞🅡🅢!
🅰🅻🆂 🆄 🅷🅴🆃 🆉🅴🅶🆃, 🅼🅾🅴🆃 🅷🅴🆃 🆆🅴🅻 🆉🅾 🆉🅸🅹🅽.
Furdinanddonderdag 20 december 2018 @ 20:40
Dead cat bounce
TheFreshPrincedonderdag 20 december 2018 @ 20:42
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 20:40 schreef Furdinand het volgende:
Dead cat bounce
Cat_sandwich.jpg
fathankdonderdag 20 december 2018 @ 21:04
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 20:40 schreef Furdinand het volgende:
Dead cat bounce
Klinkt als een indianennaam
vosssdonderdag 20 december 2018 @ 21:15
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 19:59 schreef xaban06 het volgende:

[..]

auto verkopen, out of the box denken
had ik beter vòòr de reparatie kunnen doen. Toen was ie net zo veel waard als nu, want het was nog niet kapot. Wel bijna maar daar merkte je nog niks van. Dus preventief even 1,5K er tegenaan gesmeten.

Ik had geteld op 400 euro ;( :')
vosssdonderdag 20 december 2018 @ 21:16
quote:
0s.gif Op donderdag 20 december 2018 20:03 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ja, verkoop nú je Corsa, koop in februari een Corvette :P
ik heb geen corsa :'(

Dus in februari ook geen corvette :'(!!
vosssdonderdag 20 december 2018 @ 21:17
quote:
1s.gif Op donderdag 20 december 2018 19:44 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

had je ook op de bodem moeten doen. :{w
of ik er nou 95 euro in steek of 113 dat maakt zozeer het verschil niet meer :+
Rossdaledonderdag 20 december 2018 @ 22:22
quote:
10s.gif Op donderdag 20 december 2018 19:06 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Jij post ook enkel maar zure reacties geloof ik.
Haha nee hoor :D
xminatorvrijdag 21 december 2018 @ 01:32
Op het juiste moment weer ingestapt.

Waves blijft een shitcoin.
NeeOfTochJAvrijdag 21 december 2018 @ 03:16
bakkt. nuff said.
#ANONIEMvrijdag 21 december 2018 @ 03:30
NeeOfTochJAvrijdag 21 december 2018 @ 05:33
TA is amazing
leolinedancevrijdag 21 december 2018 @ 07:20
Waves :')
Lospedrosavrijdag 21 december 2018 @ 07:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 07:20 schreef leolinedance het volgende:
Waves :')
Correctie na 1,5 week stijgingen van +20% per dag is inderdaad nogal vreemd en komt verder nooit voor :')
Rossdalevrijdag 21 december 2018 @ 09:05
JomandaTC denk je dat er zich een inverse head en shoulders gaat vormen, net zoals in februari toen we na zo'n pump onder de 10k vielen?

Ik wel namelijk. Terug naar $2900 we go en dan hebben we de double bottom gehad en kunnen we weer mooie tijden tegemoet zien *O*
TheFreshPrincevrijdag 21 december 2018 @ 11:43
Universa jaaahahaaahaaaaa :D
woxxelvrijdag 21 december 2018 @ 11:49
Shit. Ada gewisseld met waves. Komt goed toch?
TheFreshPrincevrijdag 21 december 2018 @ 11:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 11:49 schreef woxxel het volgende:
Shit. Ada gewisseld met waves. Komt goed toch?
Geen garanties :P

Zodra de Vostok airdrop is geweest verwacht ik wel een dip, daarvoor nog wel een piek, dus ik zou houden tot die dag, als je het als daytrader bekijkt.

Weet niet hoe anderen dat zien?
#ANONIEMvrijdag 21 december 2018 @ 11:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 11:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Geen garanties :P

Zodra de Vostok airdrop is geweest verwacht ik wel een dip, daarvoor nog wel een piek, dus ik zou houden tot die dag, als je het als daytrader bekijkt.

Weet niet hoe anderen dat zien?
Ik ga denk ik inderdaad net voor die Vostok hype kijken of ik mijn Wavesjes kan sellen. Die 18 cent per Waves (zoveel is 1 vostok token waard) zet ook geen zoden aan de dijk.
woxxelvrijdag 21 december 2018 @ 12:39
Ik hoop dat ik mn ada nog goedkoper kan terugkopen straks.
Blikvrijdag 21 december 2018 @ 12:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 11:43 schreef MaGNeT het volgende:
Universa jaaahahaaahaaaaa :D
December is een mooie maand voor jou zo :D
TheFreshPrincevrijdag 21 december 2018 @ 13:06
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 12:53 schreef Blik het volgende:

[..]

December is een mooie maand voor jou zo :D
2019 wordt nog veel beter :D
Koelkastjevrijdag 21 december 2018 @ 13:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 11:43 schreef MaGNeT het volgende:
Universa jaaahahaaahaaaaa :D
Toch wil ik daar nog een keer geluid bij.
TheFreshPrincevrijdag 21 december 2018 @ 13:32
Nog iemand ingestapt na m'n Universa call van gisteren? :P
Syphixxvrijdag 21 december 2018 @ 13:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 13:32 schreef MaGNeT het volgende:
Nog iemand ingestapt na m'n Universa call van gisteren? :P
eindje hier niet meer geweest en alles rustig laten hodlen :P
TheFreshPrincevrijdag 21 december 2018 @ 13:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 13:45 schreef Syphixx het volgende:

[..]

eindje hier niet meer geweest en alles rustig laten hodlen :P
Dat werkt vaak het best, zeker als het niet je laatste geld is ;)

Mijn calls werken ook niet altijd, het is een beetje zoals EdTC z'n TA.
#ANONIEMvrijdag 21 december 2018 @ 13:51
jaa universagoden
EggsTCvrijdag 21 december 2018 @ 14:28
quote:
3s.gif Op donderdag 20 december 2018 17:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Bitccolo twitterde op donderdag 20-12-2018 om 13:12:01 One benefit of not having a paid group is I don't have to pretend I'm good at this reageer retweet
Ik moest bij deze direct aan jou denken ;)
:D

Klopt, en ik ben er ook (nog) niet goed in, ik hoop t wel te worden, one way to find out he.
EggsTCvrijdag 21 december 2018 @ 14:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 13:50 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat werkt vaak het best, zeker als het niet je laatste geld is ;)

Mijn calls werken ook niet altijd, het is een beetje zoals EdTC z'n TA.
Ik ga straks universa weer ruilen tegen VET, als ze gelijk staan aan elkaaar, dat heb ik al een paar keer succesvol gedaan, waarna vet doubled, en universa een beetje achter blijft. (of UTN door de helft gaat) En dan ruil ik weer terug :) Niet met alles tho, gewoon gedoseerd.
recursiefvrijdag 21 december 2018 @ 15:32
Wie heeft zijn Aeternity naar mainnet gemigreerd? Ae gaat best aardig, maar welke exchange heeft de coins (dus niet de ERC20 tokens) gelist?
Blikvrijdag 21 december 2018 @ 15:36
https://medium.com/@vecha(...)-co-ltd-84bba69c95fb

Vechain partners met mlily, beursgenoteerd bedrijf en chinees marktleider in “memory foam” bedden, tevens partner van Manchester United.

Oh ja, verwachting is 20 miljoen rfid chips per jaar (als 1 chip minimaal VTHO is, is dit minimaal 400 miljoen VTHO per jaar)
#ANONIEMvrijdag 21 december 2018 @ 15:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 15:36 schreef Blik het volgende:
https://medium.com/@vecha(...)-co-ltd-84bba69c95fb

Vechain partners met mlily, beursgenoteerd bedrijf en chinees marktleider in “memory foam” bedden, tevens partner van Manchester United.

Oh ja, verwachting is 20 miljoen rfid chips per jaar (als 1 chip minimaal VTHO is, is dit minimaal 400 miljoen VTHO per jaar)
pff heel de boel gedisrupt
NeeOfTochJAvrijdag 21 december 2018 @ 16:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 15:36 schreef Blik het volgende:
https://medium.com/@vecha(...)-co-ltd-84bba69c95fb

Vechain partners met mlily, beursgenoteerd bedrijf en chinees marktleider in “memory foam” bedden, tevens partner van Manchester United.

Oh ja, verwachting is 20 miljoen rfid chips per jaar (als 1 chip minimaal VTHO is, is dit minimaal 400 miljoen VTHO per jaar)
allemaal leuk en aardig maar wat is nou de functie van de munt?
EggsTCvrijdag 21 december 2018 @ 16:35
https://medium.com/@vecha(...)-co-ltd-84bba69c95fb

quote:
Mlily will be utilizing VeChain Thor for Proof of Origin, Proof of Authenticity and Supply chain management. It is estimated that this project will add at least 20 million RFID chips every year for the next five years (blockchain data entry points) on chain.
We gaan weer moeeeeeeeeeeeeeeeeeeehoehoen
Blikvrijdag 21 december 2018 @ 17:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 16:31 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

allemaal leuk en aardig maar wat is nou de functie van de munt?
Door VET te hebben creeer je VTHO en VTHO gebruik je als transactekosten op het mainnet. Dus als je 20 miljoen rfid-chips gebruikt per jaar en daarmee dus 400 miljoen VTHO nodig hebt kun je dat aantal VTHO kopen of VET kopen om het zelf te genereren.
Wereldgozervrijdag 21 december 2018 @ 17:26
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 december 2018 16:35 schreef EggsTC het volgende:
https://medium.com/@vecha(...)-co-ltd-84bba69c95fb

[..]

We gaan weer moeeeeeeeeeeeeeeeeeeehoehoen
sunny is er met de poen vandoor
Thieskevrijdag 21 december 2018 @ 17:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 15:36 schreef Blik het volgende:
https://medium.com/@vecha(...)-co-ltd-84bba69c95fb

Vechain partners met mlily, beursgenoteerd bedrijf en chinees marktleider in “memory foam” bedden, tevens partner van Manchester United.

Oh ja, verwachting is 20 miljoen rfid chips per jaar (als 1 chip minimaal VTHO is, is dit minimaal 400 miljoen VTHO per jaar)
Net na een maand of 10 weer eens ff naar de koers van deze troep gekeken. Had er nog wat van staan, maar mijn god, daar werd ik niet vrolijk van. :')
Wereldgozervrijdag 21 december 2018 @ 17:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 17:32 schreef Thieske het volgende:

[..]

Net na een maand of 10 weer eens ff naar de koers van deze troep gekeken. Had er nog wat van staan, maar mijn god, daar werd ik niet vrolijk van. :')
'troep'
Blikvrijdag 21 december 2018 @ 18:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 17:32 schreef Thieske het volgende:

[..]

Net na een maand of 10 weer eens ff naar de koers van deze troep gekeken. Had er nog wat van staan, maar mijn god, daar werd ik niet vrolijk van. :')
Alleen btc staat al 70% lager, dus logisch dat het lager staat dan 10 maanden geleden

Heb je het al omgeruild naar VET ipv VEN?
fathankvrijdag 21 december 2018 @ 19:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 16:31 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

allemaal leuk en aardig maar wat is nou de functie van de munt?
Vtho genereren

Vtho wordt gebruikt om te betalen voor transacties op de blockchain.
fathankvrijdag 21 december 2018 @ 19:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 17:32 schreef Thieske het volgende:

[..]

Net na een maand of 10 weer eens ff naar de koers van deze troep gekeken. Had er nog wat van staan, maar mijn god, daar werd ik niet vrolijk van. :')
Werd je wel vrolijk van je andere hodlings van 10 maanden terug?
Lospedrosavrijdag 21 december 2018 @ 19:20
Lekkah dagje voor die andere godencoin Universa jahahhaha
fathankvrijdag 21 december 2018 @ 20:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 19:20 schreef Lospedrosa het volgende:
Lekkah dagje voor die andere godencoin Universa jahahhaha
Lekker volume ook _O_
Blikvrijdag 21 december 2018 @ 21:02
60% in de plus

Universajaja
KapBakvrijdag 21 december 2018 @ 21:10
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 december 2018 16:35 schreef EggsTC het volgende:
https://medium.com/@vecha(...)-co-ltd-84bba69c95fb

[..]

We gaan weer moeeeeeeeeeeeeeeeeeeehoehoen
Hoe gaat het met het TA experiment? :)
Thieskevrijdag 21 december 2018 @ 21:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 19:16 schreef fathank het volgende:

[..]

Werd je wel vrolijk van je andere hodlings van 10 maanden terug?
Hier is niks van over. De rest is tenminste nog iets waard.
EggsTCvrijdag 21 december 2018 @ 21:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 21:10 schreef KapBak het volgende:

[..]

Hoe gaat het met het TA experiment? :)
Buitengewoon ^O^
KapBakvrijdag 21 december 2018 @ 21:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 21:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Buitengewoon ^O^
Ja ik heb het even niet gevolgd, is er nog wat nieuws te melden of zijn het louter goede trades?
fathankvrijdag 21 december 2018 @ 21:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 21:13 schreef Thieske het volgende:

[..]

Hier is niks van over. De rest is tenminste nog iets waard.
Defineer de rest? Zijn er namelijk een hoop die -90% zijn gegaan tov ATH.

Je hebt toch wel de swap gedaan he?
leolinedancevrijdag 21 december 2018 @ 21:28
Wat is Bitcoin Cash ABC nou weer _O-
Die kreeg ik opeens op Binance
EggsTCvrijdag 21 december 2018 @ 21:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 21:18 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ja ik heb het even niet gevolgd, is er nog wat nieuws te melden of zijn het louter goede trades?
ik wacht nu op een nieuwe entry, de laatste trade was 30% winst
fathankvrijdag 21 december 2018 @ 21:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 21:28 schreef leolinedance het volgende:
Wat is Bitcoin Cash ABC nou weer _O-
Die kreeg ik opeens op Binance
Bcash is geforked in Bitcoin cash satoshi vision en Bitcoin cash abc

[ Bericht 0% gewijzigd door fathank op 21-12-2018 21:46:45 ]
illusionsvrijdag 21 december 2018 @ 21:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 21:28 schreef leolinedance het volgende:
Wat is Bitcoin Cash ABC nou weer _O-
Die kreeg ik opeens op Binance
Serieus? De #4 op CMC.

https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-cash/
KapBakvrijdag 21 december 2018 @ 21:52
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 december 2018 21:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

ik wacht nu op een nieuwe entry, de laatste trade was 30% winst
Lekker baasje
leolinedancevrijdag 21 december 2018 @ 22:01
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 december 2018 21:39 schreef fathank het volgende:

[..]

Bcash is geforked in Bitcoin cash satoshi vision en Bitcoin cash abc
Oh ja dat van die fork wist ik wel. Alleen niet dat de nieuwe namen dit waren. Het is toch ook allemaal niet bij te houden :')
KapBakvrijdag 21 december 2018 @ 22:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 22:01 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Oh ja dat van die fork wist ik wel. Alleen niet dat de nieuwe namen dit waren. Het is toch ook allemaal niet bij te houden :')
Nou ja Bitcoin ABC is eigenlijk Bitcoin Cash geworden heb ik het idee, en Bitcoin SV is de fork.
TheFreshPrincevrijdag 21 december 2018 @ 22:24
Inverse moon :D
#ANONIEMvrijdag 21 december 2018 @ 22:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 22:22 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nou ja Bitcoin ABC is eigenlijk Bitcoin Cash geworden heb ik het idee, en Bitcoin SV is de fork.
Ik ben het overzicht wat kwijt als BTC hodler.
KapBakvrijdag 21 december 2018 @ 22:26
quote:
11s.gif Op vrijdag 21 december 2018 22:26 schreef sig000 het volgende:

[..]

Ik ben het overzicht wat kwijt als BTC hodler.
Het boeit ook niet zoveel, irrelevante coin :P
#ANONIEMvrijdag 21 december 2018 @ 22:27
Heb wel wat gratis vorken gekregen.
leolinedancevrijdag 21 december 2018 @ 22:47
Het is wachten op de fork van Bitcoin ABC naar XYZ
TheFreshPrincezaterdag 22 december 2018 @ 00:29
Weekenddip!
Rossdalezaterdag 22 december 2018 @ 01:03
Ik heb ook een keer een goede call gemaakt. Ik zag een H&S jjaja
chroestjovzaterdag 22 december 2018 @ 02:45
giphy.gif
NeeOfTochJAzaterdag 22 december 2018 @ 03:13
Tot zover de bull market.
chroestjovzaterdag 22 december 2018 @ 03:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 03:13 schreef NeeOfTochJA het volgende:
Tot zover de bull market.
KyzRvFv.jpg
NeeOfTochJAzaterdag 22 december 2018 @ 08:29
Quantstamp
Koelkastjezaterdag 22 december 2018 @ 10:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 22:24 schreef MaGNeT het volgende:
Inverse moon :D
Inverse inverse moon c_/
#ANONIEMzaterdag 22 december 2018 @ 10:56
Zitten we weer in een bullmarket
Lospedrosazaterdag 22 december 2018 @ 10:59
Waves is aan het waven
Grrrrrrrrzaterdag 22 december 2018 @ 11:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 03:13 schreef NeeOfTochJA het volgende:
Tot zover de bull market.
beetje afkoelen en weer knallen.
TheFreshPrincezaterdag 22 december 2018 @ 12:22
Moooon!
Afwazigzaterdag 22 december 2018 @ 12:50
Waves gaat weer lekker. Hopelijk binnenkort een daily close boven 102k sats
leolinedancezaterdag 22 december 2018 @ 12:59
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 december 2018 12:50 schreef Afwazig het volgende:
Waves gaat weer lekker. Hopelijk binnenkort een daily close boven 102k sats
Daily close :')
Afwazigzaterdag 22 december 2018 @ 13:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 12:59 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Daily close :')
Ja het is allemaal wat :')
recursiefzaterdag 22 december 2018 @ 13:04
Ik bleek nog ergens een Wavesadres met een paar Waves te hebben. Wat zal ik doen: volgende week ergens uit eten of over een jaar een Tesla?
NeeOfTochJAzaterdag 22 december 2018 @ 13:08
als we weer gaan dalen trek in een geel hesje aan #giletsjaunes
Koelkastjezaterdag 22 december 2018 @ 14:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 13:08 schreef NeeOfTochJA het volgende:
als we weer gaan dalen trek in een geel hesje aan #giletsjaunes
Ik heb geen geld meer voor een geel hesje ;(
longasleepzaterdag 22 december 2018 @ 14:52
Ben benieuwd wat ik kan invullen als prijs op 1 jan.
3k euro~ is erg leuk besparen op box 3.
fckdedeurkrukzaterdag 22 december 2018 @ 15:09
Oeh wat is het hier weer lekker rustig zeg. Tijd om crypto te kopen. Eerst even wachten tot BTC sub $2000 is though.
Lospedrosazaterdag 22 december 2018 @ 15:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 15:09 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Oeh wat is het hier weer lekker rustig zeg. Tijd om crypto te kopen. Eerst even wachten tot BTC sub $2000 is though.
Boeiend :O
TheFreshPrincezaterdag 22 december 2018 @ 15:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 13:04 schreef recursief het volgende:
Ik bleek nog ergens een Wavesadres met een paar Waves te hebben. Wat zal ik doen: volgende week ergens uit eten of over een jaar een Tesla huren?
fathankzaterdag 22 december 2018 @ 15:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 14:52 schreef longasleep het volgende:
Ben benieuwd wat ik kan invullen als prijs op 1 jan.
3k euro~ is erg leuk besparen op box 3.
Dat is volgend jaar pas relevant
leolinedancezaterdag 22 december 2018 @ 16:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 14:52 schreef longasleep het volgende:
Ben benieuwd wat ik kan invullen als prijs op 1 jan.
3k euro~ is erg leuk besparen op box 3.
Ja laten we hopen dat ie zo laag mogelijk staat om wat VRH te besparen.
recursiefzaterdag 22 december 2018 @ 16:46
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 15:46 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik heb al besloten :). Geen Tesla. Ik ga voor het snelle genot en laat met oud en nieuw de catering aanrukken. Het is een aardig bedrag maar ook niet superveel (bijna 150 Waves).
illusionszaterdag 22 december 2018 @ 17:29
Toch nog maar ff 1 BTC gekocht en de helft in XRP gedaan.

Beetje laat, i know, maar kon het niet laten.

Hoewel ik wel denk dat de 3k grens toch weer getest gaat worden, maar ik heb op één of andere manier ongegronde hoop dat die Van Eck ETF er toch doorheen gaat in Februari.
illusionszaterdag 22 december 2018 @ 17:38
Oja jongens, het is weer lekker warm vandaag, graadje of 18 met strakblauwe lucht. :P Bietje traden, bietje zuipen.

Sorry, was het weerbericht vergeten.
IrishBastardzaterdag 22 december 2018 @ 18:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 17:38 schreef illusions het volgende:
Bietje traden, bietje zuipen.
Als ze die koersen nou wat hoger maakten hoefde je niet zo veel traden :(
Lospedrosazaterdag 22 december 2018 @ 19:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 18:42 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Als ze die koersen nou wat hoger maakten hoefde je niet zo veel traden :(
Koelkastjezaterdag 22 december 2018 @ 19:31
Jongens, computers uit.

Tijd voor bier _O_
ssjgokuzaterdag 22 december 2018 @ 20:46
Wens jullie warriors alvast een merry xmass! :D
TheFreshPrincezaterdag 22 december 2018 @ 20:48
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 december 2018 20:46 schreef ssjgoku het volgende:
Wens jullie warriors alvast een merry xmass! :D
U2!!!
chroestjovzaterdag 22 december 2018 @ 21:02
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 december 2018 20:46 schreef ssjgoku het volgende:
Wens jullie warriors alvast een merry xmass! :D
https://www.reddit.com/r/(...)the_new_crypto_year/
ssjgokuzaterdag 22 december 2018 @ 21:16
quote:
_O-
TheFreshPrincezaterdag 22 december 2018 @ 21:58
#ANONIEMzaterdag 22 december 2018 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 21:58 schreef MaGNeT het volgende:
ik had dit jaar wel soms dat ik dacht aan het inruilen van mijn wavesjes
TheFreshPrincezaterdag 22 december 2018 @ 22:08
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 december 2018 21:59 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik had dit jaar wel soms dat ik dacht aan het inruilen van mijn wavesjes
Het blijft lastig om geld door een putje te zien verdwijnen.
Heb er niet wakker van gelegen maar heel fijn is het ook niet.
#ANONIEMzaterdag 22 december 2018 @ 22:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 22:08 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Het blijft lastig om geld door een putje te zien verdwijnen.
Heb er niet wakker van gelegen maar heel fijn is het ook niet.
Ben alleen een beetje bang voor de focus op Vostok.
metallicelmozaterdag 22 december 2018 @ 22:11
Nou die ETF in februari 2019 gaat er echt niet komen hoor als je het mij vraagt. Als hij er wel komt zou het mij zeer verbazen. Hoe kan de hele markt er nou in twee maanden voor zorgen dat alle problemen rondom prijsbepaling en mogelijke manipulatie die de SEC ziet zijn weggenomen? Ik zie dat niet gebeuren. Mijn glazen bol zegt dat hij wordt afgewezen, opnieuw een aanvraag wordt gedaan en dat ze daarna geen deadline meer geven. Ik denk dat ie in 2020 pas wordt goedgekeurd
TheFreshPrincezaterdag 22 december 2018 @ 22:12
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 december 2018 22:09 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ben alleen een beetje bang voor de focus op Vostok.
Voor beiden is wel een markt. Je hebt soms gesloten blockchains nodig (overheid, bedrijven), soms juist open (zoals voor een DEX of projecten / ICO's, of wat Vechain doet haha). Het zou ook niet slim zijn van Sasha om niet aan de wensen van een potentiële klant te voldoen. Verbeteringen kunnen op beide platforms doorgevoerd worden, win-win.
#ANONIEMzaterdag 22 december 2018 @ 22:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 22:12 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Voor beiden is wel een markt. Je hebt soms gesloten blockchains nodig (overheid, bedrijven), soms juist open (zoals voor een DEX of projecten / ICO's). Het zou ook niet slim zijn van Sasha om niet aan de wensen van een potentiële klant te voldoen. Verbeteringen kunnen op beide platforms doorgevoerd worden, win-win.
We gaan het wel zien, maar Sasha heeft natuurlijk wel een geschiedenis van projecten waar hij aan mee (heeft ge)werkt op een lager pitje te zetten voor zijn andere interesses.

Maar in deze situatie moet ik maar geloven dat Vostok ook positief is voor het Waves ecosysteem. :+
TheFreshPrincezaterdag 22 december 2018 @ 22:15
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 december 2018 22:14 schreef aTypisch het volgende:

[..]

We gaan het wel zien, maar Sasha heeft natuurlijk wel een geschiedenis van projecten waar hij aan mee (heeft ge)werkt op een lager pitje te zetten voor zijn andere interesses.

Maar in deze situatie moet ik maar geloven dat Vostok ook positief is voor het Waves ecosysteem. :+
Ja, klopt, dat geldt voor Max van Lisk overigens ook :P

Crypti, de voorloper, was destijds door z'n ICO budget heen, als ik het me goed herinner.
Toen is o.a. Max eruit gestapt, ICO begonnen (je kon ook meedoen met Crypti) en Lisk doorontwikkeld.
woxxelzaterdag 22 december 2018 @ 22:22
Magnet. Heb je ook vet?
TheFreshPrincezaterdag 22 december 2018 @ 22:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 22:22 schreef woxxel het volgende:
Magnet. Heb je ook vet?
Na kerst wss wel weer maar heb vandaag nog nieuwe broeken gekocht, zat op 32/36 dus een maatje minder dan m'n oude.
woxxelzaterdag 22 december 2018 @ 22:26
Lange! Maar ik bedoel die andere
chroestjovzaterdag 22 december 2018 @ 22:27
sasha35625 twitterde op zaterdag 22-12-2018 om 22:22:36 $Waves team has prepared a nice Christmas surprise for the community. It's going to be a small step, but very important, which will be followed by a really big step at the beginning of 2019. You're gonna like it, believe me. Next Monday. reageer retweet
giphy.gif
TheFreshPrincezaterdag 22 december 2018 @ 22:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 22:26 schreef woxxel het volgende:
Lange! Maar ik bedoel die andere
Ow, nee, heb ik niet. Probeer wat uit Chinese coins en projecten te blijven :P
woxxelzaterdag 22 december 2018 @ 22:29
Oh
woxxelzaterdag 22 december 2018 @ 22:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 22:27 schreef chroestjov het volgende:
sasha35625 twitterde op zaterdag 22-12-2018 om 22:22:36 $Waves team has prepared a nice Christmas surprise for the community. It's going to be a small step, but very important, which will be followed by a really big step at the beginning of 2019. You're gonna like it, believe me. Next Monday. reageer retweet
[ afbeelding ]
Zo, meteen wat waves erbij genomen
Rossdalezaterdag 22 december 2018 @ 22:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 22:11 schreef metallicelmo het volgende:
Nou die ETF in februari 2019 gaat er echt niet komen hoor als je het mij vraagt. Als hij er wel komt zou het mij zeer verbazen. Hoe kan de hele markt er nou in twee maanden voor zorgen dat alle problemen rondom prijsbepaling en mogelijke manipulatie die de SEC ziet zijn weggenomen? Ik zie dat niet gebeuren. Mijn glazen bol zegt dat hij wordt afgewezen, opnieuw een aanvraag wordt gedaan en dat ze daarna geen deadline meer geven. Ik denk dat ie in 2020 pas wordt goedgekeurd
De senaat is bezig met nieuwe definities te maken mbt securities waarbij crypto hier niet onder valt. Dan kan de SEC een stuk makkelijker beslissingen nemen en is die ETF er waarschijnlijk een stuk sneller
#ANONIEMzaterdag 22 december 2018 @ 22:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 22:27 schreef chroestjov het volgende:
sasha35625 twitterde op zaterdag 22-12-2018 om 22:22:36 $Waves team has prepared a nice Christmas surprise for the community. It's going to be a small step, but very important, which will be followed by a really big step at the beginning of 2019. You're gonna like it, believe me. Next Monday. reageer retweet
[ afbeelding ]
Hey Justin.
Rossdalezaterdag 22 december 2018 @ 23:27
quote:
14s.gif Op zaterdag 22 december 2018 22:09 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ben alleen een beetje bang voor de focus op Vostok.
Precies de reden waarom ik maanden geleden mijn Waves van de hand heb gedaan. Achteraf gezien misschien jammer, maar ik zie er zelf op de langere termijn niet zoveel toekomst in.
woxxelzaterdag 22 december 2018 @ 23:29
Het is zoiezo een leuke om je aantal te vergroten
woxxelzondag 23 december 2018 @ 00:00
Dr koopt iemand ff 10708.00 waves op. Ik was t niet
TheFreshPrincezondag 23 december 2018 @ 00:19
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 00:00 schreef woxxel het volgende:
Dr koopt iemand ff 10708.00 waves op. Ik was t niet
Wereldgozerzondag 23 december 2018 @ 00:46
Zieke groene dildo
chroestjovzondag 23 december 2018 @ 01:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 december 2018 22:50 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Hey Justin.
giphy.gif
xminatorzondag 23 december 2018 @ 01:36
Haha hij loopt iedereen op te naaien. Vergeet je waves niet op tijd te verkopen!
chroestjovzondag 23 december 2018 @ 03:55
quote:
1s.gif Op zondag 23 december 2018 01:36 schreef xminator het volgende:
Haha hij loopt iedereen op te naaien. Vergeet je waves niet op tijd te verkopen!
giphy.gif
chroestjovzondag 23 december 2018 @ 04:02
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 23:27 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Precies de reden waarom ik maanden geleden mijn Waves van de hand heb gedaan. Achteraf gezien misschien jammer, maar ik zie er zelf op de langere termijn niet zoveel toekomst in.
giphy.gif
#ANONIEMzondag 23 december 2018 @ 08:17
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 00:00 schreef woxxel het volgende:
Dr koopt iemand ff 10708.00 waves op. Ik was t niet
En het bleef nog lang onrustig op de dex. (Of was het Binance?)
Afwazigzondag 23 december 2018 @ 10:02
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 december 2018 23:27 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Precies de reden waarom ik maanden geleden mijn Waves van de hand heb gedaan. Achteraf gezien misschien jammer, maar ik zie er zelf op de langere termijn niet zoveel toekomst in.
Waves heeft meer dan 100 man aan het werk om een ecosysteem rondom Waves te bouwen. Dit houdt in dat er aan de full node, smart contracts, apps en client wordt gebouwd maar ook aan zaken zoals Tokenomica en nieuwe markten om het zooitje weg te zetten. Vostok is daar een goed voorbeeld van. Als je groot wilt worden moet je groot denken, en ze hebben geld zat om dat te doen dat is ook wel lekker :P.
Mortaxxzondag 23 december 2018 @ 11:33
Het lijkt wel maandag
TheFreshPrincezondag 23 december 2018 @ 11:38
Mooi dat Waves RIDE "Turing complete" wordt in 2019.
Daarmee wordt het gat naar Ethereum compleet gedicht, zonder de trage en dure uitvoer van contracten / dApps op het Ethereum netwerk.

Ik zei al, 2019 wordt een goed jaar.
TheFreshPrincezondag 23 december 2018 @ 11:40
Waves en Universa doen het beiden goed, zit alweer op 20% van m'n waarde op 5 december 2017 :P
#ANONIEMzondag 23 december 2018 @ 11:48
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 11:38 schreef MaGNeT het volgende:
Mooi dat Waves RIDE "Turing complete" wordt in 2019.
Daarmee wordt het gat naar Ethereum compleet gedicht, zonder de trage en dure uitvoer van contracten / dApps op het Ethereum netwerk.

Ik zei al, 2019 wordt een goed jaar.
En welke partnerships gaan het gebruiken?
woxxelzondag 23 december 2018 @ 11:52
Zo. Universa was ik vergeten.gaat de goede kant op. Zil nog 50% omhoog en dan ben ik daar ook mee uit de min. Komt alles misschien toch nog goed.
Wereldgozerzondag 23 december 2018 @ 11:52
Moeeenn
TheFreshPrincezondag 23 december 2018 @ 11:52
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 11:48 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

En welke partnerships gaan het gebruiken?
Sowieso Waves zelf, voor hun atomic swaps waarmee je zonder tussenkomst van mensen tokens van de ene naar de andere blockchain kan sturen, wat erg handig is voor een DEX.
(atomic swap regelt dan automatisch dat bijvoorbeeld de BTC bewaard worden, tokens verzonden worden naar juiste adres, en dat vice versa).

Voor ICO's, bijvoorbeeld de automatische distributie van coins, multisignature wallets, etc.

En verder alles wat je maar kan bedenken straks, van ponzi to crypto kitties :P

Partnerships zijn daar niet voor nodig, iedere programmeur kan die taal leren en er op gaan bouwen.
recursiefzondag 23 december 2018 @ 11:56
Eth kruipt stilletjes aan weer richting XRP
Lospedrosazondag 23 december 2018 @ 12:23
Zou me niet verbazen dat universa aan het moenen is de komende weken ;)
metallicelmozondag 23 december 2018 @ 12:33
Ik zie niet in waarom Waves niet ook een $100+ coin kan worden
EggsTCzondag 23 december 2018 @ 12:33
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 12:33 schreef metallicelmo het volgende:
Ik zie niet in waarom Waves niet ook een $100+ coin kan worden
Jep, dat is met wavesmaand.
metallicelmozondag 23 december 2018 @ 12:35
quote:
14s.gif Op zondag 23 december 2018 12:33 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, dat is met wavesmaand.
haha ja maar het is al 1,5 jaar Wavesmaand toch
Syphixxzondag 23 december 2018 @ 12:37
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 12:35 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

haha ja maar het is al 1,5 jaar Wavesmaand toch
weg ermee... januari wordt maand van universa *O*
woxxelzondag 23 december 2018 @ 12:44
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 12:37 schreef Syphixx het volgende:

[..]

weg ermee... januari wordt maand van universa *O*
Ook goed. Ik heb een hoop verschillende coins, dus ze kunnen me met van alles blij maken.
NeeOfTochJAzondag 23 december 2018 @ 12:49
CarpeNoctom twitterde op zondag 23-12-2018 om 10:00:01 Carrying your bags into 2019 like... https://t.co/1cFU8EzHkO reageer retweet
illusionszondag 23 december 2018 @ 13:16
quote:
1s.gif Op zondag 23 december 2018 12:44 schreef woxxel het volgende:

[..]

Ook goed. Ik heb een hoop verschillende coins, dus ze kunnen me met van alles blij maken.
Zo moet het.

Als je gewoon alle coins koopt, zul je sowieso miljonair worden.
TheFreshPrincezondag 23 december 2018 @ 13:25
Ik trof deze quote aan op de FP:

quote:
A shutdown falls on the president's lack of leadership. He can't even control his party and get people together in a room. A shutdown means the president is weak.
SPOILER
- Donald J. Trump 2013
Ik vind 'm mooi.
Blikzondag 23 december 2018 @ 13:27
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 13:25 schreef MaGNeT het volgende:
Ik trof deze quote aan op de FP:

[..]

Ik vind 'm mooi.
“Er is altijd een tweet” is onderhand een bekende meme aan het worden bij Trump
NeeOfTochJAzondag 23 december 2018 @ 13:27
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 13:25 schreef MaGNeT het volgende:
Ik trof deze quote aan op de FP:

[..]

Ik vind 'm mooi.
Trump is best een lekkerding idd.
#ANONIEMzondag 23 december 2018 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 13:25 schreef MaGNeT het volgende:
Ik trof deze quote aan op de FP:

[..]

Ik vind 'm mooi.
https://www.reddit.com/r/TrumpCriticizesTrump/

:)
#ANONIEMzondag 23 december 2018 @ 13:30
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 12:49 schreef NeeOfTochJA het volgende:
CarpeNoctom twitterde op zondag 23-12-2018 om 10:00:01 Carrying your bags into 2019 like... https://t.co/1cFU8EzHkO reageer retweet
:D
TheFreshPrincezondag 23 december 2018 @ 13:31
quote:
_O- Genot!
illusionszondag 23 december 2018 @ 13:49
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 13:25 schreef MaGNeT het volgende:
Ik trof deze quote aan op de FP:

[..]

Ik vind 'm mooi.
Er is echt een tijd geweest dat ik, en ik denk velen met mij, dachten dat dat hele dommige gewoon een act was. Volgens mij is Zijne Oranjigheid gewoon echt zo simpel. De omslag was toen 'ie z'n glas water met 2 handen ging drinken als een peuter. :P
Lospedrosazondag 23 december 2018 @ 14:08
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 13:49 schreef illusions het volgende:

[..]

Er is echt een tijd geweest dat ik, en ik denk velen met mij, dachten dat dat hele dommige gewoon een act was. Volgens mij is Zijne Oranjigheid gewoon echt zo simpel. De omslag was toen 'ie z'n glas water met 2 handen ging drinken als een peuter. :P
Die man is behoorlijk intelligent denk ik zelf. Alleen donders oud.
TheFreshPrincezondag 23 december 2018 @ 14:27
quote:
1s.gif Op zondag 23 december 2018 14:08 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Die man is behoorlijk intelligent denk ik zelf. Alleen donders oud.
Hij heeft ooit redelijk normale zinnen kunnen samenstellen, weet niet waar het mis is gegaan :P

Rossdalezondag 23 december 2018 @ 15:30
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 11:52 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Sowieso Waves zelf, voor hun atomic swaps waarmee je zonder tussenkomst van mensen tokens van de ene naar de andere blockchain kan sturen, wat erg handig is voor een DEX.
(atomic swap regelt dan automatisch dat bijvoorbeeld de BTC bewaard worden, tokens verzonden worden naar juiste adres, en dat vice versa).

Voor ICO's, bijvoorbeeld de automatische distributie van coins, multisignature wallets, etc.

En verder alles wat je maar kan bedenken straks, van ponzi to crypto kitties :P

Partnerships zijn daar niet voor nodig, iedere programmeur kan die taal leren en er op gaan bouwen.
Barterdex 2.0? :o
woxxelzondag 23 december 2018 @ 15:39
Wprrrrr. Heb ik ook :) ze gaan ineens allemaal hard. Waarom is dat
TheFreshPrincezondag 23 december 2018 @ 16:08
Het heeft er wel eens slechter uitgezien iig.
#ANONIEMzondag 23 december 2018 @ 16:39
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 14:27 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hij heeft ooit redelijk normale zinnen kunnen samenstellen, weet niet waar het mis is gegaan :P

Verschil van dag en nacht.
illusionszondag 23 december 2018 @ 16:52
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 14:27 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hij heeft ooit redelijk normale zinnen kunnen samenstellen, weet niet waar het mis is gegaan :P

Jezus, 33. Al die Amerikanen zien er op hun 12e al uit of ze met pensioen mogen.
NatteBeverzondag 23 december 2018 @ 17:37
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 12:33 schreef metallicelmo het volgende:
Ik zie niet in waarom Waves niet ook een $100+ coin kan worden
That's the spirit ^O^
woxxelzondag 23 december 2018 @ 22:06
Ik vind t wel weer tijd voor een pumpje op waves
#ANONIEMzondag 23 december 2018 @ 22:09
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 22:06 schreef woxxel het volgende:
Ik vind t wel weer tijd voor een pumpje op waves
zal het doorgeven
TheFreshPrincezondag 23 december 2018 @ 22:10
Morgen.
NatteBeverzondag 23 december 2018 @ 22:11
illusionszondag 23 december 2018 @ 22:22
quote:
Wat mankeert die gast? Hij denkt dat mensen niet van Bitcoin hebben gehoord maar wel van Ripple, en dat ETH en EOS gaan domineren. :') Wat een klets. Baseert z'n info ook nog eens op één of ander onbekend CMC-aftreksel met prijzen die niet kloppen.

[ Bericht 2% gewijzigd door illusions op 23-12-2018 22:28:12 ]
Evenstarzondag 23 december 2018 @ 22:57
Hoe is het leven hier? Allemaal al een bruggetje gevonden om onder te leven?
Lospedrosazondag 23 december 2018 @ 23:01
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 22:57 schreef Kyran het volgende:
Hoe is het leven hier? Allemaal al een bruggetje gevonden om onder te leven?
Hoe bedoel je?
Net allemaal weer een Lambo besteld :7
TheFreshPrincezondag 23 december 2018 @ 23:11
Ik slaap in een Lambo onder een brug.
Evenstarzondag 23 december 2018 @ 23:24
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 23:11 schreef MaGNeT het volgende:
Ik slaap in een Lambo onder een brug.
Jij bent dan ook een baas ~:)
chroestjovzondag 23 december 2018 @ 23:50

https://vcdepth.io/

409.gif
BadVladmaandag 24 december 2018 @ 00:03
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 22:57 schreef Kyran het volgende:
Hoe is het leven hier? Allemaal al een bruggetje gevonden om onder te leven?
Ik slaap onder de Lambo van MaGNeT.
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 00:14
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 23:24 schreef Kyran het volgende:

[..]

Jij bent dan ook een baas ~:)
Zo dat is lang geleden.
Ben je nog vet fan, of ben je op tijd uitgestapt?
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 00:22
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 00:03 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik slaap onder de Lambo van MaGNeT.
Ik start ‘m wel ff, lekker warm :P
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 00:34
Ik lig er ook nog ff onder. Binnenkort mn eigen lambo
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 00:36
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 00:34 schreef woxxel het volgende:
Ik lig er ook nog ff onder. Binnenkort mn eigen lambo
Ligt dat lekker met BadVlad? :D
chroestjovmaandag 24 december 2018 @ 00:40
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 00:36 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ligt dat lekker met BadVlad? :D
Vergeet je niet om een deel van je PIVX te verkopen?
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 00:41
quote:
5s.gif Op maandag 24 december 2018 00:40 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Vergeet je niet om een deel van je PIVX te verkopen?
Staat ie al op $10 dan?
chroestjovmaandag 24 december 2018 @ 00:42
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 00:41 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Staat ie al op $10 dan?
Nee, maar +45% lijkt mij een aardig moment.
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 00:43
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 00:42 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Nee, maar +40% lijkt mij een aardig moment.
Oh, dan ik hodl nog ff, ik stake ze rustig door.

https://coinnewslive.com/2018/12/23/pivx-delivers-worlds-first-bulletproofs-implemented-zerocoin-protocol/

Mooi nieuws vandaag. Gelukkig nog 20.000 bijgekocht onlangs ;)
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 00:49
Waves up, Universa up, Pivx up, nu Lisk nog ff.
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 01:26
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 00:49 schreef MaGNeT het volgende:
Waves up, Universa up, Pivx up, nu Lisk nog ff.
mag ik naast jou komen wonen bij universa $1?
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 08:57
Universa jaaahahaa!
Rossdalemaandag 24 december 2018 @ 09:10
Leuk die rally, maar kon dat geen weekje wachten? Zou handiger zijn voor de belasting :o
Blikmaandag 24 december 2018 @ 09:10
Mooie groene dag vandaag

Safehaven op 50+% :D
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 09:27
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 09:10 schreef Rossdale het volgende:
Leuk die rally, maar kon dat geen weekje wachten? Zou handiger zijn voor de belasting :o
Ja, heel handig is het niet :P
KapBakmaandag 24 december 2018 @ 09:33
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 09:10 schreef Rossdale het volgende:
Leuk die rally, maar kon dat geen weekje wachten? Zou handiger zijn voor de belasting :o
Gewoon ontwijken met een schenking en wat vastgoed.

Ik heb een hele goede baan in het vastgoed !!
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 09:34
quote:
12s.gif Op maandag 24 december 2018 09:33 schreef KapBak het volgende:

[..]

Gewoon ontwijken met een schenking en wat vastgoed.

Ik heb een hele goede baan in het vastgoed !!
Ik zet alles om in lege kratten, die breng ik dan weer terug in het nieuwe jaar.
KapBakmaandag 24 december 2018 @ 09:36
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 09:34 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik zet alles om in lege kratten, die breng ik dan weer terug in het nieuwe jaar.
_O-
Rossdalemaandag 24 december 2018 @ 09:38
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 09:34 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik zet alles om in lege kratten, die breng ik dan weer terug in het nieuwe jaar.
:D
Koelkastjemaandag 24 december 2018 @ 10:39
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 09:34 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik zet alles om in lege kratten, die breng ik dan weer terug in het nieuwe jaar.
CA6Y3bT.gif
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 10:42
Neeeeetoch! Gisteren al mn vet opgezet in waves
fathankmaandag 24 december 2018 @ 10:43
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 10:42 schreef woxxel het volgende:
Neeeeetoch! Gisteren al mn vet opgezet in waves
Dat is een beetje dom.
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 10:48
Ja weet ik
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 10:50
Als ik het nu terug zet. Hoeveel procent verlies is het dan?
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 10:53
Ik denk dat ik stop met scalpen of traden. Ik ben mn ada en trx ook al kwijt geraakt op deze manier. Sufkop ik.
Afwazigmaandag 24 december 2018 @ 10:53
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 10:53 schreef woxxel het volgende:
Ik denk dat ik stop met scalpen of traden. Ik ben mn ada en trx ook al kwijt geraakt op deze manier. Sufkop ik.
Stop dan gewoon met traden en investeer in iets waar je vertrouwen in hebt (of gewoon BTC als je safe wilt spelen) en HODL.
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 10:55
Ja dat was vet, mn grootste inzet. Maanden lang. Maar mn geduld was op.
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 10:57
Magnet. Gooi er nog wat tegenaan in waves, zodat ik ze weer kan verkopen dan
KapBakmaandag 24 december 2018 @ 11:01
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 10:55 schreef woxxel het volgende:
Ja dat was vet, mn grootste inzet. Maanden lang. Maar mn geduld was op.
Als VET was waar je vertrouwen in had zie ik sowieso weinig brood erin.
JeSuisDroppiemaandag 24 december 2018 @ 11:04
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 11:01 schreef KapBak het volgende:

[..]

Als VET was waar je vertrouwen in had zie ik sowieso weinig brood erin.
Je kan beter in Ripple gaan zitten zoals de rest van het plebs.
KapBakmaandag 24 december 2018 @ 11:04
quote:
10s.gif Op maandag 24 december 2018 11:04 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Je kan beter in Ripple gaan zitten zoals de rest van het plebs.
:P
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 11:10
Wat is plebs
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 11:11
Hodl, don’t trade.
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 11:13
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 11:01 schreef KapBak het volgende:

[..]

Als VET was waar je vertrouwen in had zie ik sowieso weinig brood erin.
hoezo
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 11:14
Geen paniek. Alles komt goed :)

[ Bericht 91% gewijzigd door woxxel op 24-12-2018 11:30:37 ]
JeSuisDroppiemaandag 24 december 2018 @ 11:29
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 11:14 schreef woxxel het volgende:
Ja, weet je waarom ik dat traden nu steeds deed.
Ik was al heel lang op hodl, en toen kreeg ik verlies met bijna 80%
Daarna zag ik overal berichten dat hodl helemaal niet zo slim was.
GOED BEZIG, BUY HIGH SELL LOW!
NatteBevermaandag 24 december 2018 @ 11:32
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 10:55 schreef woxxel het volgende:
Ja dat was vet, mn grootste inzet. Maanden lang. Maar mn geduld was op.
:')
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 11:33
Zoiezo niet helemaal he. Ik ga nooit in usdt. Maargoed. Alles komt goed. Ik kijk vanavond wel weer ff.
Fijne dag allemaal
KapBakmaandag 24 december 2018 @ 11:34
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 11:33 schreef woxxel het volgende:
Alles komt goed.
Dat sowieso wel ^O^

quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 11:13 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

hoezo
Is toch gewoon een shitcoin joh :')
Grrrrrrrrmaandag 24 december 2018 @ 11:42
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 11:29 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

GOED BEZIG, BUY HIGH SELL LOW!
Niet wachten op 12 dollah EoY :')
Wereldgozermaandag 24 december 2018 @ 11:47
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 11:42 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Niet wachten op 12 dollah EoY :')
Panter _O_ EOY 2028
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 11:52
Heeft iemand hier nog dat filmpje over die mining farm die dicht gaat, waar hij zicchzelf filmt met een gopro?
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 11:55
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 11:52 schreef EggsTC het volgende:
Heeft iemand hier nog dat filmpje over die mining farm die dicht gaat, waar hij zicchzelf filmt met een gopro?
Die na die overstroming?
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 11:57
quote:
14s.gif Op maandag 24 december 2018 11:55 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Die na die overstroming?
nee, die gast die sluit.
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 11:58
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 11:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

nee, die gast die sluit.
Nee. Moet je daarmee? :+
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 12:00
quote:
14s.gif Op maandag 24 december 2018 11:58 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Nee. Moet je daarmee? :+
ff in die discussie met jou posten
KapBakmaandag 24 december 2018 @ 12:31
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 12:00 schreef EggsTC het volgende:

[..]

ff in die discussie met jou posten
Hoe is het TA god?
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 13:09
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 12:31 schreef KapBak het volgende:

[..]

Hoe is het TA god?
Lekkermen, en jij?
leolinedancemaandag 24 december 2018 @ 13:18
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 10:53 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Stop dan gewoon met traden en investeer in iets waar je vertrouwen in hebt (of gewoon BTC als je safe wilt spelen) en HODL.
safe spelen met BTC :')
Koelkastjemaandag 24 december 2018 @ 13:20
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 13:09 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Lekkermen, en jij?
Heb nog een TA voor mij qua alcoholgebruik deze kermismiddag? Gaat het up of down?
Afwazigmaandag 24 december 2018 @ 13:20
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 13:18 schreef leolinedance het volgende:

[..]

safe spelen met BTC :')
Als je dan toch in crypto wilt zitten is BTC toch wel je veiligste keus.
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 13:21
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 13:18 schreef leolinedance het volgende:

[..]

safe spelen met BTC :')
daar is niets geks aan gezegd
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 13:22
quote:
6s.gif Op maandag 24 december 2018 13:20 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Heb nog een TA voor mij qua alcoholgebruik deze kermismiddag? Gaat het up of down?
Je gebruik gaat up, je algehele staat gaat down :P
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 13:23
quote:
6s.gif Op maandag 24 december 2018 13:20 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Heb nog een TA voor mij qua alcoholgebruik deze kermismiddag? Gaat het up of down?
Wanneer je kijkt naar het huidige promillage en je de Elliot Wave Theory in ogenschouw neemt kan het twee kanten op gaan. De Fibonacci Levels kun je zien als een nuttige indicatie voor wat er te gebeuren staat. Je wordt dus of enorm dronken of je blijft nuchter. Het kan ook nog dat het er ergens tussenin zit, maar dat ligt aan de richting van de breakout van de drank. Ik denk dat uiteindelijk de MACD en de Ichimoku Cloud de doorslag gaan geven.

Kortom: wordt het bier of wat anders?
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 13:24
quote:
14s.gif Op maandag 24 december 2018 13:23 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Wanneer je kijkt naar het huidige promillage en je de Elliot Wave Theory in ogenschouw neemt kan het twee kanten op gaan. De Fibonacci Levels kun je zien als een nuttige indicatie voor wat er te gebeuren staat. Je wordt dus of enorm dronken of je blijft nuchter. Het kan ook nog dat het er ergens tussenin zit, maar dat ligt aan de richting van de breakout van de drank. Ik denk dat uiteindelijk de MACD en de Ichimoku Cloud de doorslag gaan geven.

Kortom: wordt het bier of wat anders?
Totdat je een flinke shot UNIVERSAAAAAAA HAHAHA JAAAAAAAA neemt, ben je gelijk weer nuchter.
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 13:25
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 13:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Totdat je een flinke shot UNIVERSAAAAAAA HAHAHA JAAAAAAAA neemt, ben je gelijk weer nuchter.
Universagoden al boven mijn gemiddelde aankoopprijs nu. Ik word ECHT EEN MAGNEET als Alexander een beetje zijn best doet volgend jaar.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2018 13:25:34 ]
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 13:25
quote:
14s.gif Op maandag 24 december 2018 13:25 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Universagoden al boven mijn gemiddelde aankoopprijs nu. Ik word ECHT EEN MAGNEET als Alexander een beetje zijn best doet volgend jaar.
Hoeveel heb je der, orde van grootte? 1m+++?
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 13:26
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 13:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hoeveel heb je der, orde van grootte? 1m+++?
Kan wel een node draaien ja
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 13:28
quote:
14s.gif Op maandag 24 december 2018 13:26 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Kan wel een node draaien ja
Lekkerhoor, ik rond 500 ... eerst wil ik eens wat zien voordat ik er meer in steek, want ik kan nou niet zeggen dat ik een heel groot vertrouwen heb in dit project. De enige reden waarom ik wat aan vertrouwen heb, is omdat AlexanderGOD.
Wereldgozermaandag 24 december 2018 @ 13:28
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 13:18 schreef leolinedance het volgende:

[..]

safe spelen met BTC :')
Had ik dat maar gedaan, dan had ik nu een driedubbele stack VET gehad jaahaaa WHALE
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 13:30
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 13:28 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Had ik dat maar gedaan, dan had ik nu een driedubbele stack VET gehad jaahaaa WHALE
Jep, heel typisch.

Het gaat altijd zo;
BTC crasht, alts crashen even hard mee.
Do;
BTC stijgt na die crash, alts stijgen iets minder hard mee
BTC weer klein beetje down, alts crashen nog veel harder
Loop;
Koelkastjemaandag 24 december 2018 @ 13:31
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 13:22 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Je gebruik gaat up, je algehele staat gaat down :P
Klinkt goed _O_!

quote:
14s.gif Op maandag 24 december 2018 13:23 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Wanneer je kijkt naar het huidige promillage en je de Elliot Wave Theory in ogenschouw neemt kan het twee kanten op gaan. De Fibonacci Levels kun je zien als een nuttige indicatie voor wat er te gebeuren staat. Je wordt dus of enorm dronken of je blijft nuchter. Het kan ook nog dat het er ergens tussenin zit, maar dat ligt aan de richting van de breakout van de drank. Ik denk dat uiteindelijk de MACD en de Ichimoku Cloud de doorslag gaan geven.

Kortom: wordt het bier of wat anders?
Dank u voor deze prachtige analyse _O_!

En ik drink eigenlijk alleen maar bier :P!
leolinedancemaandag 24 december 2018 @ 13:33
quote:
7s.gif Op maandag 24 december 2018 13:20 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Als je dan toch in crypto wilt zitten is BTC toch wel je veiligste keus.
Ja als..maar BTC safe noemen gaat wel wat ver toch?
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 13:33
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 13:33 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ja als..maar BTC safe noemen gaat wel wat ver toch?
BTC is wel de meest safe crypto waar je in kunt zitten denk ik.
Koelkastjemaandag 24 december 2018 @ 13:33
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 13:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Totdat je een flinke shot UNIVERSAAAAAAA HAHAHA JAAAAAAAA neemt, ben je gelijk weer nuchter.
Klinkt als een shot wodka. Dat heeft mij in het verleden weinig goeds gebracht ;(!
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 13:34
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 13:28 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Lekkerhoor, ik rond 500 ... eerst wil ik eens wat zien voordat ik er meer in steek, want ik kan nou niet zeggen dat ik een heel groot vertrouwen heb in dit project. De enige reden waarom ik wat aan vertrouwen heb, is omdat AlexanderGOD.
Ja dit is mijn gokje qua low cap en leuke plannen.
leolinedancemaandag 24 december 2018 @ 13:35
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 13:30 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, heel typisch.

Het gaat altijd zo;
BTC crasht, alts crashen even hard mee.
Do;
BTC stijgt na die crash, alts stijgen iets minder hard mee
BTC weer klein beetje down, alts crashen nog veel harder
Loop;
Zou je hier een TA van kunnen maken?
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 13:35
quote:
14s.gif Op maandag 24 december 2018 13:34 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ja dit is mijn gokje qua low cap en leuke plannen.
Gokje... deze man gokt met kapitalen... hoeveel M is zijn portfolio wel niet (wel niet idd) waard? _O_
EggsTCmaandag 24 december 2018 @ 13:35
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 13:35 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Zou je hier een TA van kunnen maken?
Een TA weet ik niet zeker, niet op 1 chart iig, dat wordt lastig, maar het moet wel te doorgronden zijn dnek ik
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 13:35
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 13:35 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Gokje... deze man gokt met kapitalen... hoeveel M is zijn portfolio wel niet (wel niet idd) waard? _O_
Onverantwoorde gok mag ik het ook wel noemen ja.
leolinedancemaandag 24 december 2018 @ 13:38
Hoe zou het er ondertussen in Spanje aan toe gaan? Ben reuze benieuwd.
Afwazigmaandag 24 december 2018 @ 13:43
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 13:33 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ja als..maar BTC safe noemen gaat wel wat ver toch?
Relatief natuurlijk.
Blikmaandag 24 december 2018 @ 13:45
quote:
14s.gif Op maandag 24 december 2018 13:25 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Universagoden al boven mijn gemiddelde aankoopprijs nu. Ik word ECHT EEN MAGNEET als Alexander een beetje zijn best doet volgend jaar.
Average buying price: 2 cent

Slik
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 13:47
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 13:45 schreef Blik het volgende:

[..]

Average buying price: 2 cent

Slik
oei

was bij mij ook meer geluk dan wijsheid hoor

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2018 13:47:18 ]
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 13:47
is vigen98 hier nog?
Afwazigmaandag 24 december 2018 @ 14:34
sasha35625 twitterde op maandag 24-12-2018 om 14:22:05 3% of total VST supply will be airdropped to $Waves AND $WCT token holders. 1 $waves and 1 $wct token receive the same amount of VST. In order to receive the airdrop you need to have your tokens in your wallet, not at exchanges. reageer retweet
Nice WCT moon na deze tweet.
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 15:05
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 22:06 schreef woxxel het volgende:
Ik vind t wel weer tijd voor een pumpje op waves
quote:
0s.gif Op zondag 23 december 2018 22:10 schreef MaGNeT het volgende:
Morgen.
Vandaag.
illusionsmaandag 24 december 2018 @ 15:11
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 13:38 schreef leolinedance het volgende:
Hoe zou het er ondertussen in Spanje aan toe gaan? Ben reuze benieuwd.
Het gaat hier top, bedankt voor de interesse. Het zonnetje schijnt, de cryptogoden zijn me gunstig, en er is geen kater te bekennen - al ligt die natuurlijk altijd wel op de loer.
chroestjovmaandag 24 december 2018 @ 15:46
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 14:34 schreef Afwazig het volgende:
sasha35625 twitterde op maandag 24-12-2018 om 14:22:05 3% of total VST supply will be airdropped to $Waves AND $WCT token holders. 1 $waves and 1 $wct token receive the same amount of VST. In order to receive the airdrop you need to have your tokens in your wallet, not at exchanges. reageer retweet
Nice WCT moon na deze tweet.
Mooi, ik had er nog een aantal bijgekocht tussen de 0.145 en 0.16 Waves, nu had ik er circa 16/17k WCT in totaal, alleen zijn er wel een paar duizend verloren gegaan in de pump voor een gemiddelde van circa 0.21/22 Waves, maar daar kan ik wel mee leven.
chroestjovmaandag 24 december 2018 @ 15:54
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 15:46 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Mooi, ik had er nog een aantal bijgekocht tussen de 0.145 en 0.16 Waves, nu had ik er circa 16/17k WCT in totaal, alleen zijn er wel een paar duizend verloren gegaan in de pump voor een gemiddelde van circa 0.21/22 Waves, maar daar kan ik wel mee leven.
Oh, net 6k teruggekocht voor een gemiddelde van circa 0.165/17 Waves, ik ben tevreden.
Afwazigmaandag 24 december 2018 @ 15:58
Verpats WCT pas bij 0.5 Wave per WCT. Heb ook een mooie stapel maar heb ze aardig laag gekocht de laatste maanden.
patrick_1980maandag 24 december 2018 @ 16:00
Ik zie bij veel crypto's een inversed head & shoulder patroon momenteel. Kan zomaar veel moon gaan de komende dagen :)
Wereldgozermaandag 24 december 2018 @ 16:14
HOOFD SCHOUDERS KNIE EN MOON
patrick_1980maandag 24 december 2018 @ 16:20
quote:
9s.gif Op maandag 24 december 2018 16:14 schreef Wereldgozer het volgende:
HOOFD SCHOUDERS KNIE EN MOON
:')
chroestjovmaandag 24 december 2018 @ 16:28
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 15:58 schreef Afwazig het volgende:
Verpats WCT pas bij 0.5 Wave per WCT. Heb ook een mooie stapel maar heb ze aardig laag gekocht de laatste maanden.
Ja, alleen wordt er nu ook nog gedumpt, net nog 3k extra gekocht voor een gemiddelde van circa 0.175 Waves terwijl ik er tegelijkertijd een paar duizend verkocht voor een gemiddelde van circa 0.23 Waves, dat zijn mooie winsten.
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 16:32
Mss dump ik de WCT ook wel om na de airdrop goedkoop terug te kopen.
Wanneer is de airdrop? Of nog geen datum?
chroestjovmaandag 24 december 2018 @ 16:46
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 16:32 schreef MaGNeT het volgende:
Mss dump ik de WCT ook wel om na de airdrop goedkoop terug te kopen.
Wanneer is de airdrop? Of nog geen datum?
sasha35625 twitterde op maandag 24-12-2018 om 14:22:05 While our Christmas surprise is being finalized (it's very technical) I'd like to clarify future #Vostok airdrop rules (it will happen in Q1 2019, but we get tons of questions right now). The rules are simple: reageer retweet
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 16:47
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 16:46 schreef chroestjov het volgende:

[..]

sasha35625 twitterde op maandag 24-12-2018 om 14:22:05 While our Christmas surprise is being finalized (it's very technical) I'd like to clarify future #Vostok airdrop rules (it will happen in Q1 2019, but we get tons of questions right now). The rules are simple: reageer retweet
^O^
leolinedancemaandag 24 december 2018 @ 16:53
Godencoin VET gaat ook niet verkeerd.
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 16:54
Waarom heeft een database cryptomuntje nodig en hoezo airdrops?
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 17:01
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 16:54 schreef Dimachaerus het volgende:
Waarom heeft een database cryptomuntje nodig en hoezo airdrops?
54646092.jpg
Lospedrosamaandag 24 december 2018 @ 17:08
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 16:53 schreef leolinedance het volgende:
Godencoin VET gaat ook niet verkeerd.
Kom op, VET gunnen we allemaal een vieze stinkende pijnlijke dood.
Toch ?
chroestjovmaandag 24 december 2018 @ 17:11
sasha35625 twitterde op maandag 24-12-2018 om 16:20:06 Our Christmas game https://t.co/IlwNdZoDs9 is a step which comes before a really big leap forward. https://t.co/Ff3l9L0320 reageer retweet
wavesplatform twitterde op maandag 24-12-2018 om 16:10:42 We're launching #blockchain-based #Waves #Christmas game! It's an excellent showcase of how Waves #smartcontracts and Waves Keeper can be used in the gaming industry: https://t.co/AOeDDQytWwAnd this is just a teaser of what’s coming!$WAVES reageer retweet
Afwazigmaandag 24 december 2018 @ 17:25
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 17:11 schreef chroestjov het volgende:
sasha35625 twitterde op maandag 24-12-2018 om 16:20:06 Our Christmas game https://t.co/IlwNdZoDs9 is a step which comes before a really big leap forward. https://t.co/Ff3l9L0320 reageer retweet
wavesplatform twitterde op maandag 24-12-2018 om 16:10:42 We're launching #blockchain-based #Waves #Christmas game! It's an excellent showcase of how Waves #smartcontracts and Waves Keeper can be used in the gaming industry: https://t.co/AOeDDQytWwAnd this is just a teaser of what’s coming!$WAVES reageer retweet
Leuk opgezet en mooi dat het naar een goed doel gaat.
patrick_1980maandag 24 december 2018 @ 17:38
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 17:25 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Leuk opgezet en mooi dat het naar een goed doel gaat.
Leuk opgezet. Ik had geluk en won 3 Waves terug. :D
Afwazigmaandag 24 december 2018 @ 17:43
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 17:38 schreef patrick_1980 het volgende:

[..]

Leuk opgezet. Ik had geluk en won 3 Waves terug. :D
JA en die kinderen in het ziekenhuis dan? :(
patrick_1980maandag 24 december 2018 @ 17:47
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 17:43 schreef Afwazig het volgende:

[..]

JA en die kinderen in het ziekenhuis dan? :(
Er zullen ook genoeg mensen zijn die niet winnen :')
Dat is de opzet van het spel he :P
BadVladmaandag 24 december 2018 @ 17:50
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 17:38 schreef patrick_1980 het volgende:

[..]

Leuk opgezet. Ik had geluk en won 3 Waves terug. :D
Hier ook! *O*
chroestjovmaandag 24 december 2018 @ 17:51
Wat een smerige kapitalisten hier.
patrick_1980maandag 24 december 2018 @ 17:52
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 17:50 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Hier ook! *O*
Best aardig hoge winkans dan ~:)
Afwazigmaandag 24 december 2018 @ 18:01
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 17:51 schreef chroestjov het volgende:
Wat een smerige kapitalisten hier.
Eens. En dat met kerst :r
Blikmaandag 24 december 2018 @ 18:09
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 17:08 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kom op, VET gunnen we allemaal een vieze stinkende pijnlijke dood.
Toch ?
Ik niet, dan ben ik rekt tot de max
Wereldgozermaandag 24 december 2018 @ 18:16
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 17:51 schreef chroestjov het volgende:
Wat een smerige kapitalisten hier.
in for the tech
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 18:44
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 15:05 schreef MaGNeT het volgende:

[..]


[..]

Vandaag.
Pump al geweest?
Als t niet meer komt vertrouw ik je niet meer hoor
chroestjovmaandag 24 december 2018 @ 18:48
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 18:44 schreef woxxel het volgende:

[..]

Pump al geweest?
Als t niet meer komt vertrouw ik je niet meer hoor
De pump is er, alleen is het symbool geen WAVES maar WCT.
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 18:53
:(
chroestjovmaandag 24 december 2018 @ 19:14
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 18:53 schreef woxxel het volgende:
:(
Ja, dat heeft die fretten-maximalist weer goed voor elkaar.
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 19:18
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 19:14 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ja, dat heeft die fretten-maximalist weer goed voor elkaar.
Ik dacht dat het wel zou lukken met de TA tips van EggsTC maar blijkbaar zat ik er naast ;(

En nu zit Woxxel in de Waves, tot aan haar...
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 19:29
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 19:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik dacht dat het wel zou lukken met de TA tips van EggsTC maar blijkbaar zat ik er naast ;(

En nu zit Woxxel in de Waves, tot aan haar...
Koop jij nou gewoon maar wat bij
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 19:30
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 18:53 schreef woxxel het volgende:
:(
_O-
illusionsmaandag 24 december 2018 @ 19:37
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 19:30 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

_O-
Hoe gaat het met VET? Je schoenen al moeten verkopen?
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 19:40
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 19:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Hoe gaat het met VET? Je schoenen al moeten verkopen?
Wie? Ik heb geen vet meer, dus
illusionsmaandag 24 december 2018 @ 19:43
quote:
1s.gif Op maandag 24 december 2018 19:40 schreef woxxel het volgende:

[..]

Wie? Ik heb geen vet meer, dus
Ik quote jou ook niet, dus. :P
woxxelmaandag 24 december 2018 @ 19:44
Ok :)
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 19:49
Het valt soms vet tegen in crypto.
#ANONIEMmaandag 24 december 2018 @ 19:53
quote:
0s.gif Op maandag 24 december 2018 19:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Hoe gaat het met VET? Je schoenen al moeten verkopen?
lol

Volgend jaar doe ik vijandige overname op Nike

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2018 19:53:46 ]
TheFreshPrincemaandag 24 december 2018 @ 20:33
Sluitpost.