abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 24 januari 2019 @ 13:44:51 #76
433994 jigggy
moegenblatvlekker
pi_184591945
quote:
0s.gif Op donderdag 24 januari 2019 13:19 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

We zijn een maand verder en heb best wel nagedacht over je reacties. Mijn vermoedens heb ik ook met vrienden besproken en toevallig was ik met een vriend in de buurt die erop stond om op onderzoek uit te gaan.

Wij dus langsgereden om te kijken of haar auto er stond en was eigenlijk een beetje teleurgesteld dat dit niet zo was. Eind van de straat gekeerd en weer terug, nog een keer goed kijken en wat blijkt, ineens ontdek ik spullen die zij mee heeft genomen uit ons huis in het huis van de persoon waar ik ineens zo (volgens haar onterecht) jaloers over was. Na een maand lijken ze dus al samen te wonen ofzo.

Erg jammer dat zij dit mij niet eerlijk heeft kunnen vertellen om wat voor reden dan ook. Het was toch over, wees dan in ieder geval eerlijk, zeker bij zulke duidelijk concrete vragen van mij. Had er weinig trek in om langs te gaan maar nu toch wel een lekker gevoel om het echt te kunnen afsluiten.
wat een kutwijf :')
pi_184592244
quote:
0s.gif Op woensdag 19 december 2018 11:42 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Je kan altijd een bericht sturen als je dat wil. Maar toch lijkt het me beter om een nieuw iemand te zoeken, scherp je gelijk je versier skills weer een beetje aan.
Dit ja. Geen oude weer aanboren, dat klinkt zo kansloos.
Somebody that I used to know
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')